Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salemprolic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 30, 2016 7:00 pm

Moramo dobiti obje kući i pokušati dobiti Viteza, u najgorem slučaju ostati neporaženi. Zrinjski ne treba ni razmišljati sa ovakvom igrom i igračima na terenu, slobodno već upisati onaj crveni iksić u rasporedu. Da smo danas ostali makar neporaženi lakše bi bilo, ovako bi nas kiks sa Slobodom mogao debelo koštati. Na hajr na dobro...
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

sergejevic

ned okt 30, 2016 7:04 pm

Ma mi nazalost nemamo igrace na tri pozicije uopste. Jebes klupu. Nemamo uopste lijevog beka, lijevo krilo i prednjeg veznog. Znaci, nemas igrace na tim pozcijama. To je neozbiljna ekipa, pa u kantonalnoj ligi imas pokrivenu svaku poziciju. Ne znam samo sto se raja razocarala nakon ovog poraza. Krizman iz nemoguce situacije pogodi precku, ona iz slobodnog se odbije od zivog zida u precku i neki to predstavljaju kao 100% sansu. Wagner zabio ono sto nasa 3 igraca nisu i to je to. Nema veze sa srecom, ili znas ili ne znas.
Imamo mi mnogo vece brige od poraza u Sirokom.

Morzhy
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:05 pm

Kad se samo sjetim da sam mislio, pričao i pisao da ovi bojkotuju. Nadam se da će mi oprostiti, jer ONI NE ZNAJU! Ovo danas je bilo SIMULIRANJE POKUŠAVANJA IGRANJA FUDBALA, manite se priče da smo izdominirali Široki na Pecari prvih 10 minuta, samo im dajete za pravo da se onako ponašaju. Pogledajte samo face Lazića i Bekrića kad su ulazili u igru, minimalno kao da su Ronaldo i Isco koji ulaze da promijene tok utakmice protiv Leganesa! Ovo je ubjedljivo najlošija i nakrivo najnasađenija ekipa Željezničara u istoriji. Kod nas je Edin Džeko proglašen klocem u vakat...šta se u međuvremenu promijenilo pa da ovakvi IGRAČI igraju u Željezničaru??? Majko draga...

Brkoo
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:07 pm

ChWilla je napisao/la:stoper najpoželjnije. jer da su stoperi normalni uzeo bi bod kako god da si odigrao naprijed.

šteta, nismo zaslužili da izgubimo. bar je ostao bolji omjer od ovih uhljupa.
Ma fali nama puno vise od stopera. Nas vezni red je katastrofa. Na papiru jak a u stvarnosti los do bola, pa Svraka je bolji igrac od svakog naseg veznjaka a to je zalosno. Prije smo imali i golmana koji nam je bodove donosio, sad svaki sut koji ide ka nasem golu je gol, a napadace kakve imamo malo je reci, sve na isti fazon, vezni red mora raditi za njih i hraniti ih loptama. Mi nemamo napadaca koji ce uzeti loptu preci svog cuvara i zabiti gol. Jedina smo ekipa u ligi u kojon desni bek igra lijevog beka jer nemas lijevih bekova u ekipi, to je neozbiljnost i amaterizam a i o stoperima bi se dalo diskutovati..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

godrina
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:08 pm

de ba i ovi "pozitivci" pretjeruju, ok slazem se ne treba mozda ici u ocaj ali ne trebamo se ni qurcit i mislit pozitivno jer smo igrali ok pola sata i pogodili 2 precke
imali su vise dana za odmor, imali su citavo drugo poluvrijeme, imali su igraca vise 10 minuta i pogodili su 2 precke, nije to dobro da je.be rak raka
zbog ovoga je otjeran i popljuvan kostic, problem su igraci i veliki je problem mentalitet... imal onog psihologa? vjerovat u slavku i sa ovim mangupima na terenu vise pricat i vjezbat pa sta nam Bog dragi da
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:11 pm

Sta da se kaze na ovo..
Odo se objesit
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:11 pm

Brkoo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:stoper najpoželjnije. jer da su stoperi normalni uzeo bi bod kako god da si odigrao naprijed.

šteta, nismo zaslužili da izgubimo. bar je ostao bolji omjer od ovih uhljupa.
Ma fali nama puno vise od stopera. Nas vezni red je katastrofa. Na papiru jak a u stvarnosti los do bola, pa Svraka je bolji igrac od svakog naseg veznjaka a to je zalosno. Prije smo imali i golmana koji nam je bodove donosio, sad svaki sut koji ide ka nasem golu je gol, a napadace kakve imamo malo je reci, sve na isti fazon, vezni red mora raditi za njih i hraniti ih loptama. Mi nemamo napadaca koji ce uzeti loptu preci svog cuvara i zabiti gol. Jedina smo ekipa u ligi u kojon desni bek igra lijevog beka jer nemas lijevih bekova u ekipi, to je neozbiljnost i amaterizam a i o stoperima bi se dalo diskutovati..
realno kad se igra sa jednim napadačem to mu i nije zadatak. koliko god da smo tanki u nekim segmentima ono se moralo izbiti, a imali smo bolje šanse.

i teško je kritikovati golmana kod šuta s manje od pet metara...kakav je da je, prije da će ući.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:12 pm

treba dovest jednog igrača koji će trčat za sve, kreirat akcije, presjecati napade, po mogućnosti da stane na gol, odbrani koji penal, a ovi ostali samo sa par metara da posreme loptu u gol, naravno ako su u mogućnosti, i ako su im plate na vrijeme, ako nije tako onda ih ne treba kriviti

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:18 pm

LARS1921 je napisao/la:Da se zna da ankete neće biti, po mom stručnom mišljenju Blagojević je igrač utakmice i njemu se daje glas
Jes ako si navijac Sirokog :D

exbabilon
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:19 pm

Protiv Slobode utakmica sezone.

LARSSON
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:20 pm

exbabilon je napisao/la:Protiv Slobode utakmica sezone.
Zar nije to bila ova utakmica, ili možda protiv širokog u trećem kolu, ili slobode u četvrtom, možda i zrinjskog u šestom, ma morali smo i čelika dobit važna utakmica u gostima da prekinemo crni niz?

svaka utakmica isto, i nakon svake haj još ova sljedeća

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:21 pm

19:21 !!!
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

damirfile
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:24 pm

Izgubit u utakmici u kojoj si bolji vise od igre imas i vise igraca dovoljan br minuta je katastrofa.

blueheart
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:27 pm

Mora se priznati da ove sezone pored svih evidentnih nedostataka nemamo ni srece, ono kada se klati preklati se na kontra stranu. Jbg teska sezona za nas i iskreno takvu sam je i ocekivao ali i dalje vjerujem u trofej i europu minimalno....
DRZAVA ZELJO

sajo10
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:35 pm

slika

Potpisi vise... :(

Jaozinho22

ned okt 30, 2016 7:36 pm

Nama je svaka jebena utakmica "UTAKMICA SEZONE"! Vec drugu godinu zaredom. Radinovic pokazao zašto nije makao dalje od Borca,mada mu opraštam sto ne igra na svojoj poziciji. Lazic beskoristan mada su ga ovi ovdje hvalili i pravili od njega Lincolna Henriquea Oliveiru dos Santosa. Bekrić takodjer. I laik vidi da ovoj ekipi fale desetka lijevi bek i stoper.I da se da šansa djecurliji,**** ovo.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:37 pm

sajo10 je napisao/la:slika

Potpisi vise... :(
Nek se smiluje i nek pristane na šest puta manje para, da ne gledam onog bekrića što se pola minute namješta da ošuta loptu, pa je doda i pogriješi i blagojevića, glavnog veznog protivničkih ekipa

ChWilla
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:37 pm

opet kad god radinović izađe mi po pravilu još gori...

LARSSON
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:38 pm

ne bi bili gori da ulazi neko normalan, nego invalid bekrić

ChWilla
Kontakt:

ned okt 30, 2016 7:40 pm

ma što se toga tiče široki je znao i razbiti naše šampionske ekipe. nije to. nego svaka utakmica koja je bila na granici otišla je protiv nas...osim radnika.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava