Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 18, 2016 9:35 pm

Za Stevanovica se isplati dati 15 milja mjesecno. :-)
Bit ce mijesani sastav protiv Brotnja, pa cemo vidjeti hoce li biti mladjih
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:36 pm

@Dolina imas mustuluk od mene ako se tako ispostavi.Nakon mukotrpnog citanja 20-tak stranica gdje je svaki post kao mini roman,konacno da sam se obradovao radi neke informacije.Ako je istina, niko sretniji od svih nas.

Necu se osvrtati na druge teme, ali na jednu hocu.Pun mi je ku.rac vise i saveza i sudjenja.Ovo je jadno postalo.Hocu da se klub oglasi, neka idu u rat sa njima ali u kost, argumentovano.A samo imaju nebrojenu broj primjera ove sezone kako argumentovano mogu gamad napasti, a da nam ne crtaju vise one linije.Neka se dotaknu sudjenja nasim komsijama, neka uporede penale Husica i onog u Vitezu, neka nase nepostojece svirane ofsajde uporede sa njihovim nesviranim ofsajdima, ovako vise ne ide.
U ovakvoj ligi kakva je trenutna,gdje su sve ekipe bara bara sem Zrinjskog, sto i tabela pokazuje, oni bi imali samo iz zadnja dva kola 4 boda manje, a mi iz zadnjeg kola 2 boda vise, gdje bi se drasticno promjenila situacija na tabeli.
Ne ovo nisu kompleksi ako neko misli, ovo su cinjenice koje se vise trpiti ne mogu, koje se desavaju najvecem klubu u BiH. Pa prosle sezone zbog nekih bodova koji su trebali biti nasi, radi sudijske organizacije ne vidjesmo Evropu a ni bruku para od te iste Evrope, te igraci nam nisu bili u "izlogu". Isto nam se pise i ove sezone, ako se hitno ne reaguje! Meni kao pojedincu dodje da sve i jednog u savezu za ku.rac objesim!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Neandertalac

ned sep 18, 2016 9:38 pm

Hurmasica je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Kad neko spomene Beganovica i startnu postavu. :roll: Memija (ovaj kakav je danas) takodjer... :roll: Besirevic, Osmankovic i Zeric su jedini igraci iz omladinskog pogona koji bi se trebali gurati u prvi tim. Pogotovo Zeric. Jer ocito da nista losiji nemozemo biti :)
Ma meni je zbog Žere najviše krivo jer po svemu smo mogli vidjeti da je bio planiran u prvih 11 od početka sezone i onda povreda. Volio bih ga vidjeti protiv Brotnja u prvih 11.
Sajo@ suti svega ti. Fin si momak, simpatican ali lupas brate nekad.
Beganovic, startna postava. Na spica. Da ga vidimo.
Zera startna postava. Desetka.
Da ga vidimo.

Evo gledam godinu i po patnju, losije ne moze. Moras ovo uraditi, ovo je buducnost.
Sve nesto rolamo ocima, imao je sansu, nije to taj, a ispod radara 1001 levat prodje. Sitnicarimo djeci na svaku grešku a neke tolerisemo iz utakmice u utakmicu. Ne smijes ga stavit na klupu. On fol igrac! Polovnjak i placenik!

Mora biti nase krvi u timu!

Znaju igrati, nista ovi sto se dovode nisu bolji a igraju.
Dovedi kapitalca a ne ovako.

Evo samo primjer.
Benko i Delac Sarajevu donijeli titulu.
Benko ubica jedan od najjacih spiceva koji su igrali u ligi. Predator. Na stranu sudije sto su ga gurale, ili ih, on je klasa sam za sebe.
Isto tako i Delac. Koliko ih je puta izvadio.
To su igraci.
20 000 mjesecno.

A ne iz ovih klubova sto ispadaju iz lige, ispovrjedjivane igrace, isluzene, nekakve ublehe sto nisu deset utakmica u pet godina odigrali. Tarabe i budale.
I opet neki skoro po cenera imali.

Pa volim nase dijete, kontas ;)
Željeznicar za život cijeli!

Kapiten
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:39 pm

Vrag je napisao/la:Jedan dobar razlog zasto bi Miroslav produzio ugovor ?
Vec se dosta puta opekao po inostranstvu gdje se nije naigrao.
Ovdje je najbolji igrac, siguran status prvotimca, sigurno mu mozemo dati finu platu. Jos kada bi se docepali evrope ...

Ali ima i dosta razloga da ne produzi :mrgreen:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hurmasica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:42 pm

Kapiten je napisao/la:
Ovdje je najbolji igrac, siguran status prvotimca, sigurno mu mozemo dati finu platu. Jos kada bi se docepali evrope ...

Realno ima dosta mjesta ovdje za trčanje. Vils, Dariva, Aleja... :mrgreen: . Miro je korektan momak i sigurno neće biti nekog odugovlačenja i drame oko produžavanja ugovora nego će se to riješiti najnormalnije :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:43 pm

Nadajmo se.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dolina
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:45 pm

"Samo" dvije pobjede treba uvezati...
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Neandertalac

ned sep 18, 2016 9:45 pm

boccaccio je napisao/la:Ti si rekao da nije do igraca, vec do sistema. Ja sam ipak za ovaj sistem koji se gradi u klubu. Samo porezi koji su od januara do juna placani iz kluba prema poreznoj su bili veci od pola miliona. Klub namiruje obaveze, ja to podrzavam, koliko klub moze da se nosi sa tim , pokazace vrijeme, ali ja bi volio da moze.
Ja ne zelim da se desi slucaj koji imamo iz proslosti, da svake godine idemo u evropu, dobiju se pare, da se proda Edin Dzeko, da se iz kluba proda Visca, da se proda Bekric, sad ovako umoran ne znam je li bilo jos prodaja, a da opet poslije svega klub ostane kratak Amaru 600 hiljada. Gdje su pare ? Taj sistem ne podrzavam. Ne znam kolika je moja odgovornost u ovakvim izjavama, ali sam siguran da cu podrzati ovaj vid poslovanja kluba, nego one vidove koji su bili prije. Ja se , kako rekoh, ne vezem za ljude, vezem se za klub, i gledam da vidim realno sta je za klub koji volim dobro rjesenje. Po onome kako ja to vidim, to je ovakva politika. Naravno, kroz ovakav rad, na dugorocno postoji sansa da se uspostavi trajno dobar sistem i u sportskom segmentu. TO je sada zakazalo i sa tim sam nezadovoljan. Isto javno govorim i tu stvar. To uopste ne brani ljude koji su sada u klubu. To je to. Ne bojim se svog misljenja po ovom pitanju uopste.
Trebaju u klubi biti decidni, odlucni ali i samokriticni, javno.
Ne mozes doci u klub i reci; ovi prije.
Svi se trznu, pitaju se koji su to od prije.
Trebas jasno reci, imenom i prezimenom, taj i taj, to i to.
Da se zna.

Kada pogriješis preuzmes odgovornost a ne da krivicu trazis konstantno na drugom mjestu.
Samokriticnost i odgovornost.
Zar nije obevaza to, prema nama navijacima?

Ja se slazem da u klubu ima bruka dobrih stvari. Da se odradilo sosta toga. Hvalim te potezr, podrzavam ih.
Ali ostanem zacudjen kada na ocite lose stvari ne dobijem odgovor kako i zasto. Gorak ukus.
To treba promijeniti.

Znas sta mi fali haveru. One tvoje analize, detaljne, oni postovi gdje u tenane objasnis kako si kojeg igraca vidio na terenu. To nisam procitao odavno. To hocu da vidim, da vidim kritiku haveru, da kazes oa Bog te ko je ovaj levat, sta ovo radi.
Sto nema tih postova, poznat si po njima postao, svi smo uzivali da ih citamo.
Ti se nikada libio nisi.
Željeznicar za život cijeli!

Vrag

ned sep 18, 2016 9:49 pm

Kapiten je napisao/la:

Ovo sto je kod nas moze biti u drugim jacim ligama i finansijski boljim

Došao je da ozivi karijeru, osvoji neki trofej i odigra Evropu. Na kraju ni jedno od toga. Nije on kao ova nasa banda

salemprolic
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:58 pm

Daj Boze da Miro ostane...realno ja niti jednog razloga ne vidim zbog cega bi produzio ugovor. Losa ekipa, losi rezultati, losa atmosfera...za nadati se da ce do zime se malo popraviti situacija, da cemo biti u igri za ligu za prvaka pa da ga nekako i uspijemo premuntati da potpise.
Nego hocemo li proci ovaj Brotnjo? :roll:
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

dell21
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:02 pm

Kad bi dobili naredne dvije unistili bi pitice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Veteran1965
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:03 pm

Brotnjo: Kjosevski, Šehić, Bokacini, Osmanković, Beširević, Uglješa, Marković, Žerić, Memija, Križman, Mujagić(Beganović)
Da vidimo šta djeca znaju i mogu. Jesam li fulio koga?
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:03 pm

salemprolic je napisao/la:Daj Boze da Miro ostane...realno ja niti jednog razloga ne vidim zbog cega bi produzio ugovor. Losa ekipa, losi rezultati, losa atmosfera...za nadati se da ce do zime se malo popraviti situacija, da cemo biti u igri za ligu za prvaka pa da ga nekako i uspijemo premuntati da potpise.
Razbit cemo ih 0-1 !
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Veteran1965
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:05 pm

dell21 je napisao/la:Kad bi dobili naredne dvije unistili bi pitice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma tu se ne sikiram, ubićemo ih ko Kuduz Bademu. :karanje: :karanje: :karanje:
Oni do nas imaju Široki i Slobodu kući....

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:05 pm

salemprolic je napisao/la:Daj Boze da Miro ostane...realno ja niti jednog razloga ne vidim zbog cega bi produzio ugovor. Losa ekipa, losi rezultati, losa atmosfera...za nadati se da ce do zime se malo popraviti situacija, da cemo biti u igri za ligu za prvaka pa da ga nekako i uspijemo premuntati da potpise.
zgadit cemo im fudbal dole.. razbicemo ih sa 0-1 sa nepostojecim penalom u 97.minuti :rofl: sala...

ocekujem max 0-2 za nas, valjda cemo igrati sa izmiksanim sastavom...
100/94/37/34 - i to je to!

salemprolic
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:06 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Razbit cemo ih 0-1 !
Ma ja kontam nesto razvalicemo ih bas, 2-4...na penale :mrgreen:
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

storm_raider
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:12 pm

U slucaju da je neko propustio, pridruzite nam se na novom podforumu otvorenom za rodjendan kluba:
FK Zeljeznicar - Historija

Sva pitanja vezana za nasu historiju mozete tamo postaviti.

Ali prvo, hajde da populiramo forum. :)

EDIT: jos jednom, slika:

slika

Desni click - View image.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

dell21
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:15 pm

Veteran je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Kad bi dobili naredne dvije unistili bi pitice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Odigraju te dvije X mi dobijemo jajce i radnik i eto nas na drugo pred derbi..... heh lijepi snovi.

Veteran1965
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:26 pm

dell21 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:
Odigraju te dvije X mi dobijemo jajce i radnik i eto nas na drugo pred derbi..... heh lijepi snovi.
Ma zijaniće obadvije...neće gola dat. Gledo sam ih danas tanki ko rizla. Navijači im yebu familiju uzduž i poprijeko....baš se na svu našu tugu nasmija dobro...

bianco blu
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:28 pm

niko da mi objasni. Znači poslije Radnika nema pauze, odmah poslije je derbi? Kad je onda zimska pauza?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava