Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 15, 2016 9:28 pm

Jel ozbiljnije povrijeđen fejzic?

Ajzea
Kontakt:

ned maj 15, 2016 9:28 pm

Ove godine ce se imati novca za more. :kafa:

flux
Kontakt:

ned maj 15, 2016 9:29 pm

@Grbavica Je li ova uprava bila zajedno s Gredićem? Koliko se sjećam bili su Bajramović i Vukotić, a ostatak?

Grbavica
Kontakt:

ned maj 15, 2016 9:30 pm

Ajzea je napisao/la:Ove godine ce se imati novca za more. :kafa:
yebo more, ide novi dres, godišnja, članska :zeljeznicar1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

Neandertalac je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:gredić je misimoviću "otvorio vrata", hajmo to tako reći. i to mu je velika, gigantska zasluga. on to što je počeo po meni nije mogao sam dovršiti...ali je uveo čovjeka još većeg kapaciteta koji je nastavio. ljudi do jednog i do drugog su uglavnom isti.
Zaboravljate da je sve to poceo Amar, i sa tjeranjem parazita i sa uvodjenjem pravih ljudi u klub, ljudi koji ce raditi svoj posao i ljudi koji znaju sta rade. Organizovao, planirao, savjetovao.
Ispravite me ako grijesim.
počeo - jeste, pisao sam ja to i na starom forumu sto puta. šta misli danas i kako sebe vidi danas u tome - teže je pitanje...
gradi željo boli te *****

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ili bolje reci, za novog dresa :pljesak:

Ajzea
Kontakt:

ned maj 15, 2016 9:31 pm

Minjore je napisao/la:
Imat ce se i za dresa, naravno. Ali govorim o raspodijeli novca za ljetovanje, a posto u Evropu necemo.. :kafa:

Grbavica
Kontakt:

ned maj 15, 2016 9:32 pm

flux je napisao/la:@Grbavica Je li ova uprava bila zajedno s Gredićem? Koliko se sjećam bili su Bajramović i Vukotić, a ostatak?
Mislim da nisu svi. Doduše možda i jesu bili tu, ali na nekim drugim funkcijama, ali opet sumnjam. Znam da je Dautbašić bio predsjednik skupštine, Gredić je bio predsjednik, a Šiljak direktor.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned maj 15, 2016 9:34 pm

Ajzea je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Imat ce se i za dresa, naravno. Ali govorim o raspodijeli novca za ljetovanje, a posto u Evropu necemo.. :kafa:
i za kurvi ce ostat..

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned maj 15, 2016 9:36 pm

podrska ovoj upravi ne smije doci u pitanje sve dok vidimo da zaradjeni novac ulazu u infrastrukturu, oragnizaciju i razvoj kluba u svim segmentima. imali su svojih promasaja pred kojim ne trebamo zatvarati oci. ali trebamo biti iskreni pa reci i da su imali odlicnih poteza i jos uvijek ih vuku. za mene je vazno da vidim da zele, da se trude, da rade, da nastoje.... a gresaka ce uvijek biti.

nadam se da su i oni iz ove sezone izvukli pouke. a bilo je dosta poucnih momenata iz kojih se svasta moze nauciti.

nama treba klub u kojem ce uspjesni i dokazani sportski radnici stvarati rezultat na terenu a dokazani biznismeni stvarati bolje uslove za sve nas, pocevsi od igraca i strucnog staba do nas navijaca i simpatizera. mislim da jos uvijek nismo definirali jasnu granicu izmedju te dvije stvari a smatram da moramo ukoliko zelimo biti ozbiljan sportski kolektiv. zelim vjerovati da ce Uprava izborom novog sefa strucnog staba na druze staze i promjenama u omladinskom pogonu jasno povuci tu granicu izmedju sportskog i administrativnog dijela kluba.

ne svidja mi se sto se u tolikoj mjeri igraci uzimaju na zub. poneki su mozda zasluzili ozbiljne kritike ali udarati po cijeloj ekipi nema smisla i nije korektno. licno ne mogu izdvojiti niti jednu utakmicu ove polusezone u kojoj se nije vidjelo zalaganje barem kod vecine. to sto nije islo u pojedinim trenutcima ne mogu njima pripisati. to cu adresirati drugome.
nismo otisli u Evropu iskljucivo zbog Edisa koji nije dorastao zadatku. neko ce za istu stvar optuziti Odu. medjutim, tabela je neumoljiva. prvi dio sezone smo zavrsili na setom mjestu a drugi dio na petom. u medjuvremenu smo se uvalili lovu i poboljsali uslove a napredovali smo samo za jedno mjesto. sve je u ovoj usporedbi izmedju Ode i Edisa islo u Edisovu korist koju ovaj nije uspio materijalizirati. tu bar nema price.

ne trebamo ocajavati zbog neizlaska u Evropu. bilo bi bolje da smo uspjeli, naravno, ali necemo zbog toga ni propasti. ako zbog neceg zalim, onda je to ovo vrijeme koje je sada iza nas a koje smo trebali iskoristiti da slozimo i uigramo ekipu kako bi s vecim samopouzdanjem usli u novu sezonu. ovako, ceka nas novi trener, sigurno i odredjene promjene u igrackom kadru a to znaci da imamo manje vremena za rad i uigravanje. to cemo morati kroz pripreme i probne prijateljske utakmice, koje smo u nekim drugim okolnostima trebali iskorisiti samo za fino stelovanje ekipe.

nadam se da nam slijedi period u kojem cemo nastaviti graditi, stvarati, napredovati, poboljsavati i u kojem cemo i mi navijaci iznova dati svoju nesebicnu pomoc kako kroz donacije "za Evropsku Grbavicu" tako i kroz uclanjenje i obnove clanstva, kao i kroz kupovinu u Fan Shopu.

vrlo brzo ce doci ljeto i pocetak Lige 12. vjerujem da ce sav nas ulozeni trud i zalaganje svakog od nas koji je na neki nacin dio Zeljeznicara biti nagradjen osvajanjem barem jednog trofeja koji toliko dugo ocekujemo.

nemojte se sjebavati i ocajavati. na dobrom smo putu i neka nam ova sezona svima bude lekcija a ne poraz!

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

dell21
Kontakt:

ned maj 15, 2016 9:36 pm

I treću sreću smo prokockali još nam ostaje nada da će oni belgijanci izboriti evropu a sloboda osvojti kup, znači ima nade :rofl1:
A sad malo ozbiljno, razočaran sam strašno ovo nam je 4 utakmica bez pobjede, nakon one velike serije pali smo. Šta je razlog, mislim da ima do fizičke spreme i života igrača. Ne možeš ih siliti na treningu a da se to ne prati adekvatnom ishranom i nekim dodacima hrani još kad to dodaš nedovoljno sna,izlaske cigare imaš ovo što mi imamo. Nadam se da griješim al kad bi taj segment popravili i nekako mogli kontrolisati igrače sta rade i gdje hodaju možda bi bili bolji rezultati. Teško je biti pametan.
Iako sam razočaran sto nema evrope puna podrška upravi prije svega zbog napora koji su ulozili i ulazu u naš hram.
Mi smo željini željo je naš.

Neandertalac

ned maj 15, 2016 9:37 pm

ChWilla je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:gredić je misimoviću "otvorio vrata", hajmo to tako reći. i to mu je velika, gigantska zasluga. on to što je počeo po meni nije mogao sam dovršiti...ali je uveo čovjeka još većeg kapaciteta koji je nastavio. ljudi do jednog i do drugog su uglavnom isti.
Zaboravljate da je sve to poceo Amar, i sa tjeranjem parazita i sa uvodjenjem pravih ljudi u klub, ljudi koji ce raditi svoj posao i ljudi koji znaju sta rade. Organizovao, planirao, savjetovao.
Ispravite me ako grijesim.
počeo - jeste, pisao sam ja to i na starom forumu sto puta. šta misli danas i kako sebe vidi danas u tome - teže je pitanje...
Kako ne vidi brate, on pati za tim da uspije sa Zeljom nesto vece da napravi. Da li ce to biti uskoro, vidjecemo, ali je i njegova ljubav neupitna.
Jedno je sigurno, covjek koji bi nam sada legao kao budali samar i covjek kojem ova uprava treba a on takakv kakav je, treba ovoj upravi.
Sto ne znaci opet da se bez nekoga ne moze, samo naglasavam svoja razmisljanja u vezi njegove sposobnosti i uspjesnosti.
Željeznicar za život cijeli!

