Model1964 je napisao/la:Ovo danas je samo logican sljed dgađanja u ovoj godini.
Svi bi se malo morali zapitati kuda ovo vodi? koliko smo doprinjeli ovom haosu?
Laprdamo bez veze, turamo nos gdje mu nije mjesto. Raspravljamo sa nekim likovima koji gledaju vlastiti interes..... akunemo se u ljubav prema Želji.
Sto puta sam pisao o dušmanima i javno iznosio šta su napravili i šta smjeraju. Neki su me proglasili budalom, *Šta diaspora zna* .... * Bolje vidi iz Slo. nego mi odavde*
Pisao sam o napadu na Hervasa za koji ste rekli da je NF, tvrdio sam da je Šecerovica i Lazica tražio Kostic, vidio sam svojim ocima u SLO igru koja je poezija za ovo kako sada igramo. Trubio sam da nas NaCetnik jebe maximalno i da ce u tome ustrajati.
Današnji incident, nije bitno dali je napad verbalni ili fizicki, govori da dušmani nemaju više strpljenja. POCINJE OTVORENI RAT PROTIV OVE UPRAVE. CILJ JE * UZJEBATI SVE UZDUŽ I POPRIJEKO*. ROK * DO SKUPŠTINE KLUBA U JANUARU* RAZLOG * PREUZIMANJE VLASTI U KLUBU* Ko nas je napado do sada stoji i iza ovoga. Provjereno!
Nadam se da ce ova uprava naci snagu, ima znanje, da se odupre udarima na klub.
Normalno. Na skupsiti u januaru Miske i ostali bi predocili sve ovo sto je danas iznijeto. Zacepili bi im gubice. Njihov jedini argument je sportski segment i igraci koji su se mjenjali.
To su svalili na ove ljude da bi ih mogli za nesto kriviti i imati ulaznu kartu da ih smjene.
Znaju da je ova uprava skupa i ako jedan ode da odose svi. Napali su gdje je najtanje. Na Misketa ne smiju, preko Deje napadaju cijeli klub. To rade odavno, ali sad je doslo do kraja. Oni nemaju nista vise za pokusati, ovo je krajnji atak pred skupstinu, jer na skupstini gube.
Takodjer, gube i pocetkom gradnje istoka. Oni vise nemaju vremena i onda su krenuli na sve ili nista...
Samo jadno je ovo sta se desava, na sta su ljudi spremni.
Nepojmljivo za obicne ljude, sta si sve spreman uraditi za svoj interes..
A vi pisite o finansijama, a ne idete na tekme. Mlatite s nekim likovima koji su plocu okrenuli ili dodju ovdje kosku da bace. Sve to jer se tamo negdje pise da ovdje vlada jednoumlje, pa vi da ispadnete dobri, hajde neka ga nek pise, nije ovdje jednoumlje. Sramite se svi koji ste se upecali na pricu da uprava kroji igrace, kako Secerovica Kosta nikad nije mogao vidjeti da bi ga doveo i ko zna sta sve... Sramite se ako mislite da ste Zeljo. Tako se ne voli svoj klub...