Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

alombardo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet nov 24, 2016 9:52 am

TOOOOOOOO Takve vas volim

Hurmasica
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:53 am

nikson je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:A mnogi su se ponadali, džaba, propade im sad sve. Okrenimo se mi redovnim aktivnostima, utakmici protiv Zrinjskog. :kafa:
Ako je dio na moju adresu a vjerujem da jeste, nicemu se nisam ponadao, nikad ne bih uradio ili pisao protiv Zelje a sto se mene tice svi su oni prolazni :)
Nisam na tebe ni pomislio vjeruj mi, više se sam se osvrnuo na jučerašnja dešavanja i hijene koje su jedva dočekale ovakvo nešto. Ti imaš svoj stav u vezi nekih ljudi i ja to poštujem, mada se ne slažem uopšte. Uostalom sve će nam biti mnogo jasnije nakon skupštine kluba gdje će sve biti objavljeno. Hajmo do tada mi ove dvije utakmice što su ostale odraditi kako treba :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SWRA_1921
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:54 am

Uprava se opet popisala po njima

Okolele
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:55 am

Ni pedalj Željezničara hehe prc prc.. :karanje: :karanje:

A zakukali ste bezveze sinoc..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Tryg
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:57 am

Samar za govnogovno.ba i za Zubanovica.

Ovo mi se svidja, po imenima ko, sta, kako i gdje.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

teteac8684
Kontakt:

E ovo volim, jasno, glasno i u kost...VOLIM TE ŽELJO!!!

nikson
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
nikson je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:A mnogi su se ponadali, džaba, propade im sad sve. Okrenimo se mi redovnim aktivnostima, utakmici protiv Zrinjskog. :kafa:
Ako je dio na moju adresu a vjerujem da jeste, nicemu se nisam ponadao, nikad ne bih uradio ili pisao protiv Zelje a sto se mene tice svi su oni prolazni :)
Nisam na tebe ni pomislio vjeruj mi, više se sam se osvrnuo na jučerašnja dešavanja i hijene koje su jedva dočekale ovakvo nešto. Ti imaš svoj stav u vezi nekih ljudi i ja to poštujem, mada se ne slažem uopšte. Uostalom sve će nam biti mnogo jasnije nakon Skupštine kluba gdje će sve biti objavljeno. :)
to je samo info koji imam bas oko tog pojedinca i u koji vjerujem! A moj stav je da Bogicevic nikad nece donit aplauz od mene, da Sanelu zelim sve najgore, da Deji ako se na kraju ispostavi ovow sto sam rekao isto zelim sve najgore, itd itd...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Ajzea
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:58 am

Vala, prozvase imenima i prezimenima zivota mi... S nama nikad dosadno...

Hurmasica
Kontakt:

čet nov 24, 2016 10:00 am

nikson je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
nikson je napisao/la:
Nisam na tebe ni pomislio vjeruj mi, više se sam se osvrnuo na jučerašnja dešavanja i hijene koje su jedva dočekale ovakvo nešto. Ti imaš svoj stav u vezi nekih ljudi i ja to poštujem, mada se ne slažem uopšte. Uostalom sve će nam biti mnogo jasnije nakon Skupštine kluba gdje će sve biti objavljeno. :)
to je samo info koji imam bas oko tog pojedinca i u koji vjerujem! A moj stav je da Bogicevic nikad nece donit aplauz od mene, da Sanelu zelim sve najgore, da Deji ako se na kraju ispostavi ovow sto sam rekao isto zelim sve najgore, itd itd...
"Skupština Kluba je svakako mjesto i vrijeme na kojem će ova struktura upoznati javnost, članove, navijače i sponzore o svim pojedinostima o poslovanju za period od posljednjih šest mjeseci i to će biti napravljeno na način koji još nije viđen u bh.sportu. Istovremeno to će biti i vrijeme da se obznane i analize poslovanje iz ranijih perioda, kao i aktivnosti koje je ova struktura poduzela na rasvjetljavanju istih."

Mislim da je ovo trenutno najbitnije kako i za tebe, tako i za mene i sve ostale ljude. Saznaćemo sve na vrijeme :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

mula
Kontakt:

čet nov 24, 2016 10:03 am

Mnogo čitam i zanimam se po pitanju fudbala, jer je to moja velika ljubav. Mnogih tekstova sam pročitao, ali ovakav izvještaj tako kratak i jasan ,odavno nisam pročitao.
Zahvaljujem se Bogu neizmjerno, što je takva jedna odlučna, karakterna i hrabra uprava na čelu sa Misimovićem u mom voljenom klubu.
Moja podrška u svemu, svaka čast
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Tryg
Kontakt:

čet nov 24, 2016 10:03 am

Gledaj ti ovo, ono nema 16 godina, nake zastave od Palestine mu po profilu on pise Dejo odlazi. A drugi isto nema vise od 14 godina mu lajka. Ni iz inkubatora nije izasao a njemu fb dozvoljava da iznosi svoje misljenje.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

south side
Kontakt:

čet nov 24, 2016 10:07 am

Puna podrška sadašnjoj upravi pisajte po dusmanima
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Ajzea
Kontakt:

čet nov 24, 2016 10:09 am

Interesantna situacija.. Sve vise i vise se sire fotografije Amara Osima te pisanje njegovog imena uz obavezan usklicnik na kraju. Upravo se desio najveci poraz, organizirani orkestar koji je po forumima, drustvenim mrezama, portalima i kafanama sirio pricu o sukobu frakcija na cijem celu su Senad Misimovic i Amar Osim, uspio je u namjeri da o tome ubijedi oni koje nisu ni tren svog zivota iskoristili da razmisle o tome. Vodili su se onim "rekla-kazala", poslusat cemo nekakve prijatelje i legende kluba koji odbijaju doci na utakmicu jer im se ne svidja ovaj ili onaj, klimat cemo glavom na unaprijed pripremljene tekstove potplacenih portala, prihvatit cemo ono sto nam same komsije kazu, poslusat cemo kobajagi dede i Saleta Mutavog.. Samo necemo razmisliti svojom glavom.

Zamolio bih takve navijace, a vjerujem da ih ima ovdje, da plan opozicije ako takve uopce i ima obzirom da nisam siguran da ista ima bilo kakav plan pa je samim tim ne mozemo ni nazvati opozicijom, predoci na ovom forumu. Ukoliko je takav za trunku kvalitetniji od plana trenutnih upravljackih struktura, istog momenta cu se prikloniti toj famoznoj opoziciji i biti cu jedan od najvecih zagovaraca za odlazak ove Uprave. Dakle, koji vam je plan?
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet nov 24, 2016 10:14 am, ukupno mijenjano 3 puta.

mamaSmurf
Kontakt:

čet nov 24, 2016 10:09 am

Gdje ste, uhljupi! Bravo za upravu, samo u kost!
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

dell21
Kontakt:

čet nov 24, 2016 10:13 am

Vjerujem da je pola onih profila lano ili da malci nisu dovoljno upoznati ili uopste nisu ni blizu sarajeva ni zelje nego onako kroz novine budu upoznati sa nekim stvarima. Nema bolje i transparentnije uprave na dunjaluku. Oni ako ne privuku investitore nece niko. Samo naprijed.

Okolele
Kontakt:

čet nov 24, 2016 10:15 am

Usutali se plavusani anamo ne smiju slova da napisu..Al cuj onog na fb stranici odlazi Dejo..Joj ***** ti kloca inteligentno ogranicenog...A ovima sa govnogovno.ba kao nije jasno zasto su prozvani.. :rofl: :rofl: :karanje: :karanje:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

alombardo
Kontakt:

čet nov 24, 2016 10:16 am

Plan je vratiti ljude koji nisu u stanju cigle staviti ns sadion, zaustaviti gradnju istoka, vratiti menadzere. A Amarovo ime se ubacuje kao kost. Ima li mogućnost da se amara šta priupita i da razbijemo tu famu.

Jaozinho22

čet nov 24, 2016 10:17 am

Hehehe
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Ajzea
Kontakt:

čet nov 24, 2016 10:17 am

Tryg je napisao/la:Gledaj ti ovo, ono nema 16 godina, nake zastave od Palestine mu po profilu on pise Dejo odlazi. A drugi isto nema vise od 14 godina mu lajka. Ni iz inkubatora nije izasao a njemu fb dozvoljava da iznosi svoje misljenje.
Sale Mutavi i BBB, idoli mladih koji bi da se bore protiv upravljackih struktura kluba a ne znaju ni razlog.
Jednostavno.. Ko je rek'o? Zeko rek'o..

seha
Kontakt:

čet nov 24, 2016 10:18 am

Zar neko moze ba povjerovat ba?

Dejan Nikolic iznosi informacije iz kluba...

I da ciji je SC.ba ???

I sta jel to i Zubanovic ima nesto protiv ove uprave ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava