Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 12:07 pm

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMM

Spoiler:
Ibra se vraća u Milan :ganja:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSONN
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 12:07 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Ma ništa, danas BUM očekujemo i to je to :D
Hvala ti LARSSONE na poruci, uljepsa mi dan! Pratite zvanicnu ljudi..
Jel fakat nesto il se sprdate? Ako je za..jeban..cija bezveze vam je to, raja je losa skroz, sje..bana za neke suplje
Koliko znam jucer je storm napisao u nekom komentaru. Rekao sam da ocekujemo a.ne da ce biti

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ajzea
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:08 pm

LARSSON je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:
fk1921 je napisao/la: Hvala ti LARSSONE na poruci, uljepsa mi dan! Pratite zvanicnu ljudi..
Jel fakat nesto il se sprdate? Ako je za..jeban..cija bezveze vam je to, raja je losa skroz, sje..bana za neke suplje
Koliko znam jucer je storm napisao u nekom komentaru. Rekao sam da ocekujemo a.ne da ce biti

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Uzmite sa rezervom...

SWRA_1921
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:16 pm

Sad je vrijeme da nekog prodamo.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

Dolina
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:17 pm

Mujaga potpisao za Romu :ganja:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

dell21
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:22 pm

Nije vrijeme za zajebanciju, iskreno ako neko ima nesto nek kaze a ne kao nesto najavljuje.

chile
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:22 pm

Ne znam meni ona tekma od juce nikako nije cista pa vi kako hoceta. Teorije zavjere, prodaje, nacelnici kurci palci ali nikako se ne mogu pomiriti onakvom izvedbom.
Igraci danas u kladionicama podebljanih novcanika.
Volio bi da grijesim i da je sve stvar slucajnosti, i uvijek postoji ono ali...

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

ž'21
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:23 pm

chile je napisao/la:Ne znam meni ona tekma od juce nikako nije cista pa vi kako hoceta. Teorije zavjere, prodaje, nacelnici kurci palci ali nikako se ne mogu pomiriti onakvom izvedbom.

slika
Pustio nam Željo :D

SWRA_1921
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:24 pm

Ma daj hvataj se propuha ;)

A ja onako mislim, nemam nikakve info, vrijeme je da nekig prodamo, ili da se Dzeko proda :)

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:25 pm

chile je napisao/la:Ne znam meni ona tekma od juce nikako nije cista pa vi kako hoceta. Teorije zavjere, prodaje, nacelnici kurci palci ali nikako se ne mogu pomiriti onakvom izvedbom.

Do sad skupljene donacije stavili na Celik, kvota 5. Danas kad bude anonimni sponzor uplatio 800 hiljada i milion skupljeno :DD:
Salu na stranu, bezveze ti je prica..

ChWilla
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:27 pm

a kao druge utakmice su puno bolje odigrali...jašta su, samo su protivnici bili slabiji i manje motivisani + sreća u većini utakmica.

koliko vrijedi evropa da se proda? za klub milion maraka minimalno, ali vrijedi i za igrače. gdje će oni poslije i za koliko će igrati kad im u CV piše da u ovakvoj ligi nisu mogli do evrope...
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:30 pm

slika

Ja bih čak i gurnuo Zeru u prvi tim ova zadnja dva kola, mozda se dokaze pa ne budemo morali dovoditi desetku već najvećeg dragulja pogurati..

chile
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:32 pm

Ne kazem da su bolje odigrali, ali mi smrdi da mu jebes mater.
Kad vidim nasu "djecu" danas s osmjehom u kladionici, a ja pokisnute face.
Kao sto rekoh volio bi da grijesim...
Ali bi isto tako igracima zabranio prilaz kladionici.

Zadnja izmjena: chile, dana/u čet maj 05, 2016 12:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.

IlProfessore
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:33 pm

Momci su jučer bili familija Željezničar, na stranu i daleko od toga da opravdavam onakvo ponašanje na sportskim borilištima ali su dokazali da ne daju na sebe i na svoje i zbog toga im skidam kapu... zna li neko odgovor šta se desilo sa starom temom, čitao sam na onom prošlom forumu i prešao sam na ovaj al nisam bio registrovan, pa da se upišem među plave bolesnike. Svako dobro!

Veteran1965
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:35 pm

Ajzea je napisao/la:slika

Ja bih čak i gurnuo Zeru u prvi tim ova zadnja dva kola, mozda se dokaze pa ne budemo morali dovoditi desetku već najvećeg dragulja pogurati..
Meni bi igro i Žera i onaj stoper mali Osmanković čini mi se. Igro bi mi i Halvadžić lijevo naprijed a Kramarić nazad. Početak priprema za ligu 12. A igrači "svi na svoje" pozicije, pa ko nema mjesta razguli....
Inače se slažem sa ovakvom ekipom za 12-ku, baš sam nešto slično i pisao jutros...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:35 pm

A vala jeste i opleli po Amaru..Čitajući komentare mi bi trebali ugasiti klub dok se on opet ne vrati.To jesu činjenice,i ja ga volim samo zbog njegove filozofije,bahatosti,muda i poznavanja fudbalske igre.Ali mi se ovom pričom vodimo kao da smo manji lokalni klub,a ne najtrofejniji u BiH.
Treba dati i Sablji,Adžemu ili nekom trećem da krenu njegovim stopama,da uče, ali da imaju puno jači i iskusniji stručni štab.Ili za mene bi odlična opcija bio Karačić iz Viteza,sjajan trener,prije svega veliki gospodin.Tu i je i Vlado Jagodić.Po meni dvije kvalitetne opcije,ako već nemamo nade u naše početnike.
Ja vjerujem da bi i Sablja,sa kvalitetnom desetkom,koja mora biti mozak ekipe,čast Bekriji,ali njegov vakat je prošao,sa kvalitetnom komplet lijevom stranom,i sigurnijim štoperom sličnih kvaliteta kao Aco,tipa Jasmin,ali on neće produžiti, mi bi bili top ekipa.Uz ovakav kostur ekipe.
Lahko je sad palamudit,i pričat u prazno,svako je general poslije bitke.
Pričamo što raznorazni igrači nisu dobijali priliku..Pa valjda je Edis taj koji je svaki dan sa njima,koji svaki dan treninge ima i on vidi koliki je zaostatak tih igrača za ovim sadašnjim.
I sad vala još da se nadovežem,ja se naspavao itekako.Pomirio sam se ja sa porazom već odavno,odavno sam ja upozoravao da će nam Čelik možda najteža utakmica biti..halalio sam se i sa Evropom,i to samo zbog vjere u ovu Upravu,jer znam da će od sljedeće sezone opet biti kako treba.Ali da ostaje žal,ostaje..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sergejevic

čet maj 05, 2016 12:36 pm

Ja nikada ne bih bio za Edisov odlazak, samo da cujem da kaze igrali smo lose i pokusati cemo da unaprijedimo nasu igru. Samo je fazon sto nikad necemo cuti i on ce tjerati po svome dok moze. To je najveci problem. Poslije nekih pobjeda na jedvite jade protiv Veleza ili Travnika on kaze da je zadovoljan kako su momci igrali, pravi su heroji, rijesit ce oni to interno, a Travnik nas zadnjih 20 minuta stisnuo ko Ferencvaros. Naredna utakmica apsolutno preslikana, promjene nikakve nema, nabijaj loptu i moli Boga da zabijemo nekako. Opet kazem pa barem da smo na trenutke vidjeli neki sistem, koncept, bilo kakav plan i da covjek kaze evo to je to, tako zeli da mu ekipa igra i potrebno mu je sada vrijeme da sve to poslosi. Evo cetiri mjeseca su na okupu, a izgledaju kao da su se tek sreli. Koliko puta Sinisa i Miroslav pogrijese, ovaj doda loptu po zemlji, a ovaj protrci iza, ili obratno, koliko puta Aco i Bogi sire ruke jer ne znaju sta ce s loptom, svadjanje oko izvodjaca prekida, svadjanje na terenu, a obino je tu par igraca koji to konstatno rade. Prije svih mislim na Bekrica, nesto nije kako treba ako u svim tim konfliktima bas on ucestvuje. Covjek svaki duel izgubi, svaki pas mu je netacan, pelja loptu, nece da doda onome ko je u boljoj poziciji. Njemu Edis kaze ti si vodja tima. To nigdje nema. Pa nisi Ronaldo. Dokazi na terenu i povedi mome, a ne ja sam vodja i hladit muda po terenu.

Ono sto je meni najteze palo jeste da su u ovom incidentu ucestvovali momci koji su bili najbolji na terenu, momci koji su se najvise trudili i ostavljali srce na terenu. Vedran nam je donio vise bodova nego ijedan golman poslije rata, i jucer nas je spasio, ali ne moze uvijek. Blagojevic uvijek odradi svoj posao kako treba, ali ne moze on sam igrati i naprijed i nazad, jer dva partnera koja ima u veznom redu nista ne rade. Lendric je posebna prica i tog momka svi postuju, savrsen primjer kako nikoga ne mozes "pljuvati" bez razoga. Eto, ja jesam "pljuvac", a kako da "popljujem" nekoga ko se bori i igra kao Ivan. Bas cudno da svi mi "pljuvaci pljujemo" par istih osoba. A zapravo je to jer nismo pljuvaci i postoje jasni argumenti zasto smatramo da se Edis pogubio, da je Bekric katastrofalan i tako dalje. Sada vjerovatno ostajemo bez Vedrana, Jovana i Lendrica. Najvise mi je krivo zbog njih samih, Bog zna kakve ce kazne savez odrezati. Zasto se nije Bekric tukao sa svima, ionako nista ne radi po terenu ? Mozda jer ga boli neka stvar za ekipu i za sve nas, covjek igra za sebe, hoce da zabije sam gol. Ovi kojima je stalo popusise foru jer je Edis glumio mangupa i landarao medju navijacima Celika.

Ostalo je mnogo nejasnih stvari oko ovog tima, nismo ni saznali koliko je zapravo mogao, a neki igraci su kao duhovi, tu su, ali ih niko nije vdiio. Morala se dati sansa svim igracima, pripremati se za sljedecu sezonu, znati koliko koji igrac moze i gdje treba pojacanje. Ovako nisi nista napravio, pola ih nismo ni vidjeli na terenu, ne znamo mogu li uopste doprinjeti ekipi. Morali smo napasti kup, sve karte baciti da to osvojimo, i ne znam zasto je doslo do promjene tog plana. Usli smo u utakmice sa Slobodom preumorni, s istim igracima koji su sve igrali do tada, i glatko ispali. Edis sam je rekao da je cilj ekipe da osvoji kup, svi igraci su tako govorili, i onda niko ne zna sta se desilo. Imali smo realne sanse da se kroz kup domognemo Evrope, ali smo podbacili. Mogla se tempirati forma i pripremati ekipa za okrsaje u kupu, a u ligi sta bude jer je bilo gotovo nemoguce da zavrsimo medju 4. Mozda jeste Edis napravio dobre stvari u ligi, mada ja vjerujem da je imao vise srece nego pameti, ali je zato odradio ocajno kup i nije uspio uraditi ono sto mu je bio cilj. Necemo se lagati, ova ekipa ima Stevanovica, Lendrica, Blagojevica, Kosorica, jos je Edis dobio tacno igrace koje je zelio Bekrica, Bogija, Stanica, imao je dovoljno vremena da spremi kup utakmice, da nadje pravu kombinaciju, a znamo kako smo prosli u kupu.

Ivicahuljev
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:36 pm

Bili smo na -8 od evrope,sad smo na -4 napredak je vidljiv

SWRA_1921
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:38 pm

Slazem se za Zerica, treba dobijati bolju sansu.

chile
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:39 pm

Ivicahuljev je napisao/la:Bili smo na -8 od evrope,sad smo na -4 napredak je vidljiv
E bas je vidljiv 180 min ili zadnje dvije tekme sa citavih nula suteva u okvir gola. Mislim da je to rekord naseg kluba ali itekako negativan.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava