pile87 je napisao/la:**** njih u pravu je plavisa nista sto se vec nije moglo predpostaviti.
Meni je zanimljivije kako cemo izgurat do polusezone i kako cemo igracki uci u nastavak. U zadnju cemo liniju sigurno dovesti lijevog beka a evidentno je da ce stoperi biti kosoric i bogi desno je neko od memije i sinise. Vjerujem da ce stici barem jedno krilo i centralni vezi ili defanzivni vezni uz zebu bi to trebalo biti to eventualno neki odlazak bi diktirao i dolazak igraca.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Ma ne mozes eto da ne prokomentarises, jbg, ovo nije ni dno dna, cisto komentar sa ljudske strane koliki su to neprijatelji naseg kluba. Onoliko pljuvanja ne moze izreci jedan Zeljovac. I onda se otkriju svojom greskom. Odron.
Mislim da si u pravu oko ovog napisanog , mislim da bi pored nabrojanih moglo diktirati rubrika odlasci, odnosno prodaja nekog igraca ako se desi neka ponuda. Znaci neka tri do cetiri igraca, plus ako bi bila neka prodaja pa da se nadoknadi to mjesto eventualno. Tako ja razmisljam, ne znaci da ce tako biti, ali bi bilo dobro da nekog uspijemo prodati.