Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 15, 2016 8:01 pm

pa na šta smo uzeli ovo bodova što jesmo u drugom dijelu, na šta smo imali 8 pobjeda u nizu, a bez ikakvog sistema i koncepta igre? na sreću i na individualni kvalitet.
gradi željo boli te *****

baxuz87
Kontakt:

Sve neki mafijaši i zajebani tipovi po forumima, tjeraju uprave, udaraju igrače, smjenjuju načelnike...
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

exbabilon
Kontakt:

Iducu sezonu ako neki od trofeja ne dodje na Grbavicu uprava ce izgubiti moju podrsku, sportski segment je najvazniji za jedan sportski kolektiv, dzaba i stadion i otplata dugova, sponzori ako drugi uzimaju ono zbog cega se igra ova igra. Toliko.

storm_raider
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:02 pm

dino lj je napisao/la:Đurovski je potom čestitao i Željezničaru, izrazivši žaljenje što Plavi nisu izborili takmičenje u evropskim takmičenjima naredne sezone: “Čestitam im na kvalitetnim igrama. Žalim što Željezničar nije izborio plasman u evropska takmičenja. Ipak, igrali su pošteno i nisu se bavili stvarima koje su pravili drugi timovi. Vidjeli smo svi ko je puštao svoje protivnike i na koji način. To je sramotno”, kazao je na kraju trener Slavije.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/milko-durovski-zao-mi- ... -ovu-ligu/" target="_blank
Djurovski je prijatelj kluba prije svega. Nekada odlican fudbaler. Hvala mu na ovoj izjavi.

Ja bih se nadovezao na post od @starigrad. Pratim KK Bosnu aktivno jako dugo. I sada, mada to vise nije ona KK Bosna niti ono ime. Kada smo igrali ULEB kup i u ABA (Goodyear) ligi jake utakmice, ljudi su opet nalazili mane. Kada smo imali niz od 12:0 u pobjedama u nasoj ligi i KK Borac nas pobijedio sa zvukom sirene, trojkom sa 8 metara preko 2 igraca, navijaci su psovali sve sto moze da se opsuje igracima i strucnom stabu. Mi smo takvi, nemamo mjere. Razmazimo se brzo, a dalje od Hrasnice nismo otisli. Mozda jednom godisnje na more i to je to. Veoma smo kratkovidni i uske poglede imamo. Bio sam tu medju navijacima u "kecu" (mala dvorana - Skenderija), nakon tog poraza i svi su oko mene psovali igracima i gadjali ih flasama. Znaci imas 12 pobjeda u ligi, dobijas sve sa 30 razlike i kiksas jednom, pa ti psuju. Jednostavno, takvi smo. Moramo imati mjeru, nema "prekucavanja lige". Ja to godinama pokusavam promjeniti, moramo se nauciti. Nikakvog mi osnova za aroganciju nemamo, a onaj ko ima, on obicno nije arogantan. Tu i jeste njegova velicina.

Ova sezona jeste katastrofalna, 11 smo bodova ispod prvog mjesta. Za klub naseg renomea, to je uzasno, ali ima i dosta dobrih stvari oko kluba. Istina je da treba kritikovati, ali nemojte psovati nepotrebno. Ljudi Edisu psuju, a zaboravljaju u kakvoj smo situaciji bili na polusezoni. Nakon pojacanja preko zime mnogi su najavljivali "prekucavanje proljeca". Ne ide to tako lako ljudi i drago mi je sto ne ide. Jer da ide, onda bi ova liga bas bila neozbiljna. Ovako ipak ovdje ima nekog kvaliteta i nekakav se fudbal igra. Treba biti realan, od svih Zrinjski je bio najkonstantniji, bez ikakvih incidenata, ljudi su iskoristili ponudjeno i proslavili titulu. Sloboda je vecinu sezone bila na vodecem mjestu i realno je da su u Europi. Siroki, takodjer, uvijek u vrhu, uvijek dobro igraju i uvijek konstantni. Sarajevo.. kao i mi, stresno, mrljavo. Nas je kostao los jesenji dio sezone i losa zavrsnica, njih je to sto su kroz cijelu sezonu igrali toplo - hladno. Za ta 2 boda su vjerovatno bili sretniji, spretniji ili je Benko bio tu preko jeseni, dok Lendric nije. Eto to su ta 2 boda razlike. I opet niko ne garantuje da ce oni u Europu.

Dakle, od ovih sto su sigurno u Europi: Zrinjski, Sloboda i Siroki, treba biti realan i reci da je potpuno zasluzeno. Ostalo zavisi od revansa finala kupa, ili eto od tih Belgijanaca. Ali sve je to lose i kilavo.

Idemo graditi stadion!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:02 pm

fedeltafrotta je napisao/la:i da smo uzeli danas, Radnik uzima kup ;)

Mirza Halvadžić ! :pljesak: :pljesak:
Znaci Mirza je pokazao nesto?!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:05 pm

Haris Alihodžić: Slavija je iskoristila jedinu šansu koju su stvorili, mi svoje nismo

Pročitajte više na: http://sport1.ba/haris-alihodzic-slavij ... oje-nismo/" target="_blank
Željezničar ante portas !

sz21
Kontakt:

da li ce biti snimak gdje utakmice da pogledam ?, vcrs na bhrt snimku ce opet sarajevo prenositi
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

Okolele
Kontakt:

Ma @storme Edisu raja vecinom psuje zbog nacina na koji je otisao i nekih pompeznih najava..Pa i Oda i Čapljić su na isti nacin dobili otkaz pa su ljudi to korektno primili..Generalno meni je vise zao Ode pa cak i Čapljića nego Edisa..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:07 pm

fedeltafrotta je napisao/la:i da smo uzeli danas, Radnik uzima kup ;)

Mirza Halvadžić ! :pljesak: :pljesak:
Kako je igrao?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plavi orkestar
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:09 pm

likusa je napisao/la:udjes na instagram bogdanovic i beganovic osmjeh od uha do uha na slici prije 2 sata, a ja lexilium popila jbt zivot :cigara:
Vecina njih je u Zelji samo zbog para i zato ih i zaboli kako je nama.Da ih je veci dio tu zbog ljubavi prema Zelji a ne samo zbog novca ova zadnja 4 kola bi puno bolje prošli.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

ChWilla
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:11 pm

ako je neko u ovoj ekipi provjereni željovac dženis je. prvi ja sam se danas smijao od jada, a evropu prežalio poslije čelika.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:12 pm

prvo da kazem... onaj teren nije ni za svinje... kako su dopustili da se na onom terenu odigra utakmica...

drugo... yebem ti kisu... pokisao sam na povratku... a prije toga sam se naslusao svega na centralnoj tribini :ganja:

trece... nasi su odigrali ok, nista vise nista manje... malo je falilo da budemo 4. ali ostaje zal za tome... sad naredne godine na duplu krunu da krenemo :zeljeznicar1:
100/94/37/34 - i to je to!

sofronije
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:13 pm

Mozda trebaju crninu nositi nekoliko dana....a jbt ...citam i ne vjerujem
:zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:13 pm

ChWilla je napisao/la:ako je neko u ovoj ekipi provjereni željovac dženis je. prvi ja sam se danas smijao od jada, a evropu prežalio poslije čelika.
Ma šta ćeš, od muke se moraš smijati. Glupo je sad ganjati igrače po društvenim mrežama i ako se koji nasmije linčovati ga. Niđe veze.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:16 pm

exbabilon je napisao/la:Iducu sezonu ako neki od trofeja ne dodje na Grbavicu uprava ce izgubiti moju podrsku, sportski segment je najvazniji za jedan sportski kolektiv, dzaba i stadion i otplata dugova, sponzori ako drugi uzimaju ono zbog cega se igra ova igra. Toliko.
slika

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:17 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:prvo da kazem... onaj teren nije ni za svinje... kako su dopustili da se na onom terenu odigra utakmica...

drugo... yebem ti kisu... pokisao sam na povratku... a prije toga sam se naslusao svega na centralnoj tribini :ganja:

trece... nasi su odigrali ok, nista vise nista manje... malo je falilo da budemo 4. ali ostaje zal za tome... sad naredne godine na duplu krunu da krenemo :zeljeznicar1:
Kakav je bio Halvadzic?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plavi orkestar
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:17 pm

ChWilla je napisao/la:ako je neko u ovoj ekipi provjereni željovac dženis je. prvi ja sam se danas smijao od jada, a evropu prežalio poslije čelika.
Nešto mi tu ne štima.Valjda se zna šta prouzrokuje smjeh a šta tugu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Brkoo
Kontakt:

ned maj 15, 2016 8:18 pm

likusa je napisao/la:udjes na instagram bogdanovic i beganovic osmjeh od uha do uha na slici prije 2 sata, a ja lexilium popila jbt zivot :cigara:
Neki dan neko stavio sliku Tiaga sa bar 30 piva oko njega i onda mi ocekujemo da ce kad udje u igru nesto uraditi, a on se zajebava boli ga briga, umislio da je zvijezda :oops1:
Da je Dzenis, Zeljovac , ne bi sebi dopustio da onako zapusteno djeluje ali za to krivim ljude iz kluba, opali ga po djepu, a ako i to ne uspije onda otkaz..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u ned maj 15, 2016 8:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

ima i ironični, kiseli smijeh hebiga...suprotno od tuge je radost, a ne smijeh.

Plavi orkestar
Kontakt:

sofronije je napisao/la:Mozda trebaju crninu nositi nekoliko dana....a jbt ...citam i ne vjerujem
A šta to ne vjeruješ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava