Spoiler:
Koliko znam jucer je storm napisao u nekom komentaru. Rekao sam da ocekujemo a.ne da ce bitifanaticZeljin je napisao/la:Jel fakat nesto il se sprdate? Ako je za..jeban..cija bezveze vam je to, raja je losa skroz, sje..bana za neke supljefk1921 je napisao/la:Hvala ti LARSSONE na poruci, uljepsa mi dan! Pratite zvanicnu ljudi..LARSSON je napisao/la:Ma ništa, danas BUM očekujemo i to je to
Uzmite sa rezervom...LARSSON je napisao/la:Koliko znam jucer je storm napisao u nekom komentaru. Rekao sam da ocekujemo a.ne da ce bitifanaticZeljin je napisao/la:Jel fakat nesto il se sprdate? Ako je za..jeban..cija bezveze vam je to, raja je losa skroz, sje..bana za neke supljefk1921 je napisao/la: Hvala ti LARSSONE na poruci, uljepsa mi dan! Pratite zvanicnu ljudi..
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
chile je napisao/la:Ne znam meni ona tekma od juce nikako nije cista pa vi kako hoceta. Teorije zavjere, prodaje, nacelnici kurci palci ali nikako se ne mogu pomiriti onakvom izvedbom.
Igraci danas u kladionicama podebljanih novcanika.
Volio bi da grijesim i da je sve stvar slucajnosti, i uvijek postoji ono ali...
Sent from my Plavo Sokocalo
Do sad skupljene donacije stavili na Celik, kvota 5. Danas kad bude anonimni sponzor uplatio 800 hiljada i milion skupljenochile je napisao/la:Ne znam meni ona tekma od juce nikako nije cista pa vi kako hoceta. Teorije zavjere, prodaje, nacelnici kurci palci ali nikako se ne mogu pomiriti onakvom izvedbom.
a kao druge utakmice su puno bolje odigrali...jašta su, samo su protivnici bili slabiji i manje motivisani + sreća u većini utakmica.chile je napisao/la:Ne znam meni ona tekma od juce nikako nije cista pa vi kako hoceta. Teorije zavjere, prodaje, nacelnici kurci palci ali nikako se ne mogu pomiriti onakvom izvedbom.
Meni bi igro i Žera i onaj stoper mali Osmanković čini mi se. Igro bi mi i Halvadžić lijevo naprijed a Kramarić nazad. Početak priprema za ligu 12. A igrači "svi na svoje" pozicije, pa ko nema mjesta razguli....Ajzea je napisao/la:
Ja bih čak i gurnuo Zeru u prvi tim ova zadnja dva kola, mozda se dokaze pa ne budemo morali dovoditi desetku već najvećeg dragulja pogurati..
E bas je vidljiv 180 min ili zadnje dvije tekme sa citavih nula suteva u okvir gola. Mislim da je to rekord naseg kluba ali itekako negativan.Ivicahuljev je napisao/la:Bili smo na -8 od evrope,sad smo na -4 napredak je vidljiv