Ma ne mislim da to ima toliko veze jer evo dosao je ponovo do repke jos ako i mi pocnemo dobijati ima sasvim fin razlog da ostane, a uostalom da se on pita ja mislim da bi vec bilo gotovo medjutim manager je tudimitrijevic je napisao/la:Miro ako ne produzi to ce biti zbog nezdrave fudbalske atmosfere i fudbalskih neznalica s kojim igra i onima koji mu dovode te neznalice i istrosene mrtvace. Da smo sad drugi i u igri za titulu vjerujem da bi u oktobru on vec potpisao. Zato mi je krivo zbog jednog boda u prethodne dvije tekme izmedju ostalog.
Ja mislim da kod njega ima. Evo sad nemoj dobit u Vitezu i postace alarmantno. Realno je da izgubis jedan nula u Zapadnom s obzirom da ides na nulu. Kod nas plate igraca nemaju veze s onim sto pruzaju na terenu i kolo vode prosjecni igraci za ovu ligu tako da sve to utice na njega. Vjerujem da mu Kodro nije za ostanak ili ce lupiti nesto bas veliko. Jedina stvar koja nama ide u prilog jeste cinjenica da ga raja voli kako nije nikog odavno. I plus je sto mozemo dati neku odlicnu platu svakako...MrRiccoli je napisao/la:Ma ne mislim da to ima toliko veze jer evo dosao je ponovo do repke jos ako i mi pocnemo dobijati ima sasvim fin razlog da ostane, a uostalom da se on pita ja mislim da bi vec bilo gotovo medjutim manager je tudimitrijevic je napisao/la:Miro ako ne produzi to ce biti zbog nezdrave fudbalske atmosfere i fudbalskih neznalica s kojim igra i onima koji mu dovode te neznalice i istrosene mrtvace. Da smo sad drugi i u igri za titulu vjerujem da bi u oktobru on vec potpisao. Zato mi je krivo zbog jednog boda u prethodne dvije tekme izmedju ostalog.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Razumijem ja sa koje strane gledas da ima veze i naravno da ce situacija biti alarmantna ako ne dobijemo viteza, ali opet vjerujem da se moze postici neki dogovor pa ako treba i neka klauzula u ugovoru da moze ici na ljeto za neku cifru. Ono sto stvarno jeste tuga koliko nas je kostalo neigranje evrope i ova losa igra i atmosfera, ali procepit ce ako Bog da i to optimista sam i kad smo najbjedniji bili Zeljo je uvijek isplivao i ako Bog da isplivat ce i sad.dimitrijevic je napisao/la:Ja mislim da kod njega ima. Evo sad nemoj dobit u Vitezu i postace alarmantno. Realno je da izgubis jedan nula u Zapadnom s obzirom da ides na nulu. Kod nas plate igraca nemaju veze s onim sto pruzaju na terenu i kolo vode prosjecni igraci za ovu ligu tako da sve to utice na njega. Vjerujem da mu Kodro nije za ostanak ili ce lupiti nesto bas veliko. Jedina stvar koja nama ide u prilog jeste cinjenica da ga raja voli kako nije nikog odavno. I plus je sto mozemo dati neku odlicnu platu svakako...MrRiccoli je napisao/la:Ma ne mislim da to ima toliko veze jer evo dosao je ponovo do repke jos ako i mi pocnemo dobijati ima sasvim fin razlog da ostane, a uostalom da se on pita ja mislim da bi vec bilo gotovo medjutim manager je tudimitrijevic je napisao/la:Miro ako ne produzi to ce biti zbog nezdrave fudbalske atmosfere i fudbalskih neznalica s kojim igra i onima koji mu dovode te neznalice i istrosene mrtvace. Da smo sad drugi i u igri za titulu vjerujem da bi u oktobru on vec potpisao. Zato mi je krivo zbog jednog boda u prethodne dvije tekme izmedju ostalog.
Lendric je za nase uslove pravi igrac i sad trenutno najbolji spic lige. Pokaze on i losu stranu kao u onim nekim utakmicama kad je trcao po 900 m i bez duela igrao i malo je nezreo i ono fudbalski tupan kao vecina fudbalera cim naravno steti sebi i pokazuje sto je prop'o k'o zeton. Ali ako sve to zanemarimo on je za godinu dana dao 15 komada i igrao odlicno.
Lendrica i Stevanovica je Zeljo ozivio, a Grbavica vratila tamo ggdje pripadaju. Dva nasa najbolja igraca bez konkurencije.
Sto se mene tice moze pravo sa njima put Tuzle ili pak Mostaragodrina je napisao/la:Eeee moj kapitenu jesi sebi nasao drustvo, pu
Debil do debila, jos komentari...Plava Porodica je napisao/la:Sto se mene tice moze pravo sa njima put Tuzle ili pak Mostaragodrina je napisao/la:Eeee moj kapitenu jesi sebi nasao drustvo, pu
AsharaK je napisao/la:O kakvom je drustvu rijec
svi ostali su vise zaduzili zelju nego on, benjo i hasanovic su bili tu i igrali najbolje sto znaju i treba ih cijeniti..godrina je napisao/la:Eeee moj kapitenu jesi sebi nasao drustvo, pu
+1 . Zato i imamo ovaj forum, ali drago mi je da je sada svima sve jasno.MrRiccoli je napisao/la:Pa ljudi moji jesmo li mi svjesni sta znaci ovo otkrice (ili potvrda) ko su nam dusmani Zelje i ko ubacuje otrovne strijelice i crve sumnje isti oni koji su ne tako davno covjeka, uspjesnog biznismena u prevodu covjeka punog para koji je prvi put u historiji kluba uveo rezim kakav je uveo, rezim u kojem se zna svaki fening gdje i na sta ide i odakle je dosao, tog istog covjeka na svom portalu uporedjuju sa sjeverno-korejanskim vodjom, diktatorom i slicno. Pa po prvi put u ovih godinu dana imamo ciste karte i vidimo ko je za koga i za ciji interes. Pa mi ako dopustimo sebi da nas rastave i zavade mi smo najvece budale i glupani na svijetu. Ja vas ovako molim ne dajmo im ni pedalj naseg Zelje.
Nisam kuci, poslat cu ti sutra sliku sta je hasanovic sraao o klubu. Budale se sastalepintol_TM87 je napisao/la:svi ostali su vise zaduzili zelju nego on, benjo i hasanovic su bili tu i igrali najbolje sto znaju i treba ih cijeniti..godrina je napisao/la:Eeee moj kapitenu jesi sebi nasao drustvo, pu