Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mali plavisa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 07, 2016 4:19 pm

AsharaK je napisao/la:Sto si neurozan brale :D
Ako se odnosi na mene ovo nisam nervozan!Sta imate od toga da prenosite sa drugog foruma na ovaj,iskreno jebe mi se radite sta hocete,samo iznosim svoje misljenje ako je to zabranjeno jbg ja onda ne znam ni sta trazit na forumu vise jer vidim sve manje su zastupljene stvari koje bi nas trebale zanimati!Nek Zeljo zivi vjecno i nek nam je srecno!

Republika
Kontakt:

pon nov 07, 2016 4:23 pm

Vratite se temi to je najbolje za sviju. Imate koliko hoćete pametnijih tema. Stevanović, Zeba, pripreme, Vitez, Zrinjski tako da pametnije je o tome nego o ispričanim pričama.

boccaccio
Kontakt:

Cestitke nasem Miri na zasluzenom pozivu. Ovo mu je bas zasluzeno bilo. Trud se isplati i on je prava zvijezda vodilja svim nasim igracima kako se dolazi do uspjeha, i kako se radom i talentom, te sportskim zivotom ipak nekako dodje do cilja. Zelim mu jos produzenje ugovora sa nama i poslije toga nekad, jedan jak trnansfer koji ce mu dati jos jednu pravu sportsku satisfakciju. On je zasluzio najvise.

A sto se onog foruma i portala tice, dotakli su samo dno. Nije da nismo ovakve stvari i ocekivali od njih. Pljuju li pljuju a u stvari to rade sami. Zaista dno dna. Da onoliko bez obraza ostanu, to nisam mogao shvatiti nikad.

Dzezvar
Kontakt:

A fino sam onom neandretalcu govorio da ga iskoristavaju......
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Grbavica
Kontakt:

pon nov 07, 2016 4:24 pm

šta da kažem, šta da slažem sad :D

Čestitke Miro, parafiraj!
Ko nas je kleo, nije dangubio.

pile87
Kontakt:

pon nov 07, 2016 4:24 pm

**** njih u pravu je plavisa nista sto se vec nije moglo predpostaviti.
Meni je zanimljivije kako cemo izgurat do polusezone i kako cemo igracki uci u nastavak. U zadnju cemo liniju sigurno dovesti lijevog beka a evidentno je da ce stoperi biti kosoric i bogi desno je neko od memije i sinise. Vjerujem da ce stici barem jedno krilo i centralni vezi ili defanzivni vezni uz zebu bi to trebalo biti to eventualno neki odlazak bi diktirao i dolazak igraca.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon nov 07, 2016 4:27 pm

Zamislite Miro odluči utakmicu u Pireju, pa to bi havarija bila :D
Realno, teško možemo očekivati da on zaigra, ali poštl igra na deficitarnoj poziciji, možda i zaigra. Baš bih ga volio vidjeti protiv jačih suparnika
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Whisperer

pon nov 07, 2016 4:27 pm

DANAN je napisao/la:A fino sam onom neandretalcu govorio da ga iskoristavaju......
Jel bio treninig znal ko jel zeba treniro rekose da je danas trebo bit na prvom treningu sa ekipom ??
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

pon nov 07, 2016 4:28 pm

avlami97 je napisao/la:slika

Malo off topic :D
Mozete naci moj post na prosloj temi, cim smo dosli na ovaj forum, napisao sam da administracija na gg.ba forumu ima dosta profila, i da je jedan od njih tzv. aldin, dona, oda, amazon itd. Ljudi bez obraza i casti..

Da se vratim na temu, cestitke Miri na pozivu u reprezentaciju, nadam se da ce dobiti sansu za igru i da ce produziti uskoro ugovor pa nek na ljeto ide.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

boccaccio
Kontakt:

pon nov 07, 2016 4:29 pm

pile87 je napisao/la:**** njih u pravu je plavisa nista sto se vec nije moglo predpostaviti.
Meni je zanimljivije kako cemo izgurat do polusezone i kako cemo igracki uci u nastavak. U zadnju cemo liniju sigurno dovesti lijevog beka a evidentno je da ce stoperi biti kosoric i bogi desno je neko od memije i sinise. Vjerujem da ce stici barem jedno krilo i centralni vezi ili defanzivni vezni uz zebu bi to trebalo biti to eventualno neki odlazak bi diktirao i dolazak igraca.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Ma ne mozes eto da ne prokomentarises, jbg, ovo nije ni dno dna, cisto komentar sa ljudske strane koliki su to neprijatelji naseg kluba. Onoliko pljuvanja ne moze izreci jedan Zeljovac. I onda se otkriju svojom greskom. Odron.
Mislim da si u pravu oko ovog napisanog , mislim da bi pored nabrojanih moglo diktirati rubrika odlasci, odnosno prodaja nekog igraca ako se desi neka ponuda. Znaci neka tri do cetiri igraca, plus ako bi bila neka prodaja pa da se nadoknadi to mjesto eventualno. Tako ja razmisljam, ne znaci da ce tako biti, ali bi bilo dobro da nekog uspijemo prodati.

Elegant
Kontakt:

pon nov 07, 2016 4:31 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Zamislite Miro odluči utakmicu u Pireju, pa to bi havarija bila :D
Realno, teško možemo očekivati da on zaigra, ali poštl igra na deficitarnoj poziciji, možda i zaigra. Baš bih ga volio vidjeti protiv jačih suparnika
Super bi bilo kad bi dobio priliku i zapazeno odigrao, da barem na njemu zaradimo ako dođe do prodaje. :D
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dzezvar
Kontakt:

pon nov 07, 2016 4:33 pm

Neymar 11 je napisao/la:
DANAN je napisao/la:A fino sam onom neandretalcu govorio da ga iskoristavaju......
Jel bio treninig znal ko jel zeba treniro rekose da je danas trebo bit na prvom treningu sa ekipom ??
Ne znam stvarno buraz.Znam da je bio na zapadu sad u subotu.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

boccaccio
Kontakt:

pon nov 07, 2016 4:34 pm

Elegant je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Zamislite Miro odluči utakmicu u Pireju, pa to bi havarija bila :D
Super bi bilo kad bi dobio priliku i zapazeno odigrao, da barem na njemu zaradimo ako dođe do prodaje. :D
Mi smo njega gledali vec protiv jacih suparnika, on je to uvijek dobro radio. Te nesretne avanture poslije Sevilje su ga vratile unazad, ali je ovde bas pronasao onu svoju formu i igru, vidi se konstantnost dobrih igara i fizicka sprema, pravi je profesionalac i zaista je zasluzio ovakav povratak. Ovo ga moze totalno vratiti u zivot, a mislim da je on sam prezadovoljan kako mu se u nasem klubu odvijaju stvari.

Hurmasica
Kontakt:

pon nov 07, 2016 4:34 pm

Neymar 11 je napisao/la:
Nisu danas imali trening :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Whisperer

pon nov 07, 2016 4:37 pm

Hurmasica je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la:
Hvala brt na odg, ma znam da je pisalo ono kad je potpiso , da ce se pojaviiti vec u pon na treningu da je ove sedmice prestavljenje ce biti pa zat pitam , ma hajd malo sale na racun anamo onih al treba ih ignoor nebitni su, da je nama sad viteza dobit i u mostaru bod bi bio ko munara nam .. :)

1921.ba
Kontakt:

pon nov 07, 2016 4:38 pm

krajem ove ili nekad sljedece hefte ide press za istok
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hurmasica
Kontakt:

pon nov 07, 2016 4:39 pm

Neymar 11 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la: Jel bio treninig znal ko jel zeba treniro rekose da je danas trebo bit na prvom treningu sa ekipom ??
Hvala brt na odg, ma znam da je pisalo ono kad je potpiso , da ce se pojaviiti vec u pon na treningu da je ove sedmice prestavljenje ce biti pa zat pitam , ma hajd malo sale na racun anamo onih al treba ih ignoor nebitni su, da je nama sad viteza dobit i u mostaru bod bi bio ko munara nam .. :)
Sutra predstavljanje i prekosutra putuje sa ekipom u Međugorje. Što se tiče ostalih stvari, slažem se :palacgore:

Republika
Kontakt:

pon nov 07, 2016 4:39 pm

Igrače i trenere treba posmatrati kroz prizmu većih utakmica u Premijer ligi BiH gdje imate dostojnog suparnika, koji ima kvalitetne igrače, a trener kvalitetnog suparnika na kontra klupi. Primjer je recimo iz Željezničara Hadžiahmetović koji je na derbiju gdje se lomila titula promovisao u prvo ime susreta iako je bilo 0:0, možda niej bio najbolji ali je bio među prva tri.

Međusobni dueli Zrinjskog Sarajeva Željezničara otkrivaju sve ako ko hoće da vidi

EDIT: Da ne bude zabune svaka utakmica je bitna, ali na ovim utakmicama se vide finese

salle86
Kontakt:

pon nov 07, 2016 4:44 pm

Minjore je napisao/la:Sta li ce tek prijatelj AO reci na sve ovo moj Acika..
neće ništa
popizdio je i tamo ko i ovde
doduše znajući njega i da ne može bez foruma, garant ili ima neki nick već ili će ga napraviti
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hurmasica
Kontakt:

pon nov 07, 2016 4:45 pm

viewtopic.php?f=64&p=124151#p124151" target="_blank

glasajte :)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.

Prijava