Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Neandertalac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 19, 2016 1:08 pm

Da pojasnim.

Znas sta je ovo sa sudijama?

Siroki i ponisteni go. Zalili se mi. Javno. A fino nam govorili nemojte se zaliti, priznajemo gresku ali ne javno. I mi ih napali u medijima.
Oni nam; povukli liniju!
Samo sto nismo skontali koja je to linija. Ona koja se ne smije prijeci i mi je predjemo.
Oni kazu ok, sada cemo da vas handrimo.
I handre nas sve od tada. Svaki sudija u ligi, skoro svaku utakmicu!
Jasu nas!
I nikom nista, mi sada sutimo ko kuje zadnje, izasao nekakav bankar i reko ne smiju krasti Zelju. Sada suti!
Kada smo to prije mi ovako sutili?
Kada smo pustali da nas ovako ponizavaju?
Nikad!

Eh vidi sada;

Hadzija, Miso, Refik...itd, sazovu PRESS konferenciju ispred kluba!
Legende zovnule!
Dodju svi, i oni kazu;
Dobar dan, ja sam taj i taj, u Zelji sam 50 godina a toliko i VISE u fudbalu!
Pogledajte gospodo ovaj video, ovog `sudiju` Vladimira Bjelicu.
Pa ide video, pet tekmi, u svih pet, kardinalne greske.

Pa pitaju legende; jeste li svi vidjeli da ovaj sudija sudi na steti Zelje?

Svi kazu; Jesmo!

Legende zakljucuju; necemo da nam ovaj sudija sudi vise, i necemo da nam ostale sudije ovako sude!

Kraj price!

Sada su legende nacrtale liniju! Rekli stop!
Da vidimo ko ce iz saveza smjeti da je predje. Da vidimo kakvo ce nam onda biti sudjenje.

I ovo gledaju svi. Svi su culi za Hadziju, Misu, Refika, svima je NORMALNO da oni izadju ispred kluba i pricaju u vezi SPORTA. A ne bankar da izadje.
Ovi ljudi imaju damu, ne povlace se kada im neko nacrta liniju, ne mozes njih sutat kako hoces! Nekaznjeno!

Kontas?
Moze ovako?
Željeznicar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:10 pm

jel ti kontaš da se tu krčme milioni? i da nikakav problem nisu imali da kradu želju ni kad su hadžija i mišo bili na klupi kraj aut linije? i da ni ona garnitura saveza nikad ne bi otišla da nije uefa zaprijetila izbacivanjem iz takmičenja?
gradi željo boli te *****

Neandertalac

pon sep 19, 2016 1:15 pm

ChWilla je napisao/la:jel ti kontaš da se tu krčme milioni? i da nikakav problem nisu imali da kradu želju ni kad su hadžija i mišo bili na klupi kraj aut linije? i da ni ona garnitura saveza nikad ne bi otišla da nije uefa zaprijetila izbacivanjem iz takmičenja?
ChWilla@ da ti jos nesto kazem. Mozes sutati Neandertalca@ na forumu!
Ali ove ljude ne mozes!

Je li ovi ljudi `zasluzuju` da nas `predstavljaju`?

Ja mislim da trebamo da ih MOLIMO da STANU ispred kluba!

Da LEGENDE stanu!
Njih ne mozes sutat!

Kontas sada?

Hadzijalagic
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:16 pm

Najbolje otici na Bilino kad repka igra, zapaliti pedesetak baklji i baciti isto toliko topovskih.. Isto to ponoviti i u iducoj tekmi repke :mrgreen:

@Neandertalac Pa sto legende ne stanu u odbranu kluba.. Valjda prate desavanja u nasem fudbalu a i spletke oko dozvola za stadion i nase imovine.. Svi redom koje si pobrojao sute a ja nisam nigdje vidio da im je neko zabranio da u javnim nastupima okrive dusmane sto iz saveza sto ostale.. Ne mora se biti u upravljackim strukturama kluba da bi se lobiralo za klub.. To se i neovisno moze raditi.. Slazem se ja da legende trebaju biti dio kluba ali i ovako dosta mogu uraditi a ne rade..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u pon sep 19, 2016 1:21 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

delinjo
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:18 pm

ima li neki dobrovoljac sa sjevera da napravimo trans MIROSLAV STEVANOVIC JEDAN JE OD NAS.....i da ga na sjeveru "OKACIMO " :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ChWilla
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:20 pm

nemoj gurati meni između redova nešto što nisam ni napisao ni mislio. ja samo mislim da legende fudbala ne mogu riješiti ono što je u svojoj suštini politički i kriminalni/koruptivni problem, samo "umotan" u fudbal. kakvo je bilo suđenje kad je taj isti hadžija zadnji put bio na klupi želje, ako njega "ne mogu šutati"?
gradi željo boli te *****

IvanOsim
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:22 pm

slikaslikaslika

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Neandertalac

pon sep 19, 2016 1:25 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Najbolje otici na Bilino kad repka igra, zapaliti pedesetak baklji i baciti isto toliko topovskih.. Isto to ponoviti i u iducoj tekmi repke :mrgreen:

@Neandertalac Pa sto legende ne stanu u odbranu kluba.. Valjda prate desavanja u nasem fudbalu a i spletke oko dozvola za stadion i nase imovine.. Svi redom koje si pobrojao sute a ja nisam nigdje vidio da im je neko zabranio da u javnim nastupima okrive dusmane sto iz saveza sto ostale..
Kako da stanu? Da se slikaju ili bace koji interviju kao bivsa legenda?
Zasto ne kao sadasnja?
Daj mu funkciju neka ON prica ISPRED kluba. Vrlo jesnostavno.
Onda ON kaze stop! Legenda!

Npr; Kada Miso Smajlovic hoda, Salem Prolic se vuce uz njegov rukav!
Salem Prolic je qarna za Misu Smajlovica, i nikad, ali nikad Salem Prolic nece SMJETI povuci liniji GOSPODINU MISI SMAJLOVICU!
LEGENDI!

Kume, nadam se da me shvatas.

delinjo
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:31 pm

ma mi prvo moramo popraviti neke stvari koej su do nas u nasoj avliji da bi pricali o nekim sudijama,suludo je da mi trazimo neko sudjenje a 5 puta predjemo centar na utakmici ...od temelja krenemo pa kada to dodje na red onda ok...mada moje misljenje kad si dovoljno kvalitetan sudija ti nista ne moze,belaj je sad kad smo u rangu krupe i mladosti pa nam je svaki faul,penal bitan...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Elegant
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:40 pm

Protiv Brotnja 0:1, ako se tu budu mucili onda smo fakat nisko pali.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon sep 19, 2016 1:42 pm

delinjo je napisao/la:ma mi prvo moramo popraviti neke stvari koej su do nas u nasoj avliji da bi pricali o nekim sudijama,suludo je da mi trazimo neko sudjenje a 5 puta predjemo centar na utakmici ...od temelja krenemo pa kada to dodje na red onda ok...mada moje misljenje kad si dovoljno kvalitetan sudija ti nista ne moze,belaj je sad kad smo u rangu krupe i mladosti pa nam je svaki faul,penal bitan...
A realno kol'ko se dalo para na igrače, mogli smo prekucavati ligu pa da kojekakvi Bjelica, Paradžik, Skakić i sl. mogu ku.cu svirati, ali eto, karma is a bitch. Što se tiče transa za Bosketa, ja bih radije da se uradi koreo na jugu, tipa @Virtu4l-ovog avatara, nešto na taj fazon

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Fatić Nermin
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:42 pm

delinjo je napisao/la:ima li neki dobrovoljac sa sjevera da napravimo trans MIROSLAV STEVANOVIC JEDAN JE OD NAS.....i da ga na sjeveru "OKACIMO " :D
Možda bi bolje bilo napraviti ovako : "IGRAJTE K'O BOSKE, YEBEMO VAM KOSKE" :D
A sektor je pravi sektor.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:44 pm

ljudi, brotnjo je treceligas :D ovo je idealna prilika za mladje da pokazu sta znaju, tako da ne ocekujem neko deranje tamo, ali 0-2 maksimalno za nas
100/94/37/34 - i to je to!

Neandertalac

pon sep 19, 2016 1:46 pm

Slusajte dalje;

Refik Sabanadzovic kao;
SPORTSKI DIREKTOR
Izadje ispred kluba!
Iza Ledja mu savjetnici;
Gsn Miso Smajlovic.
I
Gsn Hadzija.

I dosao nekakav `menadzercic` Cuk, totalno nebitan lik, kaze ima igraca. Dobrih.

Refik pogleda igrace ; UZIVO, zajedno sa savjetnicima!

Kaze Refik Cuku;
Ovaj sto si mi ga pokazao, ne zna hodat!
Ima dvije lijeve!
Nije igrao nikako!
Nespreman je!
Nepouzdan!
Nije dobar u glavi!

Ina kraju Refik jos doda; Momak hvala ti, mi cemo tebe zvati ako nam budes trebao.

Oni da se pitaju u vezi SPORTSKOG pogona, da oni VODE a ne `scaut` i `koordinator`.
Ne treba ljude `scautirat` i `koordinirati` vec se sa njima dogovarati sta treba. Zajedno raditi!

Legendama kluba ne mozes uvaljiavati igrace!
Niko!
Nisu oni levati!
Kraj price!

delinjo
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:53 pm

Fatić Nermin je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ima li neki dobrovoljac sa sjevera da napravimo trans MIROSLAV STEVANOVIC JEDAN JE OD NAS.....i da ga na sjeveru "OKACIMO " :D
Možda bi bolje bilo napraviti ovako : "IGRAJTE K'O BOSKE, YEBEMO VAM KOSKE" :D
:palacgore: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

alombardo
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:55 pm

Poenta dragi moji nije u salemu i sličnim, to su obični pijuni uhljebari. Poenta je da zrinjski ima predsjednika kluba Lasića iz vrha HDZ-a , ako on nazove ove u savezu ovi dršći ko prut, kao i slični njemu iz jednog drugog kluba bliskog partiji.

shzna
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:56 pm

Neandertalac je napisao/la: Ti blage nemas. Ne znas sta pricas, samo lupas.

Ne valjaju Dado i Beganovic. Zasto? Nisu skolovani, ne znaju?
Ko po trenutnoh formi treba igrati prije Beganovica na spicu?
Lendric letargicni i izgubljeni?
Nikolic?
Ko?
Daj da vidimo Dzenisa, nista losiji nije. Pricat sa njim fino, pedagoski, ko sa svojim djetom. A ne prepadat ga i osporavat. Ponizavat, na klupu i micat kako koji polovnjak dodje.
Pa bolan ovi veznjaci naprijed ne znaju pogledat. Znas sta je Dado za njih, svemisrski brod. Cuj Secerovic, Ugljesa. Oni ga otjerali svojim igrama ili neko radi drugih stvari, ne igrackih. Ne znaju pasa na pet/ deset metara uputit. Za dugu loptu da ne pricam.
Kakve je samo asistencije momak imao, parao odbrane. Sutao sa 25_30 metara, top u nozi. Ovi jedva tribinu pogode.
Odigrao 70 utakmica u onoj sezoni, pivrijedjen igrao, sa bruhom. Svi ga popljuvali. Ne valja. Otjerali ko pasce.
80 utakmica za Zelju, u sampionu igrao! Borio se za titulu.

Je li to Zeljo?

Glupa vam prica pravo, tebi se ne svidja. Pojma nemas jos jednom

I bez ljutnje, ne napadam te majke mi vec ti se kao stariji obracam.
Do tebe je kako ces shvatiti.
Vidi, prijatelju, nemoj se šta ljutiti, po meni je jadno da ako se nečije mišljenje ne podudara sa tvojim da mu govoriš da lupa, piše gluposti i tako dalje.

Diskutovat ćemo nije problem. Dado zvani "najbolja dugaa lopta Evrope", Memija i Beganović su ispali totalno iz forme. Nisu ni ovi prvotimci ništa bolji, ali zar stvarno misliš da nije pogubno ubacivati ove momke sad u igru nadajući se da će nas izvaditi iz govana? U situaciji kada se boriš za ligu za prvaka. Ova naša postava sigurno ima kvalitet, nisu zaboravili igrati lopte ali atmosfera i samopouzdanje su toliko loši da je za plakati.

Momci koji sad nose Željin dres jesu najmrža generacija mnogim, igraju p1čkasto ali siguran sam da imaju kvalitet ne može me niko ubijediti da nemaju. A i mi smo ih malo previše razmazili i digli.

I ja bih najviše volio kada bi dobili priliku i Beširović, Memija, Dženis, Dado, Žerić pa i Hajdarević koga smatram za najvećeg talenta trenutno u našem klubu. Ali, zamisli odemo u Ligu za opstanak, od te "djece" nikad više ne bi bilo igrača. Zna to Slavko i postepeno će ubacivati ove momke ili kad baš zaškripi sa suspenzijama i povredama.

S tobom se slažem oko jedne stvari a to je da neko za procedure mora odgovarati, pošto je Miske mnogo bitniji kotačić, mislim da za igračima koji su otpušteni treba otići i Dejan Nikolić jer je kumovao njihovom dovođenju. Ne može ostati u klubu jer to ne bi bilo fer nakon toliko grešaka. Ako je toliko igrača otpušteno ako je i Kostić popušio onda treba i Nikolić.
1987

shzna
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:57 pm

Šta je sa Križmanom, Jahićem i Sinišom? :r
1987

1921.ba
Kontakt:

pon sep 19, 2016 2:00 pm

jahicu je misic otisao
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

shzna
Kontakt:

pon sep 19, 2016 2:01 pm

1921.ba je napisao/la:jahicu je misic otisao
:cigara:

Eto Memiji sad prilike. Sad ili nikad.
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava