EDITexbabilon je napisao/la:Malo je bio jedan cirkus sedmicno, sad imamo dva-tri. Osim saopstenja, danas i taj napad na Nikolica i ove prepiske po medijima. Ne znam zasto je vijest ako je neko dobacio par rijeci Nikolicu, mozda mu se unio u facu, odgurnuo ga i slicno. Oni koji pisu, komentarisu i likuju nemaju pojma sta se desilo, ali bitno je da se poslala slika u javnost da se mi raspadamo. I ova prepiska nije trebala biti objavljena, ispadamo ko prosjecna pijaca ja tebi dajem toliko, ti meni nudis toliko, eto nadjemo se na pola, bla bla bla.. Sve ovo postaje smijurija, od nasih dusmana, preko nas samih, mahale, navijaca, a i uprave na kraju krajeva. Dajem im punu podrsku ovim putem i molim ih da se ne povuku, ali dosta je i njihove krivice sto se sedmicno ili cesce desavaju stvari koje direktno nanose stetu ugledu kluba.
Nije dousnik nego jedan od vodjaPlava Porodica je napisao/la:Kako ste zadramili ja konto frajer na aparatima zavrsio.
A ustvari mu neki dousnik nesto dobacio i opsovao.
Katastrofa.
Raspadamo se.
Katanac u bravu.
Boze sacuvaj..
Zelja trenera, zasto da se uprava mjesa u zelje?exbabilon je napisao/la:EDITexbabilon je napisao/la:Malo je bio jedan cirkus sedmicno, sad imamo dva-tri. Osim saopstenja, danas i taj napad na Nikolica i ove prepiske po medijima. Ne znam zasto je vijest ako je neko dobacio par rijeci Nikolicu, mozda mu se unio u facu, odgurnuo ga i slicno. Oni koji pisu, komentarisu i likuju nemaju pojma sta se desilo, ali bitno je da se poslala slika u javnost da se mi raspadamo. I ova prepiska nije trebala biti objavljena, ispadamo ko prosjecna pijaca ja tebi dajem toliko, ti meni nudis toliko, eto nadjemo se na pola, bla bla bla.. Sve ovo postaje smijurija, od nasih dusmana, preko nas samih, mahale, navijaca, a i uprave na kraju krajeva. Dajem im punu podrsku ovim putem i molim ih da se ne povuku, ali dosta je i njihove krivice sto se sedmicno ili cesce desavaju stvari koje direktno nanose stetu ugledu kluba.
Naravno da je prepiska normalan nacin, i da sve izreceno u njoj ima smisla, pregovara se i treba tako, ali se ne smije desiti da ovakvi dokumenti procure iz kluba. Sta je iduce, viber grupa clanova uprave, sms gospodina Misimovica... Ako su i oni namjerno pustili kako bi ocrnili Jahica, nisu trebali. Kao sto im nije trebalo ni ono mahalsko saopstenje. A ni nepokretni Jahic.. iz greske u gresku
eh da je samo galamaJaozinho22 je napisao/la:Ooooo Jahic Sanele! I vi ko kakva djeca neko zagalamio na Deju odmah se gasimo.
Pa ako cemo logikom sta je starije, koka ili jaje.. Uprava je ta koja je poslije mjesec dana pomne analize izabrala Kostica i otjerala ga poslije 5 kola.AsharaK je napisao/la:Zelja trenera, zasto da se uprava mjesa u zelje?exbabilon je napisao/la:EDITexbabilon je napisao/la:Malo je bio jedan cirkus sedmicno, sad imamo dva-tri. Osim saopstenja, danas i taj napad na Nikolica i ove prepiske po medijima. Ne znam zasto je vijest ako je neko dobacio par rijeci Nikolicu, mozda mu se unio u facu, odgurnuo ga i slicno. Oni koji pisu, komentarisu i likuju nemaju pojma sta se desilo, ali bitno je da se poslala slika u javnost da se mi raspadamo. I ova prepiska nije trebala biti objavljena, ispadamo ko prosjecna pijaca ja tebi dajem toliko, ti meni nudis toliko, eto nadjemo se na pola, bla bla bla.. Sve ovo postaje smijurija, od nasih dusmana, preko nas samih, mahale, navijaca, a i uprave na kraju krajeva. Dajem im punu podrsku ovim putem i molim ih da se ne povuku, ali dosta je i njihove krivice sto se sedmicno ili cesce desavaju stvari koje direktno nanose stetu ugledu kluba.
Naravno da je prepiska normalan nacin, i da sve izreceno u njoj ima smisla, pregovara se i treba tako, ali se ne smije desiti da ovakvi dokumenti procure iz kluba. Sta je iduce, viber grupa clanova uprave, sms gospodina Misimovica... Ako su i oni namjerno pustili kako bi ocrnili Jahica, nisu trebali. Kao sto im nije trebalo ni ono mahalsko saopstenje. A ni nepokretni Jahic.. iz greske u gresku
Jesil se odlucio sta treba, a sta ne? Mislim jel shvatas sta zelis?
Dajte to ime, a ne *netko*Charlie Sheen je napisao/la:Nije dousnik nego jedan od vodjaPlava Porodica je napisao/la:Kako ste zadramili ja konto frajer na aparatima zavrsio.
Katastrofa.
Raspadamo se.
Katanac u bravu.
Boze sacuvaj..
Jah ima ih sto pa po imenima trebaModel1964 je napisao/la:Dajte to ime, a ne *netko*Charlie Sheen je napisao/la:Nije dousnik nego jedan od vodjaPlava Porodica je napisao/la:Kako ste zadramili ja konto frajer na aparatima zavrsio.
Katastrofa.
Raspadamo se.
Katanac u bravu.
Boze sacuvaj..
Nigdje nisam napisao da uprava treba dovoditi igrace. Naravno da ne treba, i okej, u konkretnom slucaju Jahica to je bila želja Kosića. Doduse, svjedocili smo i da je Lendrica dovela uprava. Znaci islo se malo ovako, malo onako.. Jahica smo htjeli mi, evo ja hocu i Vasilica i Culuma, a malo bih i Messija. Pa sta? Nit se smatram strucnim nit odgovornim za to. Ako se uprava vise ne mijesa svaka cast, ali na druge nacine jos uvijek prave pocetnicke greske. Imaju moju podrsku jer rade i hoce da rade, ali se moraju jos vise savjetovati oko nekih svakodnevnih saopcenja, izlazaka u javnost i slicno.AsharaK je napisao/la:Pa hoces se odluciti, jel uprava treba dovoditi igrace onda ili ne? Odgovori tacno na pitanje, procitaj jos jednom sta si napiso. Svi smo mi htjeli Jahica, a ocigledno ga htio i Kostic. Problem sto su mu dali platu od 3,5milje i doveli ga da igra, jer je trebao treneru?