Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 23, 2016 7:13 pm

Samo da ovo prođe u najboljem redu da se ne hvatamo za glavu na zimu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

sri nov 23, 2016 7:15 pm

Ovo danas je samo logican sljed dgađanja u ovoj godini.
Svi bi se malo morali zapitati kuda ovo vodi? koliko smo doprinjeli ovom haosu?
Laprdamo bez veze, turamo nos gdje mu nije mjesto. Raspravljamo sa nekim likovima koji gledaju vlastiti interes..... akunemo se u ljubav prema Želji.
Sto puta sam pisao o dušmanima i javno iznosio šta su napravili i šta smjeraju. Neki su me proglasili budalom, *Šta diaspora zna* .... * Bolje vidi iz Slo. nego mi odavde*
Pisao sam o napadu na Hervasa za koji ste rekli da je NF, tvrdio sam da je Šecerovica i Lazica tražio Kostic, vidio sam svojim ocima u SLO igru koja je poezija za ovo kako sada igramo. Trubio sam da nas NaCetnik jebe maximalno i da ce u tome ustrajati.
Današnji incident, nije bitno dali je napad verbalni ili fizicki, govori da dušmani nemaju više strpljenja. POCINJE OTVORENI RAT PROTIV OVE UPRAVE. CILJ JE * UZJEBATI SVE UZDUŽ I POPRIJEKO*. ROK * DO SKUPŠTINE KLUBA U JANUARU* RAZLOG * PREUZIMANJE VLASTI U KLUBU* Ko nas je napado do sada stoji i iza ovoga. Provjereno!

Nadam se da ce ova uprava naci snagu, ima znanje, da se odupre udarima na klub.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Blueworld21
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:16 pm

Podrska upravi!

Sent from my SM-T230 using Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:23 pm

Model1964 je napisao/la:Ovo danas je samo logican sljed dgađanja u ovoj godini.
Svi bi se malo morali zapitati kuda ovo vodi? koliko smo doprinjeli ovom haosu?
Laprdamo bez veze, turamo nos gdje mu nije mjesto. Raspravljamo sa nekim likovima koji gledaju vlastiti interes..... akunemo se u ljubav prema Želji.
Sto puta sam pisao o dušmanima i javno iznosio šta su napravili i šta smjeraju. Neki su me proglasili budalom, *Šta diaspora zna* .... * Bolje vidi iz Slo. nego mi odavde*
Pisao sam o napadu na Hervasa za koji ste rekli da je NF, tvrdio sam da je Šecerovica i Lazica tražio Kostic, vidio sam svojim ocima u SLO igru koja je poezija za ovo kako sada igramo. Trubio sam da nas NaCetnik jebe maximalno i da ce u tome ustrajati.
Današnji incident, nije bitno dali je napad verbalni ili fizicki, govori da dušmani nemaju više strpljenja. POCINJE OTVORENI RAT PROTIV OVE UPRAVE. CILJ JE * UZJEBATI SVE UZDUŽ I POPRIJEKO*. ROK * DO SKUPŠTINE KLUBA U JANUARU* RAZLOG * PREUZIMANJE VLASTI U KLUBU* Ko nas je napado do sada stoji i iza ovoga. Provjereno!

Nadam se da ce ova uprava naci snagu, ima znanje, da se odupre udarima na klub.
Normalno. Na skupsiti u januaru Miske i ostali bi predocili sve ovo sto je danas iznijeto. Zacepili bi im gubice. Njihov jedini argument je sportski segment i igraci koji su se mjenjali.
To su svalili na ove ljude da bi ih mogli za nesto kriviti i imati ulaznu kartu da ih smjene.
Znaju da je ova uprava skupa i ako jedan ode da odose svi. Napali su gdje je najtanje. Na Misketa ne smiju, preko Deje napadaju cijeli klub. To rade odavno, ali sad je doslo do kraja. Oni nemaju nista vise za pokusati, ovo je krajnji atak pred skupstinu, jer na skupstini gube.
Takodjer, gube i pocetkom gradnje istoka. Oni vise nemaju vremena i onda su krenuli na sve ili nista...

Samo jadno je ovo sta se desava, na sta su ljudi spremni.
Nepojmljivo za obicne ljude, sta si sve spreman uraditi za svoj interes..

