Nije problem Ahmetovic, on je van 16 cista 0, fazon je u tome sto treba neutralisati krila protivnika, neutralisati centarsuteve kojima se trazi Ahmetovic koji je solidan igrac ali samo u 16 metara. Ako neutralisemo njihova krila uradili smo pola posla. Njihova sredina je ocajna, tako da ne vjerujem da nam tu mogu praviti probleme. Rustemovic je panj kakvog ne bih pozelio nikome a jos im i kapiten, hahah. Sto se tice njihove odbrane najbolji igrac im je suspendovan(Balic). Vjerovatno ce protiv nas igrati na stoperskim pozicijama mali Mihojevic koji je odlican igrac i krampa u vidu Novakovica koji cesto zaboravlja svog igraca nakon centarsuteva, gubi se u prostoru i ima slabu koncentraciju. Lendricu se lopte moraju ali moraju slati u prostor a ne da se bori sa dvojcom stopera u vazdusnim duelima. Njihov Pavlovic je klasican tip linijskog golmana.
Ne svidja mi se sto se ponasamo bahato i podcjenjivacki prema protivniku, to sam primjetio na vise foruma, nikad nismo to radili, to je odlika pitara..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš!