godrina je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:godrina je napisao/la:Joj kako mene nervira prica tipa Jadranko je sa Zeljom osvojio titulu, dao Zelji vise nego neko sa foruma. Jadranko je radio svoj posao, dobro ga radio i za to bio je bio placen, jednostavno je ispunjavao svoje obaveze. A to sta je dao Zelji, dao je tuzbu i nista vise.
Onda od Crnkica pravi Bale-a pa ga Jahic ne bi mogao stic a pogotovo ne Kemo jer nije odigrao ni 90 minuta. Pa ne moze ni igrat kad svi imaju prednost ispred njega. Covjek tuzi klub, popljuje svo vrijeme koje je proveo u klubu i onda se opet vraca jer se ne vjeruje talentu, momku za kojeg svi govorite da je dobar. Pusi ga Jadranko, ne usao nikad aBd.
Pusi ga Jadranko, u potpisu Vedrane sramoto, dozovi se

Hos' to udarat' nekoga ?
Da nisi fulio forum ? Njanje su prekoputa, isti profil likova ko i ti
Nisam ja haman nikad nikoga tukao, necu ni sada. Ti ako si lafo dobra vila pa ti svejedno sve svaka cast. Meni je malo krivo kad vidim da se neki igrac stavlja ispred kluba kojeg volim. Dao sam i ja puno za Zelju, i para i novaca i vremena i zivaca pa mi to ne daje za pravo da pljujem po Zelji, da narusavam ugled Zelje i da me dezurna vila brani ovdje.
Nisam nikakva dobra vila, zapravo slovim za pljuvača uprave

kritikujem, ne libim se toga, ali onda imam razloge. Sada razloga za kritiku nema. Doveli smo lika koji je haman završio karjeru i dali mu ugovor na 2 ili 2,5 godine, vjerujem da je dobio ozbiljnu platu čim nije htio u OP ili neki vid raskida ugovora. Čovjek potpisao i nakon 6 mjeseci, "e, levatu noga ti je"
Bilo gdje, bilo kada, na bilo kojem poslu to ne prolazi. Ko bi se odrekao dobre plate, jer se nekom digao ***** da te otjera ?
Dao sam i ja para, učestvovao u raznoraznim situacijama, ali sebi ne dajem za pravo da pljujem igrače Želje kao što ti radiš ( Vedran, Bogičević ). Zanima me ko je slijedeći ? Imal neka naznaka ?
Smetaju ti ljudi, odeš fino na trening i jebeš im mater. Tako bi barem ja uradio. Ništa forumski potpisi, ništa forumsko prozivanje. Nema efekta, al nikakvog.