auuuuuu...salle86 je napisao/la:Kralju, da ti nisi onaj dole u sakou što zna praviti svoj show na utakmici hhh
Ili onaj sto je pjevao po tramvajima u odijelu?salle86 je napisao/la:Kralju, da ti nisi onaj dole u sakou što zna praviti svoj show na utakmici hhh
AHAHAHHAHHAAHAHAHAHHAsalle86 je napisao/la:Kralju, da ti nisi onaj dole u sakou što zna praviti svoj show na utakmici hhh
Ja ne mogu da svarim da Mišo i Ilijas Pašić nisu u startnoj, žao mi i Piketa, a i Boško je bio igračina i golgeter, kao i Sprečo iako nisu bili klasični špicevi (centarfori)jovanmaksimovic je napisao/la:@avlami, glasanje je danas zavrseno u 13:22 sata... bez mise u prvoj postavi, i za mene iznenadjenje, ali tako forumasi misle ovde...demokratija, moramo je postovati... ali iskreno, meni je i bosko trebao biti ispred radmila... kako god, imamo 11 igraca... sljedece glasanje ide sada... a to je za najboljeg trenera, i da bice ivica u izboru, iako je vec u prvih 11 izabran...
U dobroj je kondicijiChWilla je napisao/la:auuuuuu...salle86 je napisao/la:Kralju, da ti nisi onaj dole u sakou što zna praviti svoj show na utakmici hhh
Koliko glasova cemo moci datijovanmaksimovic je napisao/la:@avlami, glasanje je danas zavrseno u 13:22 sata... bez mise u prvoj postavi, i za mene iznenadjenje, ali tako forumasi misle ovde...demokratija, moramo je postovati... ali iskreno, meni je i bosko trebao biti ispred radmila... kako god, imamo 11 igraca... sljedece glasanje ide sada... a to je za najboljeg trenera, i da bice ivica u izboru, iako je vec u prvih 11 izabran...