Misimovic je i dosao u klub dok je Gredic bio tu i zaista je Greda uradii lavovski posao jer valjalo je stisnuti damu pa otvoriti sve knjigeflux je napisao/la:Gredić, po meni, nije nimalo loše radio svoj posao. Njegova mana je što nije imao još par ljudi pored sebe, kao što to ima Misimović. Možda griješim. Gredić je prvi javno izašao sa svim dugovima, koliko se sjećam.ChWilla je napisao/la:gredić je prvi u klub uveo da se ne troše pare kojih nema, ako nije riječ o nečemu bez čega bukvalno ne možeš. ima on svojih bubica, ali to je njegov gigantski, presudni doprinos. da toga nije bilo rupa bi bila još veća. on je podnio ogroman teret kad je bilo najteže, i bio najistureniji likom, imenom i prezimenom u tim vremenima.
Ja baš neki dan kad zijansimo od Čelika govorim ostaje nam da se nadamo bar nekoj kvalitetnoj prijateljskoj na Grbavici u pripremnom perioduLARS1921 je napisao/la:Organizujte bar prijateljsku pa da svi zajedno poginemo
Uh suti.. ne daj Boze da budemo u njihovoj kozi, svega bi bilo. Ne mozes to porediti.terabajt je napisao/la:Čitam ove pitare šta pišu za igrače i svoj klub tačno da se čovjek zapita malo.
Pa mi smo gospoda primjer kako se voli klub. Nezadovoljstvo rezultatima i neizlaskom u evropu postoji ali to gospodski podnosimo. Ne okrećemo leda igračima, ne psujemo, ne prijetimo, ne napadamo.....
tačno imamo ono što oni nikad nisu i neće imati.
Ja sam ponosan što volim želju kakav god on bio.
I usput da se najebem mame Koldži
Bilo šta, samo da se igra, ko će izdržati do skoro augustaŽvaka je napisao/la:Ja baš neki dan kad zijansimo od Čelika govorim ostaje nam da se nadamo bar nekoj kvalitetnoj prijateljskoj na Grbavici u pripremnom perioduLARS1921 je napisao/la:Organizujte bar prijateljsku pa da svi zajedno poginemoI to može biti jedan od budućih boom-ova
da si prije dvije godine prodao jedino što si imao - a danas za uzvrat imaš to što imaš...bilo bi isto.terabajt je napisao/la:Čitam ove pitare šta pišu za igrače i svoj klub tačno da se čovjek zapita malo.
Pa mi smo gospoda primjer kako se voli klub. Nezadovoljstvo rezultatima i neizlaskom u evropu postoji ali to gospodski podnosimo. Ne okrećemo leda igračima, ne psujemo, ne prijetimo, ne napadamo.....
Ma razumijem u sta su se uvalili, ali onakav odnos prema klubu nema nigdje ono je sramota.ChWilla je napisao/la:da si prije dvije godine prodao jedino što si imao - a danas za uzvrat imaš to što imaš...bilo bi isto.terabajt je napisao/la:Čitam ove pitare šta pišu za igrače i svoj klub tačno da se čovjek zapita malo.
Makar CibalijaLARS1921 je napisao/la:Bilo šta, samo da se igra, ko će izdržati do skoro augustaŽvaka je napisao/la:Ja baš neki dan kad zijansimo od Čelika govorim ostaje nam da se nadamo bar nekoj kvalitetnoj prijateljskoj na Grbavici u pripremnom perioduLARS1921 je napisao/la:Organizujte bar prijateljsku pa da svi zajedno poginemoI to može biti jedan od budućih boom-ova
Nije da je rekao nešto novo. Mislim daleko od toga da krivim sudije za sve neuspjehe u ovoj sezoni, ali evo samo još jednom da se pokaže protiv kakvih "viših sila" se Željo morao boriti. Doduše, očigledno je da to nije slučaj samo ove sezone."Nažalost, ispali smo, ali mislim da to nije jedini problem. Ovo je sramotno i žalosno, sve se znalo i prije ovog kola. Žalosno je što sude ovakve sudije, a mene je sramota što sam dolazio u bh. fudbal. Ovdje se ne igra fudbal, ovdje se igra po principu daj onome kome treba. Drago mi je što odlazim i nadam se da se više nikada neću vratiti u bh. sport", rekao je razočarani i ljuti Đurovski, te nastavio u istom stilu: "Ne mislim samo na posljednje kolo. Otkako sam došao, sve je isto. Jednostavno, sve je tako krenulo i prije 10-15 utakmica se znalo ko će da ispadne. Žalosno je ovo i za ligu i za fudbal. Umjesto da nas puste da igramo normalno, dešavaju se ovakve stvari. Na kraju krajeva, kad već nismo opstali, žao mi je što Željo nije pobijedio pa da ide u Evropu. "Sve utakmice smo odigrali pošteno, mogli smo i mi da pustimo Želji kad su i drugi puštali na svojim utakmicama. Ponavljam, ja odlazim i ako me kazne nakon ovih izjava, nasmijat ću se. Suci u BiH? To je banda. Neću da imenujem, ali suci su često imali čistu namjeru da nas pokradu. Iskreno, ovaj fudbal nema nikakvu budućnost", zaključio je trener Slavije.
brate nema mi nista gore od toga znaci ...ona otrcana fraza ja bi gledao zelju da igra u kantonalnoj ti nisi pravi navijac ha hu...a danas u Lukavici 400 ljudi bilo ali helem nejse...isto ko da ovaj priziva titulu sarajeva a ne svog zelje pa mu kao krivo i jos ga napada...opcenito glupo je to ako ne mozes uvaziti necije misljenje onda nije forum za takve i to je to...zar nismo svi na istoj strani jbgexbabilon je napisao/la:Forum nije za one koji ne mogu prihvatiti i uvaziti tudje misljenje. Argumentovano mozemo raspravljati, ali ne na nacin da je u startu samo moje misljenje ispravno, a svako suprotno mom je pogresno. Ja sam dobar i pravi navijac, ostali su pljuvaci. Tri godine smo bez trofeja, u cetvrtoj tj. sljedecoj trofej mora biti imperativ i cilj, Evropa ne smije doci u pitanje ni u jednom trenutku. Vise od 2 mjeseca je pred klubom, tj. upravom kluba da obezbijedi sve potrebne uslove da u iducu sezonu objektivno mozemo uci ciljem trofeja. A ako se taj cilj postavi onda po ispunjenju cilja ide nagrada, a po neispunjenju se povlaci neka odgovornost.
pa ljudi sa strane još bolje to vide od nas koji smo navikli...braco je napisao/la:Nije da je rekao nešto novo. Mislim daleko od toga da krivim sudije za sve neuspjehe u ovoj sezoni, ali evo samo još jednom da se pokaže protiv kakvih "viših sila" se Željo morao boriti. Doduše, očigledno je da to nije slučaj samo ove sezone."Nažalost, ispali smo, ali mislim da to nije jedini problem. Ovo je sramotno i žalosno, sve se znalo i prije ovog kola. Žalosno je što sude ovakve sudije, a mene je sramota što sam dolazio u bh. fudbal. Ovdje se ne igra fudbal, ovdje se igra po principu daj onome kome treba. Drago mi je što odlazim i nadam se da se više nikada neću vratiti u bh. sport", rekao je razočarani i ljuti Đurovski, te nastavio u istom stilu: "Ne mislim samo na posljednje kolo. Otkako sam došao, sve je isto. Jednostavno, sve je tako krenulo i prije 10-15 utakmica se znalo ko će da ispadne. Žalosno je ovo i za ligu i za fudbal. Umjesto da nas puste da igramo normalno, dešavaju se ovakve stvari. Na kraju krajeva, kad već nismo opstali, žao mi je što Željo nije pobijedio pa da ide u Evropu. "Sve utakmice smo odigrali pošteno, mogli smo i mi da pustimo Želji kad su i drugi puštali na svojim utakmicama. Ponavljam, ja odlazim i ako me kazne nakon ovih izjava, nasmijat ću se. Suci u BiH? To je banda. Neću da imenujem, ali suci su često imali čistu namjeru da nas pokradu. Iskreno, ovaj fudbal nema nikakvu budućnost", zaključio je trener Slavije.
Hurmasica je napisao/la:brat makedonac