Reče jednom mudri Sir Alex Ferguson da je dobar golman onaj koji sam donese 12 bodova kroz sezonu. Veca je to prošle godine u drugom dijelu uradio 3 protiv Slobode 3 protiv širokog i 3 protiv Veleza kada vadi 1-1 zicer u onoj kaljugi dakle 9 bodova za polusezonu e to je top golman.To Vedran ove godine nije da li će biti ne znamo na stručnom štabu je odnosno treneru golmana koji će svoj slijedeći posao tražit u Vitezu kada ode iz FKŽ.FKZ1921 je napisao/la:Smatram da se potpuno neopravdano kritikuje Vedran Kjosevski. U njegovom slucaju, nastavljamo sa starom praksom da se nekome prisije etiketa i mora je nositi. Kjosevski to nicim ne zasluzuje. Napravio je eksces u Zenici,poremetilo ga je to...Javno se pokajao,odradio kaznu,vracao se i sad brani dobro.
Kaci mu se bezvezna prica vezana za omalovazavanje predhodnog trenera,a pri tom se ta prica trmelji na rekla,kazala.
Imao je kiks protiv Zrinjskog...nema golmana na svijetu kojem se to ne desi(malo se osvrnite na posljednjih par kola lige prvaka pa cete vidjeti skoro u svakoj utakmici po neku kardinalnu gresku najboljih golmana na svijetu).
Ono koliko ja razumijem i ono sto priupitam ljude koji se dobro razumiu,ne vidim boljeg golmana u ovoj ligi od njega.
a dobro, išla je priča kako su sad u klubu ljudi koji su do juče bili "samo" navijačistorm_raider je napisao/la:Ma pazi, navijaci kao navijaci, mi imamo pravo na "luksuz" i da zanovijetamo i da gluposti pricamo i da trazimo Jahica i Bekrica. Nas vodi srce, a ne glava, i to treba shvatiti, jos pogotovo ovaj nas balkanski, brdoviti, narod. Ali, ljudi koji vode klub moraju razmisljati samo glavom, oni moraju znati kada poslusati navijace, a kada ne. Oni moraju biti spremni i na kritike zbog toga i to sve radeci samo ono sto je u interesu Zelje.
da se ne lažemo, niko ko živi na ovom brdovitom balkanu nije svetacsergejevic je napisao/la:Ovaj iznad od Amara napravi Al Caponea. Nije ti Amar napravio taj dug, to je nastalo u onom crnom peridodu izmedju njegova dva mandata. Pitanje je da li bi on to prihvatio? Pitanje je isto da li ovi tako rade?
Dodje vakat da ne smijes biti tuzan nakon poraza Zelje, odmah si najgori navijac. Ocito treba platit kartu i jezik za zube da se ko ne uvrijedi.
Uslovna Grbavica za Evropu ali je ne mozemo izboriti. Gdje je razlika?
Zabrinjavaju sve otvoreniji i ucestaliji napadi na Amara i to je velika bruka.
Protiv kojeg Rudara ?GoodisonPark je napisao/la:Gdje bolan nije dobio pravu loptu kad je u Bijeljini dobio minimum 3 i sad u subotu od Siniše jednu, evo to je onako na prvu odmah, da ne spominjem Rudar ili još neke. Koliko je minuta proveo na terenu trebalo je da zabije još bar 6 golova. I kod Mulalića što je zabio su bile 90 % Bekrićeve asistencije, frajer je pogubljen naprijed, trči zuji ali ne zna gola dati isto ko ni Kokot što nije znao, ide sam na golmana a zategne je punim ko da puca sa 35 metara. Da ne spominjem da je to igrač manje u ovakvoj deficitarnoj i ofanzivno oskudnoj ekipi, on lopte ne zna primiti a to je osnov i polazna tačka fudbala još od pjetlića. Prevedeno frajer nema blage veze a paralela bi bila naš Riad Bajić koji je 80% lopti nabijenih od strane Kosorića ili Bogdanovića primao između dva štopera i razigravao ekipu. Donedavno je taj isti Bajić igrao napadača u našem Želji i škaricama zabijao golove a ovaj bi kičmu sebi slomio da to i proba napraviti. Kakav ba žuti i kome se više prodaju muda za bubrege.
jel ti fakat vjeruješ u ovoVrag je napisao/la:Dugovi i trofeji nastali u istom periodu...
Mi smo samo ove i prosle godine bacili para koliko je i duga napravljeno u tom periodu.
**** ti nas ako mi nismo u stanju uzeti trofej ili izboriti Evropu bez Amara.
A nismo...
gdje sam napisao da smo dugove napravili ?salle86 je napisao/la:jel ti fakat vjeruješ u ovoVrag je napisao/la:Dugovi i trofeji nastali u istom periodu...
Mi smo samo ove i prosle godine bacili para koliko je i duga napravljeno u tom periodu.
A nismo...
ispade da branim ovu upravu a Bog mi je svjedok da imaju moje povjerenje ne više od 60-40
ali kad se lupa onda se baš lupa
kakve smo dugove napravili ove godine
odakle ti podaci koje niko još ne zna
kad bude sjednica, kad se iznesu konkretno cifre ok, pričaćemo o tome
ali ovako je fakat nezbiljno
Jarane ja ga ne gotivim nešto posebno, ali hajmo biti iskreni, on je izborio onu loptu i asistirao Križmanu za "mrtvi zicer" koji ovaj nije pretvorio u gol, i dao je jedini gol za nas...ganjao je ko lud, trčao, borio se i bio jedan od boljih protiv slobode. Majke mi isto ko da nismo istu tekmu gledali...GoodisonPark je napisao/la:Sve se gledalo kroz prste i ovo i ono i Bijeljina ali onaj pas Siniše pred kraj prvog sa mora zabiti baš me briga kako, hoćeš pogoditi rašlje ili plasirati loptu pored golmana to me ne zanima. Ono napadač zavezanih očiju MORA pogoditi. Sve je jasno kad su komentari poslije bili pa bolje da je Siniša zategao i opalio sa 16 kad je već odlično prošao i faktički bio punim legao na loptu.
Trči frajer nema šta, možda da se prešalta na atletske discipline..
lendrić je imao period kad ga nije išlo,šta ćeš desi se svakom igraču na svijetu,pa i onim najboljim,al zato kad ga ide u ligi mu nema ravnog.neko reče treba mujagića umjesto lendrića,pa mujagić ne zna hodati u seniorskom fudbalu,u juniorima je fizički predominantan pa izgleda ko da bi takav bio i u prvom timu,neka me demantuje kad i ako zaigra za prvi tim ali teško da će mu iko dati šansu.Vrag je napisao/la:Protiv kojeg Rudara ?GoodisonPark je napisao/la:Gdje bolan nije dobio pravu loptu kad je u Bijeljini dobio minimum 3 i sad u subotu od Siniše jednu, evo to je onako na prvu odmah, da ne spominjem Rudar ili još neke. Koliko je minuta proveo na terenu trebalo je da zabije još bar 6 golova. I kod Mulalića što je zabio su bile 90 % Bekrićeve asistencije, frajer je pogubljen naprijed, trči zuji ali ne zna gola dati isto ko ni Kokot što nije znao, ide sam na golmana a zategne je punim ko da puca sa 35 metara. Da ne spominjem da je to igrač manje u ovakvoj deficitarnoj i ofanzivno oskudnoj ekipi, on lopte ne zna primiti a to je osnov i polazna tačka fudbala još od pjetlića. Prevedeno frajer nema blage veze a paralela bi bila naš Riad Bajić koji je 80% lopti nabijenih od strane Kosorića ili Bogdanovića primao između dva štopera i razigravao ekipu. Donedavno je taj isti Bajić igrao napadača u našem Želji i škaricama zabijao golove a ovaj bi kičmu sebi slomio da to i proba napraviti. Kakav ba žuti i kome se više prodaju muda za bubrege.
Momak je zabio protiv Slobode i jos namjestio 100 %. Kada bi odbrana Slobode bili duhovi zabio bi i ono sto mu je Sinisa proslijedio. Ali tesko kroz trojicu da prodje. U Bijeljini je dobio 3 i to su te upotrebljive lopte tokom citave polusezone. Nije ga islo i gotovo, Boze moj. Moze biti los dan.
I Bajic je znao haman prazan gol promasiti, a i Bajic je iza sebe imao ekipu, a sta Ivan ima ? Miru!
Cuj pogubljen naprijed, a momak vrsi pritisak 90 min., trci, otrkiva se ali nitko ga ne prati. Kada bi citav vezni red bio za korak brzi Ivan ne bi bio u ofsajdu, a sigurno bi bio 1. strijelac lige.
Nemoj mi samo spominjati Kosorica i njegove duge lopte, Pa njemu treba za svaku dugu loptu 20 % od plate odbiti.
Ništa aco nije potvrdio već se ko kurva raspituje po forumuPinkii je napisao/la:Eno i Aco je potvrdio da je bilo nesto na treningu u cetvrtak. Jadno je to sto rade neki igraci. Sve im je Uprava omogucila,a oni vracaju na jedan jako ruzan nacin. Vidi se da ponekad nedostaje timskog duha jednostavno ne djeluju kao tim. Odmah,ako je istina naravno, te buntovnike na zimu otjerati. Ne treba nam niko da rusi atmosferu u ovako teskom vremenu. Moramo biti svi ko jedan. Misimovic,Gredic,Osim,Petrovic i ostali koji su imali ili imaju funkciju u Zeljeznicaru ne treba da nam dijele. Mi smo tu zbog naseg Zelje,a ne zbog nekih likova. Okrenuti se sljedecim utakmica je li nas ceka tezak period i najteze gostovanje u Mostaru.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Samo se nadati da ce se po pravilu kako to ide vratiti u narednim tekmama.AsharaK je napisao/la:Gledam opet onaj izvjestaj, neshvatljivo je bilo koliko mo bolji tim, a prosuli smo bodove. Bilo smo bolji i od Sirokog za tri klase, prosuli smo bodove. Ne znam sta bih vam rekao ...
Nije Veca uopšte lošFKZ1921 je napisao/la:Smatram da se potpuno neopravdano kritikuje Vedran Kjosevski. U njegovom slucaju, nastavljamo sa starom praksom da se nekome prisije etiketa i mora je nositi. Kjosevski to nicim ne zasluzuje. Napravio je eksces u Zenici,poremetilo ga je to...Javno se pokajao,odradio kaznu,vracao se i sad brani dobro.
Kaci mu se bezvezna prica vezana za omalovazavanje predhodnog trenera,a pri tom se ta prica trmelji na rekla,kazala.
Imao je kiks protiv Zrinjskog...nema golmana na svijetu kojem se to ne desi(malo se osvrnite na posljednjih par kola lige prvaka pa cete vidjeti skoro u svakoj utakmici po neku kardinalnu gresku najboljih golmana na svijetu).
Ono koliko ja razumijem i ono sto priupitam ljude koji se dobro razumiu,ne vidim boljeg golmana u ovoj ligi od njega.
pa ne znam jesam li ja ćorav ili tiVrag je napisao/la:gdje sam napisao da smo dugove napravili ?salle86 je napisao/la:jel ti fakat vjeruješ u ovoVrag je napisao/la:Dugovi i trofeji nastali u istom periodu...
A nismo...
ispade da branim ovu upravu a Bog mi je svjedok da imaju moje povjerenje ne više od 60-40
ali kad se lupa onda se baš lupa
kakve smo dugove napravili ove godine
odakle ti podaci koje niko još ne zna
kad bude sjednica, kad se iznesu konkretno cifre ok, pričaćemo o tome
ali ovako je fakat nezbiljno
Ma raja ocekuje da on uzme loptu na centar i zabije 3 gola.psihopata je napisao/la:lendrić je imao period kad ga nije išlo,šta ćeš desi se svakom igraču na svijetu,pa i onim najboljim,al zato kad ga ide u ligi mu nema ravnog.neko reče treba mujagića umjesto lendrića,pa mujagić ne zna hodati u seniorskom fudbalu,u juniorima je fizički predominantan pa izgleda ko da bi takav bio i u prvom timu,neka me demantuje kad i ako zaigra za prvi tim ali teško da će mu iko dati šansu.Vrag je napisao/la:Protiv kojeg Rudara ?GoodisonPark je napisao/la:Gdje bolan nije dobio pravu loptu kad je u Bijeljini dobio minimum 3 i sad u subotu od Siniše jednu, evo to je onako na prvu odmah, da ne spominjem Rudar ili još neke. Koliko je minuta proveo na terenu trebalo je da zabije još bar 6 golova. I kod Mulalića što je zabio su bile 90 % Bekrićeve asistencije, frajer je pogubljen naprijed, trči zuji ali ne zna gola dati isto ko ni Kokot što nije znao, ide sam na golmana a zategne je punim ko da puca sa 35 metara. Da ne spominjem da je to igrač manje u ovakvoj deficitarnoj i ofanzivno oskudnoj ekipi, on lopte ne zna primiti a to je osnov i polazna tačka fudbala još od pjetlića. Prevedeno frajer nema blage veze a paralela bi bila naš Riad Bajić koji je 80% lopti nabijenih od strane Kosorića ili Bogdanovića primao između dva štopera i razigravao ekipu. Donedavno je taj isti Bajić igrao napadača u našem Želji i škaricama zabijao golove a ovaj bi kičmu sebi slomio da to i proba napraviti. Kakav ba žuti i kome se više prodaju muda za bubrege.
Momak je zabio protiv Slobode i jos namjestio 100 %. Kada bi odbrana Slobode bili duhovi zabio bi i ono sto mu je Sinisa proslijedio. Ali tesko kroz trojicu da prodje. U Bijeljini je dobio 3 i to su te upotrebljive lopte tokom citave polusezone. Nije ga islo i gotovo, Boze moj. Moze biti los dan.
I Bajic je znao haman prazan gol promasiti, a i Bajic je iza sebe imao ekipu, a sta Ivan ima ? Miru!
Cuj pogubljen naprijed, a momak vrsi pritisak 90 min., trci, otrkiva se ali nitko ga ne prati. Kada bi citav vezni red bio za korak brzi Ivan ne bi bio u ofsajdu, a sigurno bi bio 1. strijelac lige.
Nemoj mi samo spominjati Kosorica i njegove duge lopte, Pa njemu treba za svaku dugu loptu 20 % od plate odbiti.