Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

super1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2016 5:27 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Sinisu si bezveze stavio u ovu grupu a koliko je Slavko dobar trener sudice mu rezultat na kraju sezone..

Kada kazem "neka i Zuje i ostalih ako su voljni dati pare i raditi sa ostalima u interesu kluba" onda ne mislim neka i Zuje a ovi da idu.. Zasto ne bi mogli raditi zajedno ako misle da mogu i zele pomoci klubu? Govorim onako figurativno i ne mislim samo na Zuju, vise parafraziram.. Mislim na svakog privrednika, Zeljovca koji moze i zeli pomoci.. Mislim na svakog sportskog radnika ili nekog ko moze lobirati u savezu.. Meni su svacije pare i svacija pomoc dobro dosle..
sinisa od prosle godine i utakmice sa sirokim meni nista nije pokazao da odskace od ovih nabrojanih,mozda nije njegova pozicija al po meni igrac koji dodje u klub mora biti za klasu bolji od omladinca na tom mjestu

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2016 5:30 pm

super1 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Sinisu si bezveze stavio u ovu grupu a koliko je Slavko dobar trener sudice mu rezultat na kraju sezone..

Kada kazem "neka i Zuje i ostalih ako su voljni dati pare i raditi sa ostalima u interesu kluba" onda ne mislim neka i Zuje a ovi da idu.. Zasto ne bi mogli raditi zajedno ako misle da mogu i zele pomoci klubu? Govorim onako figurativno i ne mislim samo na Zuju, vise parafraziram.. Mislim na svakog privrednika, Zeljovca koji moze i zeli pomoci.. Mislim na svakog sportskog radnika ili nekog ko moze lobirati u savezu.. Meni su svacije pare i svacija pomoc dobro dosle..
sinisa od prosle godine i utakmice sa sirokim meni nista nije pokazao da odskace od ovih nabrojanih,mozda nije njegova pozicija al po meni igrac koji dodje u klub mora biti za klasu bolji od omladinca na tom mjestu
Sinisa igra tamo zato sto mora. I opet je pokazao duplo vise od Husica i Bevaba. Kad se uporede Sinisa i Memija na desnom beku prednost po meni ima Sinisa. Memija izgleda izgubljeno. Igrac prodje pored njega i obori ga. A ono bacanje jucer gdje je upropastio sansu ne bih ni da komentarisem.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

super1
Kontakt:

ned nov 06, 2016 5:33 pm

Pinkii je napisao/la:
super1 je napisao/la:

Sinisa igra tamo zato sto mora. I opet je pokazao duplo vise od Husica i Bevaba. Kad se uporede Sinisa i Memija na desnom beku prednost po meni ima Sinisa. Memija izgleda izgubljeno. Igrac prodje pored njega i obori ga. A ono bacanje jucer gdje je upropastio sansu ne bih ni da komentarisem.

po meni nema,al opet svako ima pravo na svoje misljenje,hocu da kazem sledece,ono sto sinisa igra na lijevom beku moranje ili ne moranje isto moze odigrati mali beserevic(ko ga je gledaoznat ce o cemu pricam)uz sve to kostat cete manje 3000 km mjesecno a moci ces malog staviti u izliog i prodati a ovog sinisu mozes samo sanjati o tome

Hadzijalagic
Kontakt:

ned nov 06, 2016 5:33 pm

Sinisa je juce pokazao da moze biti jako dobar lijevi bek iako je desnjak.. Kada bi mogao konstantno igrati na onom nivou kao juce onda bi on bio jako koristan igrac za nas..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Whisperer

ned nov 06, 2016 5:38 pm

super1 je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:
super1 je napisao/la: sinisa od prosle godine i utakmice sa sirokim meni nista nije pokazao da odskace od ovih nabrojanih,mozda nije njegova pozicija al po meni igrac koji dodje u klub mora biti za klasu bolji od omladinca na tom mjestu

po meni nema,al opet svako ima pravo na svoje misljenje,hocu da kazem sledece,ono sto sinisa igra na lijevom beku moranje ili ne moranje isto moze odigrati mali beserevic(ko ga je gledaoznat ce o cemu pricam)uz sve to kostat cete manje 3000 km mjesecno a moci ces malog staviti u izliog i prodati a ovog sinisu mozes samo sanjati o tome
Pa mozda slavko razmislja da pruzi sansu mladom besirevicu ako u zimskom prelaznom roku ne nadjemo dobrog kvalitetnog lijevog beka :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

pile87
Kontakt:

ned nov 06, 2016 5:39 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Sinisa je juce pokazao da moze biti jako dobar lijevi bek iako je desnjak.. Kada bi mogao konstantno igrati na onom nivou kao juce onda bi on bio jako koristan igrac za nas..
Meni je juce bio ok iako na lijevoj strani, istini za volju da je ondje bio ljevak imao bi i par centarsuteva jer je bilo prostora za to, jedina zamjerka ako moze biti uopste zamjerka.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Pinkii
Kontakt:

ned nov 06, 2016 5:42 pm

Ma sad vidjeti protiv Viteza da se izvedu neki juniori. Gori nece biti to 100%. Ako imamo mogucnosti dovesti golmana(jer Veca konta nema konkurenciju pa se zeza),lijevog beka i krilo,stopere i mozda jednog zadnjeg veznog ako se ukaze neko dobar.

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 06, 2016 5:48 pm

[video]http://www.dailymotion.com/video/x50xc4m[/video]

Baja zabio.

Super, u te sto si nabrojao nikako ne moze ici Sinisa ali eto, svako ima svoje misljenje. Prije tu ide Ugljesa i jos par igraca.

ChWilla
Kontakt:

ned nov 06, 2016 5:51 pm

da siniša igra u slobodi mi bi ovdje pisali kako bi bio savršena opcija da memiju nagoni na napredak, ili zamjena ako ode... :D

kontinuitet, ljevak ili dva i vođa pozitivnog mentalnog sklopa na terenu. to nama treba.
gradi željo boli te *****

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned nov 06, 2016 5:53 pm

Zeba je jedan sigurno od njih. :)
Željezničar ante portas !

super1
Kontakt:

ned nov 06, 2016 5:55 pm

Leon_Professional je napisao/la:[video]http://www.dailymotion.com/video/x50xc4m[/video]

Baja zabio.

Super, u te sto si nabrojao nikako ne moze ici Sinisa ali eto, svako ima svoje misljenje. Prije tu ide Ugljesa i jos par igraca.
sti bi nasi intelektualci rekli za baju,ne trudi se,ne trci,ne zainteresovan skroz

Hurmasica
Kontakt:

ned nov 06, 2016 5:56 pm

Kvalitetan štoper i lijevi bek su stvarno prioritet, ostalo tu i tamo ako ova ekipa ostane na okupu. Priželjkujem više pouzdanog lijevog beka nego to famozno lijevo krilo. Što se tiče veznog reda, tu je došao Zeba, a Hasanović se vraća sa posudbe i ja se nekako nadam da će nam biti od koristi.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kospicar
Kontakt:

ned nov 06, 2016 6:08 pm

Mogu vam rec samo da sam danas saznao da se zna izvodjac radova za istok i da on kosta cca. 5 miliona KM, s krovom.
Meni je ovo danas popravilo dan :baklja:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Elegant
Kontakt:

ned nov 06, 2016 6:10 pm

Pinkii je napisao/la:Ako ne daj Boze izgubimo Evropu ove godine po meni bi svi trebali podnijeti ostavke od uprave do trenera. Ipak se nadam da cemo se nekako ugurati na drugo ili trece mjesto.

Tako ce i biti u slucaju da se ne izbori europa a onda ce sve da ode u helac.

Da hoce proci jos ove tri utakmice a onda tokom zime se dozvati i poceti ozbiljne pripreme za nastavak, valjda vec sada neke igrace planiraju kao pojacanja jer ovo ne ide.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 06, 2016 6:11 pm

Hurmasica je napisao/la:Kvalitetan štoper i lijevi bek su stvarno prioritet, ostalo tu i tamo ako ova ekipa ostane na okupu. Priželjkujem više pouzdanog lijevog beka nego to famozno lijevo krilo. Što se tiče veznog reda, tu je došao Zeba, a Hasanović se vraća sa posudbe i ja se nekako nadam da će nam biti od koristi.
Upravo to. Mi i sa ovakvim igracima naprijed stvaramo sanse, ali ne mozemo da sacuvamo gol nikako. To nam treba biti prioritet. Bek i stper/i , naprijed i ne mora se mnogo mijenjati, eto dosao je Zeba, moze podici nasu igru prema naprijed. Krizman ce proci pripreme, ali valjao bi neko da pravi konkurenciju, ako ne i da udje odmah u starnu postavu a da Krizman se s Lendrom bori za mjesto spica.

@Kospicar, msm da je to mnogo para, realno i duplo manje je tu negdje blizu realnosti.

MrRiccoli
Kontakt:

ned nov 06, 2016 6:13 pm

Pinkii je napisao/la:Ako ne daj Boze izgubimo Evropu ove godine po meni bi svi trebali podnijeti ostavke od uprave do trenera. Ipak se nadam da cemo se nekako ugurati na drugo ili trece mjesto.

ako ne daj Boze ne izadjemo u evropu ni ove godine mislim da niko nista nece morati ni traziti ni tjerati vec da ce ljudi sami otici, a onda nek nam je Bog na pomoci...

ChWilla
Kontakt:

ned nov 06, 2016 6:14 pm

dobar lijevi bek ljevak bi juče namjestio bar jedan gol. iako je siniša odlično odigrao, nije mogao uputiti pravi centaršut u pravom trenutku jer je dešnjak.

pile87
Kontakt:

ned nov 06, 2016 6:15 pm

http://armijabih.net/dzevad-begic-dilda ... red-svega/" target="_blank
DŽEVAD BEGIĆ ĐILDA: Željo i Domovina ispred svega
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

ned nov 06, 2016 6:18 pm

kakvih pet miliona, da je pet miliona bilo bi naučna fantastika da radimo.

MrRiccoli
Kontakt:

ned nov 06, 2016 6:19 pm

ChWilla je napisao/la:kakvih pet miliona, da je pet miliona bilo bi naučna fantastika da radimo.
toliko bi nam trebalo mozda za zapad sa svim onim sto bi ta tribina nosila, a za istok je previse

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava