Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Whisperer
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 15, 2016 10:43 pm

LARS1921 je napisao/la:Šta ovi još nisu donijeli odluku o formatu? :S
ako imate vladavica na fb pogledajte mu status :rofl:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

kvalitet
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:45 pm

Koštalo nas je što nemamo trećeg golmana. Ćeman je dobar za treninga, ali samo za to. Ovo je njegov gol bio, iako je nezahvalno komentirati s obzirom na teren. Šteta..... ako Sloboda uzme Kup, eh onda ne znam šta ću sa sobom..
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:46 pm

Neandertalac je napisao/la:
11plavih'92 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Sve jasno kao dan, nema govora. Kao sto rekoh uprava radi odlican posao, organizaciono, ono sto se kaze, stali su na loptu.
Dvije godine su halal, svjesno. Evo prvi ja kazem, pisao sam u postu malo prije, hebo ba Evropu, jeste finansijski udarac ali toliko toga dobrog je uradjeno.
Dalje. Jesmo se stabiliziovali, jesmo. Jeli podrska tu, jeste. Jesmo li najtrofejniji klub, jesmo.
Je li nam sada titula treba biti imperativ, treba.
Nista licno, rezultati su mjerilo. Ako ne dodje, hvala im za sve dobro, pomogli su Zelju kojeg vidimo svi i oni neizmjerno vole. Tako to ide, uvijek bilo, uvijek ce biti.

Ma snimacemo mi jos toga, bice radosti i tuge jos dosta ;)
Kako klub tako i bilo koji drugi kolektiv pa i pojedinac ako ne postavi visoke ciljeve sigurno nece uspjeti u planiranom. Visok cilj DA, medjutim imperativ NE. Kao takav, imperativ postavljen u startu moze samo otezati stvari, svjedoci smo desavanja u nablizem komsiluku.
Nadalje, i drugi timovi vrijedno rade i imaju isti cilj. Ko od nas moze reci da su u Zrinjskom i Sirokom levati te da ostvaruju instant uspjehe. Ko moze tvrditi da Sloboda nece nastaviti sa ovakvom politikom ulaganja u prvi tim i stvaranje pretpostavki za daljnje jacanje na sportskom polju. Komsije, ni oni sami ne znaju na cemu su, ko garantuje da im gazda opet nece izvaliti neki kes.
U takvom okruzenju je neophodno uloziti u daljnje jacanje svih dijelova sportskog segmenta (strucni stab, igraci, infrastruktura...), potom dati svoj maximum i, sto bi rekao bivsi sef, pobiti se muski sa svakim pa sto dragi Bog da. Jedini imperativ koji bih ja postavio je izboriti Evropu.
Ne smijemo zanemariti ni stvari mimo zelenog terena a koje takodje uticu na krajnji ishod. Djurovski je danas o nama rekao: ''.... Ipak, igrali su pošteno i nisu se bavili stvarima koje su pravili drugi timovi...''
I ni po koju cijenu ne bismo smjeli podleci pritisku imperativa koji si sami nametnemo i pocnemo sudjelovati u tome
Sta je ove sezone bio cilj?
I nismo uspjeli. A znas koliko bi me bolilo uvo i da znam kako su nasi prije utakmice sa Celikom podijeli premije, nekih 20 000 njima, i da smo mirni. Pa da nije sudija, direktno gdje smo zakinuti i drugi pomognuti mi bi se za titulu borili. Odmah u lrva tri kola skinu nam 4 boda, hladno.
Sta imamo od toga sto smo posteni, lafo...
Za situaciju oko sudija smo donekle i mi krivi jer smo dozvolili da u Savezu nemamo ljude koji bi stitili nase interese. Naglasavam stitili a ne radili na proteziranju. Medjutim to je segment za koji sam siguran da su ga u Upravi uocili i vjerujem da se raditi po tom pitanju.
A sto se ostalog tice, nismo svi isti. Kad sam gledao Azmira i Dinu na Face TV imao sam dozu stida zbog komsija. Malu ali sam je imao. A navijam za Zelju :)
Stoga punac i Zeljo :ne:
5. - 7. Okt 1992.

LARSSON
Kontakt:

"Fc Olimpic dobio Sarajeva svaka vam čast gospodo iz FK Sarajeva svaka čast Gracicu jesi na dzumi dogovorio koliko će završiti tekma danas toliko o vama olosi"

Hurmasica
Kontakt:

:rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

flux
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 15, 2016 10:47 pm

LARS1921 je napisao/la:Šta ovi još nisu donijeli odluku o formatu? :S
Pa odmah su oni rekli da su uputili prijedlog Izvrsnom odboru koji treba da odobri. Do sada, sve sto je upuceno IO to je i odobreno, zato su svi prenijeli da je "zvanicno" a ustvari nije, nije jos.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:56 pm

Realno gledano nama je danas u 3-4 sanse teren kriv sto nismo dali gol, Mirzina sansa, Micina i Bogijeva. Smijesno je po cemu se igralo danas, ja ne pamtim da je neki teren gore izgledao, ali eto bar mi je drago da ih sljedece sezone nece biti. Savez mora popravljati terene ovim timovima sto ce igrati Ligu12 jer samo na boljim terenim i igra i kvalitet moze se poboljsati. Je li svaku tekmu moramo moliti Boga da ne padne kisa taj dan a i dan prije, jer cemo biti osudjeni na "koridu".

Sezona sama po sebi mnogo cudna. Nismo imali u dosta situacija srece, mada se na proljece malo vratilo ali ne u tolikoj mjeri koliko nam je nastetilo. Ljetni transfer rok lose odradjen, to se vuklo cijelu polusezonu koja je bas u ovoj sezoni bila najduza. Na proljece mnogo bolji igraci ali Edis nije bio na nivou. Kad nam je najvise trebalo, nismo imali snage a ni znanja. Najvise sto mi je zao koeficijenta koji ce sada da opadne i da nas prati sljedecih 5 godina.

Upravi sve pohvale na poslu koji su odradili, sve su lijepo poceli, sad sa trenerom bi mogli "poentirati" i da sportski segment dostigne veci nivo i da krunie sav trud koji je ulozen. Jos jednom uprava :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

Okrenuti se novoj sezoni, odraditi trensfer rok dobro, dovesti igrace gdje fali, ali i ne propustiti ako se neki dobar igrac pojavi na trzistu. Najaviti borbu za oba trofeja i aBd doci do makar jednog.

Volim te Zeljo! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u ned maj 15, 2016 11:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac

ned maj 15, 2016 10:59 pm

11plavoh92@

Onda je za tebe i bolje, sto manje znas, manje te glava boli.
Željeznicar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

ned maj 15, 2016 11:04 pm

Sad ovo pokupit sve što valja što je ispalo

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 15, 2016 11:07 pm

Ma ja halalit upravi ne mogu što nam Zvijezda uze Vojvodu ispred nosa, al' nikako :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

boja mora
Kontakt:

ned maj 15, 2016 11:09 pm

E baš mi žao što Zola nije još ostao. On mi je jedan od najdražih igrača-

Brkoo
Kontakt:

ned maj 15, 2016 11:10 pm

Hurmasica je napisao/la:Ma ja halalit upravi ne mogu što nam Zvijezda uze Vojvodu ispred nosa, al' nikako :ganja:
:rofl1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

godrina
Kontakt:

ned maj 15, 2016 11:10 pm

Ma nama je od lijevog krila i stopera bitnije dovest strucnjaka na klupu za prvi tim ali i ulagat u omladinski pogon. Tu nam je velika sansa jer smo rasadnik talenata i to nam treba bit u prioritetima.
Uporedo sa omladinskim pogonom pokusat sto bolje sklopit ekipu, jer Zeljo treba osvojit prvu ligu 12, em jer smo Zeljo a i prekinut ovaj post.
Upravi svakako vjerujem i nimalo ne sumnjam da ce donijet najbolje moguce odluke, a mi ih moramo podrzat kupovinom clanskih i nastavit brojnoscu na tribinama.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

MrRiccoli
Kontakt:

ned maj 15, 2016 11:12 pm

Doduse ako sloboda uzme kup ja nezz sta cu od sebe sto nije nemoguce al eto.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Elegant
Kontakt:

ned maj 15, 2016 11:14 pm

Sad ide mali odmor pa neka se prihvate posla, prvo strucni stab pa onda pojacanja, bice oldazak i dolazaka !

Stadion i obnova bez zurbe, valjda i istok krene uskoro. :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

baxuz87
Kontakt:

ned maj 15, 2016 11:16 pm

Haj ne serite.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Djulaga_
Kontakt:

ned maj 15, 2016 11:17 pm

baxuz87 je napisao/la:Haj ne serite.
:ganja:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

fk1921

ned maj 15, 2016 11:20 pm

Onaj osjecaj kad jedva cekas novu sezonu :zeljeznicar1:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Elegant
Kontakt:

ned maj 15, 2016 11:21 pm

fk1921 je napisao/la:Onaj osjecaj kad jedva cekas novu sezonu :zeljeznicar1:
Krajem jula krece jel' tako ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 15, 2016 11:22 pm

Elegant je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Onaj osjecaj kad jedva cekas novu sezonu :zeljeznicar1:
Krajem jula krece jel' tako ?
Da, 22. jula men se cini. Nego zna li iko format takmicenja, da li se igraju 22 kola pa onda liga za prvaka i liga za opstanak ili?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava