bilo bi dobro iz niza drugih razloga. ali lopovluku u savezu ne bi prismrdilo, jer ne može ništa uzrocima istog...Leon_Professional je napisao/la:Ima tu svasta.. Sta reci.
Dobro bi bilo da nas zastupaju takvi ljudi kakve navodite. Mada oni opet nista ne bi napravili spektakularno.
Bas je ChWilla dobro rekao, Zrinja nema legende a ima pogodnosti. Znaci nije u tome potpuno rjesenje problema.
Ovo su uhljupi i samo traze svoju korist, mozda ce malo zadrhtati pred "legendom", al boli njeg briga na kraju jer ce on dobiti pare u svoj djep.
To je tako u ovoj zemlji. Sve dok nam je prosjek 600-800 maraka tako ce biti. Pa kome danas od ovih sto imaju prosjecnu platu ne bi valjalo dodatno na platu da legne 200-300 maraka. Svako se proda jer nam je stanje u drzavi takvo.
Jos tome pridodas politiku i onda si u totalnom kc. Ne pomaze ni Ivica licno da dodje i zasptupa klub.
P.S bolje mi je bilo kad sam se doskolovavao za Profi licencu...
A ja ti opet kažem nisi dobarNeandertalac je napisao/la:Sale@ ba;
Vidi ovo;
; Kada Miso Smajlovic hoda, Salem Prolic se vuce uz njegov rukav!
Salem Prolic je qarna za Misu Smajlovica, i nikad, ali nikad Salem Prolic nece SMJETI povuci liniji GOSPODINU MISI SMAJLOVICU!
LEGENDI!
Sale@ al sto posto?
Salem da Misi povuce liniju? Hadziji?
Hahhahahhaaa, pa zajebajes me
Cuj Salem nam povukao liniju, mi sutimo.
Salem Prolic. Znas kako ga gsn Miso zna; ma onaj znas, onaj debeli sto je sudio. Ma ja taj!
On je mali mis za nase legende!
Gdje ce on nama sta crtat!
Ne savez, ON!
Napadnes njega. Nemaju kud!
A ne sa savezom ratovat.
A Legende bi pojele Salema!
Za dorucak!
Da legende sute Salemu!?
Hahahahahahhahahhahaha
upravo to. Valjali bi za druge stvari ali za ovo o cemu se prica cijeli dan ne bas.ChWilla je napisao/la:bilo bi dobro iz niza drugih razloga. ali lopovluku u savezu ne bi prismrdilo, jer ne može ništa uzrocima istog...Leon_Professional je napisao/la:Ima tu svasta.. Sta reci.
Dobro bi bilo da nas zastupaju takvi ljudi kakve navodite. Mada oni opet nista ne bi napravili spektakularno.
Bas je ChWilla dobro rekao, Zrinja nema legende a ima pogodnosti. Znaci nije u tome potpuno rjesenje problema.
Ovo su uhljupi i samo traze svoju korist, mozda ce malo zadrhtati pred "legendom", al boli njeg briga na kraju jer ce on dobiti pare u svoj djep.
To je tako u ovoj zemlji. Sve dok nam je prosjek 600-800 maraka tako ce biti. Pa kome danas od ovih sto imaju prosjecnu platu ne bi valjalo dodatno na platu da legne 200-300 maraka. Svako se proda jer nam je stanje u drzavi takvo.
Jos tome pridodas politiku i onda si u totalnom kc. Ne pomaze ni Ivica licno da dodje i zasptupa klub.
P.S bolje mi je bilo kad sam se doskolovavao za Profi licencu...
Al fakat zadnjih dvadesetak stranica je da te Bog sacuva. I ovaj forum ce sjebati.irfo je napisao/la:Situacija u klubu i na forumu :
Promjeni dilera...Neandertalac je napisao/la:Boccacio@
Sergejevic@
Delinjo@
Storme@
Nikad izvini@
Hadzialagic@
Ajzea@
Minjore@
Grbavica@
Vrbanjusa@
FKZ 1921@
Super@
Kraj Price@
LeonProfesionalac@
I Ostali@
Slazete li se da Legende ne mozes tako sutati, omalovazavati, kaznjavati, varati, blefirati, zavlaciti, levatiti, na kraju krajeva.
A ne kao Danan@
Odmah satro afere neke, uz klasicnu pricu; sjetite se, ako vam dodju `ovi` bice mrak.
Malo providno, jel tako?
Ne moze nas Zeljovce niko kupit!
Mi se ne sklanjamo!
Nas ne sutaju!
Ne zajebavaju nas!
Oni su istoriju pisali!
Ne mozes reci ONI prije su!
Oni prije su stvarali istoriju!
Je li to Danan@ legende prozivas?
Daj nam tacno imena koga prozivas?
Koju Legendu?
Ne mozes za legende u mnozini govorit! Je li ti jasno!
Danane@ i ostali!
Legendama Danam@ da prosipa istoriju!?
Ne moze to Danane@
Legende TEBI pricaju istoriju!
Kontas?
Naravno da mislim da trebaju, objasnio sam ti u prethodnom postu. Medjutim kroz prizmu gledanja na sudjenje, ne bi nazalost ti ljudi donijeli nista novo. Nazalost. Klub, kako sam vec objasnio, ima doticaja i uske veze sa legendama kluba. Dosta dobrih stvari je rijeseno vezano za njih. Neke od legendi su u skupstini kluba, kao najveceg organa kluba. Usko u upravi nisu, no to je operativni dio funkcije kluba koji se bavi posebnim segmentima i radom na temama za koje treba strucnost. Vezano za sporstki segment, ja bih naravno volio i vjerujem da bi i svi voljeli da je jedan Refik tu, medjutim on jednostavno nije zainteresovan za obavljanje bilo kakve duznosti. Nije nikada ni bio, on voli biti zeljin navijac i to je posteno. Cesto je tu. Legende kluba, kratko i jasno sami po sebi i prema svojstvu legende kluba, trebaju biti usko vezani uz klub a naravno i da rade tu u korist kluba, kao sto su i mnogi radili, sreca je da su im ovi ljudi sada uspjeli konacno obezbijediti da ljudi mogu otici u zasluzenu penziju. Mislim da ne mogu biti jasniji nego sto sam bio. Legende trebaju biti u klubu. Uvijek i u svakom momentu.Neandertalac je napisao/la:Boccacio@
Ne moras nista objasnjavati. Shvatam ka tebe u potpunosti.
Kratko i jasno hajde pricamo.
Trebaju li legende biti u klubu?
Je li mislis da bi legende radile ovako?