Ma kakvi mi, gledaj nam države a niko se ne žali, baš će neko klub branit, kad smo pogani ovako i zaslužujemo..voltron30 je napisao/la:Ako je večeras zakazana sjednica, mislim da se trebaju navijači okupiti u što većem broju i dati bezrezervnu podršku ovim ljudima. Ako ćutimo, i treba nas onda 'ebat, pa ćemo biti k'o Velež i Čelik za godinu, dvije.
Upravo takoPlava Porodica je napisao/la:Isto ste tetke kakve, kazem sabura malo.
Strpljen, spasen
ma ne mogu se slozziti,jedno je kad negodujes sto dovodi igraca takvog i takvog ,na taj i na taj nacin po ustaljenoj proceduri,a drugo je kad ga nadjes i olesis od batina ...na kraju krajeva sta mi imamo odlucivati ...sta neki kriminalac ima odlucivati sta ce biti u klubu,gdje to ima ,kako to moze ?? kako ti moze kriminalac odlucivati ko ce igrati i sto niko ne smije Kosorica skloniti iz ekipe...bjezi ...glupo je ovoo ...i ne zalsuzujemo bolje ..ChWilla je napisao/la:šta god bilo, i odavde je dobrim dijelom počela kampanja protiv dejana...a ni luk jeo ni luk mirisao.
nije čovjek ništa od toga radio. a smišljene laži su se širile pod krinkom slobode mišljenja.delinjo je napisao/la:ma ne mogu se slozziti,jedno je kad negodujes sto dovodi igraca takvog i takvog ,na taj i na taj nacin po ustaljenoj proceduri,a drugo je kad ga nadjes i olesis od batina ...na kraju krajeva sta mi imamo odlucivati ...sta neki kriminalac ima odlucivati sta ce biti u klubu,gdje to ima ,kako to moze ?? kako ti moze kriminalac odlucivati ko ce igrati i sto niko ne smije Kosorica skloniti iz ekipe...bjezi ...glupo je ovoo ...i ne zalsuzujemo bolje ..ChWilla je napisao/la:šta god bilo, i odavde je dobrim dijelom počela kampanja protiv dejana...a ni luk jeo ni luk mirisao.