Bit ce mijesani sastav protiv Brotnja, pa cemo vidjeti hoce li biti mladjih
Sajo@ suti svega ti. Fin si momak, simpatican ali lupas brate nekad.Hurmasica je napisao/la:Ma meni je zbog Žere najviše krivo jer po svemu smo mogli vidjeti da je bio planiran u prvih 11 od početka sezone i onda povreda. Volio bih ga vidjeti protiv Brotnja u prvih 11.sajo10 je napisao/la:Kad neko spomene Beganovica i startnu postavu.Memija (ovaj kakav je danas) takodjer...
Besirevic, Osmankovic i Zeric su jedini igraci iz omladinskog pogona koji bi se trebali gurati u prvi tim. Pogotovo Zeric. Jer ocito da nista losiji nemozemo biti
Vec se dosta puta opekao po inostranstvu gdje se nije naigrao.Vrag je napisao/la:Jedan dobar razlog zasto bi Miroslav produzio ugovor ?
Realno ima dosta mjesta ovdje za trčanje. Vils, Dariva, Aleja...Kapiten je napisao/la:Vec se dosta puta opekao po inostranstvu gdje se nije naigrao.Vrag je napisao/la:Jedan dobar razlog zasto bi Miroslav produzio ugovor ?
Ovdje je najbolji igrac, siguran status prvotimca, sigurno mu mozemo dati finu platu. Jos kada bi se docepali evrope ...
Ali ima i dosta razloga da ne produzi
Trebaju u klubi biti decidni, odlucni ali i samokriticni, javno.boccaccio je napisao/la:Ti si rekao da nije do igraca, vec do sistema. Ja sam ipak za ovaj sistem koji se gradi u klubu. Samo porezi koji su od januara do juna placani iz kluba prema poreznoj su bili veci od pola miliona. Klub namiruje obaveze, ja to podrzavam, koliko klub moze da se nosi sa tim , pokazace vrijeme, ali ja bi volio da moze.
Ja ne zelim da se desi slucaj koji imamo iz proslosti, da svake godine idemo u evropu, dobiju se pare, da se proda Edin Dzeko, da se iz kluba proda Visca, da se proda Bekric, sad ovako umoran ne znam je li bilo jos prodaja, a da opet poslije svega klub ostane kratak Amaru 600 hiljada. Gdje su pare ? Taj sistem ne podrzavam. Ne znam kolika je moja odgovornost u ovakvim izjavama, ali sam siguran da cu podrzati ovaj vid poslovanja kluba, nego one vidove koji su bili prije. Ja se , kako rekoh, ne vezem za ljude, vezem se za klub, i gledam da vidim realno sta je za klub koji volim dobro rjesenje. Po onome kako ja to vidim, to je ovakva politika. Naravno, kroz ovakav rad, na dugorocno postoji sansa da se uspostavi trajno dobar sistem i u sportskom segmentu. TO je sada zakazalo i sa tim sam nezadovoljan. Isto javno govorim i tu stvar. To uopste ne brani ljude koji su sada u klubu. To je to. Ne bojim se svog misljenja po ovom pitanju uopste.
Ovo sto je kod nas moze biti u drugim jacim ligama i finansijski boljimKapiten je napisao/la:Vec se dosta puta opekao po inostranstvu gdje se nije naigrao.Vrag je napisao/la:Jedan dobar razlog zasto bi Miroslav produzio ugovor ?
Ovdje je najbolji igrac, siguran status prvotimca, sigurno mu mozemo dati finu platu. Jos kada bi se docepali evrope ...
Ali ima i dosta razloga da ne produzi
Razbit cemo ih 0-1 !salemprolic je napisao/la:Daj Boze da Miro ostane...realno ja niti jednog razloga ne vidim zbog cega bi produzio ugovor. Losa ekipa, losi rezultati, losa atmosfera...za nadati se da ce do zime se malo popraviti situacija, da cemo biti u igri za ligu za prvaka pa da ga nekako i uspijemo premuntati da potpise.
Nego hocemo li proci ovaj Brotnjo?
Ma tu se ne sikiram, ubićemo ih ko Kuduz Bademu.dell21 je napisao/la:Kad bi dobili naredne dvije unistili bi pitice![]()
![]()
zgadit cemo im fudbal dole.. razbicemo ih sa 0-1 sa nepostojecim penalom u 97.minutisalemprolic je napisao/la:Daj Boze da Miro ostane...realno ja niti jednog razloga ne vidim zbog cega bi produzio ugovor. Losa ekipa, losi rezultati, losa atmosfera...za nadati se da ce do zime se malo popraviti situacija, da cemo biti u igri za ligu za prvaka pa da ga nekako i uspijemo premuntati da potpise.
Ma ja kontam nesto razvalicemo ih bas, 2-4...na penalePlava Porodica je napisao/la:Razbit cemo ih 0-1 !salemprolic je napisao/la:Daj Boze da Miro ostane...realno ja niti jednog razloga ne vidim zbog cega bi produzio ugovor. Losa ekipa, losi rezultati, losa atmosfera...za nadati se da ce do zime se malo popraviti situacija, da cemo biti u igri za ligu za prvaka pa da ga nekako i uspijemo premuntati da potpise.
Odigraju te dvije X mi dobijemo jajce i radnik i eto nas na drugo pred derbi..... heh lijepi snovi.Veteran je napisao/la:Ma tu se ne sikiram, ubićemo ih ko Kuduz Bademu.dell21 je napisao/la:Kad bi dobili naredne dvije unistili bi pitice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oni do nas imaju Široki i Slobodu kući....
![]()
![]()
Ma zijaniće obadvije...neće gola dat. Gledo sam ih danas tanki ko rizla. Navijači im yebu familiju uzduž i poprijeko....baš se na svu našu tugu nasmija dobro...dell21 je napisao/la:Odigraju te dvije X mi dobijemo jajce i radnik i eto nas na drugo pred derbi..... heh lijepi snovi.Veteran je napisao/la:Ma tu se ne sikiram, ubićemo ih ko Kuduz Bademu.dell21 je napisao/la:Kad bi dobili naredne dvije unistili bi pitice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oni do nas imaju Široki i Slobodu kući....
![]()
![]()