Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 18, 2016 8:57 pm

Neandertalac je napisao/la:Mi moramo ponuditi Stevanovicu nevidjene uslove da bi ostao.
On nam je trenutno jedina svijetla tacka, koliko god da zatrazi, nije puno.

Ovo se mora odraditi sto prije.
:palacgore:

Još bih molio ja lično boccaccia da napiše on svoje viđenje zašto smo se odrekli nekih igrača zbog toga što su tražili veća primanja (ako je samo to bio razlog) a već su bili kvalitet za nas (ovde mislim prvenstveno na đelmića mada ih ima još sigurno koji ako nisu mogli biti u prvih 11 jesu sigurno u 15-16) a doveli smo mačke u vrećama sa istim ako ne i većim platama. Mislim da je to bio veliki kiks, tim se nadograđuje tjeranjem ovih van 15-16 i dovođenjem onih koji će prvotimce potisnuti na klupu, a ne tjeranjem svih.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Neandertalac

ned sep 18, 2016 9:00 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Mi moramo ponuditi Stevanovicu nevidjene uslove da bi ostao.

eto vidis da umijes da pricas normalno bez tenzija... bravo :palacgore:

btw, slazem se s tobom u ovoj tacki
Da smijes, slozio bi se to sa mojom malenkoscu u svemu. Bar statistika ne laze. Salim se malo ;)

Dalje; Mora biti bar troje nase djece u prvom timu!
Veca!
Memija!
Stoper!
Bek lijevi!
Zera!
Beganovic na spicu!

Moraju dobijati priliku! Pogledaj kako veliki prikljucuju mlade igrace. Ima prednost nad strancem cak iako malo slabije igra. Radi kluba.
Ne moze me niko ubijediti da nasa djeca ne znaju bolje od ovoga sto sada gledamo.
Ne sve njih odjednom, ali u narednoj tekmi bar tri nova ubaciti. Svjeza krv i vidjet ces kako ce zivnuti tim, ubacit ces srce u njega, nas smek.

Ma Stevanovicu moras dati platu drama. Kazes koliko nije malo majstore, 10_15 milja € ako treba.
Dobio si malo prostora onim raskidima. Jos ubacio nasu djecu, tu se moze oslobiditi malo budžeta, djeca jeftina ali ih treba nagraditi da ne budu nezadovoljna ili se osjete zapostavlhenima.

Mozda se otvori prostor i za jednog kapitalca na zimskoj, ali neku prevagu na terenu, nekog tatu ove igre.
Samo da nije pozicija koja nade dijete ugrozava.
Njih moramo trpiti!
Željeznicar za život cijeli!

Neandertalac

ned sep 18, 2016 9:08 pm

Kada me vec krenulo.
Memiji ako das da igra jasno se stavi na znaje svima da Memija sada ima prednost. Pred svima! Miran si decko, podrzavamo te, evo ti sansa, pokazi sta znas!
Isto tako i ostale. Pricati sa djecom, bodriti ih, usmjeravati, savjetovati, brinuti o njima.
Lijevi bek nam je rak rana. Neka igra nase dijete, neka grijesi ako trwba. Naucit ce!
Imas Bekrica koji ima taj cuveni, strasni ugovor. Ne mozes mu nista. Igra kako igra, trudi se ali nije to to. Popricati sa njim. Reci mu da ce malo na klupu, dodati mu Zerica i neka mu Bekrija bude mentor, neka malo vise vremeba provodi sa njim. Da iskoristimo ogromno Bekricevo iskustvo i znanje. I njemu je nekada prije neko pomogao, duzan nam je to.
A Zera zna, gledao sam ga, momak je dragulj nebruseni.
Hoce li zasjati ne znamo ali bi voljeli da ga vidimo kako igra. Bar pet utakmica u nizu, to je vec osjetna sansa!

Znaci moraju prvotimci prihvatit mlade, da se jedan kolektiv napravi, spoj mladosti i iskustva, razlicitih skola, znanja, odanosti i profesionalnosti.

salle86
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:10 pm

Što se tiče naše djece, slažem se sa @N no da bi to radili moramo imati igrača koji će malo potegnuti ako "dijete" zakaže. Mi trenutno nemamo takvih ili nisu u formi (nazovi kako hoćeš) da to mogu iznijeti.
Ubaciš Žerića onda mora Tuce, Šećer, Ugi, Jovan, Marković, nebitno ko da ga nadopunjavaju kad pogriješi...a oni ni sebe ne mogu da poprave kad kiksali a ne drugog jbg. Tu ja vidim problem i strah kao razlog ne ubacivanja ovih mlađih.
A da bi u principu trebalo da igraju, ne trebalo već moralo
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

boccaccio
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:13 pm

Neandertalac je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Nista pp Boccacio kume, samo javno neka svi vide sve!

Mogu ja i poceti, pa ti odgovori kada stignes.

Hajdemo odmah jako, da se ne peglamo; je li smatras da se treba preuzeti odgovornost za lose stvari, isto kao sto se kupe lovorike za dobre!?

Molim te u kost, iskreno i jako kako samo ti znas, hajde da ogolimo ovu pricu i stavimo tacku na nju.
Da , smatram. Vrlo kratko. Vrlo jasno. Ako bi htio duzi odgovor, to ces ovako javno morrati malo cekati. U biti , to se i desilo. Ako si upucen u cinjenice, onda znas. Odgovornosti su preuzete, desila se reorganizacija u tom polju, medjutim pogresno ti je pitanje, ja sam ti nedavno jako direktno i mnogo opsirno pisao da ti grijesis u cinjenici koja je kao takva ostetila klub za neke pare koje su prilicno velike, prilikom transfera. Gledas jednostrano i ne vidis da su od tih istih ljudi dovedeni sponzori, a da su na druge nacine spaseni milioni. Rezanje glava u toj odgovornosti je nesto u cemu se ja i ti ne slazemo. Odgovornost je preuzeta, i ona ce biti jasno sankcionisana, ali ne u smislu u kojem ti prizeljkujes. Ja tebi o ovome mogu tri dana cinjenicno pricati, ti ces to rezati na svoje dijelove. Kako hoces, dobices odgovore na sve sto te zanima.Ti isti ljudi su napravili greske, ti ljudi su uradili mnoge korisne stvari vrijedne svakog novca. Ja tu pronalazim adekvatnu ravnotezu, pod uslovom da se vise ne bave ovim dijelom koji se pokazao kao neuspjesan, sto se efektivno i rijesilo, a rjesavalo se od prvog dana njhovog postavljanja tu, jer oni nisu ni trebali biti rjesenje za tu poziciju sportskog segmenta. Opisao sam ti ranije kako je do toga doslo. Vrlo cinjenicno.
Ne treba duze haveru, ok je. Jos ako ti kazes da nam ti ljudi trebaju, neka ih.
Ja ti vjerujem.

Znaci mora se pokazati odgovornost ali bez sankcija samo korekcija.

