koliko kosta? da ga uzmemo u zelju?Omar500 je napisao/la:Opet Memisevic igrac utakmice, vjerovatno ce cetvrti put zaredom biti u timu kola, a neki govorili da je bezveze igrac i da je bljesnuo samo jednu sezonu
koliko kosta? da ga uzmemo u zelju?Omar500 je napisao/la:Opet Memisevic igrac utakmice, vjerovatno ce cetvrti put zaredom biti u timu kola, a neki govorili da je bezveze igrac i da je bljesnuo samo jednu sezonu
http://www.laola1.tv/en-int/livestream/ ... na-u19-len" target="_blankHadzijalagic je napisao/la:Ima li gdje stream za ove u19?
Ma upravo tako. Zamaramo se bespotrebno oko ovih stvari inace. Oni nisu dosli u upravu da bi samo popunili broj. Valjda postoje neki razlozi zasto su bas oni izabrani i sigurno ih nisu izabirali iz nekih glupih razloga, vec zato sto misle da u nekim varijantama mogu biti od pomoci klubu. Ne znam zasto se uopste bavimo ovim stvarima, meni je sasvim svejedno ko ce sjediti u upravi. Ako oni misle da ce ova trojka moci pomoci klubu, zasto da ne. Bolje da ih je vise, nego da nema nikoga. Te stvari su operativne, sta mi uopste mozemo znati o tome, a i ne trebamo da znamo ni da se time bavimo. Evo, imamo malog Zerica da uzivamo.chile je napisao/la:Ne znam sta pojedinci seru na ove ljude. Jos nisu ni zauzeli mjesto a vec ne valjaju.
Lagano, opustite se najbitnije da nisu pitari i da rade svoj posao.
A njihovom ucinku sudite kada ua to dodje vrijeme.
U biti najmanje su bitna imena u klubu ako rade svoj posao u ne znam koji klinac se jedan navijac zamara i zanima ko je u upravi.
Nekad se znalo za Jelica i to je to...sad bi da znaju ko je i cistacica.
Sent from my Plavo Sokocalo
Ziva istinaChWilla je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/todoro ... /161004097
kažu povećali mu platu sa 372 na 436 KM...
Evo posto sam ja jedini pojedinac koji je proglasio nove članove odbora ublehama. Izvinjavam se svima koje je moj post uvrijedio i nadam se da će ova trojka uraditi nešto konkretno za klub, posebno ova IT sfera.Izlija je napisao/la:Bezveze ide priča u pogrešnom pravcu, ovo su novi članovi UO i umjesto podrške i pronalaska novih radnih zadataka za te članove mi se prepucavamo trebaju li nam uopšte. Jedan član dolazi iz spor.tske sfere i u mnogočemu može pomoći na sportskom segmentu ( pripreme, treninzi, suplimenti itd ), drugi član dolazi iz pravnog segmenta Željinog društva i njegovi doprinosi na ovakvom vaktu mogu biti nemjerljivi za klub dok treći član dolazi iz jednog sektora koji će biti ključan za daljnji razvoj kluba. IT segment je dio u kojem će biti pokriveno kompletno treniranje i upravljanje treninzima, olakšaće se komunikacija trenera i ljudi zaduženih za njihovu potporu i upravljanje, omogućiti lakše i decidnije praćenje razvoja i napretka fudbalera po svim kategorijama, unaprijediti komunikaciju sa navijačima i budućim investitorima i donjeti sve ono što treba moderan evropski klub da ima. Ovo je napredak za naš klub i ovi članovi ukoliko se pravilno iskoriste će donijeti daleko više nego članovi koji su nas svojevoljno napustili u narednim godinama, njima hvala za dosadašnje a ovim novim svaku sreću u radu.
ChWilla je napisao/la:direktora unigradnje nije niko otjerao ni najurio nego je otišao sam. jesu li ovi pojačanje, reći će vrijeme. na papiru nisu, ali možda budu iz istog razloga što su nam u stvarnosti radinović i poluanonimni marković već više valjali od npr. jednog zahirovića.
recimo kad pogledaš mislim pretprošli sastav skupštine, to je bio za naše uslove jedan preimpozantan skup "drmatora" iz svih segmenata, premijera, guvernera, ministara, direktora, privrednika, doktora nauka "iz mira"...ali većina njih se nije pojavljivala ni na redovnoj skupštini a kamoli šta više. bio tadašnji direktor porezne, i ti u njegovom mandatu dobiješ čestitku 2,2 miliona KM kakvu niko u državi od sportskih klubova nije.
ili kad ja kažem za sabahudina žuju da je uspješni privrednik, to nije ironija samo po sebi, on to za našu sredinu stvarno jeste. ali mu je šef stručnog štaba morao sam finansirati ekipu...
Fin izvjestaj, hvalaJaozinho22 je napisao/la:Danas nadjoh vremena pa sam pogledao kadete protiv Kakanjaca.
Ističu se desetka, to je onaj Hasanovic...Mali je veliki majstor,odlična kretnja osjećaj za loptu Brzina...odavno nisam gledao onakvog igrača na našim terenima.
Drugi igrač koji mi je zapao za oko je "sedmica" mislim da se Nuhanovic preziva,odlična desetka (pozicija) s sjajnom kretnjom odličnim driblingom i tehnikom i zadnjim pasom. Po meni najveci problem mu je preglednost igre. Par puta se pomeo i odigrao pogrešno jer ne gleda ali je zato i imao dva tri extra poigravanja u prostor za Hasanovica.
Krila su onako solidna nit smrde nit mirisu,mada mi jaran reče koji stalno prati kadete da je desno krilo "jedanaestka" da je dao 11 golova do sad.
Sredina isto kao i krila bez nekih ideja.
Stoperi 5 i 6 jaki dobri i kompaktni bez puno komplikovanja. Odlične su gradje,navodno je "šestica" Kapiten repke.
Bekovi: Desni bek,niskog tezista,požrtvovan,brz,imao odličan sut nakon ubacivanja iz drugog plana u drugom poluvremenu.
Lijevi: drugačiji tip igrača, visok,jak s dobrom defanzivom.
Golman,solidan.
Bio je Ceman,Sefer je pratio onako,okrenu se kad je neko pitao Jel nam Zeba dolazi.![]()
Rekose da je bio i Zuban al je bio dalje od mene pa nisam vidio.
Jos nesto specificno mi zapade za oko, kaže drug da je Oda stalno bio na utakmicama kadeta i juniora a ovdje je neko spomenuo da "nije imao veze" s tim.
Eto neki mini izvještaj.
Neizvjesna borba za drugo mjesto. Baš me zanima ko će uzeti. @jovane šta ako bude isti broj glasova za Mišu i Radmila?avlami97 je napisao/la:viewtopic.php?f=51&t=374
e tu opciju nisam ni uzimao u obzirEisenbahner1921 je napisao/la:Neizvjesna borba za drugo mjesto. Baš me zanima ko će uzeti. @jovane šta ako bude isti broj glasova za Mišu i Radmila?avlami97 je napisao/la:viewtopic.php?f=51&t=374