Eto te ko tiktak i amazon jbt poceo si sam sa sobom pisati....Neandertalac je napisao/la:Nisam ja bitan. Ja se zrtvovo Danan@
Pustio da me pljujete!
Znas sta je fazon. Stotine Zeljovaca ovo citaju!
Moje argumente!
I tvoje argumente!
Zaboravio si to
Imaju i oni svoje misljenje, znaju ko su legende i da li trebali biti u klubu.
Jos sam i narkoman kazes. Bravo. Hvala.
realno nije uredu da ga banujete za to, ne valja jednoumlje na forumu a bojim se da se upravo to desavajovanmaksimovic je napisao/la:Neandertalac pauzira 7 dana, jer cijeli dan stavlja isti post, neka malo odmori i razbistri glavu, nije forum sve u zivotu!!!
Stanića, a beširevića na beka ili boccaccinija na beka, a acu i osmankovica u odbranuLAPAZ je napisao/la:Gledam sastav kod Hurmasice i pokusavam odmorit Miru, ali koga stavit
I ja ev cekam jer vidim da je tusergejevic je napisao/la:Nadam se da ce @FKZ1921 napisati nesto da zaokuzimo dosadasnji dio prvenstva i sve sto se izdesavalo. Vidim da je trenutno tu, pa eto valjalo bi nesto njegovo procitati.
Hvala ti k'o bratu rođenom. Kad god taj lik piše ovdje, tema se totalno zasere. Nije stvar u jednoumlju, nego, što lik namjerno želi isprovocirati druge forumaše, ponavljajujući jedno te isto, iz stranice u stranicu. 1/1 me podsjeća na onog @hrasno1921 sa gg.ba. Samo što ovdje nema ace smotanog da ga štiti. I zato vas molim da ne dopustite da takve individue unište i ovaj forum.jovanmaksimovic je napisao/la:Neandertalac pauzira 7 dana, jer cijeli dan stavlja isti post, neka malo odmori i razbistri glavu, nije forum sve u zivotu!!!
Jos malo. Na polusezoni dolazi NevresJaozinho22 je napisao/la:Banuj onda i mene što prozivam odlazak Vece ublehaša !!!