Ja nazalost ne stizem u posljednje vrijeme biti tu. Moderacija radi odlican posao. Istina je da se greska potkrade tu i tamo, ali ovi momci besplatno, a to podebljavam, zapostavljaju mnoge stvari zarad ovog foruma. Iskljucivo zbog Zelje. Cijenimo to, ja veoma cijenim. Ipak, mislim da treba loptu spustiti na zemlju. Gresaka ima i to dosta. I to ce ispravljati.
@FK1921, dobrodosao nazad. Cijenim to sto si napisao, ali zelio bih da shvatis percepciju sa druge strane. Zbog nekih nickova koji su dolazili ovdje, pisali po facebooku lazi protiv misimovica, i ove uprave, ljudi su jednim dijelom postali paranoicni. Slazem se da tebe nisu smjeli u taj kos stavljati i da je moderacija trebala tu reagovati na vrijeme. Ponoviti se nece, taman ostao forum na 10 ljudi koji ce smisleno pisati. Isto tako, zelio bih da shvatis ovo sto sam ti napisao, a i prihvatis. Jednostavno, tada je takva atmosfera bila.
Iako jesam pohvalio moderaciju, za koju sam odgovoran, gresaka ima i radit ce se na tome da se otkloni. Generalno, kultura dijaloga je mnogo bolja nego na onom tamo forumu dok smo bili, ali ima jos tu jako mnogo prostora za napredak. I nikada nece biti savrseno, jednostavno je to tako, ali greske ce se ispravljati, a ja bih vas zamolio da istrpite to. Imamo mi svoj dio, gdje se dogovaramo i nije im lako sa mnom.. nimalo.
Larson nije vise moderator na ovom dijelu, on je moderaciju zasluzio odlicnim radom na snimcima i odrzavace svoj podforum za koji je odgovoran:
viewforum.php?f=67" target="_blank
To sto je "plav", je isljucivo jer je moderator tamo. Sada cu da vidim sta je bilo sa Neandertalcem i rijesit cemo to. Za sve sto trebam na raspolaganju sam vam, kao i cijeli moderatorski tim.
Drzite se Zelje, razmjenjujte misljenja, "ukrstite koplja", ali nemojte raspravljati jedni o drugima. Za to ce svako biti sankcionisan, pocevsi od mene. Pogotovo ja.
Za "slobodnije" teme:
viewtopic.php?f=51&t=219&start=3320" target="_blank
Takodjer, popularizirajmo svoju Historiju:
viewforum.php?f=70" target="_blank
Uzivajte.

Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/