Pratim Želju od 1971 godine, bio sam svjedokom raznih dešavanja u i oko Želje, od tuče između igrača na treningu, u svlačionici, pa do najvećih uspjeha titula, polufinala kupa Uefa, tekme sa Newcastleom, i definitivno sam ubjeđen, i niko ne može niti sa jednim razlogom promjeniti moje mišljenje da je ovo jedan od najgorih poteza kluba u istoriji.
Znači igrača koji je davio našeg kapitena, učestvovao na pressu preko kojeg se rušila ova ista uprava i klub, odbijao obavljati svoje profesionalne obaveze mi ponovo vraćamo u klub, i još kažu kao igrača koji bi trebao imati mjesto u prvih 11....
Mislite šta hoćete, ali ovo je po meni strašno. Ovdje mnogi među navijačima, u klubu, pa i trener čini mi se ne shvataju veličinu Želje...da shvataju nikada se ovaj ne bi vratio u klub, niti po koju cijenu.
Ja nikada, ali baš nikada sa tribine nisam uputio niti jednu ružnu riječ nekom igraču našeg Želje. Čaknaprotiv, imao sam problema jer sam uvijek bio mišljenja da daju sve od sebe, i sve svoje znanje koje posjeduju, i da ne mogu više od toga što pružaju. Ovo je prvi kojem hoću i ako neko odluči i pokuša da me spriječi u tome pobiću se sa svakim oca mi mog.
Vjerujte braćo ja se toliko loše osjećam od kako sam danas pročitao ovu vijest da je to nevjerovatno...
Sramota, sramota, sramota, ja nemam druge riječi za ovo...