Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2016 12:26 am

Plava Porodica je napisao/la:A do kad cemo mi dan vas je.bo hvaliti jednog a kuditi drugog stopera? Proslu smo hvalili Acu, a kudili Boku,danas hvalimo Bogija a kudimo Acu.
Protiv Viteza cemo hvaliti Acu a kuditi Bogija jer smo prosuli bodove.
Kako ne kontate da oba stopera se moraju preklapati, da se u dusu znaju, i kada jedan kiksa da drugi ga ispravi.
I sta je to maestralno veceras Bogi uradio da bi ga hvalili? Primili smo gol iz jedne lopte koja se nalazila u nasih 16-metara.
Da je Sloboda napadala i pravila prilike cijelu utakmicu koliko bi golova primili?
Da li bi tada hvalili Bogija?
I svaki put ista prica i svaki put.
**** vas jedan stoper..
Sto ga ne bi hvalio? Odigrao odličnu utakmicu,bio siguran u odbrani nije dodavao protivniku učestvovao u napadima više od nasih veznjaka nije ostavljao rupu iza sebe...O nekoj priči da dva stopera funkcionišu kao jedan nema potrebe trošit riječi kada nemaju utakmica zajedno nego uvijek neko drugi igra umjesto nekog,dok ne pronađemo pravi recept hvatat ćemo se za glavu i tražit drugog stopera pored Ace koji je zaštićen kao krava u Indiji.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:28 am

Siniša Stevanović najbolji bio danas..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ž'21
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:30 am

fczeljo je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:

1. Slavko mjesec dana od dolaska samo pričao kako je Kostič radio loše. Danas izveo istu postavu kao i Kostič.
2. Priča o njemačkoj disciplini, pripremljenosti, studioznosti...sami procijenite koliko toga ima u ekipi od avgusta kada je došao pa do danas
3. Bavi se sporednim igračima - otjerao Husića, Bevaba, Pozdera...a ne smije nikoga da dotakne iz prve postave. Danas komentariše Bekrića, kome je dao najnezahvalniju ulogu i malo vremena i kao nije se pokazao. Nek ti se je Uglješa pokazao koji igra svaku utakmicu u prvih 11. Na kraju krajeva, Kosorića po ko zna koji put nadskaču igrači na petercu i primamo gol, a nije se našao za prozvanim da prokomentariše njegovu igru. Lendriću danas svaka čast na trudu, ali je to premalo obzirom da ga čekamo 10 utakmica.
4. Sa Slavkom smo igrali 9 utakmica u prvenstvu. Pobijedili 4, izgubili 1 i 4 nerješene. Od toga igrali tri utakmice sa klinički mrtvim klubovima (Sloboda, Čelik i Olimpic) i još dvije sa ekipama koje se bore za opstanak (Mladost i Metalleghe). Jedine ozbiljnije ekipe s kojima smo igrali - Sarajevo i Široki, nismo dobili iako su obje više bili u donjem dijelu tabele. Primili smo golove na svakoj utakmici osim protiv Mladosti i Sarajeva, kad ih nismo ni dali. Sve ekipe što su nam došle na Grbavicu su nam zabile bar jedan gol (Olimpic dva - opet se naravno ne komentariše Kosorić koji je igrao sve te minute, a Boccacini pravi greške prema Slavki). Jedina donekle kvalitetna utakmica je bila protiv Radnika u gostima, kada su srećom igrači koje komentariše negativno donijele preokret.

Edisa Mulalića smo otjerali s noge na nogu iako je imao bolji skor nego Slavko te je dva puta dobio Sarajevo. Kostič je nastradao nakon pet utakmica - istina izgubio je tri za redom, ali kad saberemo koliko je Slavko bodova prosuo, nije baš bolji od Miloša.

Mislim da je rano bilo koga tjerati nakon desetak utakmica, ali i Slavko treba da opravda svoj rad. Ako smo bili oštri prema Odi, Edisu i Milošu, ne znam što bi štedili Slavka?
Ipak mislim da je slavko još sa prvim utakmicama propustio šansu da napravi preokret u ekipi i odstrani nesportiste i sve one koji su povukli ručnu kod Kostiča. Oni koji su tjerali trenera na štetu rezultata kluba nisu igrači na kojima se može graditi budućnost i mislim da se to više ne može nadoknaditi.

Već sam spominjao ranije, meni je dovoljno tragično da je Kosorić kapiten Miroslavu Stevanoviću. Kapiten koji utakmicu na blatu završi čistog dresa. Da nemamo Stevanovića bili bismo još 3-4 pozicije niže, a Slavko nek priča šta god hoće o Bekriću, Pozderu, Husiću, Boccaciniju i drugim igračima sa klupe, a neka šuti o onima koji provode većinu vremena na terenu. Naravno, neka šuti i o svojoj odgovornosti.
Zato sto je Slavko dosao u pola sezone i covjek nije selektirao ekipu. Ko će igrati umjesto Uglješe? Koji to stručnjak može ekipu spremiti u toku sezone? Ne mozes otjerati cijelu ekipu nikako.
Opravdanja, opravdanja i opet opravdanja. Nije igrao Slavko protiv Leverkusena, Chelsea i Barcelone, nego protiv ekipa koje u većini slučajeva nisu mjesecima dobile platu. Je li Jagodić selektirao ekipu i je li prošao pripreme sa njima? Je li trener Širokog selektirao svoju ekipu? Je li Janjoš selektirao ekipu Sarajeva? Svi nas prekucali, al jedino je Slavki problem što nije selektirao ekipu i nije prošao pripreme.

Da ne zaboravimo, imao je dvoje mini-pripreme i već ukupno skoro 15 službenih utakmica. Toliko je trajala polusezona prošle sezone. Nonšalantnost ne bi tolerisao ni jedan njemački trener, tamam igrao sa igračem manje. Al vjerovatno zato Slavko nije više njemački trener.
Slavko nije vodio Želju protiv Čelika. Objasni mi kako su te prekucali, trenutno si peti na tabeli sa dva boda manje od drugog, Sarajevo ti bjezi dva boda, a ti Širokom bjezis tri boda. Kako su te prekucali? Ne kontam sta hoces, je li ti Slavko najavio titulu? Nije, niti će dok ne bude imao dobru ekipu za to. Ne kontam onda ako ti nije najavio titulu kako ti očekuješ istu, pa se toliko nerviraš oko Slavke. Pusti čovjeka do kraja sezone kada on napravi neke rezove u ekipi, kada vidi ko valja, a ko ne valja, e ako ni tada ne budemo valjali, onda ću i ja biti na tvojoj strani. Ovako sam protiv tebe i tvog načina razmišljanja.

Treba igrače tebi dati u ruke, ti bi im garant onog kera sa juga pustio da ih ganja, pa bi morali nabiti kondiciju :D

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2016 12:31 am

Okolele je napisao/la:Siniša Stevanović najbolji bio danas..
Sinisi odmah ponuditi novi ugovor sa vecom platom. Momak je to zasluzio svojom borbom od pocetka tj. otkad je dosao u nas Zeljeznicar.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:32 am

ne treba Slavka dirati kao sto nije trebalo ni Kostica ali haj....cinjenica je da previse prica puno zuji a malo meda daje,nekad pomislim da nije svjestan uopste gdje je dosao i kakav klub vodi,pa nekako njegove izjave djeluju kao udar na inteligenciju ....eto hiljade ljudi vidi jedno on drugo al haj valjda je on trener....ne treba ga dirati dosta je mijenjanja trenera jebi ga ....da gledamo neki fudbal ne gledamo,da cemo se nagledati necemo ali eto kad bi rezultati bili ok to bi bilo manje bitno ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

exbabilon
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:33 am

Slavku sam pripisao poraz cim sam dosao kuci i dokopao se tastature. Ipak, ne treba sad nesto porediti trenere prije i Slavka, igru i ucinak.. Na zimu nek odradi pripreme, nek dovede koga misli da treba i nek nam obezbijedi Evropu. U tom slucaju nek nastavi raditi i iduce sezone da zaganjamo i titulu mozda. Ako ne izbori Evropu druga je prica, ali opcenito bi moglo biti pogubno za klub jos jedna sezona bez Evrope..

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

dimitrijevic

ned nov 06, 2016 12:34 am

Ovaj frajer je u pravu za ovu analizu od dolaska Cele, ima dosta ubleha koje i meni smetaju. **** ti Kosoric komplet familiju i ona tri spidasa s Juga sto ga drze, a moja mala rodica ima vise Zeljinih utakmica i oni nekog da hvale i drze. Novinari ga fino pitaju sta radi Kosoric i koja mu je funkcija u timu. Kod gola smijesna reakcija, povlaci se na stativu umjesto da cuva Krpica retarda. Ne znam samo na osnovu cega vise igra. Da nema trake on bi bio bivsi vec od drugog kola kod Slovenca.
Mirza Rascic !

nikad_izvini
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:37 am

Može pričati ko šta hoće, ali ovo što nam se desava je posljedica dovođenje i tjeranje 30-ak igrača + 5
( PET) trenera u periodu od nekih 14 mjeseci.

Postali smo cirkus od kluba !

Okolele
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:38 am

Je li Slavko kriv sto mi vec drugu utakmicu pogadjamo tri puta precku,je li Slavko kriv sto Krizman pored praznog gola potrefi protivnickog igraca sa 5 metara..Ovi igraci su za psihologa..Svaku tekmu imamo 3-4 mrtva zicera i ne mozemo da ih iskoristimo a protivnik nam napravi jednu jebenu mrtvu priliku i zabije nam gol iz nicega..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ž'21
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:40 am

Kakav skart od igraca imamo to je cudo. To vecinu treba otjerati u periodu od sljedece dvije godine kako bi se u tom periodu otvorio prostor za nekolicinu novih igraca koji mogu odgovoriti taktickim zahtjevima. Ispade po ovome da nas je Slovenac zavalio pravo jer je on selektirao ovu ekipu.

Okolele
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:42 am

Mrtvi Šećerović tek usao u igru i on nemoze da potrci..Pa jbt daj Žerića da igra,bice bolji od svih njih..

fczeljo
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:42 am

ž'21 je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Zato sto je Slavko dosao u pola sezone i covjek nije selektirao ekipu. Ko će igrati umjesto Uglješe? Koji to stručnjak može ekipu spremiti u toku sezone? Ne mozes otjerati cijelu ekipu nikako.
Opravdanja, opravdanja i opet opravdanja. Nije igrao Slavko protiv Leverkusena, Chelsea i Barcelone, nego protiv ekipa koje u većini slučajeva nisu mjesecima dobile platu. Je li Jagodić selektirao ekipu i je li prošao pripreme sa njima? Je li trener Širokog selektirao svoju ekipu? Je li Janjoš selektirao ekipu Sarajeva? Svi nas prekucali, al jedino je Slavki problem što nije selektirao ekipu i nije prošao pripreme.

Da ne zaboravimo, imao je dvoje mini-pripreme i već ukupno skoro 15 službenih utakmica. Toliko je trajala polusezona prošle sezone. Nonšalantnost ne bi tolerisao ni jedan njemački trener, tamam igrao sa igračem manje. Al vjerovatno zato Slavko nije više njemački trener.
Slavko nije vodio Želju protiv Čelika. Objasni mi kako su te prekucali, trenutno si peti na tabeli sa dva boda manje od drugog, Sarajevo ti bjezi dva boda, a ti Širokom bjezis tri boda. Kako su te prekucali? Ne kontam sta hoces, je li ti Slavko najavio titulu? Nije, niti će dok ne bude imao dobru ekipu za to. Ne kontam onda ako ti nije najavio titulu kako ti očekuješ istu, pa se toliko nerviraš oko Slavke. Pusti čovjeka do kraja sezone kada on napravi neke rezove u ekipi, kada vidi ko valja, a ko ne valja, e ako ni tada ne budemo valjali, onda ću i ja biti na tvojoj strani. Ovako sam protiv tebe i tvog načina razmišljanja.

Treba igrače tebi dati u ruke, ti bi im garant onog kera sa juga pustio da ih ganja, pa bi morali nabiti kondiciju :D
Nemam ja njega šta sada puštati ili otpuštati, jer niti mogu jedno niti drugo i volio bi da mi komentarišemo njega, a ne da ovo prenosimo na lični nivo. Ne moramo se ni slagati, ali nema potrebe da krenemo sa vrijeđanjem.

Već sam ti pisao, vrijeme za rezove je bilo čim je došao, ako ih je mislio praviti. Sad je već dobro zakasnio.

Prekucao nas je Široki jer nas je pobijedio. Sloboda izvukla bod na Grbavici iako im se ekipa osipa. Sarajevo napravi više šansi od nas iako im fali nekoliko igrača od ono malo ekipe što im je ostalo. Sa Janjošem koji radi u opštini i ne bavi se fudbalom profesionalno, naspram Slavke koji valjda ima ogromne baze podataka o svim igračima, prati sve živo i ne može mu ništa promaći.

Slavko je bio trener protiv Čelika, sad neka se vadi koliko hoće, ali je on odredio sastav i javio Haretu izmjene. Na kraju krajeva, primio je dva gola od Olimpica, nije uspio dobiti Mladost i primio gol od svake ekipe na Grbavici. Ne znam kakvi mu to uslovi trebaju da ne primi gol od Metalegea na Grbavici?! Koji mu to igrači i kakve pripreme trebaju za taj podvig?

dimitrijevic

ned nov 06, 2016 12:43 am

nikad_izvini je napisao/la:Može pričati ko šta hoće, ali ovo što nam se desava je posljedica dovođenje i tjeranje 30-ak igrača + 5
( PET) trenera u periodu od nekih 14 mjeseci.

Postali smo cirkus od kluba !
Ukratko receno ! Nervozam sam, tresem se i krivo mi je sto smo isto pitari, ali preslikani i to me najvise boli. Nema nista od onog Zeljinog šmeka koji te krasio kad si trofeje uzimao. Jednostavno smo jadni postali, ali bukvalno, a teren je pravo mjerilo.
Mirza Rascic !

Whisperer

ned nov 06, 2016 12:45 am

delinjo je napisao/la:ne treba Slavka dirati kao sto nije trebalo ni Kostica ali haj....cinjenica je da previse prica puno zuji a malo meda daje,nekad pomislim da nije svjestan uopste gdje je dosao i kakav klub vodi,pa nekako njegove izjave djeluju kao udar na inteligenciju ....eto hiljade ljudi vidi jedno on drugo al haj valjda je on trener....ne treba ga dirati dosta je mijenjanja trenera jebi ga ....da gledamo neki fudbal ne gledamo,da cemo se nagledati necemo ali eto kad bi rezultati bili ok to bi bilo manje bitno ...
Ma brate ti si najbolje objasnio poslije smjene Kostica koji nije ni kriv, ni duzan smijenjen, neg zna se ko je kriv, Kolovodja aco , veca i drugi- Slavki dat punu podrsku da izvuce maximum ova tri kola, onda fino sjest dog sa upravom da se zahvali najmanje 6, koja su zalutala u nas klub koji neznaju sta je Zeljo- Da isti taj slavko preda spisak sa zeljenim pojacanjima. Nadati se kad dodju pripreme da ih sredi fizicki da se pokusamo umjesat medju prve tri ekipe. Aco i veca stidi te se ublehe jedne -Miroslav Stevanovic kapa do poda mi te ne zasluzujemo majstore .. :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:47 am

Neymar 11 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ne treba Slavka dirati kao sto nije trebalo ni Kostica ali haj....cinjenica je da previse prica puno zuji a malo meda daje,nekad pomislim da nije svjestan uopste gdje je dosao i kakav klub vodi,pa nekako njegove izjave djeluju kao udar na inteligenciju ....eto hiljade ljudi vidi jedno on drugo al haj valjda je on trener....ne treba ga dirati dosta je mijenjanja trenera jebi ga ....da gledamo neki fudbal ne gledamo,da cemo se nagledati necemo ali eto kad bi rezultati bili ok to bi bilo manje bitno ...
Ma brate ti si najbolje objasnio poslije smjene Kostica koji nije ni kriv, ni duzan smijenjen, neg zna se ko je kriv, Kolovodja aco , veca i drugi- Slavki dat punu podrsku da izvuce maximum ova tri kola, onda fino sjest dog sa upravom da se zahvali najmanje 6, koja su zalutala u nas klub koji neznaju sta je Zeljo- Da isti taj slavko preda spisak sa zeljenim pojacanjima. Nadati se kad dodju pripreme da ih sredi fizicki da se pokusamo umjesat medju prve tri ekipe. Aco i veca stidi te se ublehe jedne -Miroslav Stevanovic kapa do poda mi te ne zasluzujemo majstore .. :)
bravo Mirso
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

nikad_izvini
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:49 am

ž'21 je napisao/la:Kakav skart od igraca imamo to je cudo. To vecinu treba otjerati u periodu od sljedece dvije godine kako bi se u tom periodu otvorio prostor za nekolicinu novih igraca koji mogu odgovoriti taktickim zahtjevima. Ispade po ovome da nas je Slovenac zavalio pravo jer je on selektirao ovu ekipu.
Zavaljeni smo od onih koji su dopustili da nam politiku kroji kome se digne karina da to uradi pa sada imamo mix zavala od ovih iz uprave što su dovodili igrače, Mulalica i Skijaša, bez stručne osobe da kaže čekajte malo, ne ide to tako.

Drugu sezonu za redom se opasno provaljujemo, nemoguće je da je uvijek do igrača ili trenera ?

Brkoo
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:49 am

Jel se zajebavate za Sinisu i novi ugovor ili ste fakat ozbiljni ? Ovo mu je druga ili treca odigrana utakmica na ovom nivou kao sto je protiv Slobode igrao. Covjek je prosjek mrtvi koji zna nekad bljesnuti i to je to.

Da se ja nesto pitam doveo bih onog stopera Vukotica iz Krupe, strasan igrac a tek mu 21 godina.
Veselinovica ne bih dovodio ni pod razno. On je igrac za klupe i zadnjih 20-30 minuta.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Alipasino
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:50 am

Vidite koje je doba a meni pao Zeljo napamet e sad zamislite nase igrace kojinsad mozda cugaju dudlaju jebu nije ni bitno ali garantujem da im nije Zeljo na pameti.Dok je ovakvih ko ja i ostalih i Zeljo ce opstat.

Krips
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:51 am

Počelo je sa puštanjem. Pusti Lazića, Bevaba, Toskasa, Šečerovića, Kostića, petog desetog. Mi dok se okrenemo prošlo pola godine. Hajd jovo nanovo. Petrović nije trener za Želju niti če kad biti. Čim se to jeftino ulizivali onim sa lavora. Babuka je od danas slobodan, nazvati i pitati šta treba, svi mu se redom sageti nek nas vodi, ostalo je prdimahovina.
Zadnja izmjena: Krips, dana/u ned nov 06, 2016 12:52 am, ukupno mijenjano 1 put.

ž'21
Kontakt:

ned nov 06, 2016 12:51 am

fczeljo je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:

Nemam ja njega šta sada puštati ili otpuštati, jer niti mogu jedno niti drugo i volio bi da mi komentarišemo njega, a ne da ovo prenosimo na lični nivo. Ne moramo se ni slagati, ali nema potrebe da krenemo sa vrijeđanjem.

Već sam ti pisao, vrijeme za rezove je bilo čim je došao, ako ih je mislio praviti. Sad je već dobro zakasnio.

Prekucao nas je Široki jer nas je pobijedio. Sloboda izvukla bod na Grbavici iako im se ekipa osipa. Sarajevo napravi više šansi od nas iako im fali nekoliko igrača od ono malo ekipe što im je ostalo. Sa Janjošem koji radi u opštini i ne bavi se fudbalom profesionalno, naspram Slavke koji valjda ima ogromne baze podataka o svim igračima, prati sve živo i ne može mu ništa promaći.

Slavko je bio trener protiv Čelika, sad neka se vadi koliko hoće, ali je on odredio sastav i javio Haretu izmjene. Na kraju krajeva, primio je dva gola od Olimpica, nije uspio dobiti Mladost i primio gol od svake ekipe na Grbavici. Ne znam kakvi mu to uslovi trebaju da ne primi gol od Metalegea na Grbavici?! Koji mu to igrači i kakve pripreme trebaju za taj podvig?
Ako sam te uvrijedio, izvini. Ja mogu Slavku komentarisati tek nakon pauze i nakon sto on odradi pripreme sa ekipom i nakon sto on dovede igrace koji su mu potrebni. Ja nisam bio u stanju gledati utakmicu sa Sirokim ali sudeci po komentarima, pogodili smo dvije precke i samo zbog neke nesrece smo izgubili tako da smatram da su nam tu neki drugi faktori presudili.

Ova ekipa nema kvalitet i to je sada vec svima jasno, ali je i takva u stanju da se bori sa jacim ekipama od sebe i to dovoljno govori kako je liga loša.. Ova ekipa je pogresno selektirana, a nije je selektirao Slavko. Ja jednostavno ne mogu kuditi/hvaliti Slavku koji nije nijednog od ovih igraca doveo. Imao je sto je imao i sa tim je raspolagao, je li on kriv što Bekric ne moze nista da uradi? Sto Aco kiksa svaku tekmu? Sto Boccaccini također kiksa svaku tekmu? Sto je Memija pao? Sto je Lendric pao? Sto je Blagojevic pao? Je li to sve njegova zasluga odnosno tacnije receno krivica.

Mi se previse potcjenjivacki odnosimo prema svim tim ekipama, a činjenica je da mi imamo jednog klasnog igrača u liku Miroslava, jednog koji to hoće da bude u liku Ivana i ostali koji su mrtvi prosjek ove nase lige. Kako da sa takvim sastavom ocekujemo da promijenimo nesto kad smo ofanzivno limitirani? Nije lik carobnjak, pa da dođe i da odma gore navedeni proigraju. To ne može niti je ikada moglo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava