Ma sta ces me uvrijediti? Raspravljamo, barem je lijepo kada imas s kim razmijeniti misljenje.Veteran je napisao/la:Definitivno se slažem da je bilo ne dobrih, nego izvrsnih stvari. Brko je "mag" kakvih je malo...nego mene generalno nervira njegova "sjena" u kojoj živimo, radimo, funkcionišemo , diskutujemo, pa i svađamo se ako hoćeš. Mislim da se napokon moramo odkloniti od toga.... Ja nisam niša loše mislio, samo sam neke stvari koje si "šarno" razumio na svoj način. Izvini ako sam te ičim uvrijedio, ili na bilo koji način napravio nešto što ti se ne dopada. Živ mi bio stari moj!!!sergejevic je napisao/la:Ja ti kazem da je bilo i dobrih stvari i da smo zaradili para. Niko ne kaze da je bilo idealno i da smo imali uredjen klub kao Bajern. Ti ako mislis da je sve bilo katastrofa i da je jedan covjek kriv za to, nastavi misliti i dalje. Ja ne bih dalje vodio ovu raspravu. Prica je o novcu, ja sam svoju racunicu napisao, tvoje je pravo da mislis drugacije.
![]()
![]()
Jedini nacin da se rijesimo Brkine sjene jeste da neko "ugrozi" njegove rezultate.
Opet kazem kakav god on bio, ters, ovakav onakav, Brko je covjek s vizijom i kada se pogleda neka globalna slika znao je vrlo dobro sta radi. Mozda jeste fulio s prodajom Svrake ili Adilovica, imao je peh s Kvesom i Benjom, ali je poceo s praksom potpisivanja junora od kojih smo kasnije imali velike koristi.
Ja mislim da je to ispravan put, ne jer je to Brko, nego sto je jedini nacin da opstanemo kao klub. Praviti igrace i prodavati ih.
I opcenito je pogresna percepcija ova uprava ili Amar. To nema nikakvo uporiste, svi su oni Zeljovci, neko dobar u ovome, a neko u onome i trebamo raditi na tome da svi udruzimo snage za boljeg Zelju.