Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 15, 2016 8:19 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ako je neko u ovoj ekipi provjereni željovac dženis je. prvi ja sam se danas smijao od jada, a evropu prežalio poslije čelika.
Nešto mi tu ne štima.Valjda se zna šta prouzrokuje smjeh a šta tugu.
Slika objavljena prije više od dva sata. Ne primajte se na gluposti ba šta vam je.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

Omar500 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:prvo da kazem... onaj teren nije ni za svinje... kako su dopustili da se na onom terenu odigra utakmica...

drugo... yebem ti kisu... pokisao sam na povratku... a prije toga sam se naslusao svega na centralnoj tribini :ganja:

trece... nasi su odigrali ok, nista vise nista manje... malo je falilo da budemo 4. ali ostaje zal za tome... sad naredne godine na duplu krunu da krenemo :zeljeznicar1:
Kakav je bio Halvadzic?
Dobar, samo je tesko ista odigrati po onakvom terenu. Mirza je veliki talenat... uzasno je startan.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

Valjda Mirza a ne Emir? :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:20 pm

Omar500 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:prvo da kazem... onaj teren nije ni za svinje... kako su dopustili da se na onom terenu odigra utakmica...

drugo... yebem ti kisu... pokisao sam na povratku... a prije toga sam se naslusao svega na centralnoj tribini :ganja:

trece... nasi su odigrali ok, nista vise nista manje... malo je falilo da budemo 4. ali ostaje zal za tome... sad naredne godine na duplu krunu da krenemo :zeljeznicar1:
Kakav je bio Halvadzic?
meni je bio ok, u toj mjeri koliko je mogao na onom terenu... vidi se da ima talenta i prodoran je bio u par navrata... treba ga forsirati naredne sezone...
100/94/37/34 - i to je to!

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:21 pm

storm_raider je napisao/la: Dobar, samo je tesko ista odigrati po onakvom terenu. Emir je veliki talenat... uzasno je startan.
Koji Emir?! I danas si spominjao nekog Emira :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

ChWilla
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:21 pm

hodžurda.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:23 pm

Leon_Professional je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: Dobar, samo je tesko ista odigrati po onakvom terenu. Emir je veliki talenat... uzasno je startan.
Koji Emir?! I danas si spominjao nekog Emira :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Mirza... ne pitaj, smrznuo sam se.

Format
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:23 pm

Kako je igrao Mirza?

sergejevic

ned maj 15, 2016 8:24 pm

Neandertalac je napisao/la:Predsezona; pojacanja; Livaja, Diata, Mladenovic. Odmah se vidjelo da ne mirise na dobro. Upozoravao sam na to dok su me ovde uvjeravali da su to odlicni igraci kojima se treba dati sansa da s dokazu i pokazu.
U nekim boljim vremenima ti isti bi placali da se pojave na sirem spisku naseg kluba.

Pocetak sezone; uljuljani dobrim rezultatom u evropi i sa umornim prvim timom koji je Odovic poslao na teren u Banja Luci gubimo. Iako su svi govorili da se izvede kombinovani sastav Odovic je probao, ali ovigledno pogresno. Taj poraz je odredio tok sezone. Radnik na Grbavici je spustio na zemlju i one najoptimisticnije koji su se uvjerili u sve slabosti tadasnjeg sastava.
Slijedi sudijska lakrdija u Sirokom, prepirka sa savezom i dvije stopostotne propustene sanse u Mostaru gdje za deset minuta gubimo tri boda.
Odlazak Bajica i dolazak lesine Stokica sa nespremnim seoskim pajacem Kokotom koji je direktni krivac za losu koheziju ekipe i nemir u svlacionici nas je kostao jos nekih sigurnih bodova a sramotni porazi su se nastavljali, Mladost, Travnik.
Smjene trenera, turbulencije, ekipa nspremna da se izbori sa pritiskom, mladi igraci nose sav pritisak dok se promasena pojacanja ponasaju nedolicno prema plavom dresu, nezainteresovano i bahato ( Stokic ).
Kraj malo duze polusezone, i vec tada sanse za evropu su bile na minimumu. Finansijska inekcija daje prostora upravi za zvucnije i bolje igrace, krece operacija, Evropska Grbavica.
Siroki na Grbavici pada u jako neizvjesnoj utakmici i krece niz kojeg su svi prizeljkivali.
Da naglasim da nam igra nije bila na nivou u skoro svim pobijedama pa smo tako znali uzeti tri boda iz jednie sanse na utakmici dok je protivnik fulao nemoguce ( Tuzla ).
Euforija i zelja se pretvorila u bahatost navijaca koji su sve glasnije najavljivali i titulu iako se pozivalo na oprez, vidjelo se da smo u igri limitirani, sa dosta slabosti i bez tecne igre, da zavisimo od forme pojedinaca i njihove trenutne inspiracije.
Sloboda u kupu na Grbavici. Druga minuta, greska odbrane, sok, nevjerica.
Pocinje raspad sistema.
Sve slabosti izlaze na povrsinu. Sve glasnije se prica i Edisovoj kompetentnosti da vodi Zelju u bolje sutra. Stala nas je i sreca pa smo pogadjali stative precke, protivnik zabijao iz polusansi.
Kola su krenula nizbrdo i slag na tortu, Celik, Prijedor, Slavija.

Namjerno sam ostavio za kraj pobijede nad konama, to je jedina svijetla tacka ove sezone i jedino cega se sjetim sa radoscu.

U svakom zlu ima neko dobro.
Ne izlazak u evropu je veliki finansijski deficit ali ce ekipa imati vremena da se kvalitetno pripremi i fokusira na nadolazecu ligu 12. Ocekujemo imenovanje novog strucnog staba koji ce sigurno je imati i podrsku uprave te dovoljno vremena da uigra tim. Navijaci su zeljni uspjeha, ipak smo mi najtrofejniji BiH klub i za sljedecu sezonu samo titula dolazi u obzir. Pored titule gledaoci su zeljni dobre igre, jednog leprsavog Zelje bez polovnjaka u ekipi i bez onih koji ne osjecaju ponos prema grbu na njihovim prsima.
Trenutno vlada veliko interesovanje za desavanja u klubu, pozitivna prica nas pokrece uprkos losoj sezoni. Potrudimo se da tako i ostane i dajmo podrsku pa da se ponovo na novoj Grbavici ori sampionska pjesma.

VTZ
:palacgore:
Samo se ne bih slozio za titulu. Naravno volio bih da osvojimo, ali ne vidim to kao neki imperativ, Evropa prije svega. To je moje neko misljenje, iako shvatam i one koji zele iskljucivo pehar naredne godine.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:24 pm

Grbavica je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ako je neko u ovoj ekipi provjereni željovac dženis je. prvi ja sam se danas smijao od jada, a evropu prežalio poslije čelika.
Nešto mi tu ne štima.Valjda se zna šta prouzrokuje smjeh a šta tugu.
Slika objavljena prije više od dva sata. Ne primajte se na gluposti ba šta vam je.
Ja znam kako je meni i kako se ja osjecam.Smjeh na sve ovo mogu ocekivati samo od onih odozgo a od naših nikako.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

storm_raider
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:25 pm

sergejevic je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Predsezona; pojacanja; Livaja, Diata, Mladenovic. Odmah se vidjelo da ne mirise na dobro. Upozoravao sam na to dok su me ovde uvjeravali da su to odlicni igraci kojima se treba dati sansa da s dokazu i pokazu.
U nekim boljim vremenima ti isti bi placali da se pojave na sirem spisku naseg kluba.

Pocetak sezone; uljuljani dobrim rezultatom u evropi i sa umornim prvim timom koji je Odovic poslao na teren u Banja Luci gubimo. Iako su svi govorili da se izvede kombinovani sastav Odovic je probao, ali ovigledno pogresno. Taj poraz je odredio tok sezone. Radnik na Grbavici je spustio na zemlju i one najoptimisticnije koji su se uvjerili u sve slabosti tadasnjeg sastava.
Slijedi sudijska lakrdija u Sirokom, prepirka sa savezom i dvije stopostotne propustene sanse u Mostaru gdje za deset minuta gubimo tri boda.
Odlazak Bajica i dolazak lesine Stokica sa nespremnim seoskim pajacem Kokotom koji je direktni krivac za losu koheziju ekipe i nemir u svlacionici nas je kostao jos nekih sigurnih bodova a sramotni porazi su se nastavljali, Mladost, Travnik.
Smjene trenera, turbulencije, ekipa nspremna da se izbori sa pritiskom, mladi igraci nose sav pritisak dok se promasena pojacanja ponasaju nedolicno prema plavom dresu, nezainteresovano i bahato ( Stokic ).
Kraj malo duze polusezone, i vec tada sanse za evropu su bile na minimumu. Finansijska inekcija daje prostora upravi za zvucnije i bolje igrace, krece operacija, Evropska Grbavica.
Siroki na Grbavici pada u jako neizvjesnoj utakmici i krece niz kojeg su svi prizeljkivali.
Da naglasim da nam igra nije bila na nivou u skoro svim pobijedama pa smo tako znali uzeti tri boda iz jednie sanse na utakmici dok je protivnik fulao nemoguce ( Tuzla ).
Euforija i zelja se pretvorila u bahatost navijaca koji su sve glasnije najavljivali i titulu iako se pozivalo na oprez, vidjelo se da smo u igri limitirani, sa dosta slabosti i bez tecne igre, da zavisimo od forme pojedinaca i njihove trenutne inspiracije.
Sloboda u kupu na Grbavici. Druga minuta, greska odbrane, sok, nevjerica.
Pocinje raspad sistema.
Sve slabosti izlaze na povrsinu. Sve glasnije se prica i Edisovoj kompetentnosti da vodi Zelju u bolje sutra. Stala nas je i sreca pa smo pogadjali stative precke, protivnik zabijao iz polusansi.
Kola su krenula nizbrdo i slag na tortu, Celik, Prijedor, Slavija.

Namjerno sam ostavio za kraj pobijede nad konama, to je jedina svijetla tacka ove sezone i jedino cega se sjetim sa radoscu.

U svakom zlu ima neko dobro.
Ne izlazak u evropu je veliki finansijski deficit ali ce ekipa imati vremena da se kvalitetno pripremi i fokusira na nadolazecu ligu 12. Ocekujemo imenovanje novog strucnog staba koji ce sigurno je imati i podrsku uprave te dovoljno vremena da uigra tim. Navijaci su zeljni uspjeha, ipak smo mi najtrofejniji BiH klub i za sljedecu sezonu samo titula dolazi u obzir. Pored titule gledaoci su zeljni dobre igre, jednog leprsavog Zelje bez polovnjaka u ekipi i bez onih koji ne osjecaju ponos prema grbu na njihovim prsima.
Trenutno vlada veliko interesovanje za desavanja u klubu, pozitivna prica nas pokrece uprkos losoj sezoni. Potrudimo se da tako i ostane i dajmo podrsku pa da se ponovo na novoj Grbavici ori sampionska pjesma.

VTZ
Samo se ne bih slozio za titulu. Naravno volio bih da osvojimo, ali ne vidim to kao neki imperativ, Evropa prije svega. To je moje neko misljenje, iako shvatam i one koji zele iskljucivo pehar naredne godine.
Apsolutno se sa obojicom slazem. Bitnije je napraviti sistem.

Manite se drustvenih mreza. Dzenis je nas.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

fk1921 je napisao/la:Jbt kad skontam da sam prije 30min skakao po kuci od srece sto su se rezultati poklopili a gle sad...samo gradnja istoka me moze dici iz ovog ocaja i dobar trener.
a sta ce mene podici moj jarane. Pokisao, bukvalno i gace na meni mokre, voda usla u zvucnik telefona, pa onaj put preko livada i sljivika.. mene nista podici ne moze.. Al opet sam ponosan na Zeljeznicar.

sofronije
Kontakt:

sofronije je napisao/la:Mozda trebaju crninu nositi nekoliko dana....a jbt ...citam i ne vjerujem
A šta to ne vjeruješ?
Pa et ispade da je Dzenisu drago ili da mu je svejedno sto nismo pobijedili. Ja sam se smijao od muke , jbg nisam zeljovac kao ti.
:zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:28 pm

crni humor, ironija, tragikomedija i to...

Grbavica
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:30 pm

Iz ove kože se ne može. Idemo dalje, nismo ispali, a i da jesmo boli me qrac. Titule i uspjesi su super, ali jjebo to ako će te one privući da voliš Želju.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:33 pm

sofronije je napisao/la:
sofronije je napisao/la:Mozda trebaju crninu nositi nekoliko dana....a jbt ...citam i ne vjerujem
A šta to ne vjeruješ?
Pa et ispade da je Dzenisu drago ili da mu je svejedno sto nismo pobijedili. Ja sam se smijao od muke , jbg nisam zeljovac kao ti.
Vjerovatno mu je drago ako se smijao.Napisah vec da se zna kakvo osjecanje prouzrokuje smjeh a kakvo tugu.Svako ko voli Zelju danas je tuzan,sjeban i nije mu ni do cega a ponajmanje do smjeha.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:34 pm

A slika objavljena prije utakmice + nije bio ni u kadru za današnju tekmu, *ebo vas slika nek objavljuje ko šta hoće.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sofronije
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:34 pm

sofronije je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: A šta to ne vjeruješ?
Vjerovatno mu je drago ako se smijao.Napisah vec da se zna kakvo osjecanje prouzrokuje smjeh a kakvo tugu.Svako ko voli Zelju danas je tuzan,sjeban i nije mu ni do cega a ponajmanje do smjeha.
:zeljeznicar1:

Djulaga_
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:35 pm

Samir Bekric :titula: :titula:

[video]https://youtu.be/ZgX5Na5e4F4[/video]
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

ChWilla
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:35 pm

odluka o stručnom štabu je apsolutno krucijalna i odlučiće sve ostalo. i bez daljnjih pojačanja, do jednog trofeja se može i treba sa ovim rosterom uz optimalan pristup i strategiju. moglo je i sad.

mora neko doći i napraviti sistem i u sportskom dijelu. da ni taj ko dođe ili neko drugi ne mora poslije njega opet praviti totalni remont. da se i u tom dijelu sazna ko pije, a ko plaća. vidjeli smo gdje vodi sila i halabuka bez znanja.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u ned maj 15, 2016 8:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava