Vanredna je sjednica.
Znaci nije redovna ni ranije dogoborena.
ETO neka sad vjeruju. Kad su trebali vjerovati mi smo placenici bili.Minjore je napisao/la:Polahko ljudi, ne letite pred rudu s tim teskim rijecima. Dejan Nikolic je cist sto se tice transfera igraca, kao sto faktor objavi za Jahica, za svakog igraca ima ovakav ili slican dokaz. Ja sam o tome pisao prije par mjeseci i niko nije vjerovao. Eto danas vam je neko objavio te slike i ovdje, pa se mozete sami uvjeriti. O odnosu navijaci-uprava ne treba ni pisati..
Nisam mislio pisati o tome, citao sam sta je pisao Faktor, i mogu reci, zasto se ovdje prica o njegovom obrazu? Ovdje ispada kao on neka babaroga, a nasi neki svetci. Pa sacekaj malo, on zaradjuje hljeb od fudbala. I u situaciji je da moze da bira, gdje ce ici odprilike, ili hajmo reci, u situaciji je da kaze NE klubu nekom ako nije zadovoljan platom, jer misli da moze dobiti vise negdje drugojam. Neki mejlovi su vrlo hinjski s njegove strane, da, ali na kraju krajeva nasa uprava je pristala na sve i potpisala ga. Ako se IKO treba da krivi, trebaju se kriviti sve jedan do oni koji su ucestovovali da se dovede Sanel, a znali su u kakvom stanju dolazi.seha je napisao/la:Uh sad procita ovu prepisku uh **** ***** ***** ****** ******* ****** ****** ******* ****** ******* ****** Sanele imas li ti obraza ???
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koji kreten je ovo na forumu objavio ?KeepTheBlueFlag je napisao/la:http://www.faktor.ba/vijest/faktor-u-po ... o-223976#9
Nije.Tryg je napisao/la:Neandertalac sto posto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ako je malo, neka mu neko da više.igla je napisao/la:Ma ok, malo mu bilo, nije zaradio dovoljno u karijeri, ali ako ti je malo IDI DALJE, traži gdje ćeš još zaraditi, mani se šuplje onda i punih usta Želje kao institucije i ljubavi prema klubu. Ja ne volim licemjernost, ja cijenim Uglješu i Bosketa, dali sasvim korektne izjave, nisu djeca kluba, ne mogu toliko da vole klub, ali su dali sasvim korektne izjave, prihvatljive, a ne srceparajuće, a lažne. Ali svakakvih grobova od morala ima.