Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

alombardo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 23, 2016 6:45 pm

Nemojte sada stati u inat dusmanima

Pinkii
Kontakt:

http://misamosjedimouredakciji.ba/mobilna/vijesti/scspo ... uba/121606" target="_blank

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

A tako smo blizu utakmice sezone, tako blizu istoka ... Fuj
Željezničar ante portas !

SWRA_1921
Kontakt:

sri nov 23, 2016 6:46 pm

Ako se bilo ko povuce, pickica je. Ovo se sada pokusava pripisati nekom drugom clanu uprave.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Hahahahahhahaa iznosio informacije? Jel se zezate hahahahahah

exbabilon
Kontakt:

Malo je bio jedan cirkus sedmicno, sad imamo dva-tri. Osim saopstenja, danas i taj napad na Nikolica i ove prepiske po medijima. Ne znam zasto je vijest ako je neko dobacio par rijeci Nikolicu, mozda mu se unio u facu, odgurnuo ga i slicno. Oni koji pisu, komentarisu i likuju nemaju pojma sta se desilo, ali bitno je da se poslala slika u javnost da se mi raspadamo. I ova prepiska nije trebala biti objavljena, ispadamo ko prosjecna pijaca ja tebi dajem toliko, ti meni nudis toliko, eto nadjemo se na pola, bla bla bla.. Sve ovo postaje smijurija, od nasih dusmana, preko nas samih, mahale, navijaca, a i uprave na kraju krajeva. Dajem im punu podrsku ovim putem i molim ih da se ne povuku, ali dosta je i njihove krivice sto se sedmicno ili cesce desavaju stvari koje direktno nanose stetu ugledu kluba.

exbabilon
Kontakt:

sri nov 23, 2016 6:48 pm

exbabilon je napisao/la:Malo je bio jedan cirkus sedmicno, sad imamo dva-tri. Osim saopstenja, danas i taj napad na Nikolica i ove prepiske po medijima. Ne znam zasto je vijest ako je neko dobacio par rijeci Nikolicu, mozda mu se unio u facu, odgurnuo ga i slicno. Oni koji pisu, komentarisu i likuju nemaju pojma sta se desilo, ali bitno je da se poslala slika u javnost da se mi raspadamo. I ova prepiska nije trebala biti objavljena, ispadamo ko prosjecna pijaca ja tebi dajem toliko, ti meni nudis toliko, eto nadjemo se na pola, bla bla bla.. Sve ovo postaje smijurija, od nasih dusmana, preko nas samih, mahale, navijaca, a i uprave na kraju krajeva. Dajem im punu podrsku ovim putem i molim ih da se ne povuku, ali dosta je i njihove krivice sto se sedmicno ili cesce desavaju stvari koje direktno nanose stetu ugledu kluba.
EDIT
Naravno da je prepiska normalan nacin, i da sve izreceno u njoj ima smisla, pregovara se i treba tako, ali se ne smije desiti da ovakvi dokumenti procure iz kluba. Sta je iduce, viber grupa clanova uprave, sms gospodina Misimovica... Ako su i oni namjerno pustili kako bi ocrnili Jahica, nisu trebali. Kao sto im nije trebalo ni ono mahalsko saopstenje. A ni nepokretni Jahic.. iz greske u gresku

Charlie Sheen
Kontakt:

sri nov 23, 2016 6:50 pm

Plava Porodica je napisao/la:Kako ste zadramili ja konto frajer na aparatima zavrsio.
A ustvari mu neki dousnik nesto dobacio i opsovao.
Katastrofa.
Raspadamo se.
Katanac u bravu.
Boze sacuvaj..
Nije dousnik nego jedan od vodja

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri nov 23, 2016 6:50 pm

exbabilon je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Malo je bio jedan cirkus sedmicno, sad imamo dva-tri. Osim saopstenja, danas i taj napad na Nikolica i ove prepiske po medijima. Ne znam zasto je vijest ako je neko dobacio par rijeci Nikolicu, mozda mu se unio u facu, odgurnuo ga i slicno. Oni koji pisu, komentarisu i likuju nemaju pojma sta se desilo, ali bitno je da se poslala slika u javnost da se mi raspadamo. I ova prepiska nije trebala biti objavljena, ispadamo ko prosjecna pijaca ja tebi dajem toliko, ti meni nudis toliko, eto nadjemo se na pola, bla bla bla.. Sve ovo postaje smijurija, od nasih dusmana, preko nas samih, mahale, navijaca, a i uprave na kraju krajeva. Dajem im punu podrsku ovim putem i molim ih da se ne povuku, ali dosta je i njihove krivice sto se sedmicno ili cesce desavaju stvari koje direktno nanose stetu ugledu kluba.
EDIT
Naravno da je prepiska normalan nacin, i da sve izreceno u njoj ima smisla, pregovara se i treba tako, ali se ne smije desiti da ovakvi dokumenti procure iz kluba. Sta je iduce, viber grupa clanova uprave, sms gospodina Misimovica... Ako su i oni namjerno pustili kako bi ocrnili Jahica, nisu trebali. Kao sto im nije trebalo ni ono mahalsko saopstenje. A ni nepokretni Jahic.. iz greske u gresku
Zelja trenera, zasto da se uprava mjesa u zelje?
Jesil se odlucio sta treba, a sta ne? Mislim jel shvatas sta zelis?

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 23, 2016 6:51 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Ooooo Jahic Sanele! I vi ko kakva djeca neko zagalamio na Deju odmah se gasimo. :kafa:
eh da je samo galama

exbabilon
Kontakt:

sri nov 23, 2016 6:52 pm

AsharaK je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
EDIT
Zelja trenera, zasto da se uprava mjesa u zelje?
Jesil se odlucio sta treba, a sta ne? Mislim jel shvatas sta zelis?
Pa ako cemo logikom sta je starije, koka ili jaje.. Uprava je ta koja je poslije mjesec dana pomne analize izabrala Kostica i otjerala ga poslije 5 kola.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri nov 23, 2016 6:54 pm

Pa hoces se odluciti, jel uprava treba dovoditi igrace onda ili ne? Odgovori tacno na pitanje, procitaj jos jednom sta si napiso. Svi smo mi htjeli Jahica, a ocigledno ga htio i Kostic. Problem sto su mu dali platu od 3,5milje i doveli ga da igra, jer je trebao treneru?

Model1964

sri nov 23, 2016 6:57 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Kako ste zadramili ja konto frajer na aparatima zavrsio.
Katastrofa.
Raspadamo se.
Katanac u bravu.
Boze sacuvaj..
Dajte to ime, a ne *netko* :r
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 23, 2016 6:58 pm

Vazda pred bitan mec nesto se mora desiti.
Planski, izrezirano, nije slucajno!
I to ne radi neko ko misli dobro klubu.
@Charlie seen ajde prosvjetli me,bas me interesuje ko je to? Da te odma uvjerim da nije tako.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rodrigo87
Kontakt:

sri nov 23, 2016 6:59 pm

Ne plasirajte još i vi pojedini neke neistine, koje ste načuli. Sačekajmo zvaničnu, sigurno će se uskoro oglasiti

vrbanjusa
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:01 pm

Indirektana odgovornost je na onima koji su dopustili da se pisu lazi o Nikolicu. I na onima koji su pisali lazi. A sve ce se saznati, prije ili kasnije.
21 10 4

Petrović Slavko

Charlie Sheen
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:03 pm

Model1964 je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:
Katastrofa.
Raspadamo se.
Katanac u bravu.
Boze sacuvaj..
Dajte to ime, a ne *netko* :r
Jah ima ih sto pa po imenima treba

exbabilon
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:03 pm

AsharaK je napisao/la:Pa hoces se odluciti, jel uprava treba dovoditi igrace onda ili ne? Odgovori tacno na pitanje, procitaj jos jednom sta si napiso. Svi smo mi htjeli Jahica, a ocigledno ga htio i Kostic. Problem sto su mu dali platu od 3,5milje i doveli ga da igra, jer je trebao treneru?
Nigdje nisam napisao da uprava treba dovoditi igrace. Naravno da ne treba, i okej, u konkretnom slucaju Jahica to je bila želja Kosića. Doduse, svjedocili smo i da je Lendrica dovela uprava. Znaci islo se malo ovako, malo onako.. Jahica smo htjeli mi, evo ja hocu i Vasilica i Culuma, a malo bih i Messija. Pa sta? Nit se smatram strucnim nit odgovornim za to. Ako se uprava vise ne mijesa svaka cast, ali na druge nacine jos uvijek prave pocetnicke greske. Imaju moju podrsku jer rade i hoce da rade, ali se moraju jos vise savjetovati oko nekih svakodnevnih saopcenja, izlazaka u javnost i slicno.

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:09 pm

P.s. **** vas i hrasno i mali mu sto vice "koldzo lopove" kad vas i pored svih lazi i dalje nalozi da takve gnusne lazi pisete.
Sramite se sami sebe, ne svi, nego pojedinci.
A pronaci ce se sami :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rodrigo87
Kontakt:

sri nov 23, 2016 7:11 pm

Nemoj PP buraz, ne treba ti to vjeruj mi. Popusit ces ban zbog gluposti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava