pet dec 02, 2016 5:21 pm
E ovako, mozda i nije pravo vrijeme jer skuplja se novac za ljudski zivot, pa za porodicu rahmeti druga sa tribine, takve stvari imaju veliku tezinu i vaznost. Eto mi smo se probali oraganizovati izmedju sebe i pokusati platiti jednu desetogodisnju kartu na istocnoj tribini. Jasno da medju nama ima onih i koji su uplatili sami tu cifru, poznajem neke sa foruma. Ali veliki broj nas nije u stanju izdvojiti 1000 KM trenutno. Pa smo se organizirali da probamo sa uplatama od 50 KM x 20 ljudi ili u nekim drugim kombinacijama dva covjeka po 25 KM. Uglavnom skupili smo prilican broj ljudi fali nam jos 4 covjeka da dodjemo do cilja. Karta bi se nakon kupovine prenijela na nekoga ko nema mogucnosti da prati a voli, naknadno bi odlucili o tome, ako dodje do toga a nadam se da hoce a mi bi je uzeli prvobitno kao forumasi sport1. Uglavnom suma sumarum evo spisaka ljudi koji su do sada zainteresirani i trebaju nam jos kao sto sam rekao 4 covjeka da izguramo ovo do kraja.Znaci skupili smo cirka 800 KM fali nam jos 200 !
Moje pitanje glasi ima li zainteresovanih jos ?
1-Pile87
2-Minjore
3-Asharak,Morzhy
4-Bistrikboy
5.-Vrbanjusa
6.-Cipiripi
7.-Delinjo
8.-Jovanmaksimovic
9.-Boccaccio
10.-DANAN
11.-MamaSmurf
12.-Gavran
13.-Za zivot cijeli
14.-11plavih'92
15.-Rodom s mejtaša
16.-Mavi
17.?
Zadnja izmjena:
pile87, dana/u pet dec 02, 2016 5:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.