Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 30, 2016 7:43 pm

LARS1921 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Protiv Slobode utakmica sezone.
Zar nije to bila ova utakmica, ili možda protiv širokog u trećem kolu, ili slobode u četvrtom, možda i zrinjskog u šestom, ma morali smo i čelika dobit važna utakmica u gostima da prekinemo crni niz?

svaka utakmica isto, i nakon svake haj još ova sljedeća
Nije. Poslije Čelika si imao 15 kola da se vadiš, sad iz kola u kolo sve manje. Ova veceras je bila super vazna jer smo sad mogli biti gotovo pa sigurni za ligu za prvaka da smo pobijedili. Izgubili smo, nije strasno, jos uvijek smo gore. Izgubis li sljedecu, vec mozda padas ispod 6. og mjesta, a popravljas se kod Zrinjskog i Viteza, nezgodno pravo. Pobijedis li odmices Slobodi, Siroki ide Zrinjskom, a Sarajevo Krupi, mozes opet skociti gore vrlo lahko.. Mi jos uvijek olako dozivljavamo Krupu i Radnik ispred nas, ko eto jos koje kolo i nema od njih nista. Nema jos koje kolo, jos 8 kola je u igri, sigurnih bodova osim mozda Celika kuci nema.. nicim se ne izdvajamo u odnosu na konkurenciju s kojom se borimo, a osim posljednje 4 ekipe sve je to tu negdje, i s kvalitetom i s bodovima. Prakticno 8 klubova hoce da udje u top 6.. gdje pise da mozda zbog losijeg omjera mi ne mozemo izvisiti na kraju recimo... a duel sa Slobodom je u ovom trenutku utakmica sezone jer je protiv direktnog konkurenta u toj borbi.

ISB87
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:47 pm

Ekipa za sredinu tabele, realnost.Kada u obzir uzmes plate igraca i vidis stanje na terenu nekoga treba da bude sramota.
Od ovog se ne moze ekipa napravit, morat ce letit 6-7 igraca opet.
MIRZA RASCIC

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:49 pm

Doveli smo se i ove sezone u poziciju da nam je svaka utakmica prekretnica, sto i jeste. DObro rece babilon, izgubi sad od Slobode, belaj. Pa i remi isto sa Slobodom, haman pa ravan katastrofi. Jeste da imamo 4 utakmice poslije pauze sa uvjetno receno laksim ekipama, ali daj da se fino osiguramo i prije ta zadnja 4 kola :)
Meni smeta sto smo poslije primljenog gola skrseni, uvijek se to do sada desavalo, osim eto protiv Radnika, iako je i tu realno bio belaj, udje nekako lopta Nikolica. Tu smo imali malo srece, danas nismo, boze moj. Sami su krivi, cetvorica pred golom, mogu se dodavati, oni prokockase sansu. Nije mi jasno kako se Wagner provukao pored nasih stopera. Lose. Pozelio sam da je Bogicevic igrao, barem bi imao neko skociti prilikom izvodjenja kornera. Eto, dosao do toga da prizeljkujem Bogija :D

Trebat ce nam strpljenja do kraja polusezone, a bodove ne smijemo vise gubiti.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Pinkii
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:51 pm

Memiji zakonom da se zabrani da uputi neki "centarsut". On jadnicak kad trci zapne sam sebi i polomi se. Opet kazem da nije za beka. Bolje Sinisu staviti desno,Besirevica lijevo valjda ne moze bit gori od Stanica. Bekric zna pisati statuse,ali zato kad treba malo bolje odigrati to je vec problem. Blagojevic u padu forme ocajan na nasu veliku zalost. Nemamo napadaca. Mi ustvari imamo dva Lendrica i Krizmana,ali ocajno.Ovaj zabije Olimpiku i to za prvi gol svaka cast,ali drugi je rezultat neznanja i smotanosti onog njihovog igraca. Ugljesi nista ne treba zamjeriti kad je na poziciji 10,ali zato kad se nekad zamjeni kao zadnji vezni onda itekako ima sta mu se reci. Sad me strah Slobode i to jos na Grbavici. Samo da hoce zima,a da mi budemo makar 4. da se malo restatujem pa onda sa nekim novim ljudima opet ispocetka. Allahu dragi pomozi nam.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Zadnja izmjena: Pinkii, dana/u ned okt 30, 2016 7:51 pm, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:53 pm

Pusite ga picke Zeljeznicar je samo jedan !

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:54 pm

Pusite ga i vi sto vas je strah slobode.. Meni kad neko na Grbavicu dolazi idem da gledam Zeljeznicar nije mi bitan protvinik niti rezultat ni bilo sta trece..

Tryg
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:55 pm

Samo laik i budala moze ovo danas svalit na srecu. Ovo je cisto neznanje, prvo trenera pa igraca, pa postavke igre.

I kad kaze Miro potpisi? CIME DA GA ZADRZIS? Najgorem sirokom od rata nisi u stanju go zabit, o cemu mi pricamo? A na kraju sta dobijad kad opet otpustis igrace i tako sve u krug, mjenjas svake sezone kompletan strucni stab. Smijesni smo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:56 pm

Odlicna partija protiv Olimpica, nasi nemaju motiva da daju golove, da poprave gol razliku. Zbog iste, sada je Sarajevo iznad nas. Stvarno ne mogu da razumijem, ako neces zbog ekipe, zbog sebe si trebao nabijati sebi statistiku, asistencije, golovi. Ali njima to ne treba, njima Zeljo plafon, plata kapa i prezadovoljni. Jadan Stevanovic danas, prebacio se lijevo i izborio korner pred kraj utakmice, jer nece niko drugi da trci. Fuj. Fakat mi zao momka.

Praise the sun \[T]/

delinjo
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:04 pm

Tryg je napisao/la:Samo laik i budala moze ovo danas svalit na srecu. Ovo je cisto neznanje, prvo trenera pa igraca, pa postavke igre.

I kad kaze Miro potpisi? CIME DA GA ZADRZIS? Najgorem sirokom od rata nisi u stanju go zabit, o cemu mi pricamo? A na kraju sta dobijad kad opet otpustis igrace i tako sve u krug, mjenjas svake sezone kompletan strucni stab. Smijesni smo.

ma eto zavisi kako promjeniti....ako otpustis ove polovnjake a dovedes nove to je fijasko naravno a ne mozes dovesti 10 ozbiljnih igraca jer nemamo para....tako da bolje nista ne dirati ...mada najbolje ako nema para za bolje igrace juniore ubaciti i to je to ...a ove otjerati i rasteretit ce se budjet malo a i djeca nece imati ovako pickast pristup vjerovatno ...a sad da otjera Stanica a dovede novog Bevaba nemoj bgt ne razumije se u to i nek ne diraju vise ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:07 pm

Slavko na Alfa TV

Pinkii
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:11 pm

slika

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:12 pm

Pinkii je napisao/la:slika

Zasluzio je sigurno.

Praise the sun \[T]/

storm_raider
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:13 pm

Zatvorili su Miru veceras fino, nema sta.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

incident
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:16 pm

Tryg je napisao/la:Samo laik i budala moze ovo danas svalit na srecu. Ovo je cisto neznanje, prvo trenera pa igraca, pa postavke igre.

Svak cast na zapazanju!Ne znanje trenera,ziheraska igra,nemogucnost da podigne ekipu kada primi gol.Petrovic nikada nije dobio jacu ekipu u prvenstvu,sem jedan put Zelju,ekipe koje Slavko vodi, nikada nece prekrenuti rezultat kada prva primi gol,isto tako u vecini slucajeva kada ekipa koju Slavko vodi ,prva da gol tada i dobija utakmicu.Statistika ne laze.

Pinkii
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:22 pm

Ne mogu ga jos krivit jer nije sastavljao ekipu odnosno dovodio igrace. Ne moze niko natjerati Lendrica,Krizmana i ne znam ko je treci bio da sutnu loptu u gol i ako se nalaze pred samom linijom. Isto niko ne moze natjerati igrace da trce. Ako oni nece dzaba ti sve. Od igraca jedino emociju i kad izgubimo i kad vodimo vidim kod Sinise i Miroslava,ali onu istinsku. Bas sam nesto posmatrao Sinisu na zapadu sad protiv Olimpika lik prozivljava sve sto i oni na teren,kod "Grbavica baza bez poraza" dize glavu i ponavlja to. Ovi ostali nista gubili,vodili isto im ga. Cak i Zeljinu djecu zaboli za to.

LARSSON
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:24 pm

Ne branim slavku, ali evo malo statistike kada bismo prvi primili gol:

14 pobjeda 13 remija 49 poraza - od sezone 2008/2009

slavko je madžioničar, još samo da od bekrića igrača napravi i naguzit mu se svi

ChWilla
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:25 pm

gdje su tri šampionske sezone i još dva kupa.
gradi željo boli te *****

Veteran1965
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:27 pm

Nije dobro...poraz nije toliki problem, niti prvi niti poslednji, nemamo pobjedničkog mentaliteta, psihički a bogami i fizički smo loši, to su naši najveći izazovi, i veliko je pitanje kako se oporaviti do utakmice sa kozojebima....Mene zanima kako ne možemo da trčimo, da li ih je Mrvica preforsirao, ili su fakat fizički limitirani....bezbojna smo i malokrvna ekipa, baš smo u rcuku. Sa druge strane malo nam i sreće fali, baš smo negdje dobro na mrve nagazili...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

LARSSON
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:28 pm

ChWilla je napisao/la:gdje su tri šampionske sezone i još dva kupa.
Prva nakon povratka osima:

http://prntscr.com/d0y0hw

Dupla:

http://prntscr.com/d0y0r7

Zadnja:

http://prntscr.com/d0y0y9

kup nema

zubanovic89
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:30 pm

Vi ste ba jedna obicna K od navijaca. Redom, svi do jednog. Pozz od mene i ovog foruma. **** ovo ba.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava