Od Sanela vise nema nista, samo ne znam kako nam i Bogicevic, koji nije prosao pripreme, moze pomoci.. Osmankovic bas nema srece..shzna je napisao/la:Znači Jahić teža povreda?
Kakve oni veze imaju sa ovim? Trazili ste hegemoniju Slavka, ocigledno ste je dobili, inace nikad vise ne bi dobili priliku vidjeti Jadranka na djelu. Isti sam po tom pitanju, mucno ce biti gledati ga.godrina je napisao/la:ne volim pljuvat, pogotovo po ovoj dobroj upravi ali qurcevu poruku saljemo nasim mladim igracima
godrina je napisao/la:ne volim pljuvat, pogotovo po ovoj dobroj upravi ali qurcevu poruku saljemo nasim mladim igracima
Ma bitno je pljuvati. Ovo je dokaz da se za sve oko ekipe pita trener. (a tako je i prije bilo, koliko god neko pokušavao to drugačije prikazati). Iskreno i ja sam protiv Bogijevog povratka.Ajzea je napisao/la:Kakve oni veze imaju sa ovim? Trazili ste hegemoniju Slavka, ocigledno ste je dobili, inace nikad vise ne bi dobili priliku vidjeti Jadranka na djelu. Isti sam po tom pitanju, mucno ce biti gledati ga.godrina je napisao/la:ne volim pljuvat, pogotovo po ovoj dobroj upravi ali qurcevu poruku saljemo nasim mladim igracima
Trazili ste, gledajte..ChWilla je napisao/la:jel niste htjeli da se predsjednik nadzornog odbora i izvjesni član uprave isključe iz selekcije ekipe? e to vam je to...