istina, ne treba crnjačitiKrajPrice je napisao/la:Nemoj crnjaciti, nije lahko izgraditi tribinu, a pogovoto u klubu gdje samo za doprinose igraca ode vise od pola miliona KM. Tender za tribinu je zavrsen i sada se uzimaju ponude, prezentacije, cijena, itd... Ovo nije cirkus ili igra, ljudi su ozbiljno odlucili da je naprave, samo je pitanje dana kada ce se poceti graditi.psihopata je napisao/la:ako se mislilo graditi,trebalo se početi uprkos svemu,dok je vladalo pozitivno ludilo i dok je raju tresla euforija,do sad bi istok bio gotov a da vidim onda ko bi ga srušio,ovako pošteno sa svim dozvolama i potpisima neće istok početi sa gradnjom ni za 5 godina,jer si tu nemoćan da bilo šta ubrzaš,razvlačiće nas dok im je qrcu ćejf,još su se u međuvremenu svi ohladili i ostali u nevjerici,zato slabo ide ili je skroz i stala prodaja desetogodišnjih ulaznica,niko više ne vjeruje u stadion.Hadzijalagic je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto su se svi usutili kada je stadion u pitanju.. Do prije par mjeseci se non stop nesto objavljivalo.. U svakom medijskom pojavljivanju ljudima iz kluba puna usta bila raznih faza izgradnje a sada totalni muk.. Praksa informisanja navijaca je totalno ukinuta ili?
🤍
🤍
🤍
Ja kad napisah uskoro ce bit fina vjest na zvanicnoj niko mi nije vjerovo ovde mali bomm je ovo hah ..sajo10 je napisao/la:Napokon! Dobrodosao kuci, Zajko!!!
1,5 godinuFormat je napisao/la:Koliko je potpisao?
Pise da je 1,5 godinaFormat je napisao/la:Koliko je potpisao?
Logicno posle zimske pauze, odnosno zimskog prelaznog roka. U preostala cetiri kola regularnog dijela prvenstva.Okolele je napisao/la:I kad moze poceti igrati za nas..
Moje zelje su stoper kostic ljevi bek kvesic ili urdinov- krilo peco ili veselinovic - napad obradvic- dilema ostaje i vezi zelja je bila ordaga al on ce onamoElegant je napisao/la:Kako god prezivjet cemo jos ova cetri kola do zimske pauze a onda uz kvalitetne pripreme, mozda jos neko pojacanje i malo rada sa psihologom spremiti se za nastavak.
Odlicno. Taman, kao da su mene pitali. Neko je spomenuo sta je sa istokom. I ja sam malo razocaran, ali nadam se da ce u februaru poceti gradnja. Niko nece biti sretniji od mene. Malo su se u klubu opekli po pitanju svega, pa se sada radi to pametnije, u tisini, ne ide se na sva zvona. Evo vidimo da neki drugi ljudi vode racuna o transferima i da se neprave greske (npr da je Zeba potpisao ugovor na tri godine). Odlicnoboccaccio je napisao/la:Pise da je 1,5 godinaFormat je napisao/la:Koliko je potpisao?