Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2016 7:04 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ma neka i Zuje ako hoce da radi sa ostalima.. Treba okupiti sve jace ljude koji su spremni dati pare i raditi u interesu kluba.. Treba okupiti i one koji mogu pomoci na druge nacine..
Ma kakav Žujo i davanje para...on može doći samo da uzme, i uništi neke od papira i dokumenata. I to ne samo on nego još neki imaju taj cilj...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

FKZ1921
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:12 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Sa krovom, potpuno opremljena, sa uredjenim prilazom je sigurno blizu te cifre mada su meni i 2 miliona naucna fantastika..
Ovo što će se raditi,tribina bez krova,cca 850000 km. I koliko sam shvatio,nema problema sa papirima,čeka se da se skupi nešto para,bar pola i krenuce izgradnja.

storm_raider
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:13 pm

Osvjezili smo vama omiljenu temu na Historija Podforumu: viewtopic.php?f=70&p=123797#p123797" target="_blank

@FK1921, nismo jos dobili dozvolu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jaozinho22

ned nov 06, 2016 7:16 pm

Ko je otišao s treninga nek se i ne vraća još mu raskinite ugovor i zalijepite 50.000 kazne e!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:18 pm

Kad krene izgradnja, onda ne sumnjam da će i desetogodišnje bolje krenuti. Trebalo bi ponajprije firme upregnuti, nagovoriti ih nekako da kupe nekoliko stolica. Da prodaš pola mjesta, tj. 250, dobijaš 250000 KM što je fina cifra.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:18 pm

Jahic, Secer i jos 2.
Stvarno ovo je pokvarena sredina. Kontas trebas imati konkurenciju da se igraci bore, da imas sirinu izbora igraca. KAd ono oni se ljute jer imaju konkurenciju i sto neko igra prije njih.
Kakva drzava, takvo drustvo, nema nama napredka u ovim okvirima jos dugo.

ChWilla
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:19 pm

dozvola nije izdata, sve dosad su trajale pripremne radnje, ali nema nijednog razumnog ili nerazumnog razloga da se ne izda. hajmo to tako reći.

biće sve u toku sedmice i službeno.
gradi željo boli te *****

Whisperer

ned nov 06, 2016 7:21 pm

ChWilla je napisao/la:dozvola nije izdata, sve dosad su trajale pripremne radnje, ali nema nijednog razumnog ili nerazumnog razloga da se ne izda. hajmo to tako reći.

Kad se abd krene sa gradnjom istoka, nece bit jedina to lijepa vijest , jer ce uskoro ce slijedit jos jedna :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kospicar
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:22 pm

Neymar 11 je napisao/la:
Kospicar je napisao/la:Mogu vam rec samo da sam danas saznao da se zna izvodjac radova za istok i da on kosta cca. 5 miliona KM, s krovom.
Meni je ovo danas popravilo dan :baklja:
Jel izvodjac radova mozda GP BUTMIR ili neko je drugi ??

Da, barem sam i ja tako cuo. Trebala je Unigradnja radit ali nesto je bilo, nez tacno sta
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Leon_Professional je napisao/la:Jahic, Secer i jos 2.
Stvarno ovo je pokvarena sredina. Kontas trebas imati konkurenciju da se igraci bore, da imas sirinu izbora igraca. KAd ono oni se ljute jer imaju konkurenciju i sto neko igra prije njih.
Ako su fkt otisli nek se i ne vracaju vise nikad. Dat im otkaz odmah pa nek idu u Olimpik i igraju. Ko su ta 2 ?

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Kospicar
Kontakt:

Neymar 11 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:dozvola nije izdata, sve dosad su trajale pripremne radnje, ali nema nijednog razumnog ili nerazumnog razloga da se ne izda. hajmo to tako reći.

Kad se abd krene sa gradnjom istoka, nece bit jedina to lijepa vijest , jer ce uskoro ce slijedit jos jedna :)

GS :D
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

exbabilon
Kontakt:

Pa furas me da ni pola para za istok nemamo... Eto znaci, papiri su tu, dozvole su tu..a mi jos pola para nemamo. Koldzo odlazi!

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Whisperer

ned nov 06, 2016 7:23 pm

Kospicar je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la:

GS :D
Aham :shisha:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2016 7:24 pm

Pinkii je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Jahic, Secer i jos 2.
Ako su fkt otisli nek se i ne vracaju vise nikad. Dat im otkaz odmah pa nek idu u Olimpik i igraju. Ko su ta 2 ?

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Ne znam. Vidjet cemo hoce li se sta desiti. Mozda ovo i nije tacno, ko ce znat :D

@exbabilon, nisu sve dozvole gotove. Bar sacekajmo sljedecu sedmicu da se nasi oglase povodom toga pa cemo sigurno sve bolje znati.

Grbavica
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:25 pm

možda nije tačno a poletili ste da napišete na forum i da nahajcate raju. pametno nema šta.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Elegant
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:26 pm

exbabilon je napisao/la:Pa furas me da ni pola para za istok nemamo... Eto znaci, papiri su tu, dozvole su tu..a mi jos pola para nemamo. Koldzo odlazi!

To je sam Siljak prije dva mjeseca rekao da nema ni pola para. Koldzo i opstina su obecali 100.000 ako se ne varam.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:28 pm

Kad se vec hajca odavno sa svakakvim drugim stvarima, moze se i ovo priupitati da li je istina!

exbabilon
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:29 pm

Na osnovu cega su najavljivali onda zavrsetak istoka u ovoj godini, ne znam vise ni sta su nam obecavali.. Pa bice i jug iduce godine.. Bice, bice, kako nece... Javnost nahajcali protiv opcine, nacelnika, eto cim dozvola, sutradan tribina... Ako spojim dva i dva, zvuci mi kao da i njima odgovara da jos nema svih papira jer skupljaju pare jos... Nadam se da grijesim.

boccaccio
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:33 pm

Meni to nema logike, spomenuste Secerovica, momak usao na ovoj utakmici regularno. Toliko bas Slavko nije mekan, da mu igrac ode s treninga a onda bude u kombinaciji za tim. Nemam pojma o ovome, ali mi nema logike nikakve. Jedino fakat ne znam sta je sa Jahicem. Jedino je mozda on mogao racunati za prvu postavu, ostali igraci iz prve postave su igrali, Markovic je imao kartone, ostali su igrali. Sad da se neko buni sto nece biti u prvoj postavi a inace ne igra u prvoj postavi, vala nigdje veze. Mogao je racunati mozda Bekric da igra, ali i on je regularno usao kao rezerva. Ne vjerujem da neko moze otici s treninga a poslije dva dana regularno biti u rezervi. Jedino Jahic mi je sumnjiv, on je nestao negdje, ako je to uopste istina.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:34 pm

Pa to je super ako su otisli, ionako treba raskinut sa njima. :D
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava