Meni na telemahu nema ove televizije.LARS1921 je napisao/la:
Hoces moci stream uraditi a da ti ga ne ukidaju?

Meni na telemahu nema ove televizije.LARS1921 je napisao/la:
prazna obećanja pred izbore. Zar nismo ništa naučili zadnji 20+ godina?ISB87 je napisao/la:Veoma dobra ideja, a sad koliko je to izvodljivo? Ako jeste, dobra stvar bi bila da klub ovo nekako progura kroz opcinu, posto ova obecanja od kandidata nikad ne budu ispunjena.MrRiccoli je napisao/la:http://www.nasastranka.ba/samir-imamovi ... -izvodiva/ .... eh sad znam da nije mjesto politici i uopste ne reklamiram kandidata samo mi se svidja ova ideja i to bas bas...
broj 59, mora bitiPlava Porodica je napisao/la:Meni na telemahu nema ove televizije.LARS1921 je napisao/la:
Ja mislim da oni sami pravi stream programa na svojoj web stranici. Mislim, nisam siguran.LARS1921 je napisao/la:broj 59, mora bitiPlava Porodica je napisao/la:Meni na telemahu nema ove televizije.LARS1921 je napisao/la:
valjda ce prenosit, nadam se
Joj nisam ni upratio da imam, na 55.Grbavica je napisao/la:Ja mislim da oni sami pravi stream programa na svojoj web stranici. Mislim, nisam siguran.LARS1921 je napisao/la:broj 59, mora bitiPlava Porodica je napisao/la:
Meni na telemahu nema ove televizije.
valjda ce prenosit, nadam se
To buraz. Kakve legende i ručkovi. Bagra Želje ne može smisliti i mi bi se s njima jaranili i očekivali da njih tangira šta bi reko Mišo ili Hadžija, a oni ih ne mogu smisliti.Veteran je napisao/la:Ti ba veze nemaš ko da si sa Marsa pao. Ma ovi kriminalci bi se upišali od smijeha na pojavljivanje naših legendi. Mislim da znaš ko je u savezu...Dino Begić-predsjednik-pitar; Jasmin Baković generalni sekretar-pitar;sudijska organizacija Salem Prolić, Ibro Hasanbegović- mrtvi pitari. Mali Pilav na nakoj izmišljenoj funkciji, ali opet oko sudija i regularnosti- mrtvi pitar. NA ovo sve dodaj ovog Beusa iz Zrinjskog koji šapira sve gdje treba, i ne bira načine.Neandertalac je napisao/la:Kako da stanu? Da se slikaju ili bace koji interviju kao bivsa legenda?Hadzijalagic je napisao/la:Najbolje otici na Bilino kad repka igra, zapaliti pedesetak baklji i baciti isto toliko topovskih.. Isto to ponoviti i u iducoj tekmi repke
@Neandertalac Pa sto legende ne stanu u odbranu kluba.. Valjda prate desavanja u nasem fudbalu a i spletke oko dozvola za stadion i nase imovine.. Svi redom koje si pobrojao sute a ja nisam nigdje vidio da im je neko zabranio da u javnim nastupima okrive dusmane sto iz saveza sto ostale..
Zasto ne kao sadasnja?
Daj mu funkciju neka ON prica ISPRED kluba. Vrlo jesnostavno.
Onda ON kaze stop! Legenda!
Npr; Kada Miso Smajlovic hoda, Salem Prolic se vuce uz njegov rukav!
Salem Prolic je qarna za Misu Smajlovica, i nikad, ali nikad Salem Prolic nece SMJETI povuci liniji GOSPODINU MISI SMAJLOVICU!
LEGENDI!
Kume, nadam se da me shvatas.
Naš najjači adut ikada koji je sve ove miševe postrojavao je otjeran iz saveza našom zaslugom....od tada ga pušimo.....
Kakve crne legende meda oni ne mogu. Ovdje pakuj debele koverte, ili puši. Klub može samo tako, a mi navijači.....ima mnogo opcija, uključite maštu...
I još jedna stvar...generalni direktor javnog tv servisa je svaku tekmu na zapadu sa svojim sinom. Ima li iko pametan da malo porazgovara sa čovjekom....
![]()
![]()
Danas kraj mene bio u pokliklinici Sunce. Radio snimak skocnog zgloba. Blago hramlje na lijevu nogu.Eisenbahner1921 je napisao/la:Šta mu je tačno bilo?storm_raider je napisao/la:Krizman 7-10 dana van stroja. Ne znam je li neko to napisao.
Ma dobro obecanja nisam radi toga stavio nego radi fine ideje koju bi i klub nekad mogao uraditi ako Bog da ukoliko bude finansijabianco blu je napisao/la:prazna obećanja pred izbore. Zar nismo ništa naučili zadnji 20+ godina?ISB87 je napisao/la:Veoma dobra ideja, a sad koliko je to izvodljivo? Ako jeste, dobra stvar bi bila da klub ovo nekako progura kroz opcinu, posto ova obecanja od kandidata nikad ne budu ispunjena.MrRiccoli je napisao/la:http://www.nasastranka.ba/samir-imamovi ... -izvodiva/ .... eh sad znam da nije mjesto politici i uopste ne reklamiram kandidata samo mi se svidja ova ideja i to bas bas...
Sve je dobro dok je ne pocnes tuciHurmasica je napisao/la:bježi ba, kakav ti je to avatar, ganjam muhu kursorom k'o budala najvećagodrina je napisao/la:joj situacija na forumu, ko u siriji... ne zna se ko na koga preza
uvezemo 2 pobjede i opet se svi grlimo i volimo
Ama potpis od pocetka do kraja.Bravo,bravo,bravovrbanjusa je napisao/la:Naša ljubav prema Želji se ne može mjeriti riječima niti postupcima pojedinca. Svi imamo svoj način preživljavanja lijepih i ružnih trenutaka sa Klubom. A nije da ih nije bilo. I jednih i drugih.
Koliko me pamćenje služi unazad 25 godinam uvjek je bilo različitih mišljenja i različitih stavova kod navijača Želje. To je oduvjek bilo jako bitno jer nas je razdvajalo od drugih navijača i simpatizera drugih klubova.
Realno najsretniji sam bio dok sam se vodio onom starom od Zabranjenog Pušenja „ što manje dijete znaš, to si manje nesretan“. Tako i jeste. Najbolje je ne znati ko je predsjednik, član uprave, nadzorni odbor, direktor. U principu to su za navijača i simpatizera trivijalne stvari. Ti ljudi su prolazni i lako zamjenjivi i mi se ne trebamo zamarati oko njih i njihovih imena.
Na žalost duboko smo ušli u te priče oko ljudi u klubu. Ne znam zašto. Dok je bio Žujo nije se povlačila ova priča oko članova struktura kluba. Je li to zbog dobrih rezultata na terenu tadašnje garniture ili zbog nečeg drugog stvarno ne znam.
Trebamo se malo odmaknuti od imena ljudi i primaknuti ideji i filozofiji Željezničara. A to je da se poštuju različitosti, da uzgaja kultura dijaloga, da cijenimo i volimo sve ljude/žene plave boje. Bez toga se gubi smisao i srž naše filozofije. Jer Željezničar je više od kluba i to nije obična floskula, to je istina, aksiom. Bar za nas koji se okupljamo na ovakvim virtualnim mjestima. Željezničar nije klub koji će zabraniti bilo kome da dođe na stadion, neće nikad diskriminirati bilo koga, otvoren je prema svim ljudima, neće se priklanjati bilo kojoj opciji. Bar to tako treba da bude. Mi moramo to podržati.
Također moramo znati razliku između dobrog i lošeg. Između pozitivnog i negativnog. I kad hvalimo i kad osuđujemo moramo sagledati globalno stvar i dati svoju ocjenu. Ako već moramo to raditi. S tim da bi najbolje bilo držati se terena i dešavanja na njemu, jer smo zbog toga tu a ne zbog finansijskog izvještaja ili boje košulje nekog funkcionera kluba. Meni je teren najbitniji i svi koji su na terenu moraju imati moju podršku. Bez obzira na sve. Jer Željo je na terenu, nije Željo u plavom salonu ili VIP loži. Na terenu. A mi podržavamo Želju je li tako?
Zato se moramo preusmjeriti na teren, zbiti redove, napregnuti se ko žabe da damo podršku momcima na terenu. I što manje misliti o administraciji, stadionu, bagerima i ostalim nebitnom stvarima. Bez terena nema ni ostalih stvari.
Isto tako moramo prevazići razlike između sebe, spustiti loptu na zemlju i poštovati jedne druge. I diskutovati naravno ali bez potezanja teških riječi i omaložavanja sugovornika. Jer sjetite se kad krenete nekom nešto opsovati ili kad se krenete „svađati“ da i taj/ta sa druge strane navija za Želju. Navija za filozofiju poštovanja koja postoji 95 godina. Raduje se i pati kao i svi mi drugi.
ŽIVIMO ŽELJEZNIČAR
Odličan post...Svaka čast!!!vrbanjusa je napisao/la:Naša ljubav prema Želji se ne može mjeriti riječima niti postupcima pojedinca. Svi imamo svoj način preživljavanja lijepih i ružnih trenutaka sa Klubom. A nije da ih nije bilo. I jednih i drugih.
Koliko me pamćenje služi unazad 25 godinam uvjek je bilo različitih mišljenja i različitih stavova kod navijača Želje. To je oduvjek bilo jako bitno jer nas je razdvajalo od drugih navijača i simpatizera drugih klubova.
Realno najsretniji sam bio dok sam se vodio onom starom od Zabranjenog Pušenja „ što manje dijete znaš, to si manje nesretan“. Tako i jeste. Najbolje je ne znati ko je predsjednik, član uprave, nadzorni odbor, direktor. U principu to su za navijača i simpatizera trivijalne stvari. Ti ljudi su prolazni i lako zamjenjivi i mi se ne trebamo zamarati oko njih i njihovih imena.
Na žalost duboko smo ušli u te priče oko ljudi u klubu. Ne znam zašto. Dok je bio Žujo nije se povlačila ova priča oko članova struktura kluba. Je li to zbog dobrih rezultata na terenu tadašnje garniture ili zbog nečeg drugog stvarno ne znam.
Trebamo se malo odmaknuti od imena ljudi i primaknuti ideji i filozofiji Željezničara. A to je da se poštuju različitosti, da uzgaja kultura dijaloga, da cijenimo i volimo sve ljude/žene plave boje. Bez toga se gubi smisao i srž naše filozofije. Jer Željezničar je više od kluba i to nije obična floskula, to je istina, aksiom. Bar za nas koji se okupljamo na ovakvim virtualnim mjestima. Željezničar nije klub koji će zabraniti bilo kome da dođe na stadion, neće nikad diskriminirati bilo koga, otvoren je prema svim ljudima, neće se priklanjati bilo kojoj opciji. Bar to tako treba da bude. Mi moramo to podržati.
Također moramo znati razliku između dobrog i lošeg. Između pozitivnog i negativnog. I kad hvalimo i kad osuđujemo moramo sagledati globalno stvar i dati svoju ocjenu. Ako već moramo to raditi. S tim da bi najbolje bilo držati se terena i dešavanja na njemu, jer smo zbog toga tu a ne zbog finansijskog izvještaja ili boje košulje nekog funkcionera kluba. Meni je teren najbitniji i svi koji su na terenu moraju imati moju podršku. Bez obzira na sve. Jer Željo je na terenu, nije Željo u plavom salonu ili VIP loži. Na terenu. A mi podržavamo Želju je li tako?
Zato se moramo preusmjeriti na teren, zbiti redove, napregnuti se ko žabe da damo podršku momcima na terenu. I što manje misliti o administraciji, stadionu, bagerima i ostalim nebitnom stvarima. Bez terena nema ni ostalih stvari.
Isto tako moramo prevazići razlike između sebe, spustiti loptu na zemlju i poštovati jedne druge. I diskutovati naravno ali bez potezanja teških riječi i omaložavanja sugovornika. Jer sjetite se kad krenete nekom nešto opsovati ili kad se krenete „svađati“ da i taj/ta sa druge strane navija za Želju. Navija za filozofiju poštovanja koja postoji 95 godina. Raduje se i pati kao i svi mi drugi.
ŽIVIMO ŽELJEZNIČAR
O hajdedroba je napisao/la:http://****.ba/ino_fudbal/zvanicno-stilic-se-razisao-sa-apoel-om/207336