1921.ba
Kontakt:

ned maj 15, 2016 9:39 pm

LARS1921 je napisao/la:Jel ozbiljnije povrijeđen fejzic?
aduktor
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Ajzea
Kontakt:

ned maj 15, 2016 9:46 pm

sergejevic je napisao/la:Ma kakav koefincijent, idemo ljudi u Evropu. Nema predaje do zadnje minute, mozda nam se opet Fortuna nasmijesi, nista nije gotovo.
Fortuna nam je, ipak, okrenula ledja. :|

fk1921

ned maj 15, 2016 9:47 pm

Imal kakav BOOM? :kafa:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

dell21
Kontakt:

ned maj 15, 2016 9:47 pm

Ajzea je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Ma kakav koefincijent, idemo ljudi u Evropu. Nema predaje do zadnje minute, mozda nam se opet Fortuna nasmijesi, nista nije gotovo.
Imaju ovi belgijanci i oni su u igri budući da mi evropu igrom ne mozemo ostvriti da ima jos 3 kola :ganja:

Djulaga_
Kontakt:

ned maj 15, 2016 9:48 pm

Ja mislim da Amarova narav s ovom upravom ne bi uspjela nista.

Amar ima sigurno neku svoju viziju, a ovi skroz drugu.

Nista od toga.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

sergejevic

ned maj 15, 2016 9:50 pm

Ajzea je napisao/la:
Pisao sam ja o Fortuni cesto. Nepredvidljiva, niko nije siguran s njom, poigrava se s ljudima. Danas smo sve to dobili, osmijehnula nam se, ali se onda ukaza Darko Spalevic i sve ode u neku stvar. Mada, opet kazem s njom se nista ne zna.

Kapiten
Kontakt:

ned maj 15, 2016 9:51 pm

Otisao sam oko 50e minute. Morao u goste. Zamislite kako mi je bilo pratiti ovu zavrsnicu pred ljudima. Mislim da sam 10 boja promijenio :oops1:
Ovdje ima stvarno ljudi koji vruce glave svasta napisu i smisle i osmisle. Kakvo tjeranje uprave ? To ni u kojem slucaju ne smije biti opcija ! Ovo je sport i tu su sve opcije uvijek moguce. I ostali igraju lopte, ulazu, trude se da uzmu tu titulu kao i mi. Oni se također tu nesta pitaju.
Zamislite da ova uprava ode i da ti dođe Zujo (ili tip slican njemu) ? Da li bi vam to odgovaralo ? Bjezi ba.
Igracki kadar
Vidim da neki nekakve cistke prizivaju... Nevjerovatno. Mi imamo odlicnu ekipu sada. Ja mislim da nama ne fali ni to lijevo krilo za ovu ligu, vec samo stoper i da bi sa ovim timom i "NORMALNIM", ISKUSNIM, DOBRIM šefom mi mogli hladno uzeti ligu naredne sezone. Kakve cistke ljudi dragi :roll:
@Chwilla, bravo za postove :palacgore: i @PlaviOrkestar također :palacgore:

ps. Da li ima neko da postavi link da vidim te golove. Nisam ni pogledao... Hvala

VOLIM TE ŽELJO !
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

ned maj 15, 2016 9:54 pm

ukratko ne može ti to biti jedini koncept. pravom simeoneu jeste primarni...ali on nije imao hidića za kondicionog.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava