Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ISB87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 19, 2016 3:23 pm

Oprosti nam fadile...
MIRZA RASCIC

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon sep 19, 2016 3:26 pm

Terhana majka, a ni rasol nije loš.

LARSSON
Kontakt:

pon sep 19, 2016 3:27 pm

frajer nas jebe svaki dan i ne vadi :lol: al ne ide mu loše za sad

Leon_Professional
Kontakt:

pon sep 19, 2016 3:29 pm

Ima tu svasta.. Sta reci.
Dobro bi bilo da nas zastupaju takvi ljudi kakve navodite. Mada oni opet nista ne bi napravili spektakularno.
Bas je ChWilla dobro rekao, Zrinja nema legende a ima pogodnosti. Znaci nije u tome potpuno rjesenje problema.
Ovo su uhljupi i samo traze svoju korist, mozda ce malo zadrhtati pred "legendom", al boli njeg briga na kraju jer ce on dobiti pare u svoj djep.

To je tako u ovoj zemlji. Sve dok nam je prosjek 600-800 maraka tako ce biti. Pa kome danas od ovih sto imaju prosjecnu platu ne bi valjalo dodatno na platu da legne 200-300 maraka. Svako se proda jer nam je stanje u drzavi takvo.
Jos tome pridodas politiku i onda si u totalnom kc. Ne pomaze ni Ivica licno da dodje i zasptupa klub.

P.S bolje mi je bilo kad sam se doskolovavao za Profi licencu...
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u pon sep 19, 2016 3:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac

pon sep 19, 2016 3:30 pm

Da se samo nadovezem na ovaj blirljantni prijedlog;

Gospodin Misimovic i upravni odbor po vec ranije utvrdjenim procedurama, na mjesto SPORTSKOG DIREKTORA postavljaju Refika Sabanadzovica!
Njegovi savjetnici ce biti gospoda; Miso Smajlovic i gsn Enver Hadziabdic!

Pa kaze Misimovic;

Ovi ljudi nam mogu pomoci!
Odlucili smo se na ovaj korak jer je to pravilan put, legende FK Zeljeznicar, treba da budu u klubu!

Mi cemo ostati u klubu i raditi u administraciji, to je posao koji najbolje radimo i budzet ce se dogovarati sa SD i strucnim stabom po potrebama.
Radit cemo zajedno, svako u svojoj STRUCI.
Nastaviti cemo da radimo na projektu renoviranja stadiona.

Pa nam baci koji finansijski izvjestaj, bilo koji, ne treba on ni da nas zanima previse.

I kaze; a rijec prepustam SD sto se tice sporta, terena, ekipe, pojacanja, taktike, mladih, pojacanja, raskida ugovora i ostalog u sportskom segmentu, pa i sudija, oni su `odgovorne osobe`.

Ovo bi bilo idealno.
Željeznicar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

pon sep 19, 2016 3:30 pm

Leon_Professional je napisao/la:Ima tu svasta.. Sta reci.
Dobro bi bilo da nas zastupaju takvi ljudi kakve navodite. Mada oni opet nista ne bi napravili spektakularno.
Bas je ChWilla dobro rekao, Zrinja nema legende a ima pogodnosti. Znaci nije u tome potpuno rjesenje problema.
Ovo su uhljupi i samo traze svoju korist, mozda ce malo zadrhtati pred "legendom", al boli njeg briga na kraju jer ce on dobiti pare u svoj djep.

To je tako u ovoj zemlji. Sve dok nam je prosjek 600-800 maraka tako ce biti. Pa kome danas od ovih sto imaju prosjecnu platu ne bi valjalo dodatno na platu da legne 200-300 maraka. Svako se proda jer nam je stanje u drzavi takvo.
Jos tome pridodas politiku i onda si u totalnom kc. Ne pomaze ni Ivica licno da dodje i zasptupa klub.

bilo bi dobro iz niza drugih razloga. ali lopovluku u savezu ne bi prismrdilo, jer ne može ništa uzrocima istog...
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u pon sep 19, 2016 3:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

pon sep 19, 2016 3:31 pm

fazon je sto bi rijetko koja legenda pristala da mu se blati ime i da ima posla sa kriminalcima poput Prolica i ostalih stakora....evo primjer Refika sto njemu to treba u iivotu ...ima pare uziva boli ga *****,da mu ime blati neki Salem Prolic ma nema sanse da bi on sebi to dozvolio ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

salle86
Kontakt:
Status: Online

pon sep 19, 2016 3:42 pm

Neandertalac je napisao/la:Sale@ ba;
Vidi ovo;

; Kada Miso Smajlovic hoda, Salem Prolic se vuce uz njegov rukav!
Salem Prolic je qarna za Misu Smajlovica, i nikad, ali nikad Salem Prolic nece SMJETI povuci liniji GOSPODINU MISI SMAJLOVICU!
LEGENDI!

Sale@ al sto posto?

Salem da Misi povuce liniju? Hadziji?

Hahhahahhaaa, pa zajebajes me :-)

Cuj Salem nam povukao liniju, mi sutimo.
Salem Prolic. Znas kako ga gsn Miso zna; ma onaj znas, onaj debeli sto je sudio. Ma ja taj!

On je mali mis za nase legende!
Gdje ce on nama sta crtat!
Ne savez, ON!

Napadnes njega. Nemaju kud!

A ne sa savezom ratovat.

A Legende bi pojele Salema!
Za dorucak!
Da legende sute Salemu!?

Hahahahahahhahahhahaha
A ja ti opet kažem nisi dobar
Ovo je Bosna, nije danska
Ovde ljudi sa fakultetom kopaju kanale a oni sa 4 razreda osnovne su direktori firmi
Tako da ta tvoja priča kako prolić ne smije miši crtati linije ne pije vode. NA ŽALOST
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

pon sep 19, 2016 3:48 pm

ChWilla je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Ima tu svasta.. Sta reci.

bilo bi dobro iz niza drugih razloga. ali lopovluku u savezu ne bi prismrdilo, jer ne može ništa uzrocima istog...
upravo to. Valjali bi za druge stvari ali za ovo o cemu se prica cijeli dan ne bas.

Tesko da ce se ista promijeniti da li se mi zalili ili ne zalili. Siroki se i prosle godine zalio a opet im se desava, tako isto i mi. Mislim da je isforsirana tema, nema neke korsiti od ovog, ali eto neka se pise.

Da napisem kakav bi sastav volio vidjeti protiv Brotnja:
Veca- Memija, Osmankovic, Boca, Besirevic - Blagojevic, Markovic, Zera, Stevanovic, Lazic - Dzenis. Mozda malo riskantno ali ko riskira taj profitira :mrgreen:

Neandertalac

pon sep 19, 2016 3:50 pm

Jos jednom, da nacrtam;

Misi Smajlovicu da neki Salem nacrta liniju?

Miso Smajlovic ima 77 godina. U fudbalu 70.
Igrao u Zelji skoro deset god davni 60_ih.
Bio trener. Sportski direktor. U klubu.
Selektor BiH.

Legenda kluba!

Misi Smajlovicu da neki Salem nacrta liniju?
Misi Smajlovicu da menager uvali igraca, da mu igrac ode, da mu dovedu i odvedu 20 igraca!
Misu da levate?
Menageri?

Ne smiju ga pozdravit ako njemu nije drago!

Misi da igraci prodaju fore, on igro i gledo kako se fudbal razvija jos dok su se neki u testisima igrali.

Nema njemu fazona.
Ili jesi ili nisi igrac!
Valja zasluzit mjesto u Zelji!
A ne sa you tuba da se kvalifikujes!

Ovo je Zeljo, znas li ko je sve igrao u ovom klubu?

Pa kazes covjeku!
Da se ne bi zajebavo jer prlja nam sveti dres! Sramoti ga!

