Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

chile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 19, 2016 7:32 pm

Jeste to fakat banovali covjeka koji ima drugacije misljenje od vecine tu.
Lik na kulturan nacin pokusava da ga prezentuje sad sto nekima smeta to je vise njihov problem.
Dok drugi imaju provilegiju da sagovornika nazivaju kerom ili nabijaju na vrsnjaka i onako predje se preko toga...
Tacno odes s jednog foruma na drugi koji u kratkom roku postaje losiji i gori umjesto suprotno...

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Elegant
Kontakt:

pon sep 19, 2016 7:37 pm

Jeste li vidjeli ovo:

http://www.nasastranka.ba/samir-imamovi ... -izvodiva/

Stadion, pomocni, podzemne garaze ... politicko ludilo i prazna obecanja. :rofl:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

pon sep 19, 2016 7:44 pm

Željezničar protiv Peleovog Santosa

http://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-pro ... a-4/22143/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sergejevic

pon sep 19, 2016 7:46 pm

Prije dvaes dana nas razvali Kokotov Vitez. ***** ti zivot.

ChWilla
Kontakt:

pon sep 19, 2016 7:54 pm

Elegant je napisao/la:Jeste li vidjeli ovo:

http://www.nasastranka.ba/samir-imamovi ... -izvodiva/

Stadion, pomocni, podzemne garaze ... politicko ludilo i prazna obecanja. :rofl:
za ovo samo treba da nas puste. tj. da nam daju regulacioni plan i dozvole. interes za gradnju je takav da ne treba ništa više, i da bi bukvalno prodajom zemlje imali tip top stadion.

naravno, to "samo" se u našoj stvarnosti i našem društvu neće desiti bez "kafe" u skladu sa vrijednosti posla...a ona je ogromna.
gradi željo boli te *****

boccaccio
Kontakt:

pon sep 19, 2016 7:56 pm

Kulturan dijalog mora postojati ovde. Bez obzira na temu, bez obzira na bilo kakve momente i bilo kakva misljenja koja se suprotstavljaju. Misljenja koja su razlicita i koja se individualno razlicito iznose su pozeljna za svaki forum, jer je to i smisao. Mi trebamo zrelom pricom zajednicki doci do odredjenih zakljucaka i nauciti svaki put ponesto kada sa nekim ulazimo u dijalog, ako vec ulazimo. I to sa kulturoloske strane posebno mora biti ispravno i dostojanstveno. Mi ovde nismo neprijatelji, mi smo na istoj strani. Volimo Zelju. Ako u pricama o Zelji iznosimo neko misljenje, zasto bi to misljenje moralo svima da se dopadne. Hajde da nadjemo nacin komunikacije i da prije nego sto odlucimo da se uputimo u rasprave, prvo dobro razmislimo kako i na koji nacin nekome odgovoriti, kako nekome potvrditi nesto ili kako nekome odgovoriti drugacijim razmisljanjem.
Najveca greska ovog foruma jeste ta sto sagovornici nastoje ubijediti jedan u odnosu na drugoga da je u pravu. I to sada mora biti tako jer ja to mislim da je tako. Ne mora bolan, ja sam u svojim procjenama oko nekih stvari, oko nekih igraca pogrijesio milion puta. Pa sam to shvatio tako i nesto naucio. Onda kada sam pogodio, nisam to nametao i govorio jesam li vam rekao. To je potpuno nevazno. Mi se ovde svi pitamo sami sa sobom i sa svima nama sta stima, sta ne stima, kako bi voljeli vidjeti i u kojem obliku naseg Zelju i sustina je zapravo klub kojeg volimo. Mi pojedinci koji piskaramo ovde smo potpuno nebitni u dokazivanju svoje volje nekome drugom. Postavljamo sebe i nasa misljenja iznad misljenja bilo koga drugog.

Ako ja u nekoj mojoj argumentaciji kazem nesto sto mislim vezano za moj klub, neko drugi mi odgovori da se ne slaze samnom, ja to ne trebam shvatiti licno, vec moram da pokusam da shvatim sta to meni neko prica, da sagledam stvari iz tog drugog ugla, da vidim zsto se to misljenje razlikuje, da mozda preispitam i svoje misljenje u vezi te tematike, mozda i naucim nesto, moguce da taj neko ima i sasvim dobar i logican zakljucak bez obzira sto se kosi sa mojim misljenjem. E onda se ovde nosimo kako treba i onda kroz postovanje zajednicki sagledavamo i uravnotezimo razmisljanja, pa onda zajedno tu nekako skontamo. Nema tu sujete. Evo mnogi ne mogu da se ukomponuju u razmisljanje @neandertalca, a ja evo dva dana potpuno normalno komuniciram sa njim . Potpuno normalno. Zasto? Zato sto obojica hocemo da procitamo sta jedan drugom imamo da kazemo , i postujemo to maksimalno. I cemu bi onda jedan drugom bili smetnja ovde? Polako bolan, razgovor kucu gradi.

Dajte da zajedno volimo Zelju, svako na svoj nacin, da postujemo to. Ja imam jedno vidjenje, neko drugi ima drugo vidjenje, li su oba vidjenja ustvari nacin kako bi nas dvojica voljeli da je Zelji bolje. To izgleda drugacije, ali ako ja ne vidim zasto bi mi bio bolji njegov nacin, to ne znaci da sam ja u pravu, trebam to sagledati ( ovde mislim na bilo koja dva sagovornika ili vise njih odjednom). Osnova svega je postovanje. Ovde nas ima puno, trebamo biti ponosni na to. Skupili smo se na ovom mjestu, mnogo je dobrih, starih forumasa ponovo doslo jer su oni davno odustali od onog tamo foruma, pa su se obradovali da ponovo budemo zajedno ovde. Zajednistvo ovde u svakom smislu treba da bude jedina osnova ovog okupljanja sa temom o ljubavi prema nasem Zelji. Bez obzira na razlicita razmisljanja.

Budimo razumni ubuduce, jer ovo sto mi imamo ovde, nema niko nigdje. Sami smo to stvorili, sami se izborili da budemo ovde i da na miru , bez uplitanja mozemo izdvojiti privatno vrijeme da bi bili zajedno uz naseg Zelju. A to je veliko. To znaci da volimo. Jer samo u pravoj ljubavi smo ovde iskreni i otvoreni prema sebi i prema svima. A biti otvoren znaci izreci i ljubav i pohvalu i kritiku prema nekome koga volis. To je onda jedina prava iskrena ljubav. Sve ljubavi nisu prave ljubavi ako nas ponekad ne zabole ili malo razocaraju. One se zbog toga jos vise vole. Ako je nekome nesto prava ljubav, onda je svima nama to nas Zeljo. Svi smo ovde zaljubljeni. I ja sam na to ponosan.

chile
Kontakt:

pon sep 19, 2016 8:10 pm

Veliki problem je sto vecina krece sa zakucanim stavovima.
Svi vide da ova prica oko legendi kluba ima itekako smisla i potencijala, samo sto je pokrenuo neandertalac a ne boccaccio ili neki "in" forumas.
Sad i on tvrdoglavo tu udara i ne popusta. Pitanje je koliko te nase legende imaju potencijala i mogucnosti te koliko zele da se ukljuce u rad kluba.
Recimo sam Refik je x puta ponovio da nece nista kako u klububtako ni reprezentaciji, dok ima i onih koji bi rado pomogli.
Sad na ovim ljudima u klubu je da nadju nacin kako da involviraju te ljude i iskoriste, a realno nije veliki broj takvih.
Po meni bi odlicno bilo privuci u klub generaciju koja je 80-tih osvjetlala ime kluba.
Mesa je selektor njega mozemo zaboraviti, Refik nece, Fico je u Australiji ako se ne varam ali sigurno ima i onih koji bi rado dosli i pomogli u skladu sa svojim kapacitetom, znanjem i mogucnostima.

Valter
Kontakt:

pon sep 19, 2016 8:11 pm

Povratak Dade sa posudbe, kao i povratak Bukija i Đele na bitne funkcije u klubu, stvari bi pokrenule ubrzanim tempom. Kontate? Za sve ostalo postoji dupli (trodupli) nik, pa se opet oglasiš.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

boccaccio
Kontakt:

pon sep 19, 2016 8:23 pm

chile je napisao/la:Veliki problem je sto vecina krece sa zakucanim stavovima.
Svi vide da ova prica oko legendi kluba ima itekako smisla i potencijala, samo sto je pokrenuo neandertalac a ne boccaccio ili neki "in" forumas.
Sad i on tvrdoglavo tu udara i ne popusta. Pitanje je koliko te nase legende imaju potencijala i mogucnosti te koliko zele da se ukljuce u rad kluba.
Recimo sam Refik je x puta ponovio da nece nista kako u klububtako ni reprezentaciji, dok ima i onih koji bi rado pomogli.
Sad na ovim ljudima u klubu je da nadju nacin kako da involviraju te ljude i iskoriste, a realno nije veliki broj takvih.
Po meni bi odlicno bilo privuci u klub generaciju koja je 80-tih osvjetlala ime kluba.
Mesa je selektor njega mozemo zaboraviti, Refik nece, Fico je u Australiji ako se ne varam ali sigurno ima i onih koji bi rado dosli i pomogli u skladu sa svojim kapacitetom, znanjem i mogucnostima.

Pa naravno, mi smo bas pricali na tu temu danas, vrlo prijatno i zrelo. I tako to treba. I ja sam misljenja da je ta generacija koju si spomenuo nekako u najboljim godinama za takve stvari. Oni stariji, koji su bas istinske legende, su u godinama, ljudi su jedva docekali penzije, i opet su tu negdje, blizu. Mladji i nisu bas legende, kada govorimo o poslijeratnim igracima, neki od njih su imali svoju sansu da se oprobaju u nekim funkcijama u klubu i to realno nije islo. Znamo to svi. I danas osjecamo te posljedice :mrgreen: . A ova generacija o kojoj pricas je bas jako zanimljiva, i mozda ona predratna bi isto bila prilicno zanimljiva. Nazalost, nema ih puno ovde, a ljudi su u najboljim godinama. Tu je selektor Bazdarevic, koji je selektor, Refik nije zainteresovan, on voli da bude u blizini , gleda utakmice, nece da se uvlaci u pricu na nacin na koji bi mi najvise voljeli, tu je donedavno bio Berjan, trener u omladinskom pogonu, a sada je preuzeo Slaviju gdje je sef struke, i Skrba je negdje bio tu u Slaviji ako dobro sjecanje sluzi. Odovic je sa Capljicem nekako u epizodama tu, ali eto, nazalost oni nisu u klubu, ali oni ljudi tipa Edina Curica, Edina Bahtica, Harisa SKore, Radmila Mihajlovica, Mirsada Baljica, Nene Starovlaha, oni su daleko od kluba i u drugim drzavama. Nema puno zaista nekog izbora u osnovi. Ko zna gdje je npr Veldin Karic danas, ili Gordan Vidovic, evo Mario Stanic je sve cesce na tribinama i u sve boljim je kontaktima sa klubom. Trebaju oni nama svi na svaki nacin. Nema tu dileme.

storm_raider
Kontakt:

pon sep 19, 2016 8:39 pm

Ja nazalost ne stizem u posljednje vrijeme biti tu. Moderacija radi odlican posao. Istina je da se greska potkrade tu i tamo, ali ovi momci besplatno, a to podebljavam, zapostavljaju mnoge stvari zarad ovog foruma. Iskljucivo zbog Zelje. Cijenimo to, ja veoma cijenim. Ipak, mislim da treba loptu spustiti na zemlju. Gresaka ima i to dosta. I to ce ispravljati.

@FK1921, dobrodosao nazad. Cijenim to sto si napisao, ali zelio bih da shvatis percepciju sa druge strane. Zbog nekih nickova koji su dolazili ovdje, pisali po facebooku lazi protiv misimovica, i ove uprave, ljudi su jednim dijelom postali paranoicni. Slazem se da tebe nisu smjeli u taj kos stavljati i da je moderacija trebala tu reagovati na vrijeme. Ponoviti se nece, taman ostao forum na 10 ljudi koji ce smisleno pisati. Isto tako, zelio bih da shvatis ovo sto sam ti napisao, a i prihvatis. Jednostavno, tada je takva atmosfera bila.

Iako jesam pohvalio moderaciju, za koju sam odgovoran, gresaka ima i radit ce se na tome da se otkloni. Generalno, kultura dijaloga je mnogo bolja nego na onom tamo forumu dok smo bili, ali ima jos tu jako mnogo prostora za napredak. I nikada nece biti savrseno, jednostavno je to tako, ali greske ce se ispravljati, a ja bih vas zamolio da istrpite to. Imamo mi svoj dio, gdje se dogovaramo i nije im lako sa mnom.. nimalo. :)

Larson nije vise moderator na ovom dijelu, on je moderaciju zasluzio odlicnim radom na snimcima i odrzavace svoj podforum za koji je odgovoran: viewforum.php?f=67" target="_blank

To sto je "plav", je isljucivo jer je moderator tamo. Sada cu da vidim sta je bilo sa Neandertalcem i rijesit cemo to. Za sve sto trebam na raspolaganju sam vam, kao i cijeli moderatorski tim.

Drzite se Zelje, razmjenjujte misljenja, "ukrstite koplja", ali nemojte raspravljati jedni o drugima. Za to ce svako biti sankcionisan, pocevsi od mene. Pogotovo ja.

Za "slobodnije" teme: viewtopic.php?f=51&t=219&start=3320" target="_blank

Takodjer, popularizirajmo svoju Historiju: viewforum.php?f=70" target="_blank

Uzivajte. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

FKZ1921
Kontakt:

pon sep 19, 2016 8:42 pm

Prica o sudijama...
Bez objektivnih razloga trazimo i nalazimo neprijatelje i dusmane kluba. Sudije,nogometni savez,politika,opozicija,bivsi igraci,bivsi treneri,bivsi predsjednici,menadzeri...
Kad kroz sistem ne mozes da das adekvatne odgovore na odredjene probleme,poseze se za izmisljanjem neprijatelja. To je bilo karakteristicno za komunisticke zemlje,posebno one sa zajebanijim komunizmom. Ali i u nasoj Yugi se posezalo za tim oprobanim receptom. Posebno pred njen raspad. A cilj je da se skrene paznja sa pravih problema,da se ne ulazi kroz sistem u rijesavanje tih problema...Kad je rijec o ovome,uvijek se sjetim filma Karaula. Ko nije gledao,ukratko...vojna karaula negdje na granici izmedju YU i Albanije. Komandir karaule,neki porucnik,inace rodom sa Vlasica, fasuje triper od neke kurave...Ne smije kuci da ga zena ne provali.Da bi nekako pokrio boravak na karauli dok ne ozdravi,izmislja pricu o tome kako Albanci pripremaju napad na Yu i moraju biti svi u stalboj borbenoj gotovosti.
Trebamo prestati traziti i izmisljati neprijatelje. Umjesto toga,treba siriti krug prijatelja.Razvijati dobre odnose sa ljudima iz saveza,komisijama koje se bave takmicenjem...Kako? Kroz formalne sastanke na kojima ce se bez medijske pompe ukazivati na ono sto mislimo da je uradjeno protiv interesa kluba. Kroz neformalna druzenja kroz koja ce se uspostavljati dobri odnosi i razvijati povjerenje. U ovakve aktivnosti se mogu ukljucivati i neki vazni ljudi koji nisu u upravljackim strukturama kluba a dio su Zelje na ovaj ili onaj nacin(legende,prijatelji kluba a neke vazne face...) Potpuno sam siguran da je to put da budes zasticen a s druge strane ne trazis da ti neko pomaze.
Treba siriti krug prijatelja u politici,kulturi,drustvenom zivotu...Mi smo gradski klub i moramo vazne ljude iz grada drzati sto blize klubu. Klub bi trebao biti dostupan tim ljudima. Dostupan u smislu da se gradi jedan prijateljski i opusten odnos,da se komunicira, da se ljudi pozivaju na utakmice i onako,na kafe,ruckove,da se s tim ljudima, ljudi koji vode klub, druze. Ili ako ne mogu,ne znaju,nece...moraju imati ljude,provjerene zeljovce,koji to znaju i hoce raditi u njihovo ime i u ime kluba. Kako god,moraju se imati ljudi koji se mogu nazvati kad klubu nesta gori.
Po meni je ovo pravi put za rjesavanje nekih od problema...odnosno,odgovor na problem sudjenja.

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon sep 19, 2016 8:42 pm

boccaccio je napisao/la:
chile je napisao/la:Veliki problem je sto vecina krece sa zakucanim stavovima.

Pa naravno, mi smo bas pricali na tu temu danas, vrlo prijatno i zrelo. I tako to treba. I ja sam misljenja da je ta generacija koju si spomenuo nekako u najboljim godinama za takve stvari. Oni stariji, koji su bas istinske legende, su u godinama, ljudi su jedva docekali penzije, i opet su tu negdje, blizu. Mladji i nisu bas legende, kada govorimo o poslijeratnim igracima, neki od njih su imali svoju sansu da se oprobaju u nekim funkcijama u klubu i to realno nije islo. Znamo to svi. I danas osjecamo te posljedice :mrgreen: . A ova generacija o kojoj pricas je bas jako zanimljiva, i mozda ona predratna bi isto bila prilicno zanimljiva. Nazalost, nema ih puno ovde, a ljudi su u najboljim godinama. Tu je selektor Bazdarevic, koji je selektor, Refik nije zainteresovan, on voli da bude u blizini , gleda utakmice, nece da se uvlaci u pricu na nacin na koji bi mi najvise voljeli, tu je donedavno bio Berjan, trener u omladinskom pogonu, a sada je preuzeo Slaviju gdje je sef struke, i Skrba je negdje bio tu u Slaviji ako dobro sjecanje sluzi. Odovic je sa Capljicem nekako u epizodama tu, ali eto, nazalost oni nisu u klubu, ali oni ljudi tipa Edina Curica, Edina Bahtica, Harisa SKore, Radmila Mihajlovica, Mirsada Baljica, Nene Starovlaha, oni su daleko od kluba i u drugim drzavama. Nema puno zaista nekog izbora u osnovi. Ko zna gdje je npr Veldin Karic danas, ili Gordan Vidovic, evo Mario Stanic je sve cesce na tribinama i u sve boljim je kontaktima sa klubom. Trebaju oni nama svi na svaki nacin. Nema tu dileme.
To je iz mog ugla jedina generacija koja moze nesto vise uraditi, a iz kluba se treba potruditi kako ih privuci, mislim i ovi iz vana bi dosli ako bi im se prezentovao neki plan i ideja
Svi oni vole Zelju i dio su te ideologije.
A ovo postratno je smjesno i smatrati legendama.
U biti klub se itekako treba okrenuti tim nasim ljudima.
Jbg mene dusa zaboli kad vidim da pitar drzi jednu od najvaznijih funkcija u klubu ali opet sebi kazem neka ga ako ce raditi kako treba, iako bi mnogo vise volio vidjeti naseg igraca na tom mjestu.
A ucinak istog cemo najbolje vidjeti u narednim prelaznim rokovima, eto doveo je trenera koga je dosta raje prizeljkivalo.

ChWilla
Kontakt:

pon sep 19, 2016 8:50 pm

svima njima će suditi samo rezultat. i za slavku se ovdje govorilo da je pitar, da pušta pitarima...mene ni danas nećete ubijediti da memišević koji sad razvaljuje u holandiji ono nije namjerno preskočio... :ganja:
gradi željo boli te *****

Veteran1965
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:14 pm

Neandertalac je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Najbolje otici na Bilino kad repka igra, zapaliti pedesetak baklji i baciti isto toliko topovskih.. Isto to ponoviti i u iducoj tekmi repke :mrgreen:

@Neandertalac Pa sto legende ne stanu u odbranu kluba.. Valjda prate desavanja u nasem fudbalu a i spletke oko dozvola za stadion i nase imovine.. Svi redom koje si pobrojao sute a ja nisam nigdje vidio da im je neko zabranio da u javnim nastupima okrive dusmane sto iz saveza sto ostale..
Kako da stanu? Da se slikaju ili bace koji interviju kao bivsa legenda?
Zasto ne kao sadasnja?
Daj mu funkciju neka ON prica ISPRED kluba. Vrlo jesnostavno.
Onda ON kaze stop! Legenda!

Npr; Kada Miso Smajlovic hoda, Salem Prolic se vuce uz njegov rukav!
Salem Prolic je qarna za Misu Smajlovica, i nikad, ali nikad Salem Prolic nece SMJETI povuci liniji GOSPODINU MISI SMAJLOVICU!
LEGENDI!

Kume, nadam se da me shvatas.
Ti ba veze nemaš ko da si sa Marsa pao. Ma ovi kriminalci bi se upišali od smijeha na pojavljivanje naših legendi. Mislim da znaš ko je u savezu...Dino Begić-predsjednik-pitar; Jasmin Baković generalni sekretar-pitar;sudijska organizacija Salem Prolić, Ibro Hasanbegović- mrtvi pitari. Mali Pilav na nakoj izmišljenoj funkciji, ali opet oko sudija i regularnosti- mrtvi pitar. NA ovo sve dodaj ovog Beusa iz Zrinjskog koji šapira sve gdje treba, i ne bira načine.
Naš najjači adut ikada koji je sve ove miševe postrojavao je otjeran iz saveza našom zaslugom....od tada ga pušimo.....
Kakve crne legende meda oni ne mogu. Ovdje pakuj debele koverte, ili puši. Klub može samo tako, a mi navijači.....ima mnogo opcija, uključite maštu...
I još jedna stvar...generalni direktor javnog tv servisa je svaku tekmu na zapadu sa svojim sinom. Ima li iko pametan da malo porazgovara sa čovjekom....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Kapiten
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:23 pm

jovane banuj se sam
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

psihopata
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:25 pm

FKZ1921 je napisao/la:Prica o sudijama...
Bez objektivnih razloga trazimo i nalazimo neprijatelje i dusmane kluba. Sudije,nogometni savez,politika,opozicija,bivsi igraci,bivsi treneri,bivsi predsjednici,menadzeri...
Kad kroz sistem ne mozes da das adekvatne odgovore na odredjene probleme,poseze se za izmisljanjem neprijatelja. To je bilo karakteristicno za komunisticke zemlje,posebno one sa zajebanijim komunizmom. Ali i u nasoj Yugi se posezalo za tim oprobanim receptom. Posebno pred njen raspad. A cilj je da se skrene paznja sa pravih problema,da se ne ulazi kroz sistem u rijesavanje tih problema...Kad je rijec o ovome,uvijek se sjetim filma Karaula. Ko nije gledao,ukratko...vojna karaula negdje na granici izmedju YU i Albanije. Komandir karaule,neki porucnik,inace rodom sa Vlasica, fasuje triper od neke kurave...Ne smije kuci da ga zena ne provali.Da bi nekako pokrio boravak na karauli dok ne ozdravi,izmislja pricu o tome kako Albanci pripremaju napad na Yu i moraju biti svi u stalboj borbenoj gotovosti.
Trebamo prestati traziti i izmisljati neprijatelje. Umjesto toga,treba siriti krug prijatelja.Razvijati dobre odnose sa ljudima iz saveza,komisijama koje se bave takmicenjem...Kako? Kroz formalne sastanke na kojima ce se bez medijske pompe ukazivati na ono sto mislimo da je uradjeno protiv interesa kluba. Kroz neformalna druzenja kroz koja ce se uspostavljati dobri odnosi i razvijati povjerenje. U ovakve aktivnosti se mogu ukljucivati i neki vazni ljudi koji nisu u upravljackim strukturama kluba a dio su Zelje na ovaj ili onaj nacin(legende,prijatelji kluba a neke vazne face...) Potpuno sam siguran da je to put da budes zasticen a s druge strane ne trazis da ti neko pomaze.
Treba siriti krug prijatelja u politici,kulturi,drustvenom zivotu...Mi smo gradski klub i moramo vazne ljude iz grada drzati sto blize klubu. Klub bi trebao biti dostupan tim ljudima. Dostupan u smislu da se gradi jedan prijateljski i opusten odnos,da se komunicira, da se ljudi pozivaju na utakmice i onako,na kafe,ruckove,da se s tim ljudima, ljudi koji vode klub, druze. Ili ako ne mogu,ne znaju,nece...moraju imati ljude,provjerene zeljovce,koji to znaju i hoce raditi u njihovo ime i u ime kluba. Kako god,moraju se imati ljudi koji se mogu nazvati kad klubu nesta gori.
Po meni je ovo pravi put za rjesavanje nekih od problema...odnosno,odgovor na problem sudjenja.

bravo,niko ne gleda to što nemamo igre nikako i što opucamo 2 puta po utakmici na gol,što nam se ekipa psihološki raspada,ali svi se bune što sudije ne navlače za nas zato što smo željo,što nemamo 2 penala po utakmici iz jednog ulaska u 16 tokom 90 minuta....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

MirsoNi
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:25 pm

Milovoju rođendan, ukoliko niko nije već napisao, zvanična objavila. Nek mu je sretno i da što bolje brani boje našeg kluba.

Hurmasica
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:26 pm

MirsoNi je napisao/la:Milovoju rođendan, ukoliko niko nije već napisao, zvanična objavila. Nek mu je sretno i da što bolje brani boje našeg kluba.
Neka mu je sa srećom, i što više dobrih partija u Želji :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kapiten
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:28 pm

U kupu bih želio vidjeti ovo
--------------------Fejzic---------------------
--Memija-- Boccaccini--- Kosoric-- Besirovic---
----- ------- Blagojevic---Ugljesa------------------
-------------------Zeric-----------------------
--Stanic--------------- --------------- Lazic
----------------Dzenis------------------
Zadnja izmjena: Kapiten, dana/u pon sep 19, 2016 9:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

storm_raider
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:29 pm

Krizman 7-10 dana van stroja. Ne znam je li neko to napisao.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava