Ili Nedu od SBB-aMorzhy je napisao/la:A da otkupimo Enisa od Krupe?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
To bi bio pos'ovrbanjusa je napisao/la:Ili Nedu od SBB-aMorzhy je napisao/la:A da otkupimo Enisa od Krupe?
A Boga ti čija će volja biti? Misimovićeva? Nikolićeva? Vukotićeva???Hadzijalagic je napisao/la:Mozemo mi tjerati segu ali krajnje je glupo vratiti igraca koji je do juce tuzio i pljuvao klub.. Nesto ne vjerujem da je to Slavkina volja i cisto sumnjam da ce Jadranko dobiti minute na terenu..
Dobili bi i 209 novih navijačaMorzhy je napisao/la:To bi bio pos'ovrbanjusa je napisao/la:Ili Nedu od SBB-aMorzhy je napisao/la:A da otkupimo Enisa od Krupe?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk![]()
![]()
![]()
Hadzijalagic je napisao/la:Mozemo mi tjerati segu ali krajnje je glupo vratiti igraca koji je do juce tuzio i pljuvao klub.. Nesto ne vjerujem da je to Slavkina volja i cisto sumnjam da ce Jadranko dobiti minute na terenu..
Upravo tako ublehas, vise te terije zavjere stvarno nemam rjeci... covjek uzo sa nama titula i odigrao utakmica i utakmica, borio se za svoja prava, al ima ovih sto misle da su dali vise Zelji pa imaju pravo da pljuju i da se.ru..ublehas je napisao/la:A Boga ti čija će volja biti? Misimovićeva? Nikolićeva? Vukotićeva???Hadzijalagic je napisao/la:Mozemo mi tjerati segu ali krajnje je glupo vratiti igraca koji je do juce tuzio i pljuvao klub.. Nesto ne vjerujem da je to Slavkina volja i cisto sumnjam da ce Jadranko dobiti minute na terenu..
Fakat ne mogu da skontam kako vam više ne dosade te neke teorije zavjere...
Jahic je sa ozbiljnim fudbalom zavrsio, moras imati treceg stopera a da nije mladic.... ja iskreno razumijem ovaj potez...ChWilla je napisao/la:nema nijednog, ali baš nijednog razloga da bogičevića vrate oni koji su mu otkaz i dali...