1921.ba je napisao/la:budimo realni...
kazooo...Hurmasica je napisao/la:1921.ba je napisao/la:budimo realni...Spoiler:
Igrat ce zadnjih 15-ak minuta...mislim na Podolskog....hahahahahaPlava Porodica je napisao/la:Lendric i Podolski![]()
![]()
![]()
![]()
Allahu dragi sto se ismija na samu pomisao
ma mi smo sve samo ne ozbiljan klub....kakav klub takvi i navijaci...jedini navijaci na dunjaluku koji nemaju nikakvu ambiciju...chile je napisao/la:Imamo trenutno dva igraca koji znaju igrat lopte u timu i vi bi njih prodali jednog bi cak i masnom vezali.
I onda se pitati sto nam je ogra za qurca.
Yebes 100-200k eura kad cemo 3x toliko baciti dok ne nadjemo zamjenu. Nama trebaju igraci kvaliteta Lendrica i bolji...
Tacno i ne zasluzujemo bolje od borbe za upadanje u famoznu ligu za prvaka.
Sent from my Plavo Sokocalo
Imaju da "uzmu saku eura" i guzice bi dali za njih...delinjo je napisao/la:ma mi smo sve samo ne ozbiljan klub....kakav klub takvi i navijaci...jedini navijaci na dunjaluku koji nemaju nikakvu ambiciju...chile je napisao/la:Imamo trenutno dva igraca koji znaju igrat lopte u timu i vi bi njih prodali jednog bi cak i masnom vezali.
I onda se pitati sto nam je ogra za qurca.
Yebes 100-200k eura kad cemo 3x toliko baciti dok ne nadjemo zamjenu. Nama trebaju igraci kvaliteta Lendrica i bolji...
Tacno i ne zasluzujemo bolje od borbe za upadanje u famoznu ligu za prvaka.
Sent from my Plavo Sokocalo
ne mogu kralju vise o ovoj temisalle86 je napisao/la:Ti fakat misliš da su nam u klubu toliko levati da idemo u minus namjerno a imamo pare koje ostavljamo po strani? Neozbiljno baš.Vrag je napisao/la:salle86 je napisao/la:
ko može potvrrditi koliki su nam trenutno prihodi ?
rashode manje-višše svi možemo sračunati
Kakvi ba prihodi ? Od cega? Imas sponzore i navijace. Za navijace imas tacne podatke, a za sponzore mozes nagađati. Kako god to je sitno, pogotovo od navijaca. Od jedne utakmice moze 2-3 plate pokriti, a oni su ostavili to za istok.
Mišljenja sam da je ovako "malo" para za istok sakupljeno baš iz tog razloga što se ostavlja samo višak.
prijatelju pomalo , nije ovo manager..Neymar 11 je napisao/la:znam da je u igri bio Dinamo i AnderlechtPinkii je napisao/la:Gdje ce ? Mogu li se uzet neke pare da nas pogura malo ?Neymar 11 je napisao/la: Sutra je rece @Hurmasica prestavljenje a cetvrtak ce u Medjugorje i zeba ce naravno s njima ici . P.S. kako stoje stvari Memija nas napusta
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk