Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 15, 2016 10:21 pm

Neandertalac je napisao/la:Sve jasno kao dan, nema govora. Kao sto rekoh uprava radi odlican posao, organizaciono, ono sto se kaze, stali su na loptu.
Dvije godine su halal, svjesno. Evo prvi ja kazem, pisao sam u postu malo prije, hebo ba Evropu, jeste finansijski udarac ali toliko toga dobrog je uradjeno.
Dalje. Jesmo se stabiliziovali, jesmo. Jeli podrska tu, jeste. Jesmo li najtrofejniji klub, jesmo.
Je li nam sada titula treba biti imperativ, treba.
Nista licno, rezultati su mjerilo. Ako ne dodje, hvala im za sve dobro, pomogli su Zelju kojeg vidimo svi i oni neizmjerno vole. Tako to ide, uvijek bilo, uvijek ce biti.

Ma snimacemo mi jos toga, bice radosti i tuge jos dosta ;)
Kako klub tako i bilo koji drugi kolektiv pa i pojedinac ako ne postavi visoke ciljeve sigurno nece uspjeti u planiranom. Visok cilj DA, medjutim imperativ NE. Kao takav, imperativ postavljen u startu moze samo otezati stvari, svjedoci smo desavanja u nablizem komsiluku.
Nadalje, i drugi timovi vrijedno rade i imaju isti cilj. Ko od nas moze reci da su u Zrinjskom i Sirokom levati te da ostvaruju instant uspjehe. Ko moze tvrditi da Sloboda nece nastaviti sa ovakvom politikom ulaganja u prvi tim i stvaranje pretpostavki za daljnje jacanje na sportskom polju. Komsije, ni oni sami ne znaju na cemu su, ko garantuje da im gazda opet nece izvaliti neki kes.
U takvom okruzenju je neophodno uloziti u daljnje jacanje svih dijelova sportskog segmenta (strucni stab, igraci, infrastruktura...), potom dati svoj maximum i, sto bi rekao bivsi sef, pobiti se muski sa svakim pa sto dragi Bog da. Jedini imperativ koji bih ja postavio je izboriti Evropu.
Ne smijemo zanemariti ni stvari mimo zelenog terena a koje takodje uticu na krajnji ishod. Djurovski je danas o nama rekao: ''.... Ipak, igrali su pošteno i nisu se bavili stvarima koje su pravili drugi timovi...''
I ni po koju cijenu ne bismo smjeli podleci pritisku imperativa koji si sami nametnemo i pocnemo sudjelovati u tome
5. - 7. Okt 1992.

manijak_do_kraja
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:22 pm

Jako cudna sezona, steta zbog ne izlaska u Evropu. Sljedece godine ce biti puno bolje.

https://www.youtube.com/watch?v=JDuQ78e7qSw" target="_blank

Eto pregled
Mi smo Željini, Željo je naš!

Dolina
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:23 pm

Dinu bih volio vidjeti barem nekada u prvih 11 pa makar sve otišlo u pm. On se ubio za onakvih terena kao u Lukavici. Sigurno nebi puno lošije odigrao od Zahe u posljednjih par utakmica.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Okolele
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:24 pm

Oj jebote kako smo debilski gol primili... :roll:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Dolina
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:25 pm

Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

ChWilla
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:26 pm

jedino kako se namještanje kod nas može reducirati jeste da ga neko konačno popuši za to, i to debelo. od ovog našeg saveza nema ništa, ali možda bude od viših sila...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:27 pm

ChWilla je napisao/la:jedino kako se namještanje kod nas može reducirati jeste da ga neko konačno popuši za to, i to debelo. od ovog našeg saveza nema ništa, ali možda bude od viših sila...
ajde zrtvovat cemo kone :D

psihopata
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:28 pm

aj terena,pa ovo su bili 100% neregularni uslovi za igru,ovo je katastrofa,ne mogu da vjerujem sviju mi. :shock:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Kapiten
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:30 pm

sta sam upravo vidio :shock: :o kakav gol...
ovo je bruka i sramota na cemu se lopta ganja 2016. godine. Ovo nije bilo ni regularno jer me ne moze niko ubjediti da je ovo uslovniji teren od onoga na Grbavici onda kada su odgodili utakmicu protiv Borca...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

terabajt je napisao/la:Čitam ove pitare šta pišu za igrače i svoj klub tačno da se čovjek zapita malo.
Pa mi smo gospoda primjer kako se voli klub. Nezadovoljstvo rezultatima i neizlaskom u evropu postoji ali to gospodski podnosimo. Ne okrećemo leda igračima, ne psujemo, ne prijetimo, ne napadamo.....
tačno imamo ono što oni nikad nisu i neće imati.
Ja sam ponosan što volim želju kakav god on bio.
I usput da se najebem mame Koldži :ganja:
Ma dobro ovi igraci su uglavnom novi i mi trenutno rastemo i radimo dobro da evo i bez evrope opet cemo sr pojacati praviti stadion i ima stvari koje nas raduju, a oni nakon onakve euforije otkad je tan dosao spadose na sta spadose mislim ne branim ih ne zanimaju me ali znaju oni kako stvari stoje i kod njih tako da i ne treba da im bude lako i veselo.

Sent from my C5303 using Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

VIDEO: Golovi i prilike sa utakmice u Istočnom Sarajevu

Pročitajte više na: http://sport1.ba/video-golovi-prilke-sa ... -sarajevu/" target="_blank
Željezničar ante portas !

Neandertalac

ned maj 15, 2016 10:32 pm

11plavih'92 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Sve jasno kao dan, nema govora. Kao sto rekoh uprava radi odlican posao, organizaciono, ono sto se kaze, stali su na loptu.
Dvije godine su halal, svjesno. Evo prvi ja kazem, pisao sam u postu malo prije, hebo ba Evropu, jeste finansijski udarac ali toliko toga dobrog je uradjeno.
Dalje. Jesmo se stabiliziovali, jesmo. Jeli podrska tu, jeste. Jesmo li najtrofejniji klub, jesmo.
Je li nam sada titula treba biti imperativ, treba.
Nista licno, rezultati su mjerilo. Ako ne dodje, hvala im za sve dobro, pomogli su Zelju kojeg vidimo svi i oni neizmjerno vole. Tako to ide, uvijek bilo, uvijek ce biti.

Ma snimacemo mi jos toga, bice radosti i tuge jos dosta ;)
Kako klub tako i bilo koji drugi kolektiv pa i pojedinac ako ne postavi visoke ciljeve sigurno nece uspjeti u planiranom. Visok cilj DA, medjutim imperativ NE. Kao takav, imperativ postavljen u startu moze samo otezati stvari, svjedoci smo desavanja u nablizem komsiluku.
Nadalje, i drugi timovi vrijedno rade i imaju isti cilj. Ko od nas moze reci da su u Zrinjskom i Sirokom levati te da ostvaruju instant uspjehe. Ko moze tvrditi da Sloboda nece nastaviti sa ovakvom politikom ulaganja u prvi tim i stvaranje pretpostavki za daljnje jacanje na sportskom polju. Komsije, ni oni sami ne znaju na cemu su, ko garantuje da im gazda opet nece izvaliti neki kes.
U takvom okruzenju je neophodno uloziti u daljnje jacanje svih dijelova sportskog segmenta (strucni stab, igraci, infrastruktura...), potom dati svoj maximum i, sto bi rekao bivsi sef, pobiti se muski sa svakim pa sto dragi Bog da. Jedini imperativ koji bih ja postavio je izboriti Evropu.
Ne smijemo zanemariti ni stvari mimo zelenog terena a koje takodje uticu na krajnji ishod. Djurovski je danas o nama rekao: ''.... Ipak, igrali su pošteno i nisu se bavili stvarima koje su pravili drugi timovi...''
I ni po koju cijenu ne bismo smjeli podleci pritisku imperativa koji si sami nametnemo i pocnemo sudjelovati u tome
Sta je ove sezone bio cilj?
I nismo uspjeli. A znas koliko bi me bolilo uvo i da znam kako su nasi prije utakmice sa Celikom podijeli premije, nekih 20 000 njima, i da smo mirni. Pa da nije sudija, direktno gdje smo zakinuti i drugi pomognuti mi bi se za titulu borili. Odmah u lrva tri kola skinu nam 4 boda, hladno.
Sta imamo od toga sto smo posteni, lafo...
Željeznicar za život cijeli!

exbabilon
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:33 pm

Kapiten je napisao/la:sta sam upravo vidio :shock: :o kakav gol...
ovo je bruka i sramota na cemu se lopta ganja 2016. godine. Ovo nije bilo ni regularno jer me ne moze niko ubjediti da je ovo uslovniji teren od onoga na Grbavici onda kada su odgodili utakmicu protiv Borca...
Ovdje je sudija bacao loptu na centru da vidi hoce li odskociti, yebo me svak ako je danas lopta mogla odskociti na svakom dijelu terena. FUJ! Mi ocekujemo da ce neko procesuirati i kazniti kone zbog stimanja prosle sezone i onda pogledas ovo i shvatis da ljudima u savezu nije u interesu da se ide naprijed. Kaznjavat ce baklje, nelicencirane trenere, lose obucene trenere, megafone, ali stimanje rezultata nece. To je nas savez. Nikad na zelenu granu.

Djulaga_
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:34 pm

Bas me zanima sta je ovaj makedonac cekao do danas ako je znao da se zna ko ispada prije 10 kola.
Sto nije napustio klub ili prijavio to negdje?
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Djulaga_
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:34 pm

Bas me zanima sta je ovaj makedonac cekao do danas ako je znao da se zna ko ispada prije 10 kola.
Sto nije napustio klub ili prijavio to negdje?
Neki press?
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Kapiten
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:36 pm

exbabilon je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:sta sam upravo vidio :shock: :o kakav gol...
Ovdje je sudija bacao loptu na centru da vidi hoce li odskociti, yebo me svak ako je danas lopta mogla odskociti na svakom dijelu terena. FUJ! Mi ocekujemo da ce neko procesuirati i kazniti kone zbog stimanja prosle sezone i onda pogledas ovo i shvatis da ljudima u savezu nije u interesu da se ide naprijed. Kaznjavat ce baklje, nelicencirane trenere, lose obucene trenere, megafone, ali stimanje rezultata nece. To je nas savez. Nikad na zelenu granu.
Tuzne cinjenice, ali je tako. I mi ganjamo neko postenje ovdje... Ne znam sta da kazem.Oko tebe svi kupuju, stimaju, a ti ne zelis ni da uradis ono legalno - da premiras protivnika tvog konkurenta za evropu. Jebi ga. Za nadat se da ce i ostali slijediti nas primjer, ali znamo da nece.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

MrRiccoli
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:38 pm

Pa stvarno smo preglup gol primili. Sta je sa tim kortrijkom jel to sigurno ako odu u evropu da ce morati birati hoce li oni ili sarajevo naravno ako sloboda osvoji kup u sta sumnjam jer htjeli mi to priznati ili ne celo je zaheban trener

Sent from my C5303 using Tapatalk

diego1921
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:40 pm

Dosadan sam postao al postoji li kakva sansa da uzmemo Redzica,?valjao bi nam bas !!

ChWilla
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:40 pm

ćelo je sve pripremio za kup, u svakom pogledu. pitarima baci dvije rečenice i oni se prime da će on nešto njima... :rofl:
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

ned maj 15, 2016 10:42 pm

Šta ovi još nisu donijeli odluku o formatu? :S

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava