pon sep 19, 2016 11:37 pm
Nadam se da ce jovan vratiti Neandertalca i izvinuti mu se.Nije bas do toga doslo.Malo je naporan sa ponavljanjem postova, ali to ako je zabranjeno lagano se izbrise i vozdra.
@FKZ bravo, previse potenciramo pricu o nekim neprijateljima, a ne trudimo se da gledamo srz problema.
I neka si se vratio, baci koji post s vremena na vrijeme.
Sto se tice kluba normalno da nije bajno, u dugovima smo.Ova uprava pokusava to rijesiti kao i pitanje stadiona.Kapa dole.Sto se tice transfera fula je ali izasli su iz toga i nadamo se da ce odma nakon pauze to biti bolje.Nema nikakve potrebe pisati neka saopstenja oko toga, to je potpuno amaterski.Potrosilo se na raskide jbg, namaknut ce se kroz sponzore i nadam se da ce se to uskoro zaboraviti.
U vezi terena prvi kazem da smo, trenutno, jedan od najgorih timova u ligi spram plata, to je jedino mjerilo.Fudbal je biznis, nije kao nekada za raju.Ne moze se gledat ova patnja, stid me bude.Neki pisu da trebamo gledat samo lige petice, ali ne trazimo mi toliko.Koji dupli pas, dribling, gol ili dva i tjt.Bukvalno jedva odradimo jednu smislenu akciju po utakmici, o centarsutevima da ne pricam a tek o slobodnjacima.Nekako se vidi da nam atmosfera u ekipi nije zdrava, nije to to..bar nije kao u odinom mandatu.A tu je bilo vise problema nego sad.
Napisao sam da nemam nikakvih ocekivanja od ove sezone, ali mora i nas nekad sreca pogledat pa da se provucemo kao sugave kone.I da na pauzi popravimo sve, od atmosfere do igre.
MIRZA RASCIC