To legendama ne bi prolazilo!

Sale@ Ok, posteno. Ja nisam rekao da nema toga, ali gledaj malo brate sta pisem.
Ne mozes legende tek tako sutat.
Crtat im linije. Uvaljivat igrace.

Ipak su legende visi nivo, zar ne?

Zar ne bi trebalo da su bar u klubu? Na funcijama. Da nas vode, da nam prenosu iskustvo!?

boccaccio
Kontakt:

pon sep 19, 2016 3:51 pm

Ma evo da ti kazem @neandertalac, udjem ja malo virnem i procitao sam sta si napisao vezano za legende i sudjenje, i naravno sa moralne strane gledajuci, to jeste tako i naravno da legende Zelje uvijek imaju otvorena vrata. Opet ce ici na stranu ove uprave kad ovo napisem, ali sta mogu kada one ranije uprave nisu uradile nista drugo nego pokopale sve do jednu legendu kluba, pa je ova uprava u tom kontekstu napravila pomake po tom pitanju i prema legendama kluba odradila fin posao, a na vise nacina je i uticala da se neke legende konacno u nasem klubu pocnu osjecati kao legende. Ima tu mnogo dokaza, a ja nemam vremena da pisem o tome. No jednom cu poseban osvrt napraviti na to i uporediti odnos prema legendama danas i nekada, kao i odnos legendi prema klubu danas i nekada. Razlika je ogromna.
Meni je drago sto tako pises i sto tako mislis danas, legende ce uvijek trebati klubu i klub ce uvijek trebati svoje legende, to je nerazdvojno uvijek trebalo biti kada je u pitanju Zeljo. I tu nema nikakvih dvojbi, bar po mom skromnom misljenju. Mozda i ne znas ali misljenja i savjeti legendi u nekom kontekstu postoje u razmjeni komunikacije izmedju danasnjih struktura i samih legendi. Kroz neka misljenja to se desava.

Vezano za uoblicavanje ove tvoje misli a kroz sudjenje, nazalost jako sam sklon da naginjem onome sto @cwilla nastoji da objasni, nemam potrebe da ovo previse sirim unedogled, medjutim losa je situacija po tom pitanju i mnoge druge stvari su u igri, te je i u tom kontekstu jako interesantan post od @veteran koji gotovo prosao nezapazeno i koji je vezan za sudjenje, a koji sablaznjava u svojoj nepobitnoj istini. Nazalost. Bilo bi meni ok da se pokusa tako kako si ti to lijepo napisao, mada sam misljenja da sportski razlozi ovde nisu u igri, i nase legende bi prosle kako bi prosle. Po meni se tu ne podmece obraz koji smo gradili sa tim legendama vec deset decenija, a dozivjeti poraz kroz to bi bilo zaista ponizavajuce, i vise nego kako je to sada. Ovde se treba izboriti sa jednom drugom vrstom desavanja, a mislim da je @cwilla u nekoj realnijoj slici u kratkom objasnjenju to nama predstavio kako jeste. Stvarno nazalost. Nemoj misliti da se meni ovo svidja sto sam napisao. Volio bih da to moze tako kako si napisao. Bio bih presretan. Nemam vremena, izvini molim te.

irfo

pon sep 19, 2016 3:55 pm

Situacija u klubu i na forumu :

slika

vrbanjusa
Kontakt:

pon sep 19, 2016 3:57 pm

Dajte ovaj prilog iz Čajniča :shisha:
21 10 4

Petrović Slavko

LAPAZ
Kontakt:

pon sep 19, 2016 3:58 pm

Bujrum :)
slika

Hadzijalagic
Kontakt:

pon sep 19, 2016 4:05 pm

Spalo se sa janjetine na cevape i brizle..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Neandertalac

pon sep 19, 2016 4:07 pm

Boccacio@

Ne moras nista objasnjavati. Shvatam ka tebe u potpunosti.

Kratko i jasno hajde pricamo.

Trebaju li legende biti u klubu?
Je li mislis da bi legende radile ovako?

cala
Kontakt:

pon sep 19, 2016 4:08 pm

irfo je napisao/la:Situacija u klubu i na forumu :

slika
Al fakat zadnjih dvadesetak stranica je da te Bog sacuva. I ovaj forum ce sjebati.

Dzezvar
Kontakt:

pon sep 19, 2016 4:13 pm

Neandertalac je napisao/la:Boccacio@
Sergejevic@
Delinjo@
Storme@
Nikad izvini@
Hadzialagic@
Ajzea@
Minjore@
Grbavica@
Vrbanjusa@
FKZ 1921@
Super@
Kraj Price@
LeonProfesionalac@

I Ostali@

Slazete li se da Legende ne mozes tako sutati, omalovazavati, kaznjavati, varati, blefirati, zavlaciti, levatiti, na kraju krajeva.

A ne kao Danan@

Odmah satro afere neke, uz klasicnu pricu; sjetite se, ako vam dodju `ovi` bice mrak.
Malo providno, jel tako?

Ne moze nas Zeljovce niko kupit!
Mi se ne sklanjamo!
Nas ne sutaju!
Ne zajebavaju nas!

Oni su istoriju pisali!
Ne mozes reci ONI prije su!

Oni prije su stvarali istoriju!

Je li to Danan@ legende prozivas?

Daj nam tacno imena koga prozivas?
Koju Legendu?

Ne mozes za legende u mnozini govorit! Je li ti jasno!

Danane@ i ostali!

Legendama Danam@ da prosipa istoriju!?
Ne moze to Danane@

Legende TEBI pricaju istoriju!

Kontas?
Promjeni dilera...
Kontas!
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Neandertalac

pon sep 19, 2016 4:16 pm

Nisam ja bitan. Ja se zrtvovo Danan@
Pustio da me pljujete!

Znas sta je fazon. Stotine Zeljovaca ovo citaju!
Moje argumente!
I tvoje argumente!
Zaboravio si to ;)

Imaju i oni svoje misljenje, znaju ko su legende i da li trebali biti u klubu.

Jos sam i narkoman kazes. Bravo. Hvala.

boccaccio
Kontakt:

pon sep 19, 2016 4:18 pm

Neandertalac je napisao/la:Boccacio@

Ne moras nista objasnjavati. Shvatam ka tebe u potpunosti.

Kratko i jasno hajde pricamo.

Trebaju li legende biti u klubu?
Je li mislis da bi legende radile ovako?
Naravno da mislim da trebaju, objasnio sam ti u prethodnom postu. Medjutim kroz prizmu gledanja na sudjenje, ne bi nazalost ti ljudi donijeli nista novo. Nazalost. Klub, kako sam vec objasnio, ima doticaja i uske veze sa legendama kluba. Dosta dobrih stvari je rijeseno vezano za njih. Neke od legendi su u skupstini kluba, kao najveceg organa kluba. Usko u upravi nisu, no to je operativni dio funkcije kluba koji se bavi posebnim segmentima i radom na temama za koje treba strucnost. Vezano za sporstki segment, ja bih naravno volio i vjerujem da bi i svi voljeli da je jedan Refik tu, medjutim on jednostavno nije zainteresovan za obavljanje bilo kakve duznosti. Nije nikada ni bio, on voli biti zeljin navijac i to je posteno. Cesto je tu. Legende kluba, kratko i jasno sami po sebi i prema svojstvu legende kluba, trebaju biti usko vezani uz klub a naravno i da rade tu u korist kluba, kao sto su i mnogi radili, sreca je da su im ovi ljudi sada uspjeli konacno obezbijediti da ljudi mogu otici u zasluzenu penziju. Mislim da ne mogu biti jasniji nego sto sam bio. Legende trebaju biti u klubu. Uvijek i u svakom momentu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava