ž'21 je napisao/la:fczeljo je napisao/la:ž'21 je napisao/la:
Zato sto je Slavko dosao u pola sezone i covjek nije selektirao ekipu. Ko će igrati umjesto Uglješe? Koji to stručnjak može ekipu spremiti u toku sezone? Ne mozes otjerati cijelu ekipu nikako.
Opravdanja, opravdanja i opet opravdanja. Nije igrao Slavko protiv Leverkusena, Chelsea i Barcelone, nego protiv ekipa koje u većini slučajeva nisu mjesecima dobile platu. Je li Jagodić selektirao ekipu i je li prošao pripreme sa njima? Je li trener Širokog selektirao svoju ekipu? Je li Janjoš selektirao ekipu Sarajeva? Svi nas prekucali, al jedino je Slavki problem što nije selektirao ekipu i nije prošao pripreme.
Da ne zaboravimo, imao je dvoje mini-pripreme i već ukupno skoro 15 službenih utakmica. Toliko je trajala polusezona prošle sezone. Nonšalantnost ne bi tolerisao ni jedan njemački trener, tamam igrao sa igračem manje. Al vjerovatno zato Slavko nije više njemački trener.
Slavko nije vodio Želju protiv Čelika. Objasni mi kako su te prekucali, trenutno si peti na tabeli sa dva boda manje od drugog, Sarajevo ti bjezi dva boda, a ti Širokom bjezis tri boda. Kako su te prekucali? Ne kontam sta hoces, je li ti Slavko najavio titulu? Nije, niti će dok ne bude imao dobru ekipu za to. Ne kontam onda ako ti nije najavio titulu kako ti očekuješ istu, pa se toliko nerviraš oko Slavke. Pusti čovjeka do kraja sezone kada on napravi neke rezove u ekipi, kada vidi ko valja, a ko ne valja, e ako ni tada ne budemo valjali, onda ću i ja biti na tvojoj strani. Ovako sam protiv tebe i tvog načina razmišljanja.
Treba igrače tebi dati u ruke, ti bi im garant onog kera sa juga pustio da ih ganja, pa bi morali nabiti kondiciju

Nemam ja njega šta sada puštati ili otpuštati, jer niti mogu jedno niti drugo i volio bi da mi komentarišemo njega, a ne da ovo prenosimo na lični nivo. Ne moramo se ni slagati, ali nema potrebe da krenemo sa vrijeđanjem.
Već sam ti pisao, vrijeme za rezove je bilo čim je došao, ako ih je mislio praviti. Sad je već dobro zakasnio.
Prekucao nas je Široki jer nas je pobijedio. Sloboda izvukla bod na Grbavici iako im se ekipa osipa. Sarajevo napravi više šansi od nas iako im fali nekoliko igrača od ono malo ekipe što im je ostalo. Sa Janjošem koji radi u opštini i ne bavi se fudbalom profesionalno, naspram Slavke koji valjda ima ogromne baze podataka o svim igračima, prati sve živo i ne može mu ništa promaći.
Slavko je bio trener protiv Čelika, sad neka se vadi koliko hoće, ali je on odredio sastav i javio Haretu izmjene. Na kraju krajeva, primio je dva gola od Olimpica, nije uspio dobiti Mladost i primio gol od svake ekipe na Grbavici. Ne znam kakvi mu to uslovi trebaju da ne primi gol od Metalegea na Grbavici?! Koji mu to igrači i kakve pripreme trebaju za taj podvig?