ako imate vladavica na fb pogledajte mu statusLARS1921 je napisao/la:Šta ovi još nisu donijeli odluku o formatu? :S

ako imate vladavica na fb pogledajte mu statusLARS1921 je napisao/la:Šta ovi još nisu donijeli odluku o formatu? :S
Za situaciju oko sudija smo donekle i mi krivi jer smo dozvolili da u Savezu nemamo ljude koji bi stitili nase interese. Naglasavam stitili a ne radili na proteziranju. Medjutim to je segment za koji sam siguran da su ga u Upravi uocili i vjerujem da se raditi po tom pitanju.Neandertalac je napisao/la:Sta je ove sezone bio cilj?11plavih'92 je napisao/la:Kako klub tako i bilo koji drugi kolektiv pa i pojedinac ako ne postavi visoke ciljeve sigurno nece uspjeti u planiranom. Visok cilj DA, medjutim imperativ NE. Kao takav, imperativ postavljen u startu moze samo otezati stvari, svjedoci smo desavanja u nablizem komsiluku.Neandertalac je napisao/la:Sve jasno kao dan, nema govora. Kao sto rekoh uprava radi odlican posao, organizaciono, ono sto se kaze, stali su na loptu.
Dvije godine su halal, svjesno. Evo prvi ja kazem, pisao sam u postu malo prije, hebo ba Evropu, jeste finansijski udarac ali toliko toga dobrog je uradjeno.
Dalje. Jesmo se stabiliziovali, jesmo. Jeli podrska tu, jeste. Jesmo li najtrofejniji klub, jesmo.
Je li nam sada titula treba biti imperativ, treba.
Nista licno, rezultati su mjerilo. Ako ne dodje, hvala im za sve dobro, pomogli su Zelju kojeg vidimo svi i oni neizmjerno vole. Tako to ide, uvijek bilo, uvijek ce biti.
Ma snimacemo mi jos toga, bice radosti i tuge jos dosta
Nadalje, i drugi timovi vrijedno rade i imaju isti cilj. Ko od nas moze reci da su u Zrinjskom i Sirokom levati te da ostvaruju instant uspjehe. Ko moze tvrditi da Sloboda nece nastaviti sa ovakvom politikom ulaganja u prvi tim i stvaranje pretpostavki za daljnje jacanje na sportskom polju. Komsije, ni oni sami ne znaju na cemu su, ko garantuje da im gazda opet nece izvaliti neki kes.
U takvom okruzenju je neophodno uloziti u daljnje jacanje svih dijelova sportskog segmenta (strucni stab, igraci, infrastruktura...), potom dati svoj maximum i, sto bi rekao bivsi sef, pobiti se muski sa svakim pa sto dragi Bog da. Jedini imperativ koji bih ja postavio je izboriti Evropu.
Ne smijemo zanemariti ni stvari mimo zelenog terena a koje takodje uticu na krajnji ishod. Djurovski je danas o nama rekao: ''.... Ipak, igrali su pošteno i nisu se bavili stvarima koje su pravili drugi timovi...''
I ni po koju cijenu ne bismo smjeli podleci pritisku imperativa koji si sami nametnemo i pocnemo sudjelovati u tome
I nismo uspjeli. A znas koliko bi me bolilo uvo i da znam kako su nasi prije utakmice sa Celikom podijeli premije, nekih 20 000 njima, i da smo mirni. Pa da nije sudija, direktno gdje smo zakinuti i drugi pomognuti mi bi se za titulu borili. Odmah u lrva tri kola skinu nam 4 boda, hladno.
Sta imamo od toga sto smo posteni, lafo...
Pa odmah su oni rekli da su uputili prijedlog Izvrsnom odboru koji treba da odobri. Do sada, sve sto je upuceno IO to je i odobreno, zato su svi prenijeli da je "zvanicno" a ustvari nije, nije jos.LARS1921 je napisao/la:Šta ovi još nisu donijeli odluku o formatu? :S
Hurmasica je napisao/la:Ma ja halalit upravi ne mogu što nam Zvijezda uze Vojvodu ispred nosa, al' nikako
baxuz87 je napisao/la:Haj ne serite.
Krajem jula krece jel' tako ?fk1921 je napisao/la:Onaj osjecaj kad jedva cekas novu sezonu
Da, 22. jula men se cini. Nego zna li iko format takmicenja, da li se igraju 22 kola pa onda liga za prvaka i liga za opstanak ili?Elegant je napisao/la:Krajem jula krece jel' tako ?fk1921 je napisao/la:Onaj osjecaj kad jedva cekas novu sezonu