Prioritet nam je lijevi bek....pile87 je napisao/la:**** njih u pravu je plavisa nista sto se vec nije moglo predpostaviti.
Meni je zanimljivije kako cemo izgurat do polusezone i kako cemo igracki uci u nastavak. U zadnju cemo liniju sigurno dovesti lijevog beka a evidentno je da ce stoperi biti kosoric i bogi desno je neko od memije i sinise. Vjerujem da ce stici barem jedno krilo i centralni vezi ili defanzivni vezni uz zebu bi to trebalo biti to eventualno neki odlazak bi diktirao i dolazak igraca.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Probaću to sve sabrati i ubacitiGoodisonPark je napisao/la:Lars Ima i smiješan crveni Blagojevića u kupu u Banjaluci (0:2) ali to nema u izvještaju + na toj tekmi je Aco zaglavio sa maskom a da tu njihov igrač nije ni kartona dobio, čak ako se dobro sjećam mislim da nije ni faul svirao za nas. Onda nesviran penal nad Bekrićem u Tuzli ali nema ni to u izvještaju 1921. Ma ima tih detalja kamara samo se treba malo prisjetiti.
Ma sve nam je prioritet beka lijevog nemamo a doveli smo ih bruku u zadnjih par prelaznih. Centralni vezni nam treba da moze konkurisati sadasnjem. Lijevo krilo da nebi lendric igrao. I eventualno stoper neki po meni bi to bilo optimalno. I kad bi uboli sa dvojicom da budu pojacanja bilo bi vise nego dobro.struja je napisao/la:Prioritet nam je lijevi bek....pile87 je napisao/la:**** njih u pravu je plavisa nista sto se vec nije moglo predpostaviti.
Meni je zanimljivije kako cemo izgurat do polusezone i kako cemo igracki uci u nastavak. U zadnju cemo liniju sigurno dovesti lijevog beka a evidentno je da ce stoperi biti kosoric i bogi desno je neko od memije i sinise. Vjerujem da ce stici barem jedno krilo i centralni vezi ili defanzivni vezni uz zebu bi to trebalo biti to eventualno neki odlazak bi diktirao i dolazak igraca.
Bio je i out protiv Radnika na Grbavici prosle godine, kad nam slozise kontru i dadose go.LARS1921 je napisao/la:Probaću to sve sabrati i ubacitiGoodisonPark je napisao/la:Lars Ima i smiješan crveni Blagojevića u kupu u Banjaluci (0:2) ali to nema u izvještaju + na toj tekmi je Aco zaglavio sa maskom a da tu njihov igrač nije ni kartona dobio, čak ako se dobro sjećam mislim da nije ni faul svirao za nas. Onda nesviran penal nad Bekrićem u Tuzli ali nema ni to u izvještaju 1921. Ma ima tih detalja kamara samo se treba malo prisjetiti.
Da je ubost sa lijevim bekom I lijevim krilom puna šaka bradepile87 je napisao/la:Ma sve nam je prioritet beka lijevog nemamo a doveli smo ih bruku u zadnjih par prelaznih. Centralni vezni nam treba da moze konkurisati sadasnjem. Lijevo krilo da nebi lendric igrao. I eventualno stoper neki po meni bi to bilo optimalno. I kad bi uboli sa dvojicom da budu pojacanja bilo bi vise nego dobro.struja je napisao/la:Prioritet nam je lijevi bek....pile87 je napisao/la:**** njih u pravu je plavisa nista sto se vec nije moglo predpostaviti.
1921.ba je napisao/la:krajem ove ili nekad sljedece hefte ide press za istok
Sutra je rece @Hurmasica prestavljenje a cetvrtak ce u Medjugorje i zeba ce naravno s njima ici . P.S. kako stoje stvari Memija nas napustaOmar500 je napisao/la:Miro se vrati u repku, bez obzira sto nas Zeljo ne briljira ove sezone. Svaka ti cast majstore. Momak je od glave do pete profesionalac, skroman i marljiv. Maksimalno posvecen i pozrtvovan u svakoj utakmici. Cisto sumnjam da ce uci u igru, ali ovo mu je ogroman podstrek za nastavak karijere.
Ide li Zeba sa ekipom na mini-pripreme?