Nije on. Cisto da se zna da covjeka ne blatimo.Tryg je napisao/la:Neandertalac sto posto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Milos Kostic je kriv !? I nisam napiso post da bi reko da je neko kriv vec sto je sanel ŠUPČINA zesca mene bi poslije ovog bilo stid ljudima u oci gledatsajo10 je napisao/la:Nisam mislio pisati o tome, citao sam sta je pisao Faktor, i mogu reci, zasto se ovdje prica o njegovom obrazu? Ovdje ispada kao on neka babaroga, a nasi neki svetci. Pa sacekaj malo, on zaradjuje hljeb od fudbala. I u situaciji je da moze da bira, gdje ce ici odprilike, ili hajmo reci, u situaciji je da kaze NE klubu nekom ako nije zadovoljan platom, jer misli da moze dobiti vise negdje drugojam. Neki mejlovi su vrlo hinjski s njegove strane, da, ali na kraju krajeva nasa uprava je pristala na sve i potpisala ga. Ako se IKO treba da krivi, trebaju se kriviti sve jedan do oni koji su ucestovovali da se dovede Sanel, a znali su u kakvom stanju dolazi.seha je napisao/la:Uh sad procita ovu prepisku uh **** ***** ***** ****** ******* ****** ****** ******* ****** ******* ****** Sanele imas li ti obraza ???
P.S. Siguran sam 1000% da Sanel nebi dosao nazad ljetos, kao i jos neki igraci, da je Slavko vodio ekipu od pocetka jula.
Ti fakat konto da sam ozbiljan? Haj Bagrcavi al i ti?vrbanjusa je napisao/la:Nije on. Cisto da se zna da covjeka ne blatimo.Tryg je napisao/la:Neandertalac sto posto.
Šta to treba da znaciTryg je napisao/la:Ti fakat konto da sam ozbiljan? Haj Bagrcavi al i ti?vrbanjusa je napisao/la:Nije on. Cisto da se zna da covjeka ne blatimo.Tryg je napisao/la:Neandertalac sto posto.
Al dobro imas godina sto jes jes![]()
Tryg je napisao/la:Ti fakat konto da sam ozbiljan? Haj Bagrcavi al i ti?vrbanjusa je napisao/la:Nije on. Cisto da se zna da covjeka ne blatimo.Tryg je napisao/la:Neandertalac sto posto.
Sjednica je sazvana ranije i nema veze s ovim incidentom!damirfile je napisao/la:Da li je sjednica sazvana zbog toga ili zbog neceg drugog ??
Tebi je rekao da sporo kontas a meni da sporo kontam i da sam starGrbavica je napisao/la:Šta to treba da znaciTryg je napisao/la:Ti fakat konto da sam ozbiljan? Haj Bagrcavi al i ti?vrbanjusa je napisao/la: Nije on. Cisto da se zna da covjeka ne blatimo.
O čemu pričaš,odakle ti da je uprava pristala na njegove uslove? Gdje si to vidio da piše? Uprava je radila po željama trenera. Trener poželio Jahica,uprava mu ga dovela,trener poželio secerovica,uprava mu dovela...to je to. A Jahić je na kraju pristao za uslove koje je klub odredio. Nema to veze sa uslovima koje je Jahić tražio. Jer su to bili nebulozni uslovi. Zar se i dalje treba ljudima crtati kako je sve bilo?sajo10 je napisao/la:Haha ama ljudi dragi, pa ostavite se te lazne ljubavi kluba. Kakva ljubav, pobogu? Nema toga. U danasnji vakat ljudi nemogu jedno druge da vole, a kamoli da vole klubova i neke institucijeOd 20 ce 1 osjecati tu pravu ljubav, a sve ostalo je prazna prica. Kad budete/budemo to shvatili sve ce biti lakse. Cuj Jahic, rodjen u Francuskoj, igrao po cijelom svijetu i eto proveo nekoliko sezona kod nas, i kao on voli Zelju, to je njegov kluba. Ma daj. Igras gdje ces zaraditi, i tacka.
Da se razumijemo, nisam uopste na njegovoj strani i zaboli me qurac za njega, ali ocito da je imao status da isfura nasu upravu i da mu igraju kako on zeli, zato kazem da ako se iko treba kriviti trebaju se kriviti ljudi koji su ga doveli. Imali jesu dobru namjeru, ali se pokazalo kao veliki promasaj. Jedva cekam da transfer period pocne na zimu da se rijesmo jos 5-10 igraca... TUGOOOO MOJA!
Pa nije sigurno to, znas da su vec jednom na presu rekli i to bas Dejo da njima stalno dalze prijetnje od raznih likova, ovo je sigrno nesto vise.Brkoo je napisao/la:Meni nije jasno zbog cega bi se sjednica odrzavala zbog toga sto je neko verbalno napao nekog clana uprave. To mi nema smisla nikako. Pa sad vise nisu anonimni, vec rade posao gdje su na oku navijacima i citavoj javnosti, rade posao gdje si stalno pod pritiskom i sad ja kazem npr. Taj lik, mi se ne svidja, misleci na nekog clana uprave i oni organizuju vanrednu sjednicu i podnesu ostavke zbog toga, ne ide to tako..
boccaccio je napisao/la:O čemu pričaš,odakle ti da je uprava pristala na njegove uslove? Gdje si to vidio da piše? Uprava je radila po željama trenera. Trener poželio Jahica,uprava mu ga dovela,trener poželio secerovica,uprava mu dovela...to je to. A Jahić je na kraju pristao za uslove koje je klub odredio. Nema to veze sa uslovima koje je Jahić tražio. Jer su to bili nebulozni uslovi. Zar se i dalje treba ljudima crtati kako je sve bilo?sajo10 je napisao/la:Haha ama ljudi dragi, pa ostavite se te lazne ljubavi kluba. Kakva ljubav, pobogu? Nema toga. U danasnji vakat ljudi nemogu jedno druge da vole, a kamoli da vole klubova i neke institucijeOd 20 ce 1 osjecati tu pravu ljubav, a sve ostalo je prazna prica. Kad budete/budemo to shvatili sve ce biti lakse. Cuj Jahic, rodjen u Francuskoj, igrao po cijelom svijetu i eto proveo nekoliko sezona kod nas, i kao on voli Zelju, to je njegov kluba. Ma daj. Igras gdje ces zaraditi, i tacka.
Da se razumijemo, nisam uopste na njegovoj strani i zaboli me qurac za njega, ali ocito da je imao status da isfura nasu upravu i da mu igraju kako on zeli, zato kazem da ako se iko treba kriviti trebaju se kriviti ljudi koji su ga doveli. Imali jesu dobru namjeru, ali se pokazalo kao veliki promasaj. Jedva cekam da transfer period pocne na zimu da se rijesmo jos 5-10 igraca... TUGOOOO MOJA!