Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet nov 24, 2016 7:35 am

MrRiccoli je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Inace, na ovom dijelu foruma se protiv Juga nikada nece pisati, dok god se nesto pitam. Ovo je otvoren forum, a neke stvari se rjesavaju interno. Sta god da je u pitanju, nadam se da ce biti dovoljno mudrosti da se rijesi najbolje za naseg Zelju.

Isto tako, mislim da je vrijeme da se Zrinjskom okrenemo. Najteza utakmica sezone je pred nama, Zrinjski ima slabosti, to je i Sloboda pokazala u zadnjoj utakmici. Ako su oni dali 3, neka mi damo 2 i mislim da se mozemo pobjedi nadati. Za remi im moramo dati gol jer su jako efikasni.
Nezz al ne vidim da iko pise protiv juga jer par idiota ne predatavlja jug. Jug smo mi svi koji su ili sad na jugu ili su nekad bili...

Sent from my C5303 using Tapatalk
Ne vidis zato sto je obrisano. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

nikson
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet nov 24, 2016 8:13 am

MrRiccoli je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Inace, na ovom dijelu foruma se protiv Juga nikada nece pisati, dok god se nesto pitam. Ovo je otvoren forum, a neke stvari se rjesavaju interno. Sta god da je u pitanju, nadam se da ce biti dovoljno mudrosti da se rijesi najbolje za naseg Zelju.

Isto tako, mislim da je vrijeme da se Zrinjskom okrenemo. Najteza utakmica sezone je pred nama, Zrinjski ima slabosti, to je i Sloboda pokazala u zadnjoj utakmici. Ako su oni dali 3, neka mi damo 2 i mislim da se mozemo pobjedi nadati. Za remi im moramo dati gol jer su jako efikasni.
Nezz al ne vidim da iko pise protiv juga jer par idiota ne predatavlja jug. Jug smo mi svi koji su ili sad na jugu ili su nekad bili...

Ne predstavlja par idiota jug, nego se tih par "idiota" smjelo uhvatiti u kostac sa svim problemima, inace bi da si ziv i zdrav danas jug kao jug bio prazan i bez navijanja...bujrum uhvati se i ti, crtaj koreografije, pisi parole, kreci, uredjuj, organizuj, daj svoje podatke policiji pa razmisljaj hocel na nekoj utakmici neko napravit sranje a tebi policija doci na vrata itd itd itd...Sram i stid da vas bude, dodjete na utakmicu 3 min do pocetka i dajete sebi za pravo da sve komentarisete a veze nemate o cemu pricate. Gdje si bio kad su isti ti "idioti" skupljali pomoc pa odnijeli u Zeljezno polje il kako vec gdje ae onaj mali ubio...i jos 100 takvih situacija. Fuj!

I cisto da se zna i ja dodjem 3min prije i nisam u tom kopu al makar ne serem okolo..
Zadnja izmjena: nikson, dana/u čet nov 24, 2016 8:34 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Velahalve
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet nov 24, 2016 8:32 am

MrRiccoli je napisao/la:Odlican post dimitrijevica, sramota je da oni kojim je Zeljeznicar dao sve i omogucio karijere ne uplate bar po jednu stolicu, a time bi imali jos bar 50 prodatih. Kad Mario Stanic nije zaboravio tu ljubav onda nek ostale bude stid.

Naravno da je sramota i to velika,kada sam ja kao obični navijač izdvojio za 4stolice mogli su i oni bar za jednu, ali njima na obraz, jako je bitno da se uplati jos neko pdredeni broj stolica do 5Decembra jer klub mora platiti avans, a izgradnja tribine počinje već 6, jedino ako se nešto dodatno ne iskomplikuje. Meni je srce puno sto učestvujemo u izgradnji naše Grbavice, to je nešto neopisivo.

Svi u Mostar!

salemprolic
Kontakt:

čet nov 24, 2016 8:37 am

U ljubav momaka sa juga prema Zelji ne treba uopste diskutovat. To su momci koji su spremni za Zelju i zivot dati, i to nije samo puka izreka nego je bas tako. I kao takvi burno reaguju kad cuju da neko radi protiv Zelje, da je neko zakinuo Zelju, jer Zelju vole i ne daju iko da ga dira. Licno sam svjedok a vjerovatno i vas dosta ovdje da se jedna ekipa iz uzeg jezgra u zadnje vrijeme dobro okomila na Deju Nikolica. Spocitavaju mu da je finansijski upropastio klub, dovodio polovne igrace za velike pare i tako. A taj pritisak na Deju je ujedno i pritisak na upravu, naravno. Ne bih rekao da su oni to tek tako zakljucili sami, neko je njih naveo ocigledno da tako misle, a i sami znamo da se i na ovom forumu pricalo o tome, da ne govorim po mahalama, kafanama... Dakle ocigledno postoje odredjeni ljudi koji zele da sklone Deju, a samim tim i ostatak uprave iz nekih svojih razloga. Jako je ruzno da su u toj igri udarili tamo gdje su emocije najvece, na jug. Za nadati se da ce i ovo na kraju proci kako treba, jer na kraju krajeva svi smo mi prolazni, Zeljo je vjecan.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

salle86
Kontakt:
Status: Online

čet nov 24, 2016 8:54 am

Meni opet smijesna prica kako "ako ode Dejo ide komplet uprava".
Hvala njemu za sve dobro sto je ucinio, i halal za sve lose jer znam da nije bilo iz namjere vec (necu reci neznanja nego) neiskustva.
Ali D.Nikolic nije Zeljo, Miske nije Zeljo, Jug nije Zeljo...
Zeljo je i D.Nikolic, i Miske, i Jug, sjever, zapad i ako Bog da Istok te svi ljudi koji su na tim tribinama i koji su ucestvovali u obnovi/izgradnji istih.

Da se razumijemo, nisam za to da ide, ali sad da i ako ode, da cemo se raspasti...e je.bem ga onda.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hurmasica
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:03 am

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Pinkii
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:06 am

Sta mislite ko su otprilike ova trojica sto odlaze ?
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:18 am

salle86 je napisao/la:Meni opet smijesna prica kako "ako ode Dejo ide komplet uprava".
Hvala njemu za sve dobro sto je ucinio, i halal za sve lose jer znam da nije bilo iz namjere vec (necu reci neznanja nego) neiskustva.
Zeljo je i D.Nikolic, i Miske, i Jug, sjever, zapad i ako Bog da Istok te svi ljudi koji su na tim tribinama i koji su ucestvovali u obnovi/izgradnji istih.

Da se razumijemo, nisam za to da ide, ali sad da i ako ode, da cemo se raspasti...e je.bem ga onda.
nećemo se mi raspasti ni ako svi odu. željo je prevelik i predugo traje. ali hoće biti korak unazad i to veliki.

dejanu se pripisuje nešto što nije. to se radilo i ovdje, a naročito tamo. to se radilo namjerno da dođe do nečeg ovakvog. ali ne zbog samog dejana, nego zato što (još) ne smiju napisati senad napolje...
gradi željo boli te *****

Tryg
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:19 am

Ima raje koja imaju para ali misle, ako kupim sebi stolicu necu imat kad ici na tekmu. A ne razmisljaju da to moze biti poklon nekome ko ce zaista ici. Vise se treba gledati u tom pravcu, kupis stolicu na necije ime i poklonis mu to, nekom ko znas da ce ici i ko to zasluzuje. Hej ba 10. godina ides na tekmu djaba, pa to nidje nema. Skoro djaba.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

nikson
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:29 am

ChWilla je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Meni opet smijesna prica kako "ako ode Dejo ide komplet uprava".

nećemo se mi raspasti ni ako svi odu. željo je prevelik i predugo traje. ali hoće biti korak unazad i to veliki.

dejanu se pripisuje nešto što nije. to se radilo i ovdje, a naročito tamo. to se radilo namjerno da dođe do nečeg ovakvog. ali ne zbog samog dejana, nego zato što (još) ne smiju napisati senad napolje...
Konkretno za ono jucer a ti chwilla znas da sam upucen, pripisuje mu se da iznosi sav info iz kluba, sve sto ne bi trebao, pogotovo anamo onim pojedincima....nek jebe mater, nek ide sadq odmah!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:31 am

A ti vjerujes u to?
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:31 am

halo ba, čovjek je bolesnik kluba, nije baš ni od juče tu, bio je i sa amarom tu...razmislite malo ko širi te bombe i zašto prije nego što odmah povjerujete.
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:35 am

Stvarno bi trebali prije nego što izvalite nešto barem malo, na minutu, mozak uključiti.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

nikson
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:37 am

AsharaK je napisao/la:A ti vjerujes u to?
Vjerujem 100% ....nebitno ne bih ulazio u rasprave, sto se mene tice nabijem na ***** i Jahica i Nikolica i Bogicevica I svakog ko trenutno na neki nacin steti Zelji! Svi ce doci, proci, otici, svak ima svoj interes a samo mi obicne fukare dajemo zadnje pare da pogledamo tog Zelju. Zato nek odjebu svi bice Zelje I bez njih, I bez Zuja i Osima i Odovixa i Gredica....bez svih..Zeljo je njih stvorio nisu oni Zelju!

Hurmasica
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:41 am

Rukovodstvo FK Željezničar poručuje: Nećemo odstupiti ni milimetar!

http://fkzeljeznicar.ba/rukovodstvo-fk- ... tar/22904/" target="_blank

:karanje:

Budi Željo
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:42 am

Evo Amar je u Sarajevu, neka se ponudi neka nam pomogne, nek za početak kupi stolicu na istoku i onda se ukljuci u rad kluba, mislim da mu niko to ne može zabraniti jer koliko znam i on je član skupstine.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Kospicar
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:42 am

"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:44 am

HAAHAHAHA ma tooooooooo lutke
Željezničar ante portas !

Hurmasica
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:48 am

A mnogi su se ponadali, džaba, propade im sad sve. Okrenimo se mi redovnim aktivnostima, utakmici protiv Zrinjskog. :kafa:

nikson
Kontakt:

čet nov 24, 2016 9:49 am

Hurmasica je napisao/la:A mnogi su se ponadali, džaba, propade im sad sve. Okrenimo se mi redovnim aktivnostima, utakmici protiv Zrinjskog. :kafa:
Ako je dio na moju adresu a vjerujem da jeste, nicemu se nisam ponadao, nikad ne bih uradio ili pisao protiv Zelje a sto se mene tice svi su oni prolazni :)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava