Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 04, 2016 4:58 pm

Omar500 je napisao/la:Opet Memisevic igrac utakmice, vjerovatno ce cetvrti put zaredom biti u timu kola, a neki govorili da je bezveze igrac i da je bljesnuo samo jednu sezonu :D
koliko kosta? da ga uzmemo u zelju?
100/94/37/34 - i to je to!

chile
Kontakt:

uto okt 04, 2016 5:07 pm

Ne znam sta pojedinci seru na ove ljude. Jos nisu ni zauzeli mjesto a vec ne valjaju.
Lagano, opustite se najbitnije da nisu pitari i da rade svoj posao.
A njihovom ucinku sudite kada ua to dodje vrijeme.
U biti najmanje su bitna imena u klubu ako rade svoj posao u ne znam koji klinac se jedan navijac zamara i zanima ko je u upravi.
Nekad se znalo za Jelica i to je to...sad bi da znaju ko je i cistacica.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Hadzijalagic
Kontakt:

uto okt 04, 2016 5:10 pm

Ima li gdje stream za ove u19?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hurmasica
Kontakt:

uto okt 04, 2016 5:12 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ima li gdje stream za ove u19?
http://www.laola1.tv/en-int/livestream/ ... na-u19-len" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sajo10
Kontakt:

uto okt 04, 2016 5:19 pm

Vrlo lijep gol Zerica protiv Litvanije. Veliki talenat cuci u njemu i nadam se da ce izaci na vidjelo.

boccaccio
Kontakt:

uto okt 04, 2016 5:21 pm

chile je napisao/la:Ne znam sta pojedinci seru na ove ljude. Jos nisu ni zauzeli mjesto a vec ne valjaju.
Lagano, opustite se najbitnije da nisu pitari i da rade svoj posao.
A njihovom ucinku sudite kada ua to dodje vrijeme.
U biti najmanje su bitna imena u klubu ako rade svoj posao u ne znam koji klinac se jedan navijac zamara i zanima ko je u upravi.
Nekad se znalo za Jelica i to je to...sad bi da znaju ko je i cistacica.

Sent from my Plavo Sokocalo
Ma upravo tako. Zamaramo se bespotrebno oko ovih stvari inace. Oni nisu dosli u upravu da bi samo popunili broj. Valjda postoje neki razlozi zasto su bas oni izabrani i sigurno ih nisu izabirali iz nekih glupih razloga, vec zato sto misle da u nekim varijantama mogu biti od pomoci klubu. Ne znam zasto se uopste bavimo ovim stvarima, meni je sasvim svejedno ko ce sjediti u upravi. Ako oni misle da ce ova trojka moci pomoci klubu, zasto da ne. Bolje da ih je vise, nego da nema nikoga. Te stvari su operativne, sta mi uopste mozemo znati o tome, a i ne trebamo da znamo ni da se time bavimo. Evo, imamo malog Zerica da uzivamo.

ChWilla
Kontakt:

uto okt 04, 2016 5:41 pm

http://www.klix.ba/sport/nogomet/todoro ... /161004097" target="_blank

kažu povećali mu platu sa 372 na 436 KM...
gradi željo boli te *****

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto okt 04, 2016 5:44 pm

Svaka čast na p(r)ozivanju poreske! Kako nedavno napisah, kad bi poreska kod sviju ulazila i kažnjavala po propisima sad bismo premijer ligu igrali s Vratnikom i Vrbanjušom, ako i s njima. Opet ne zaboravimo, i mi smo taj period imali u Klubu. Sad pokazujemo svima kako se to radi, kako se to može i drago mi je što je neko dolazi da vidi kako se to radi. Na kraju krajeva, možeš se i ku*čiti ako imaš leđa iza sebe. Nas više ne mogu ucjenjivati po ovom kriteriju, te možemo i prozivati druge s obrazom. U sportski segment smo doveli ljude koji bi nas trebali podići na viši nivo te još ostaje stadion. Naša bolna tačka reklo bi se. Opet, radimo transparentno, pa s tim osnovom možemo iščekivati pozitivne vijesti, za koje se nadam će ih biti uskoro.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto okt 04, 2016 5:46 pm

ChWilla je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/todoro ... /161004097

kažu povećali mu platu sa 372 na 436 KM...
Ziva istina :mrgreen:

Jaozinho22

uto okt 04, 2016 5:53 pm

Danas nadjoh vremena pa sam pogledao kadete protiv Kakanjaca.
Ističu se desetka, to je onaj Hasanovic...Mali je veliki majstor,odlična kretnja osjećaj za loptu Brzina...odavno nisam gledao onakvog igrača na našim terenima.
Drugi igrač koji mi je zapao za oko je "sedmica" mislim da se Nuhanovic preziva,odlična desetka (pozicija) s sjajnom kretnjom odličnim driblingom i tehnikom i zadnjim pasom. Po meni najveci problem mu je preglednost igre. Par puta se pomeo i odigrao pogrešno jer ne gleda ali je zato i imao dva tri extra poigravanja u prostor za Hasanovica.
Krila su onako solidna nit smrde nit mirisu,mada mi jaran reče koji stalno prati kadete da je desno krilo "jedanaestka" da je dao 11 golova do sad.
Sredina isto kao i krila bez nekih ideja.
Stoperi 5 i 6 jaki dobri i kompaktni bez puno komplikovanja. Odlične su gradje,navodno je "šestica" Kapiten repke.
Bekovi: Desni bek,niskog tezista,požrtvovan,brz,imao odličan sut nakon ubacivanja iz drugog plana u drugom poluvremenu.
Lijevi: drugačiji tip igrača, visok,jak s dobrom defanzivom.
Golman,solidan.
Bio je Ceman,Sefer je pratio onako,okrenu se kad je neko pitao Jel nam Zeba dolazi. :D
Rekose da je bio i Zuban al je bio dalje od mene pa nisam vidio.
Jos nesto specificno mi zapade za oko, kaže drug da je Oda stalno bio na utakmicama kadeta i juniora a ovdje je neko spomenuo da "nije imao veze" s tim. :)
Eto neki mini izvještaj. :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

phily
Kontakt:

uto okt 04, 2016 5:56 pm

"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

exbabilon
Kontakt:

uto okt 04, 2016 6:27 pm

Ovo je dobar prvi korak u zastiti interesa kluba kada su u pitanju poreske obaveze i nameti drzave.

Najsretnija varijanta je da se svi klubovi oslobode ovakvih izdataka u punom iznosu i da se to zakonski dovede u neke normalne granice. Pa da na sve ne ide 70% poreza nego da se to bar prepolovi sportskim kolektivima.

Kako je nacelno teze promijeniti zakon nego sprovesti postojeci, iduci korak bi upravo bilo ono sto nasi traze, da se svi tretiraju isto. I ovo nema alternative. Od drugih klubova nece dobiti podrsku, ali kad si na ispravnom kolosjeku onda ne smije biti problem i kad si sam.

Nas iduci korak zavisi od iduceg koraka onih na koje upiremo prstom. Kako sam rekao, klubovi nece podrzati i od sutra igrati posteno, ali poreska mora imat iste arsine prema svima, sve kontrolisati jednako. Ako se to ne desi, svaku iducu kontrolu zabraniti, ne dozvoliti pristup stadionu i dokumentima o poslovanju. Ako se ne moze doci u Hercegovinu, e pa ne treba moci ni u plavi salon. **** ti drzavu koja funkcionira na 30% teritorije. Hercegovci ne daju prici, Azmir obustavi prodaju karata, a mi sve knjige crno na bijelo..e pa ne moze.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

salemprolic
Kontakt:

uto okt 04, 2016 6:32 pm

Odličan go Žere. Valjda će se oporavit od povrede uskoro da ga i mi malo vidimo na djelu.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

1921.ba
Kontakt:

uto okt 04, 2016 6:46 pm

objavljen je zdrijeb parova za 1/8 finala s1 lige prognozera, pa sve do finala
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

mirzza
Kontakt:

uto okt 04, 2016 6:46 pm

Izlija je napisao/la:Bezveze ide priča u pogrešnom pravcu, ovo su novi članovi UO i umjesto podrške i pronalaska novih radnih zadataka za te članove mi se prepucavamo trebaju li nam uopšte. Jedan član dolazi iz spor.tske sfere i u mnogočemu može pomoći na sportskom segmentu ( pripreme, treninzi, suplimenti itd ), drugi član dolazi iz pravnog segmenta Željinog društva i njegovi doprinosi na ovakvom vaktu mogu biti nemjerljivi za klub dok treći član dolazi iz jednog sektora koji će biti ključan za daljnji razvoj kluba. IT segment je dio u kojem će biti pokriveno kompletno treniranje i upravljanje treninzima, olakšaće se komunikacija trenera i ljudi zaduženih za njihovu potporu i upravljanje, omogućiti lakše i decidnije praćenje razvoja i napretka fudbalera po svim kategorijama, unaprijediti komunikaciju sa navijačima i budućim investitorima i donjeti sve ono što treba moderan evropski klub da ima. Ovo je napredak za naš klub i ovi članovi ukoliko se pravilno iskoriste će donijeti daleko više nego članovi koji su nas svojevoljno napustili u narednim godinama, njima hvala za dosadašnje a ovim novim svaku sreću u radu.
Evo posto sam ja jedini pojedinac koji je proglasio nove članove odbora ublehama. Izvinjavam se svima koje je moj post uvrijedio i nadam se da će ova trojka uraditi nešto konkretno za klub, posebno ova IT sfera.

exdomorocki
Kontakt:

uto okt 04, 2016 7:05 pm

ChWilla je napisao/la:direktora unigradnje nije niko otjerao ni najurio nego je otišao sam. jesu li ovi pojačanje, reći će vrijeme. na papiru nisu, ali možda budu iz istog razloga što su nam u stvarnosti radinović i poluanonimni marković već više valjali od npr. jednog zahirovića.

recimo kad pogledaš mislim pretprošli sastav skupštine, to je bio za naše uslove jedan preimpozantan skup "drmatora" iz svih segmenata, premijera, guvernera, ministara, direktora, privrednika, doktora nauka "iz mira"...ali većina njih se nije pojavljivala ni na redovnoj skupštini a kamoli šta više. bio tadašnji direktor porezne, i ti u njegovom mandatu dobiješ čestitku 2,2 miliona KM kakvu niko u državi od sportskih klubova nije.

ili kad ja kažem za sabahudina žuju da je uspješni privrednik, to nije ironija samo po sebi, on to za našu sredinu stvarno jeste. ali mu je šef stručnog štaba morao sam finansirati ekipu...
:palacgore:
Apsolutno tacno
Vise je tzv Radna Grupa uradila od vecine kvazi direktora
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto okt 04, 2016 7:23 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Danas nadjoh vremena pa sam pogledao kadete protiv Kakanjaca.
Ističu se desetka, to je onaj Hasanovic...Mali je veliki majstor,odlična kretnja osjećaj za loptu Brzina...odavno nisam gledao onakvog igrača na našim terenima.
Drugi igrač koji mi je zapao za oko je "sedmica" mislim da se Nuhanovic preziva,odlična desetka (pozicija) s sjajnom kretnjom odličnim driblingom i tehnikom i zadnjim pasom. Po meni najveci problem mu je preglednost igre. Par puta se pomeo i odigrao pogrešno jer ne gleda ali je zato i imao dva tri extra poigravanja u prostor za Hasanovica.
Krila su onako solidna nit smrde nit mirisu,mada mi jaran reče koji stalno prati kadete da je desno krilo "jedanaestka" da je dao 11 golova do sad.
Sredina isto kao i krila bez nekih ideja.
Stoperi 5 i 6 jaki dobri i kompaktni bez puno komplikovanja. Odlične su gradje,navodno je "šestica" Kapiten repke.
Bekovi: Desni bek,niskog tezista,požrtvovan,brz,imao odličan sut nakon ubacivanja iz drugog plana u drugom poluvremenu.
Lijevi: drugačiji tip igrača, visok,jak s dobrom defanzivom.
Golman,solidan.
Bio je Ceman,Sefer je pratio onako,okrenu se kad je neko pitao Jel nam Zeba dolazi. :D
Rekose da je bio i Zuban al je bio dalje od mene pa nisam vidio.
Jos nesto specificno mi zapade za oko, kaže drug da je Oda stalno bio na utakmicama kadeta i juniora a ovdje je neko spomenuo da "nije imao veze" s tim. :)
Eto neki mini izvještaj. :D
Fin izvjestaj, hvala :palacgore:
Je li neko nacuo, kakvo misljenje Petrovic ima o Osmankovicu, hoce li biti sta od malog, da li da ga ocekujemo da zaigra nekada u ekipi, mozda od sljedece sezone, ili je tu samo reda radi? Shvatam sve, ne mijenja se stoperski par tek tako, svako utakmicu, ali bas zato me i zanima kakav je Kemo. Znam dai zgleda kao da moze pojest igraca, a ne cuvati ga :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

avlami97
Kontakt:

uto okt 04, 2016 7:35 pm

viewtopic.php?f=51&t=374" target="_blank
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto okt 04, 2016 7:41 pm

avlami97 je napisao/la:viewtopic.php?f=51&t=374
Neizvjesna borba za drugo mjesto. Baš me zanima ko će uzeti. @jovane šta ako bude isti broj glasova za Mišu i Radmila?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto okt 04, 2016 7:45 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:viewtopic.php?f=51&t=374
Neizvjesna borba za drugo mjesto. Baš me zanima ko će uzeti. @jovane šta ako bude isti broj glasova za Mišu i Radmila?
e tu opciju nisam ni uzimao u obzir :D nadam se da ce neko biti drugi ipak...
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava