I Jahića, i Bekrića, i Zahirovića, i Husića i Bevaba.....Željo B svršavali svi, a sada jebemo familiju svima...vidjećemo i za Zebu kakva će priča za pola godine biti....Ajzea je napisao/la:90% foruma je prizivalo Jahica, sad zavezimo labrnje. Zavezat cu i ja, ali ja sam taj kojeg napadose kad rece da ne bih nesto pretjerano, obzirom na godine, volio Jahica u ekipi.
Veteran je napisao/la:I Jahića, i Bekrića, i Zahirovića, i Husića i Bevaba.....Željo B svršavali svi, a sada jebemo familiju svima...vidjećemo i za Zebu kakva će priča za pola godine biti....Ajzea je napisao/la:90% foruma je prizivalo Jahica, sad zavezimo labrnje. Zavezat cu i ja, ali ja sam taj kojeg napadose kad rece da ne bih nesto pretjerano, obzirom na godine, volio Jahica u ekipi.
![]()
![]()
ali pošto sad znamo da ne može, svakako je bolje da bezbolno razguli ako je to moguće...exbabilon je napisao/la:Mi smo ga prizeljkivali i da nije doveden sad bi bila prica eh da smo doveli Jahica ne bi bilo problema sa stoperima. Mi nismo mogli znati, ali oni koji su mogli u
i trebali su napravili gresku. I sad nam je ovo pranje, a zapravo opet ispadamo smijesni.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
ChWilla je napisao/la:ali pošto sad znamo da ne može, svakako je bolje da bezbolno razguli ako je to moguće...exbabilon je napisao/la:Mi smo ga prizeljkivali i da nije doveden sad bi bila prica eh da smo doveli Jahica ne bi bilo problema sa stoperima. Mi nismo mogli znati, ali oni koji su mogli u
i trebali su napravili gresku. I sad nam je ovo pranje, a zapravo opet ispadamo smijesni.
Bilo bi sjajno da postoji takva opcija. Da ode bez dodatnog troška. Oslobodio bi finu cifru. Da se tako još nekih riješiti ima ih u izlogu ko u priči...ChWilla je napisao/la:ali pošto sad znamo da ne može, svakako je bolje da bezbolno razguli ako je to moguće...exbabilon je napisao/la:Mi smo ga prizeljkivali i da nije doveden sad bi bila prica eh da smo doveli Jahica ne bi bilo problema sa stoperima. Mi nismo mogli znati, ali oni koji su mogli u
Ja cu prodavati kospe, ima 5 maraka da vam bude jedno pakovanjegavran je napisao/la:ima li neko da je kupio istok,da znam ko ce biti "komsija" na tribini
Ja cu ipak pojedinacne kupovati svaku utakmicu..gavran je napisao/la:ima li neko da je kupio istok,da znam ko ce biti "komsija" na tribini
gavran je napisao/la:ima li neko da je kupio istok,da znam ko ce biti "komsija" na tribini