Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2016 12:52 am

[video]https://www.youtube.com/watch?v=mHQAVmw5P-g[/video]

Kad lazni Benzema ne montira onda izvjestaj bude isti dan, a ne uz kaficu :D

A ne mogu da vjerujem sta ljudi pisu :o
Ko je u ligi bolji od Sinise?! Ako je prosjek onda bar 6 desnih bekova mora biti bolje od njeg, hajd da cujem koji su to.
Krizman igrac za 30 minuta, Veselinovic igrac za 20 min. ?! Ko su ti igraci koji su za 90 min. , da vidim ima li kakvo konkretno ime i da je realno da se dovede..

Oj kakvih sve izjava se ovdje moze procitati. Ljudi razmislite prije nego sto nesto lupite.

chile
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:54 am

Slavka ne treba tjerati defimitivno ali da je nesto uradio dosad i nije. Selekcija igraca je prica za malu djecu jer ako cemo realno niti jedan trener ne selektira igrace, mozda par pojedinaca u timu dok ostale ili zatekne ili mu ljudi iz kluba ponude.
U biti ucinak Slavka cemo najbolje vidjeti tek iducu sezonu, mada itekako para usi ono njegovo prebacivanje krivnje i prica to nije moj fudbal.
Ne treba mnogo srati ni po njemu kao sto nije trebalo mi po Slovencu jbg imaju ogranicene igrace i od govana se pita ne pravi.
Ja mu jedino zamjeram sto ne gura golobrade mladice kad vidi da su ovi panjevi. Bar su ta djeca skolovanija i nadam se da bar znaju izvesti aut, primiti loptu da se ne odbije od njih 2 metra ili u zrak odskoci prijem lagane lopte po zemlji. Ovi zrenutni ne znaju osnove igre cast izuzetcima i nikad mi nece biti jasno kako dodpiju takvi likovi u Zelju.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Whisperer

delinjo je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ne treba Slavka dirati kao sto nije trebalo ni Kostica ali haj....cinjenica je da previse prica puno zuji a malo meda daje,nekad pomislim da nije svjestan uopste gdje je dosao i kakav klub vodi,pa nekako njegove izjave djeluju kao udar na inteligenciju ....eto hiljade ljudi vidi jedno on drugo al haj valjda je on trener....ne treba ga dirati dosta je mijenjanja trenera jebi ga ....da gledamo neki fudbal ne gledamo,da cemo se nagledati necemo ali eto kad bi rezultati bili ok to bi bilo manje bitno ...
Ma brate ti si najbolje objasnio poslije smjene Kostica koji nije ni kriv, ni duzan smijenjen, neg zna se ko je kriv, Kolovodja aco , veca i drugi- Slavki dat punu podrsku da izvuce maximum ova tri kola, onda fino sjest dog sa upravom da se zahvali najmanje 6, koja su zalutala u nas klub koji neznaju sta je Zeljo- Da isti taj slavko preda spisak sa zeljenim pojacanjima. Nadati se kad dodju pripreme da ih sredi fizicki da se pokusamo umjesat medju prve tri ekipe. Aco i veca stidi te se ublehe jedne -Miroslav Stevanovic kapa do poda mi te ne zasluzujemo majstore .. :)
bravo Mirso
Hvala brate pa ne postali smo ko pitari samo bi tjerali trenere sta bi postigli s tim udovoljili bi kolovodjama aci i drugima- ovde neki cak napisase drma mu se klupa zasto zbog cega ? zbog prosjecne ekipe- u ekipi imamo mozda dva tri igraca da igraju dobro- posto je amar dobio nogu mnogi bi ga jedva docekali da sjedne na klupu !! Ja zato nisam drag mi je Amar hvala mu za sve titule-Slavki i upravi Podrska maxmimalna od mene :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ž'21
Kontakt:

nikad_izvini je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:Kakav skart od igraca imamo to je cudo. To vecinu treba otjerati u periodu od sljedece dvije godine kako bi se u tom periodu otvorio prostor za nekolicinu novih igraca koji mogu odgovoriti taktickim zahtjevima. Ispade po ovome da nas je Slovenac zavalio pravo jer je on selektirao ovu ekipu.
Zavaljeni smo od onih koji su dopustili da nam politiku kroji kome se digne karina da to uradi pa sada imamo mix zavala od ovih iz uprave što su dovodili igrače, Mulalica i Skijaša, bez stručne osobe da kaže čekajte malo, ne ide to tako.

Drugu sezonu za redom se opasno provaljujemo, nemoguće je da je uvijek do igrača ili trenera ?
Pa onda nas ovi treneri *ebu jer oni govore da nijedan igrač se ne moze dovesti bez njihovog aminovanja. Ja sve vise i vise sumnjam u to. U godinu i po mi smo doveli ba 40 igrača, pa ni mađioničar to ne bi mogao sklopiti ni uigrati da valja.

delinjo
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:55 am

Leon_Professional je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=mHQAVmw5P-g[/video]

Ko je u ligi bolji od Sinise?! Ako je prosjek onda bar 6 desnih bekova mora biti bolje od njeg, hajd da cujem koji su to.
Krizman igrac za 30 minuta, Veselinovic igrac za 20 min. ?! Ko su ti igraci koji su za 90 min. , da vidim ima li kakvo konkretno ime i da je realno da se dovede..

Oj kakvih sve izjava se ovdje moze procitati. Ljudi razmislite prije nego sto nesto lupite.
ma kakav Sinisa dragi Leone...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

nikad_izvini
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:56 am

Neymar 11 je napisao/la:Ma brate ti si najbolje objasnio poslije smjene Kostica koji nije ni kriv, ni duzan smijenjen, neg zna se ko je kriv, Kolovodja aco , veca i drugi- Slavki dat punu podrsku da izvuce maximum ova tri kola, onda fino sjest dog sa upravom da se zahvali najmanje 6, koja su zalutala u nas klub koji neznaju sta je Zeljo- Da isti taj slavko preda spisak sa zeljenim pojacanjima. Nadati se kad dodju pripreme da ih sredi fizicki da se pokusamo umjesat medju prve tri ekipe. Aco i veca stidi te se ublehe jedne -Miroslav Stevanovic kapa do poda mi te ne zasluzujemo majstore .. :)
Krivi treneri, krivi igrači, krivi treneri, krivi igrači + nekoliko boomova, malo spina po forumima i jos malo boomova. Malo ofucani fazoni, reko' bi neko da se ponavljamo.

Ko su budući krivci ? Masoni ? Iredentisti ?

dimitrijevic

ned nov 06, 2016 12:57 am

Leon_Professional je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=mHQAVmw5P-g[/video]

Haj me ti molim prosvjetili i objasni kako smo mi to peti i dajemo jedan gol po utakmici i igramo najgori fudbal jos od ere Starovlaha i Maksime modrice? Haj samo reci nesto sto ti vidis pozitivno kod ovog Zelje opcenito? Pitam te bez ironije. Koji Krizman? Onaj sto ne moze hodat od 48 minute? Jel na njega mislimo? Veselinovic je imao fantasticnih utakmica za Slobodu u zadnjih deset mjeseci znaci u rangu Mire naseg, a garantujem da je korisniji od Krizmana.
Mirza Rascic !

ž'21
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:58 am

A ni taj Krizman nije pripreme prosao, dobro je pa moze ikako hodati :D

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 06, 2016 1:05 am

I jedan i drugi niste odgovorili na pitanje za Sinisu. LAko je reci, kakav on.
Krizman ima kredita jer nije prosao pripreme. Do sad je imao par golova vrlo bitnih, vidi se da zna s loptom sve. Zasto ne cekati sljedecu polusezonu da vidimo sta ce se desiti.
Pa nisam ja rekao da je Veselinovic igrac za 20 min., vec je neko spomenuo da ga ne bi ni pod razno i da je igrac sa klupe. Veseli je igrac koji bi sad igrao u svakom klubu u nasoj ligi.
To sto ti garantujes to mogu i ja garantovat. Veseli je igracina u ovoj ligi, ali ne znam sto da se raspravljamo o njemu kad imamo isto misljenje. Trenutno je Veseli korisniji igrac, ali Krizman treba tek da prodje pripreme pa cemo vidjeti sta moze ponuditi. Ali ako bi imali ta 2 igraca u punoj spremi na istoj poziciji bilo bi predobro, pa cemo vidjeti ko ce se dokazati. Veseli permanentno bi igrao, ali trenutno govoriti da je i Veseli i Krizman za klupe meni nema smisla nikako.
Hajd da cujem koga bi doveli da igra u prvoj i da nije igrac za klupe.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u ned nov 06, 2016 1:07 am, ukupno mijenjano 1 put.

igla
Kontakt:

ned nov 06, 2016 1:06 am

-Ne mijenjati trenera jer smo ih izmijenjali za 10 godina, a ništa nismo dobili. Uz to, mislim da je Slavko dobar trener i da mu se treba pružiti prilika da složi po svome, jer još radi na tuđem.
-Kad se dovode igrači, vrlo bitno je da se osim dobrih nogu, dovede i dobra glava. Neki iz trenutne ekipe i znaju nešto, ali nemaju mentalnu snagu da se nose sa pritiskom koji nosi Željo, pa igraju "siguricu" i alibi igru, npr. večeras me Siniša iznenadio jer je jedan od rijetkih koji je napadao, pokušavao nešto, većina ih je bila stacionirana po pozicijama i pasovi su išli u noge, na takvu igru možemo i mi s foruma odgovoriti. Nije isto igrati u Želji i Sarajevu i igrati u ostalim klubovima u Bosni i Hercegovini. Željo nosi užasan pritisak sa sobom i moraju se dovesti oni koji mogu i glavom odgovoriti na pritisak, i činjenicu da se svaka greška duplo kritikuje nego u drugim klubovima.
-Kosorić nije za kapitena, ne zbog toga što je oslabio igrački, već meni on nikako nije za vođe na terenu. Trenutno na terenu i nema vođe ili vođa, mislim na mentalitete, nema puno rođenih pobjednika, koji se osjećaju prirodno kad pobjeđuju i imaju prednost, ali mislim da opet ima boljih opcija od Kosorića.
-Ekipa je u potpunosti u debalansu, nama desni bek igra lijevog beka, i bez obzira kako ga odigrao, to nije normalno. U sredini nemamo igrača koji će dati zadnji pas, nadam se da će to biti Zeba. To je trebao biti Bekrić, ali nije. Nemamo ni pravo lijevo krilo, Križman nije loš igrač, bit će bolji i kad se spremi, ali nije lijevo krilo.
-Prvom prilikom dovesti DVA ŠTOPERA, lijevog beka, lijevo krilo, a Zebi dati priliku da bude playmaker. Ako ne bude na nivou, potreban je i takav tip igrača.

Navijači stati uz klub, znati pravilno kritikovati i naći sredinu u komentarima, jer da smo večeras dobili, već bi "pobijedili" Vitez, pa bi razmišljali o tekmi za "titulu" protiv Zrinjskog u Mostaru. Sad razmišljamo hoćemo li se dočepati prvih šest mjesta. Takvo razmišljanje ne valja, moramo naučiti umjereno pobjeđivati i umjereno gubiti, euforija i tragično ponašanje ne vode ničemu.

Lijep pozdrav.

Zeljo1921
Kontakt:

ned nov 06, 2016 1:07 am

Sve se moze mijenjati osim Petrovica. Očigledno nije do trenera vec do ovih levata na terenu. Za pocetak na klupu bi poslao golmana i kapitena. Prvi je mrtav i nezainteresovan a drugi kao da nikad nije gledao fidbal ni na TV-U. Napih se bezveze zbog vas.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

nikad_izvini
Kontakt:

ned nov 06, 2016 1:07 am

Neymar 11 je napisao/la: Hvala brate pa ne postali smo ko pitari samo bi tjerali trenere sta bi postigli s tim udovoljili bi kolovodjama aci i drugima- ovde neki cak napisase drma mu se klupa zasto zbog cega ? zbog prosjecne ekipe- u ekipi imamo mozda dva tri igraca da igraju dobro- posto je amar dobio nogu mnogi bi ga jedva docekali da sjedne na klupu !! Ja zato nisam drag mi je Amar hvala mu za sve titule-Slavki i upravi Podrska maxmimalna od mene :)
Tako je ! Nije trener kriv ( trenutno ), sad su krivi igrači, naredni put će biti trener kriv, pa igrači, pa trener.

I **** Amara, koji će nam *****, s njim smo bili na odličnom 5-6 mjestu dok sada prekucavamo ligu, a bogme imamo i sistem !

Zbog razmišljanja tebe i sličnih mi smo tu gdje jesmo ( neuspješno se praviš da si nepismen ) ;)

Zeljo1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2016 1:10 am

Okolele je napisao/la:Je li Slavko kriv sto mi vec drugu utakmicu pogadjamo tri puta precku,je li Slavko kriv sto Krizman pored praznog gola potrefi protivnickog igraca sa 5 metara..Ovi igraci su za psihologa..Svaku tekmu imamo 3-4 mrtva zicera i ne mozemo da ih iskoristimo a protivnik nam napravi jednu jebenu mrtvu priliku i zabije nam gol iz nicega..
Ma kakav psiholog samo pojačati treninge i po dzepu. Boli njih sto se mi nerviramo i ne spavamo veceras.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned nov 06, 2016 1:11 am

Neymar 11 je napisao/la:Ma brate ti si najbolje objasnio poslije smjene Kostica koji nije ni kriv, ni duzan smijenjen, neg zna se ko je kriv, Kolovodja aco , veca i drugi- Slavki dat punu podrsku da izvuce maximum ova tri kola, onda fino sjest dog sa upravom da se zahvali najmanje 6, koja su zalutala u nas klub koji neznaju sta je Zeljo- Da isti taj slavko preda spisak sa zeljenim pojacanjima. Nadati se kad dodju pripreme da ih sredi fizicki da se pokusamo umjesat medju prve tri ekipe. Aco i veca stidi te se ublehe jedne -Miroslav Stevanovic kapa do poda mi te ne zasluzujemo majstore .. :)
Krivi treneri, krivi igrači, krivi treneri, krivi igrači + nekoliko boomova, malo spina po forumima i jos malo boomova. Malo ofucani fazoni, reko' bi neko da se ponavljamo.

pa nece misimovic uci s tribina i zabiti ono dto mrtvi krizman fuli !? Nece cuvati Krpica umjesto Kosorica !?
Prije mjesec ste svrsavali na Slavku a sad trazite drugog krivca ? Ko ga je doveo nego ova uprava. Nismo ga ni ja ni ti doveli nego ONI. Dosta je laznih seika iz Katara koji uzmu godisnji odmor u sred sezone.

Jaozinho22

ned nov 06, 2016 1:11 am

Bas htjedoh napisati za lažnog Benzemu ali si me preduhitrio. :D Sinisa kad bi mogao svaku utakmicu igrati kao danas bio bi u ligi petice. Sto se tice igrača koji mogu igrati 90 minuta na krilu Valon Ahmedi :P
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

delinjo
Kontakt:

ned nov 06, 2016 1:12 am

Leon_Professional je napisao/la:I jedan i drugi niste odgovorili na pitanje za Sinisu. LAko je reci, kakav on.
Krizman ima kredita jer nije prosao pripreme. Do sad je imao par golova vrlo bitnih, vidi se da zna s loptom sve. Zasto ne cekati sljedecu polusezonu da vidimo sta ce se desiti.
Pa nisam ja rekao da je Veselinovic igrac za 20 min., vec je neko spomenuo da ga ne bi ni pod razno i da je igrac sa klupe. Veseli je igrac koji bi sad igrao u svakom klubu u nasoj ligi.
To sto ti garantujes to mogu i ja garantovat. Veseli je igracina u ovoj ligi, ali ne znam sto da se raspravljamo o njemu kad imamo isto misljenje. Trenutno je Veseli korisniji igrac, ali Krizman treba tek da prodje pripreme pa cemo vidjeti sta moze ponuditi. Ali ako bi imali ta 2 igraca u punoj spremi na istoj poziciji bilo bi predobro, pa cemo vidjeti ko ce se dokazati. Veseli permanentno bi igrao, ali trenutno govoriti da je i Veseli i Krizman za klupe meni nema smisla nikako.
Hajd da cujem koga bi doveli da igra u prvoj i da nije igrac za klupe.
burke Krizman nije lijevo krilo,ja se slazem sa tobom da nije los igrac bar nekako po mom ukusu fudbalske igre,cak daj e spreman a da sam ja trener on bi u napadu bio prva opcija a ne Lendric ...fakin je on ....nego ne moze on igrati lijevo krilo sta ti je ....a i mi nismo tu da dovodimo igrace ako ce biti po ustaljenoj proceduri to nam ne treba,ovaj skart otjerati i ubaciti juniore nase ako nemamo uslove za bolje igrace,a da otpustamo 15 a dovodimo novih 15 slicnih kvaliteta to nas ne treba i to nas je zapravo i dovelo do ovoga....

@igla dobrodosao odlcian prvi post,upravo je to sustina ...gledati glavu igraca ....sav kvalitet padne u vodu ako je u glavi labilan a mi imamo 90 % takvih ....djaba kad on sebi sam ne vjeruje ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned nov 06, 2016 1:16 am

Bravo @igla..

nikad_izvini
Kontakt:

ned nov 06, 2016 1:16 am

Minjore je napisao/la:

pa nece misimovic uci s tribina i zabiti ono dto mrtvi krizman fuli !? Nece cuvati Krpica umjesto Kosorica !?
Prije mjesec ste svrsavali na Slavku a sad trazite drugog krivca ? Ko ga je doveo nego ova uprava. Nismo ga ni ja ni ti doveli nego ONI. Dosta je laznih seika iz Katara koji uzmu godisnji odmor u sred sezone.
Petrovica spomenuo nisam, prati malo.

Isto kao što je ova uprava dovela i otjerala cirka 30 igrača i pet trenera u zadnjih 14 mjeseci. Jel tako ?

Kada neko uzme 5 titula može da ide i dolazi kada hoće ili nam je bolje da imamo ovo što trenutno gledamo drugu sezonu za redom.

Malo si ti pomiješao loncice

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 06, 2016 1:18 am

@Jaozinho, bjezi tamo necemo se igrati Menadjera :D Mada imam sortlist dobar sa Balkana :D
@Delinjo, ja sam govorio o njemu kao igracu cjelokupno. Nije ni po mom ukusu on za krilo, vise bi volio gledati nekog prodornijeg, u ovom trenutku tu bi dobro dosao Veseli. Ali rekose da ni on nije nesto, pa sad ne znam ni sam :)
Ali Krizman s onim instiktom i znanjem bi mi se nasao u ekipi, pogotovo u ovoj trenutnoj. Pa sama cinjenica da lik igra bez priprema govori kakva nam je ekipa. Kad takav igrac moze biti nezamjenjiv i igrati po meni solidno do sada, tad vidimo gdje nam je tim i liga.
Zato i kazem da sacekamo Krizmana da prodje pripreme. Mi lijevog krila nemamo boljeg od njeg, Veseli je moguca opcija, nadam se da ce doci, ako ne dodje onda treba traziti igraca tamo da je bolji od Krizmana. Da li takvih ima slobodnih na trzistu i dostupnih finansijski za nas treba se zaroviti fino i pokusati naci. Nije lako na zimu naci dobre igrace.

delinjo
Kontakt:

ned nov 06, 2016 1:22 am

Minjore je napisao/la:

Petrovica spomenuo nisam, prati malo.

Isto kao što je ova uprava dovela i otjerala cirka 30 igrača i pet trenera u zadnjih 14 mjeseci. Jel tako ?

Kada neko uzme 5 titula može da ide i dolazi kada hoće ili nam je bolje da imamo ovo što trenutno gledamo drugu sezonu za redom.

Malo si ti pomiješao loncice

dobro ajd reci ti nama sta predlazes ti ??
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava