Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 1:14 am

Izlija je napisao/la:Ma mi smo barem na gostovanjima uletali u teren na ovakva sranja i tukli se sa svima, da je ona ekipa bila tu na tribinama vidjela bi Zenica šta je ultra, evo nakon petog ili šestog puta kako gledam snimak sr*nja i nikako mi nije jasno da je naša tribina stajala i gledala ovo a nigdje drota ni živog zida ispred, jedan sam stoji ispred, životom vam se kunem ja sam svaki put gledanja ovog sr*nja poskočio malo na stolici i onosio se u monitor a da sam bio na tribini niko me nebi mogao zaustaviti.
Rahmet ti duši Anere !

Sad se zahvalimo Allahu dz.š. što nisi bio tamo, jer je ova gamad od njihove policije na sve spremna. Ne tako davno su izmaltretirali komšije, majku im sarajevsku psovali, drzali ko zna koliko dugo zavezena na tlu, govorili im da su gori od *****, etc.

cikazubo
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:22 am

Plava Porodica je napisao/la:Dati strašne premije igračima Drine,ako treba malo potapšat po džepu i sudiju na toj utakmici jebajiga :ganja:
Masne premije spremit za Drinu, Radnik a i Olimpic ako bude trebalo.. Nista jos nije gotovo.

MrRiccoli
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:26 am

naravno da nista nije gotovo... ne mogu, a da ne spomenem iako sam to vec govorio ali i dalje mislim da smo se dobro zeznuli sto nismo Djelmica ostavili i dali mu sto je trazio jer bi sigurno bio mnogoooo bolji od Memije na lijevom krilu, mozda i grijesim ali to je neko moje misljenje...

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:31 am

Sve je to Izlija predeverao sa Manijacima što na gostovanjima što na domaćim utakmicama. Znali smo takve batine u kopu na Grbavici fasovati od murije da nije niko mogao sjesti ni leći normalno po mjesec dana a šta se sve izdržalo stoički po gostovanjima nemože ni u knjigu stati. Nemojte me pogrešno shvatiti nisam ni ja za belaje čak šta više i ove me naše dimljade nerviraju ali ih trpim, samo znam da nebih mirno posmatrao da bilo ko onako napada igrače i SŠ a pogotovo ne u Zenici.
イビチャ・オシム

Charlie Sheen
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:33 am

MrRiccoli je napisao/la:naravno da nista nije gotovo... ne mogu, a da ne spomenem iako sam to vec govorio ali i dalje mislim da smo se dobro zeznuli sto nismo Djelmica ostavili i dali mu sto je trazio jer bi sigurno bio mnogoooo bolji od Memije na lijevom krilu, mozda i grijesim ali to je neko moje misljenje...
Memija se unistava na toj pozicij iz utakmice u utakmicui i mislim da bi i Mirza bio korisniji od njega al mozemo mi kurcu svirati Edis to vidi na svoj nacin

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 1:47 am

Charlie Sheen je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:naravno da nista nije gotovo... ne mogu, a da ne spomenem iako sam to vec govorio ali i dalje mislim da smo se dobro zeznuli sto nismo Djelmica ostavili i dali mu sto je trazio jer bi sigurno bio mnogoooo bolji od Memije na lijevom krilu, mozda i grijesim ali to je neko moje misljenje...
Memija se unistava na toj pozicij iz utakmice u utakmicui i mislim da bi i Mirza bio korisniji od njega al mozemo mi kurcu svirati Edis to vidi na svoj nacin
Ma mislim da bi Djelmic na njegovoj poziciji bio i vise nego dobar

Sent from my C5303 using Tapatalk

nikad_izvini
Kontakt:

čet maj 05, 2016 2:17 am

Izlija je napisao/la:Ma mi smo barem na gostovanjima uletali u teren na ovakva sranja i tukli se sa svima, da je ona ekipa bila tu na tribinama vidjela bi Zenica šta je ultra, evo nakon petog ili šestog puta kako gledam snimak sr*nja i nikako mi nije jasno da je naša tribina stajala i gledala ovo a nigdje drota ni živog zida ispred, jedan sam stoji ispred, životom vam se kunem ja sam svaki put gledanja ovog sr*nja poskočio malo na stolici i unosio se u monitor a da sam bio na tribini niko me nebi mogao zaustaviti.
Izvini, ali pričaš gluposti. Sa naše lijeve strane je stajalo masu kornjača koje su, gle čuda, krenule na nas, mi stali, oni stali, belaj u zraku. Ne znam jesi li se kada tukao sa kornjačama, ja jesam, nije prijatno.

Sve je počelo kada je glodar zenički pokazivao tri prsta i havato se za karinu. Onda dobacivao nešto našim igračima, pljunuo Vedrana, dobio štos. Počinje belaj, a nama kornjače sa LIJEVE STRANE ulaze na tribinu i kreću prema nama. Mi stali, oni stali. tako pada mrtva glava druže, a malo je falilo. Da su smogovci ušli na teren, da je murija počela da udara da je Vedran dobio crveni nastupio bi helać.

Bilo je masu drotova, lijevo, pored nas i kod ulaza na tribinu. Nije baš tako kako ti se čini, a sekunde su bile do katastrofe, opšte.

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 05, 2016 2:37 am

Izlija je napisao/la:Ma mi smo barem na gostovanjima uletali u teren na ovakva sranja i tukli se sa svima, da je ona ekipa bila tu na tribinama vidjela bi Zenica šta je ultra, evo nakon petog ili šestog puta kako gledam snimak sr*nja i nikako mi nije jasno da je naša tribina stajala i gledala ovo a nigdje drota ni živog zida ispred, jedan sam stoji ispred, životom vam se kunem ja sam svaki put gledanja ovog sr*nja poskočio malo na stolici i unosio se u monitor a da sam bio na tribini niko me nebi mogao zaustaviti.
Drug vjeruj mi da smo danas imali ijedan pogrešan korak, sad bi ležali u zeničkoj muriji,goli do pasa,a po leđima i na licu fleke njihovog ručnog rada.Toliko mržnje,čekanje i najmanjeg ekscesa da dobijemo po pič.ki.Pa na samom izlazu kod naplatnih kućica bilo je bar oko 100 specijalaca.(i jedna specijalka,au kakav pičić,blonde :karanje: )
Ne opravdavam nas kao grupu,svakog je minula želja da ih sravnimo sa zemljom,ali čemu to vodi? Grupa je normalno počela raditi,navijanje,podrška bilo gdje i kada, ne treba nam huliganstvo.Ni najmanje,uvijek sam protiv toga.Vidio si nam komšinice što su zadnjih par gostovanja belaje pravili,pa kako završiše.
Samo ljubav prema tebi VTŽ :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:10 am

Kako bolan možeš meni reći da pričam gluposti, puna vam usta ultra furki kada se treba gađati tipkama sa tastature a kad treba stati ispred murije da se zaštite igrači onda fol malo je falilo jer su stajali tu negdje. Netrebaju da se prave belaji, i ja sam prvi izričito protiv izazivanja problema ali ako je problem već izazvan i napravljen onda nema te sile koja bi me spriječila da učinim sve što je u mojoj moći da ga i završim, do zadnje kapi krvi. Pa j*bote vi mlađi i nepamtite belaje koje je grupa predeverala, pogotovo one godine uoči rata i koju godinu poslje, sve ovo belaja u posljednih pet godina onda smo znali fasovat na jednom gostovanju, nama naša uprava slala policiju da nas bije a vi se žalite na naoštrenu Zeničku a za tvoju informaciju ista ta Zenička policija mi je 2 rebra slomila na jednoj utakmici pa šta, ništa. I nemoj mi govoriti zašto me sada nema jer odgovor nije za javnih foruma a svi upućeniji znaju zašto je stara garda prestala da ide. Stajanje u kopu nije samo navijanje 90 minuta.

edit:
samo da odgovorim ovom momku iznad, znaš čemu to vodi, slijedeće gostovanje Želje bi svi dobro razmislili smiju li nam izazvati belaj i smije li jedan jado od 35 kila koji je zadužen za čupanje korova na stadionu se onako ponašati. Sreća pa je sezona pri kraju a da ima još kola vidio bi osiljavanje raznoraznih lokalnih "kabadahija" kako se šepure ispred i piju krv na slamku navijačima.
イビチャ・オシム

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:15 am

Drug,nije ovo forum za takve stvari.Vidiš da svakakvi hahari i žohari vrebaju,ima org i to je to.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

kontranogama
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:45 am

Zeljo1921 je napisao/la:
psihopata je napisao/la:sramota jeste,ali se pojedinci ponašaju isto pitari,daj odmah sve mijenjaj i trenera i igrače,sve novo,pa i kad bi došao taj novi trener i još novih igrača opet bi bilo kikseva i onda bi se opet tražio novi trener i sve tako u krug,koliko god mulalić griješio i imao neku svoju filozofiju igre samo kontinuitet to može ispraviti,jedan trener i isti igrači samo kroz kontinuitet mogu postati tim.
Moraju se malo svi ispuhati a forum je idealan za to. Naravno da ne treba mijenjati trenera nakon jednog poraza. Po meni je najveci problem sto mi padamo u igri i svaku utakmicu losije igramo tako da tu nesta nestima. Najbolja nasa utakmica je bila protiv Sirokog od tada svaka gora od prethodne. Nesta se mora uraditi da se svi razdrmaju inace ko ce znati do kada cemo padati. Nije jos sve izgubljeno samo je problem sto ne ovisimo samo od sebe a i gledajuci danasnju utakmicu ako Slaviji bude gorilo a vjerovatno hoce tesko cemo mi njih uzeti u Lukavici. Gledajuci zadnja dva kola sve je moguce. Ko garantuje da ce kone dobiti Olimpik koji igra sve bolje ili da ce Siroki uzeti Drinu koja je proslo kolo dobila Slobodu. Sve je jos moguce ali glavni je problem NEMAMO IGRE.
Upravo to NEMAMO IGRE to je ono sto mene brine. Necu ulaziti ko je krivac, to je upravin posao. Od pocetka ove sezone sam to naglasavao ali sam se stvarno cijelu dobu nadao da ce biti bolje i bolje kako vrijeme odmice. Nesto se desava, ja ne znam sta, neko ne radi svoj posao kako treba, da li igraci da li trener? Meni je Zeljo najbitniji, ne interesuje me ime trenera niti igraca, meni je kolektiv bitan a mislim i svima ostalim. Promjene nekakve su potrebne to ne moze niko osporiti. Nisam da mi ovde pravimo tim i biramo trenera al uprava mora reagovati.
Mi kao navijaci smo pokazali da stojimo uz Zelju, posjete su porasle, momci idu na gostovanja(kapa do poda za njih) dajemo zadnju marku iz dzepa za klub... To i jest nas posao ali ne znaci da ne smijemo kritikovati. A sad imamo mnogo stvari koje su nam na srcu. OK vjerovatno ne idemo u evropu, al ocekujem nesto da se desi sto ce popraviti nasu igru u skoroj buducnosti.To je najvaznije.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

nikad_izvini
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:59 am

Izlija je napisao/la:Kako bolan možeš meni reći da pričam gluposti, puna vam usta ultra furki kada se treba gađati tipkama sa tastature a kad treba stati ispred murije da se zaštite igrači onda fol malo je falilo jer su stajali tu negdje. Netrebaju da se prave belaji, i ja sam prvi izričito protiv izazivanja problema ali ako je problem već izazvan i napravljen onda nema te sile koja bi me spriječila da učinim sve što je u mojoj moći da ga i završim, do zadnje kapi krvi. Pa j*bote vi mlađi i nepamtite belaje koje je grupa predeverala, pogotovo one godine uoči rata i koju godinu poslje, sve ovo belaja u posljednih pet godina onda smo znali fasovat na jednom gostovanju, nama naša uprava slala policiju da nas bije a vi se žalite na naoštrenu Zeničku a za tvoju informaciju ista ta Zenička policija mi je 2 rebra slomila na jednoj utakmici pa šta, ništa. I nemoj mi govoriti zašto me sada nema jer odgovor nije za javnih foruma a svi upućeniji znaju zašto je stara garda prestala da ide. Stajanje u kopu nije samo navijanje 90 minuta.

edit:
samo da odgovorim ovom momku iznad, znaš čemu to vodi, slijedeće gostovanje Želje bi svi dobro razmislili smiju li nam izazvati belaj i smije li jedan jado od 35 kila koji je zadužen za čupanje korova na stadionu se onako ponašati. Sreća pa je sezona pri kraju a da ima još kola vidio bi osiljavanje raznoraznih lokalnih "kabadahija" kako se šepure ispred i piju krv na slamku navijačima.
Ili bi imali situaciju od 1.000 navijača u narednih 6 mjeseci i 50 ljudi na gostovanjima. To ti nije palo na pamet ?

Mani se priče o kojoj znaš 1% maksimum.

Vidim da si veliki navijač Željezničara, al' oko ovoga veze nemaš.

Vruća glava, vatra zbog poraza, sve jasno, al' ti je prica 0 bodova.

ellaxaz
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:11 am

Zeljo je danas zasluzeno izgubio utakmicu.
Sto se tice ponasanja nasih igraca tokom incidenta, ja sam npr. od njih stariji 10-15 godina u prosjeku, ali bih isto ili slicno postupio.
A ovo za Koldzu i ostale iz sportskog drustva, ne znam sta se krsi ako kazem kako se necija politicka karijera raspada i kako necija politicka stranka puca po savovima ili ko su ratni profiteri. Ljudima je ovo jednostavno jedina sansa da proguraju nesto preko cega ce obezbijediti egzistenciju, a u zivotu nista drugo ne znaju raditi.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

AnelZ
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:50 am

Izlija, opusti se malo. Nijedno rebro nije vrijedno da fasujes ni zbog jedne ideologije, a kamoli nesto vise. Citam ove tvoje postove, smatram da su tvoji postupci u tim situacijama bili pogresni jer si trebao pokusati smiriti tenzije, a ne ici da se povrijedis. Svi mi volimo Želju, ali ovo je bilo nesto sto su zapoceli igraci i oni su trebali da zavrse. Nevjerovatno pametan potez navijaca, iskusno i pametno su smanjili tenzije i svaka pohvala za to. Nije ni fazon uvijek pokusati eskalirati belaj kada god si u mogucnosti i da svako malo imas belaje i povrede, da uvijek postoji neki animozitet kada gostujes i da su svi nabrijani :) vremena se mjenjaju, za mene tuce i belaji na tribinama nisu normalna pojava.

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 05, 2016 5:36 am

omladina1921zeljina je napisao/la:Najgore mi što me poznanici pitice peru oko svega ovog, pa im moraš ko maloj djeci objašnjavat šta se dešavalo, a on pokušava da te proziva i stavlja se na stranu zeničke bagre.

Momcima samo zamjeram što su podlegli pritisku. Zato što nisu uspjeli da donesu 3 boda. Ostalo sve podržavam.
Ma i oni znaju sta im se dole desavalo i sta se desava kad dodje neki klub iz Sarajeva, ali oni i dalje nisu sažvakali derbi pa samo traze sitnicu kako bi mogli kobajagi nas zajeb.avat za nesto. Pa dokaz ti je onaj X protiv Zrinje kad oni nesto pokusavaju kao da smo mi izgubili kuci od Drine, al to je komleks...

Ja ne znam za vas ali ja oka nisam sklopio, glava me boli jutros, a moram do 6 ostat na faksu, tezak dan i jucer i danas.

Choks
Kontakt:

čet maj 05, 2016 6:48 am

Noć bez sna , ali nema veze . Uz Želju uvijek . Vratit se još jači . Meni je teže palo ovo oko stadiona , podmetanja, nego poraz juče jer smo katastrofa odigrali . Sva krivica je na stručnom štabu . Iako gotivim Mulalića ono juče je bilo jedno veliko ništa . I nema opravdanja . Što se tiče igračkog kadra , vezni nam fali i jedan štoper kao Džidić u Čelika , Bogi naš je baš spor frajko . Nadam se da nećemo gomilati igrače , i da nećemo zaboraviti naše mlade igrače . VTŽ :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

čet maj 05, 2016 7:26 am

ChWilla je napisao/la:i nemojte to što se evropa najvjerovatnije neće izboriti miješati sa renoviranjem stadiona. pa ne bi se igralo samo ove godine i da se igra. neće propasti radovi. investicija u vlastitu nekretninu ne propada, što više uradiš sad i svojim sredstvima manje će ti ostati za poslije.

sportski rezultat niko nikad ne može garantovati, koga god doveo od igrača i trenera, sport je uvijek sport. ali, od postavljanja stolica 2004. godine ništa suštinski nije urađeno. sad kad je konačno pokušano i konkretno krenuto da se nešto uradi, treba li stati ako se neće igrati ove godine? vas deset je pisalo da bi halalilo i dvije-tri sezone da to konačno krene. ali i nećeš halaliti sezonu zbog toga...halalićeš je jer je sport nepredvidiv. k'o da većina nas nismo mislili poslije evrope da imamo dobru ekipu, ili poslije derbija da edis ne treba ostati...

samo još jače, samo nastaviti s pričom, i samo regularno. u granicama dozvoljenih medijskih istupa, protesta, građanskog bunta...ali samo istinom u glavu, jer ona je na našoj strani. ne dozvoliti sitnim uhljupima i interesdžijama da to zaustave...a vidjeli ste šta hoće, sami su vam rekli. i čime se služe na putu do stambeno - poslovnog objekta na mjestu plavog zamka.
ružno sebe citirati, ali danas je novi dan, nova bitka, nova nafaka...
gradi željo boli te *****

exdomorocki
Kontakt:

čet maj 05, 2016 8:26 am

ž'21 je napisao/la:A **** ga Amar vise. Meni je taj covjek toliko radosti donio u zivotu ali daj da osvojimo sta bez njega. Amar Osim nije Zeljo.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Bez Brke,mi ni na igrici ne mozemo osvojiti nesto.Valjda je svima jasno.
Pa Brko se sa Violinom setao Premijer ligom.pametnom dosta
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

south side
Kontakt:

čet maj 05, 2016 8:29 am

Poslije prospavane noci idalje tvrdim da je nas najlosi dio kluba strucni stab na celu sa Edisom. pa samo kad vidim ko mu je pomocnik nije mi dobro ja neznam da smo i jednu utakmicu pod njegovom palicom odigrali da kazes razvalili smo protivnika pogotovo taktika i formacija koju postavlja svaku utakmicu totalno amaterske povlaci poteze cast njemu voli zelju i sve ali brate nije za prvog tima nikako .Pod hitno traziti nekog iskusnijeg strucnjaka
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

teteac8684
Kontakt:

čet maj 05, 2016 8:32 am

Završiti sezonu pa onda napraviti presjek...Nije sad vrijeme za neke promjene...Ono jučer je bilo jako loše, baš tanko...I u takvoj igri smo mogli do bod(ov)a, ali brat bratu nismo ni zaslužili...Jbg tako je kako je...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava