Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 05, 2016 10:32 pm

Nemer ništa nazor. Treba raditi i raditi. Sjetite se Ribara, Boše Tanjevica, Švabe...
Oni su uz sebe imali ljude koji su znali svoj posao. Salko ima Karica i Hareta :-)
Da su oni kupovali polovnjake nebi ništa napravili.
Mi smo obolili od piarluka to je sada cinjenica, Koja crna pojacanja! Uboli smo sa Mirom a fulili sa 78 drugih.
Zasukati rukave, raditi sa djecom kontinurano pa ce biti i rezultata
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

salle86
Kontakt:

sub nov 05, 2016 10:42 pm

Kakva crna borba, Uglješa dobija loptu negdje oko centra, 20 metara ispred njega brisan prostor ali on nema muda da krene sa loptom naprijed, ne vjeruje sebi, već se vrti oko svoje ose i gleda prvog do sebe kome će dodati, po mogućnosti da je poziconiran iza njega makar metar. I nije samo on, tako haman svi razmišljaju. Takvom igrom mi ne možemo nikog dobiti, sem ako ne utrpamo kakvu frljoku. I to da Miro sve sam uradi a neko da je samo pospremi u mrežu. Mada i to nam je nemoguća misija nekad
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Vrag

sub nov 05, 2016 10:47 pm

Nama treba zadnja linija, golman, lijeva strana i Slavko da manje laprda. Vise mi je pun ***** Kosorica

Pinkii
Kontakt:

sub nov 05, 2016 10:49 pm

Meni nije jasno to da je Ugljesa ubijao u Borcu jos su im dugovali plate i te stvari. Kod nas sve redovno on meda nekad ne moze. Sa dosta vecom zeljom je nastupao za Borac.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Vrag

sub nov 05, 2016 10:52 pm

Neka je Blagojevic majstorski odradio posao. Nije imao tacnog pasa, a lopta ga tokom utakmice vise puta iznenadila nego sto je imao dodira s njom

MrRiccoli
Kontakt:

sub nov 05, 2016 10:53 pm

Poslije tekme sa sirokim bilo hajde ako uzmemo slobodu pa inekako ali nakon ovog vcrs i ne samo toga nego i patnje svaku utakmicu i koju smo dobili i koju smo odigralo nerijeseno ovo je stvarno vise previse. Pa mi od utakmice sa sirokim na Grbavici nismo odigrali nista ni priblizno, a u bas toj tekmi smo igralo onako kako bi trebali.

Sent from my C5303 using Tapatalk

incident
Kontakt:

sub nov 05, 2016 10:55 pm

ChWilla je napisao/la:dvije lopte u jednom napadu. a u finalu kupa ekipa sa njim kao starterom razvali jaču slobodu 3-0. kod nas kao da se koeficijent gluposti i mentalne nestabilnosti množi između igrača, kao da je kladionica.
Secerovic u Radniku je bio starter iz prostog razloga sto nije imao konkurenciju na toj poziciji,odnosno zbog malog igrackog fonda.O njegovom kvalitetu svedoci i to sto uprava kluba sa njim nije ni razgovarala o produzetku saradnje.Kako su on i Lazic zavrsili u Zelji,i kakve su to kombinacije,jos da su vam doveli onog Maksimovica sto sada igra u Mladosti iz Kaknja,ima li bi kombinaciju troice najlosijih igraca iz Radnika u prosloj sezoni.
Vidimo se u ligi za prvaka na proljece.

incident
Kontakt:

sub nov 05, 2016 10:55 pm

ChWilla je napisao/la:dvije lopte u jednom napadu. a u finalu kupa ekipa sa njim kao starterom razvali jaču slobodu 3-0. kod nas kao da se koeficijent gluposti i mentalne nestabilnosti množi između igrača, kao da je kladionica.
Secerovic u Radniku je bio starter iz prostog razloga sto nije imao konkurenciju na toj poziciji,odnosno zbog malog igrackog fonda.O njegovom kvalitetu svedoci i to sto uprava kluba sa njim nije ni razgovarala o produzetku saradnje.Kako su on i Lazic zavrsili u Zelji,i kakve su to kombinacije,jos da su vam doveli onog Maksimovica sto sada igra u Mladosti iz Kaknja,ima li bi kombinaciju troice najlosijih igraca iz Radnika u prosloj sezoni.
Vidimo se u ligi za prvaka na proljece.
Zadnja izmjena: incident, dana/u sub nov 05, 2016 10:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.

sz21
Kontakt:

sub nov 05, 2016 10:56 pm

Eto vam Kosoric, za vrijeme Kostica smo bili ubjedljivo najspremnija ekipa sto se vidjelo i na derbiju sa igracem manje i sa sirokim na grbavici, a to sto je pojedinim igracima bilo "mrsko" i tesko trenirati po nekim evropskim standardima zato je i otisao. A eto opet isti igrac grijesi 3 kola za redom, a kjosevskog buse kako stignu. Fuj ubele !
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

Krips
Kontakt:

sub nov 05, 2016 10:59 pm

U januaru ako dovedemo nekog prosječnog igrača, anonimus a počnemo ga ovdje braniti riječima, stanite, niste mu dali priliku nek ga odmah banuju. Tako je i bilo, pustite Šečerovića, Lazić i ostale kurčeve igrače. U 99% slučajeva se zna odmah je li neko pojačanje ili ne, **** lažni optimizam.

Jaozinho22

sub nov 05, 2016 11:00 pm

Zeric mora igrati ispred polovnjaka Šećera i ludog Ugljese. Danas da je igrao onaj mali junior s brojem 70 ne bi ništa lošiji bi od njih...Mujaga takodjer čovjek prekuca juniore i umjesto da dobije šansu mi ćemo dovest lesinu Obradovica kao što smo ga gusili s Djermom i Pozderom. Vakat je da neko odgovara!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

SWRA_1921
Kontakt:

sub nov 05, 2016 11:02 pm

Da ne citam svasta sto ste ispisali. Po meni smo odigrali odlicnu utakmicu i zaista je prava sportska nesreca onako primljen gol. Sloboda jadna bila, Memija pojeo Subica, rijetko su nam centar prelazili a mi propustili sijaset prilika.

Vrag

sub nov 05, 2016 11:07 pm

Super pa su nam Secerovic i Lazic najveci problemi. Igraci koji zajedno nemaju 3 utakamice zajedno. Standardni prvotimci bez greske. Jebeni Bogicevic odigra bolju utakmicu nego pola tima

Model1964

sub nov 05, 2016 11:07 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Da ne citam svasta sto ste ispisali. Po meni smo odigrali odlicnu utakmicu i zaista je prava sportska nesreca onako primljen gol. Sloboda jadna bila, Memija pojeo Subica, rijetko su nam centar prelazili a mi propustili sijaset prilika.
:lol: Ja ovo uzimam kao sarkazam. Reci da sam u pravu :DD:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Krips
Kontakt:

sub nov 05, 2016 11:09 pm

Sječam se dobro kako je Karić prozivan kad je javno prozvao Bekrića da igra loše. Na njega drvlje i kamenje. Večeras kad Petrović proziva javno igrače niko da prokomentariše. Ja ne znam šta raja vidi u Petroviću, čime nas je to zadužio osim što priča u intervjuima ono što večina navijača želi da čuje. Svi su krivi samo on nije?
Zadnja izmjena: Krips, dana/u sub nov 05, 2016 11:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavica
Kontakt:

sub nov 05, 2016 11:09 pm

što je najtužnije 90% posta je istina.

Krips je napisao/la:Sječam se dobro kako je Karić prozivan kad je javno prozvao Bekrića da igra loše. Na njega drvlje i kamenje. Večeras kad Petrović proziva javno igrače niko da prokomentariše. Ja ne znam šta raja vidi u Petroviću, čime nas je to zadužio osim što priča u intervjuima ono što večina navijača želi da čuje. Svi su krivi samo on nije?
treba ga otjerati ***** mu materina
Ko nas je kleo, nije dangubio.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub nov 05, 2016 11:12 pm

Jel moguce da imamo onako los teren, nekada smo imali najbolji sada jedan od gori. I dajte vise treba teren malo prosiriti smanjili su ga maksimalno.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

sub nov 05, 2016 11:15 pm

Joj dumam postoji li ekipa od koje necemo primiti go? Gorazde nam dalo go :skoljka:

SWRA_1921
Kontakt:

sub nov 05, 2016 11:17 pm

Da je ostalo 1:0 ovdje bi pricali o maestralnoj partiji

Fanzi
Kontakt:

sub nov 05, 2016 11:23 pm

Konstantno neko ispada u ekipi. Bude utakmica gdje Lendric ispada, Blagoje i Ugi budu dobri...
Po meni je Aco jako los. Uigravaju se razne kombinacije u odbrani, kombinuju igraci s Acom ali ne ide. Lijevog beka nemamo. Stanica smo vratili da bi sjedio na klupi. Najiskrenije, mnogi igraci su pokazali Husicevo izdanje na terenu.
Sve bih sebi uspio objasnit osim nemogucnosti da pravilno dodaju loptu.
Ekipa bez duse...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 12 gostiju.

Prijava