Pa ko ce biti kriv ako nije Slavko. Samo drzanje Kosorica na terenu je dovoljan razlog. Protiv Olimpica krivac za 2 gola. Sinoc krivac za 1 gol i jos mu je pobjegao Zec. I sreca pa je bio Zec. I onda kaze da mu Boccacini puno oscilira i da nije za prve postave.Kospicar je napisao/la:Cekao sam da sve prenoci, prije svega solidna brojka na tribinama, nije bilo belaja, fina atmosfera. Igra u prvom poluvremenu solidna kao i u drugom. Odavno nisam gledao Zelju da odigra solidna oba poluvremena, inace mi il odigramo fantasticno il nikako haha.. Bolji jesmo bili, igrali atraktivnije, vise sansi.. ali ovoj ekipi fali pobjednicki mentalitet, i vise borbenosti, ne kazem ja da se nismo borili, nego jednostavno ne znam objasnit taj termin borbenosti koji nam je potreban, i naravno velika doza srece koja nas je napustila, al kad imamo taj pobjednicki mentalitet sama sreca dolazi uz to. Napredak u igri nakon dolaska Slavke, vidi svaki objektivan navijac svakog kluba, tako da prica o Slavki da je kriv pada u vodu, takodjer vazi za Upravu koja je omogucila evropske uslove za igrace u nasoj ligi.
Vitez, Zrinja, Celik. 7 bodova moja zelja
Momak se trudi svaku tekmu. Covjek se bori za svoju platu. Neki kazu prosjek,a kakav je onda Memija ? Ne postoji tekma,a da Sinisa nije davao 100% na njoj. Dva Stevanovica,Lendrica i donekle Ugljesu ostaviti ostalo sve nabit na nogu. Likovi se samo farbaju. Eno i Krizman "pozutio". To znaju,a gol sa dva metra ne znaju zabit.Leon_Professional je napisao/la:
Razlog sinosnje dobre partije![]()
Kako je samo bio sinoc nalozem, sta je ono. Trcanje cijelo vrijeme, uvijek uz igraca, agresivan dovoljno da ne pravi faulove bespotrebne, puse igracu uvijek iza ledja.
A sta reci jos i za prezimenjaka na desnoj strani. One dvije lopte kad je izvadio iz nicega. Kad bi svaki igrac bar jednom tokom meca onako se potrudio bili bi top, a ne ona kurcobolja Ugljese konkretno jer sam njega zamjetio. Doda loptu i stoji na istom mjestu, pa lutko de malo.
Bit ce ovo dobro aBd na proljece, maksimalno 5 igraca dovesti, ali da budu igraci koji ce povecat kvalitet igre i odmah uci u prvu postavu.
Moja zelja su 2 stopera, lijevi bek, Peco i Veseli. Doduse Zeba je dosao vec i to je 6 igraca, a nekima se zahvaliti.
Nije to mnogo promjena, ali ono sto je pod moranjem je to da svi ti igraci budu kvalitetni da budu "pojacanja" i da unaprijede nasu igru.
a šta si ti mislio kad si napisao da u ovoj državi ne može pošteno, i koja je razlika?nikad_izvini je napisao/la:Zanimljivo je, veoma, da nema posta od Minjorea ( napisan kasno sinoć ) o tome kako je Amar kupovao titule. Imamo još jednog Izliju u najavi. Skupila se ekipica istomišljenika. Problem je što i uprava ( ili su oni uprava ) ovako misli.
Evo po šta hoćete da Amar neće biti pozvan da se vrati, jer ovi to neće. Misle da znaju bolje, očito
Bolje se treba zapitati zeli li Amar da se vrati ? Sve i da zeli sta treba da otjeramo Petrovica a onda ce sve biti ljepo, sjajno sa Amarom ?nikad_izvini je napisao/la:Zanimljivo je, veoma, da nema posta od Minjorea ( napisan kasno sinoć ) o tome kako je Amar kupovao titule. Imamo još jednog Izliju u najavi. Skupila se ekipica istomišljenika. Problem je što i uprava ( ili su oni uprava ) ovako misli.
Evo po šta hoćete da Amar neće biti pozvan da se vrati, jer ovi to neće. Misle da znaju bolje, očito
Jeste SeferLeon_Professional je napisao/la:https://m.youtube.com/watch?v=E4Ock7JyB5w
Ko je ovaj sto pade na koljena kod gola. Je li to pomocnik. Gledam na mobitelu, baca mi na Seferovica ali nevjerujem da on ovako sa Slavkom prica tokom tekme I dogovaraju se..
Bez Evrope smo mrka kapa, ali mislim da hocemo. Nismo zadovoljni a I dalje smo 2 boda od Evrope. Sa pojacanjima I pripremama bi to trebalo I bolje biti.
Sent from my ALE-L21
Od rijeci do rijeci, narocito boldirani dio !pile87 je napisao/la:Ja situaciju vidim kao produkt smjene 3556 trenera i tjeranja 965877 igraca. Klub moze biljeziti rezultate u nasim okvirima samo ako ima stabilnost i kontinuitet a prvo vodi ka drugom. Ovi igraci nemaju samopouzdanja ni mrvu jednu upravo iz tog razloga, ko ne vjeruje stavi sebe u takvu poziciju i bice mu prilicno jasno. Napravio bi kratak osvrt na predhodne dvije utakmice Siroki je sam skinuo gace i meni je tako izgledalo da bi bili prezadovoljni jednim bodom, cak bili spremni i zijaniti 0-1, sloboda karinaska ekipa koja ne zna jel dosal il posla i jedne poluprilike postigne pogodak a do tada nisu ni imali ambicija prema nasem golu. Meni je sve izgledalo da smo mi sami sebi izbili bodove jer nema samopouzdanja, ova ekipa i ima par igraca koji znaju lopte ali su ubijeni u pojam, kako ? Pa jednostavno vise se niko ne osjeca sigurnim, nema potreban mir za trening, za napredovanje. Uvukla se nervoza koja se primjeti od prve minute utakmice svaku i to bez obzira ko se nalazi sa druge strane. Pobjednicki mentalitet je ravan nuli, siguran sam da ih sad sve pustimo da idu da bi nam se desilo ono sto i pitarima proigrali bi u drugim klubovima i razvalili. Upravo iz tog razloga Petrovic MORA imati kontinuitet da bi se dovele stvari u red i noramlizovalo stanje inace se vrtimo u krug i ko zna kad cemo izaci iz kruga. To je prvi korak ako sebi zelimo dobro a valjda zelimo. DRUGA stvar je poljubiti AMARA u guzicu i privoliti da postane sportski direktor sto bi znatno ubrzalo stvari oko normalizacije, i jos nesto ko god kaze bilo sta protiv AMARA dusman je kluba, nije Amar Zeljo ali Amar treba Zelji i Zeljo njemu. Uspijemo li u ove dvije stvari mi smo svoje brige prebrinuli dolaze bolja vremena. Isto tako ljude u klubu treba pustiti da rade rezultati im ne idu u prilog ali stvari ne treba praviti gorima nego sto jesu i to je dusmanluk prema klubu ko ne vjeruje nek pogleda portal i forum gdje smo nekada pisali, ja sam licno ravnodusan prema takvima i nemam problema sa tim jasno mi je da postoji milijardu razlicitih ljudi ra razlicitim ciljevima i pogledima u zivotu ali ja da sam dio onoga mene bi stid bilo otici na utakmicu.
Sto se tice igraca nije njihova krivica izricita njima se dopustilo mnogo toga, od situacije da se mogu zajebavati sa trenerom i davati strucne analize koliko je kompetentan trener do biranja utakmica danas dobijes jednan ovakav produkt. I ljudi u upravi su kumovali ovakvoj situaciji u klubu mora biti rezim igrace treba prije svega zanimati da pobjede utakmicu a ne da se bave bapskim pricama a dozvoljeno im je i mnogo vise od toga. Meni je Lendric bas gotivan iz razloga sto se kida kad ne ide barem vidim da mu je stalo, muka mi je od beskrvnih koje boli ***** dobili izgubili. Najgore od svega mi je dodjemo opet u situaciju da moras mjenjati deset igraca to nicemu ne vodi i nema koristi od toga ama bas nikakve. Iskreno se nadam da nece biti opet takvih izleta evo nama bi Kramaric vise nego valjao da je ostao do sad ako imast imali bi izbalansiranu ekipu sa pravim ljevakom koji moze dati upotrebljiv centarsut. Jedini ispravan put da bi Zeljo disao kao Zeljo su igraci iz naseg pogona, djeca moraju dobijati sansu ne smiju nikada biti zaboravljena, nekad se moze desiti da nemas koga dodati prvom timu to mogu razumjeti ali u ekipi mora biti naseg produkta ako zelimo sebi dobro. Da bi i ta djeca izasla na pravi put moraju imati iza sebe trenera koji zna da je tu i glavom i tjelom da ima slobodu radu i sigurnost. Zato ko god kaze mjenjaj trenera ili je glup ili je dusman klubu. I volim te Zeljo...
O Amaru razmisljaju samo ovi sto se loze na prosla vremena i neke fantazije da ce njegovim dolaskom proci svi problemi. Sta ce Amar napraviti sa ovom istom ekipom za razliku od Petovic, nece nista naravno.1921.ba je napisao/la:sto ce nam amar, ne vidim potrebe za njim