Znaci zanima me objektivno, vase impresije za malog Kemu. Iskren da budem, ne idem na trennge, pa nisam upucen. Slazem se da je prerizicno ostati na Bokaciniju i Kosoricu (kartoni, a jos povreda kad bi bila), ali mi je krivo da i pored toga Osmankovic ne moze dobiti priliku. Ili ne zna ili ne moze dobiti priliku zbog imperativa rezultata, jer mu je pozicija veoma zahtjevna, pa je bolje iskusnijeg igraca postaviti.
Nazalost, ja sam prvi ocekivao mnogo od Jahica, da bude pojacanje, ali nazalost muci ga povreda kao sto vidimo.
Bogicevic naravno ima svoja prava, ali ipak mu ne mogu oprostiti onakav nastup u javnosti. Ali nije kriv samo Bogi, kriv je i klub zato sto se nije razmisljalo kada su se dovodili igraci, svaki trener je mogao 'otjerati' pola tima i dovesti pola svog. Placat cemo mi jos greske za ono sto smo radili, ali to je tako. Bogicevic je po meni trom, i veoma prgav igrac, voli se svadjati, udarati i to mi se nikad nije svidjalo. Prekopirani Spahic xD
Bit ce vjerovatno treca ili cetvrta opcija na stoperu, sto je okej. Treba opet sirina, jer zahtjevan period dolazi pred nama.
Za Stanica mi nije bilo nimalo krivo, sta vise, bilo mi je drago sto je vracen. Koliko god Stana imao mana, nije se ruzno ponio prema klubu, vrijedno je trenirao, iako su ga realno sutnuli na ruzan nacin.
Uglavnom nadam se da je ovo odluka Slavka Petrovica, a ne kluba. Mada nasli su se tu na pola puta, neka njega u klubu, rezerva da bude(a realno mogli su ga odmah i ostaviti, jer je govorio da bi bio rezerva), ne moraju ga masno placati za raskid ugovora, i svi zadovoljni na kraju. Pametnije razmisljati u buducnosti za pojacanja (po Markovicu i Krizmanu vidimo da se vec pocelo sa tim) i bit ce sve okej.
Cekamo Hasanovica i Dadu sada