A vi pisite o finansijama, a ne idete na tekme. Mlatite s nekim likovima koji su plocu okrenuli ili dodju ovdje kosku da bace. Sve to jer se tamo negdje pise da ovdje vlada jednoumlje, pa vi da ispadnete dobri, hajde neka ga nek pise, nije ovdje jednoumlje. Sramite se svi koji ste se upecali na pricu da uprava kroji igrace, kako Secerovica Kosta nikad nije mogao vidjeti da bi ga doveo i ko zna sta sve... Sramite se ako mislite da ste Zeljo. Tako se ne voli svoj klub...

salemprolic
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:32 pm

Za sve sto su dali pare za istok informacija. Ako dodje do promjene u upravi, idu plave plocice na bazenu sa vasim imenima. Ne zaboravljaju Zeljini bolesnici svoju armiju navijaca. Zeljo je porodica!
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

avlami97
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:33 pm

@leone, svaka čast na postu. :zeljeznicar1:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

LARSSON
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:33 pm

sad je velahalvi najteže :D

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:38 pm

@Leon skidam kapu
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Brkoo
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:38 pm

avlami97 je napisao/la:@leone, svaka čast na postu. :zeljeznicar1:
Momak je sve objasnio..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:39 pm

Leone, bravo!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:39 pm

Kako bih volio da pokopamo dusmane, sad u decembru poceti sa pocketkom radova na istoku, na proljece dobrim rezultatima, a na ljeto gotovim istokom i izborenom eruopom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

struja
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:40 pm

Znali iko ukolko je sjednica.bice ovo duga noc ocito

Dolina
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:41 pm

Ništa se u ovoj hebenoj državi ne dešava slučajno pa tako ni ovaj napad ne treba samo gledati kao "verbalni". Ismijavana je KK Bosna prije neki dan a zaboravili smo gdje smo bili prije godinu i pol. X puta smo govorili da ne izbacujemo imena na ovom forumu jer dušebrižnicima dodjemo kao informativni servis a dokaz toga ćete vidjet u ovih par dana na portalima gdje će žohari-grobari početi da izlaze iz svojih jazbina.
Sjetite se onog pečinara, svaki put se čovjek javi poslije poraza i prosipa dogmu a pojedinci se uhvate. Neka vam Aco bude primjer kako se manipulira informacijama.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

sajo10
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:43 pm

Elegant je napisao/la:Kako bih volio da pokopamo dusmane, sad u decembru poceti sa pocketkom radova na istoku, na proljece dobrim rezultatima, a na ljeto gotovim istokom i izborenom eruopom.
Idealan scenario u koji itekako vjerujem!!

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:49 pm

Hajd probajte samk shvatiti situaciju danasnju, od koga je i kako krenula, pa mi javite sta ste skontali.
Koliko vas razmislja svojim mozgom, a koliko vas je standardni Bosnjo.
Bas me interesuje.
A samo je jedna istina, ponavljam pametni ce shvatiti o cemu se radi.
Evo vam pomoc, krenite od izvora hajke :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrRiccoli
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:49 pm

Najlakse objasnjenje za ovo je: zamislimo Zelju kao kravu eh sad ta krava je nekad davala mlijeka dosta i muzo je ko je stigao i onda kad se izmuzla i kad vise nije bilo mlijeka onda su je ti sto su je muzli napustili i dosli ljudi koji su je ponovo napunili mlijekom i sad bi ovi opet da je izmuzu. Ako to dopustimo treba nas ugasiti

Sent from my C5303 using Tapatalk

Model1964

sri nov 23, 2016 7:54 pm

MrRiccoli je napisao/la:Najlakse objasnjenje za ovo je: zamislimo Zelju kao kravu eh sad ta krava je nekad davala mlijeka dosta i muzo je ko je stigao i onda kad se izmuzla i kad vise nije bilo mlijeka onda su je ti sto su je muzli napustili i dosli ljudi koji su je ponovo napunili mlijekom i sad bi ovi opet da je izmuzu. Ako to dopustimo treba nas ugasiti

Cuj napunili mljekom :rofl:

Model1964

sri nov 23, 2016 7:55 pm

NEMA OSTAVKI !!!!
:-)

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 23, 2016 7:55 pm

Model1964 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:Najlakse objasnjenje za ovo je: zamislimo Zelju kao kravu eh sad ta krava je nekad davala mlijeka dosta i muzo je ko je stigao i onda kad se izmuzla i kad vise nije bilo mlijeka onda su je ti sto su je muzli napustili i dosli ljudi koji su je ponovo napunili mlijekom i sad bi ovi opet da je izmuzu. Ako to dopustimo treba nas ugasiti

Cuj napunili mljekom :rofl:
Hahahaha sad vidjoh kako glupo izgleda. Mozda sam trebao napisati dobro je hranili pa je pocela davati opet mlijeko

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 23, 2016 7:56 pm

Model1964 je napisao/la:NEMA OSTAVKI !!!!
:-)
Đe si to pročitao ?
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 3 gosta.

Prijava