To smo apsolvirali. Podrzavam.
Pazi, to su ljudi koji rade jako korisne stvari u mnogim sektorima kluba, u zavisnosti sta je bilo prioritetno. Poslovi koji daju zivot klubu, znace zivot klubu. Rade ljudi besplatno, volonterski, i jos su duzni da namaknu para. Kroz te sektore, mi obicni navijaci nemamo uvid, odnosno ti poslovi su nevidljivi za nas, a u klubu se radi punom parom na mnogim pitanjima koja nisu vezana za zeleni teren. Tako klub prezivljava, tako zivi. Da ti odmah kazem, ja uopste nisam vezan za ljude, ja ne navijam za ljude. Ja ne branim ljude. Rekao sam ti vrlo jasno da sam za sankcije. Isto tako vrlo jasno sam naglasio da su se sankcije desile i da ce se ubuduce desavati vrlo efikasno. Transfer politika je bila kakva je bila, iako su i ti ljudi to radili sa najboljom namjerom, ali trazila su se druga rjesenja u preuzimanju tog posla. Pricano je sa raznim velikim fudbalskim imenima i legendama. Konsultovana su imena, konsultovani su treneri, nije niko doveo igraca a da se jedan covjek pitao. To bi bilo neozbiljno, vjerujem da se slazes. Ovo sto se do sada radilo, iako je bilo u najboljoj namjeri, nije uspjelo, evidentno. Postoje sankcije, sto bi trebalo zadovoljiti tvoj generalni zahtjev prema tome, kao i moj i svih ljudi koji misle da to treba. Uopste je sada i nebitno da li ce ti ljudi u narednom periodu ostati u klubu, sankcije se ne odnose na to svakako. Sankcije su drugog tipa. A sa druge strane napravila se reakcija u vidu pronalazenja rjesenja po pitanju sportskog segmenta u kojoj sada uvezano rade sef strucnog staba Slavko Petrovic, Aldin Cenan, kao glavni skaut kluba, Sejfudin Tica -novi sef omladinske skole ( ogroman dobitak za nas klub je ovaj covjek ),koji ce biti uvezan u saradnju sa prvim timom, te cetvrti covjek , vanjski saradnik, po meni, vrlo vazan za nas klub. To ce biti sportska ekipa u odlucivanju oko sportskog segmenta gdje su objedinjeni omladinski pogon,prvi tim,i oni ce se pitati oko svega. Nema uplitanja. Nema menadzera koji bi bili povlasteni. Postojace interes za nekog igraca kojeg Slavko odredi, uprava ce preduzeti sve da obezbijedi sredstva,a Cenan ce probati da dovede tog igraca. Kada je u pitanju promovisanje iz omladinskog pogona, sve selekcije ce imati bukvalno trenerske konzilije , uredjen sistem, a kroz fudbal ce igrati iste formacijske sisteme kao prvi tim. U dogovorima sta je od pozicija potrebno za prvi tim, Tica i trenerski konzilij ce zajedno sa Slavkom da se dogovara i da prate napredak odredjenog pojedinca ili vise pojedinaca. Tako ce se djelovati i kroz dogledno vrijeme ocekuju se rezultati.

Ipak mi ne da djavo mira, ne vidim na oci vise, ali trebao sam ti ponuditi jedan ovakav dodatak. Ako gledamo pravilno, onda bi svi mi trebali biti zadovoljni sa ovom postavkom koja se sada napravila i izbacila ovakav sistem vrijednovanja. Odmah da kazem da nisam siguran koliko ce vec na zimu biti promjena i sta ce Slavko traziti. Mene npr. ne bi iznenadilo, ako bi se desilo da se ovaj rok opet dese neke vidne promjene u igrackom kadru, iako to ne prizeljkujem,a ko zna, mozda ce se sada to odraditi mnogo pametnije i mozda ce imati nekog smisla, mozda ce i dozirati to, pa polako mijenjati ovaj otpad koji se nepredvidjeno desio. Jos jedna stvar, konkretno kod dovodjenja jednog igraca, a koji je u ovoj petorci novootjeranih, klub je direktno konsultovao nasu fudbalsku legendu vezano za ovaj angazman i dobio je najbolje preporuke. Sta da se radi. Ispade fula.
Necu te danas nista pitati, jer ne mogu vise, naporan dan je ispred mene, shvatices me, ja te puno pozdravljam, a ti slobodno sve sto te kopka, upitaj me, onoliko koliko sam u mogucnosti, ja cu ti odgovoriti. Uglavnom, slika nije samo crno bijela, svaka slika ima svoju pricu, i ona je mnogo rasirenija i kompleksnija od banalnog pitanja u kost. Odgovori postoje ,ali se slika na sve skupa mora sagledati kroz jednu prizmu dogadjaja, jer je samo jedna istina, a mnogo mnogo prica okolo kruze. Za veceras te pozdravljam. Tu smo. Pozdrav.

Veteran1965
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:15 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:

eto vidis da umijes da pricas normalno bez tenzija... bravo :palacgore:

btw, slazem se s tobom u ovoj tacki
Da smijes, slozio bi se to sa mojom malenkoscu u svemu. Bar statistika ne laze. Salim se malo ;)

Dalje; Mora biti bar troje nase djece u prvom timu!
Veca!
Memija!
Stoper!
Bek lijevi!
Zera!
Beganovic na spicu!

Moraju dobijati priliku! Pogledaj kako veliki prikljucuju mlade igrace. Ima prednost nad strancem cak iako malo slabije igra. Radi kluba.
Ne moze me niko ubijediti da nasa djeca ne znaju bolje od ovoga sto sada gledamo.
Ne sve njih odjednom, ali u narednoj tekmi bar tri nova ubaciti. Svjeza krv i vidjet ces kako ce zivnuti tim, ubacit ces srce u njega, nas smek.

Ma Stevanovicu moras dati platu drama. Kazes koliko nije malo majstore, 10_15 milja € ako treba.
Dobio si malo prostora onim raskidima. Jos ubacio nasu djecu, tu se moze oslobiditi malo budžeta, djeca jeftina ali ih treba nagraditi da ne budu nezadovoljna ili se osjete zapostavlhenima.

Mozda se otvori prostor i za jednog kapitalca na zimskoj, ali neku prevagu na terenu, nekog tatu ove igre.
Samo da nije pozicija koja nade dijete ugrozava.
Njih moramo trpiti!
Haj majke ti ne zayebaji...čuj da ne budu nezadovoljna djeca. Pa jbt jer neko stvarno misli da treneri ( i Kekec i Mrvica) prave protekciju pojedinih igrača? Mislim da se odlučuju za najbolje u tom momentu, najstabilnije, one koji se najviše angažuju i daju na treninzima i utakmicama. Pa je li Kostić stavio Vecu da brani u Tuzli nakon pauze? Po meni nije trebao. Je li Dženis guran i šta je pružio? Kerim ne može da odigra ništa posebno što bi ga gurnulo prije Siniše. Žera je na pripremama uigravan za prvih 11 i povrijedi se momak jbg...
Iskreno ja bi pokušao sa ovim Beširevićem na lijevom beku, jer ne može biti lošiji od Stane. Kerim je pao psihički i sa njim treba mnogo razgovora i rada da bi se vratio i pokazao šta zna. Ne znam šta je sa Kemom Osmankovićem, on nestade skroz, meni bi treći štoper bio. I svakako ima evo kup Brotnjo. Ja bi ih sve stavio da igraju. Veca na golu,Dženis i Mujaga u špicu, Kemo na štoperu. Desno Šehić i Memija, lijevo Beširević, Žera da pakuje i razigrava. Odmorio bi i Miru, Lendrića, kapitena, neka se dohavizaju malo.
Možda nisam u pravu, ali ja to nekako tako vidim. Nije preduslov to što si naše dijete da moraš igrati. Pokaži nešto, daj iskorak, ne mahalaj trenera i budi pametan ne nosaj kole, čipseve i kifle po autobusu.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

storm_raider
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:16 pm

Dobro vece momci i dame.

@Neandertalac, dobrodosao nazad. Mnogo toga sam ocito propustio. Neka zdrave diskusije. :) Utakmicu sam pogledao, tako - tako. Slavko ce ovo odraditi kako valja, Mladost stvarno cvrsta.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sajo10
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:17 pm

Kad neko spomene Beganovica i startnu postavu. :roll: Memija (ovaj kakav je danas) takodjer... :roll: Besirevic, Osmankovic i Zeric su jedini igraci iz omladinskog pogona koji bi se trebali gurati u prvi tim. Pogotovo Zeric. Jer ocito da nista losiji nemozemo biti :)

Neandertalac

ned sep 18, 2016 9:19 pm

salle86 je napisao/la:Što se tiče naše djece, slažem se sa @N no da bi to radili moramo imati igrača koji će malo potegnuti ako "dijete" zakaže. Mi trenutno nemamo takvih ili nisu u formi (nazovi kako hoćeš) da to mogu iznijeti.
Ubaciš Žerića onda mora Tuce, Šećer, Ugi, Jovan, Marković, nebitno ko da ga nadopunjavaju kad pogriješi...a oni ni sebe ne mogu da poprave kad kiksali a ne drugog jbg. Tu ja vidim problem i strah kao razlog ne ubacivanja ovih mlađih.
A jesu li ovi trenutni zasluzili da sjedu na klupu? Jesu li to oni nezamjenjivi?
Neka malo konkurencije, neka djeca loptu ganjaju. Grijese i ovi, jezim se kada ih vidim da ne znaju tri pasa sastaviti, odigrat dupli pas, utrcat, otkrit se, uklizat, ali muski sa grbom na srcu a ne ko muha bez glave.

Isprobali smo razne polovnjake, daj malo djecu da vidimo sta znaju!

Osim Stevanovica svi u timu su zamjenjivi.

Boccacio@ rekao sam, slazemo se, ne moras na siroko. Ne bas u detalje niti u svemu ali cu ispostovat tvoj ugled.
Nema smjena vise ni trazenja istih.
Samo pazi; ti kazes da se ne stavljas u odbranu ljudi ali podrzavas sistem i trenutni rad, tj projekat.
Kada ti nesto tako izjavis, dosta ljudi krene za tobom, tj tvoje izjave nose tezinu. I ti imas odgovornost kao i svi mi naravno.

Odmori, ne zamjeri ako sam te opteretio.

Dolina
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:22 pm

Veteran je napisao/la:

Mene strah da neće da potpiše, ili ponuda nije dovoljno dobra. Sumnjam da nije dobio ponudu za produženje
Stevanović je raspoložen za produženje ugovora, za sada nebi to trebao biti problem. Postoje velike šanse.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Hurmasica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:23 pm

sajo10 je napisao/la:Kad neko spomene Beganovica i startnu postavu. :roll: Memija (ovaj kakav je danas) takodjer... :roll: Besirevic, Osmankovic i Zeric su jedini igraci iz omladinskog pogona koji bi se trebali gurati u prvi tim. Pogotovo Zeric. Jer ocito da nista losiji nemozemo biti :)
Ma meni je zbog Žere najviše krivo jer po svemu smo mogli vidjeti da je bio planiran u prvih 11 od početka sezone i onda povreda. Volio bih ga vidjeti protiv Brotnja u prvih 11.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:25 pm

Miro Stevanovic je ponudu prije vise od mjesec dana dobio, trazio je da se na zimu o tome prica i to se ispostovalo.

LARSSON
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:25 pm

Dolina je napisao/la: Stevanović je raspoložen za produženje ugovora, za sada nebi to trebao biti problem. Postoje velike šanse.
Nadamo se da je tačno, a i da nas "zajebe" zaslužio je

Veteran1965
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:28 pm

storm_raider je napisao/la:Miro Stevanovic je ponudu prije vise od mjesec dana dobio, trazio je da se na zimu o tome prica i to se ispostovalo.
Pa želi vjerovatno da vidi hoće li kakvih ponuda imati, pošteno i ja bi tako. Samo da smo mu dobar mamac bacili potpiso bi on odmah bez razmišljanja.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Vrag

ned sep 18, 2016 9:29 pm

Jedan dobar razlog zasto bi Miroslav produzio ugovor ?

reks1
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:31 pm

Do ujutro se ovdje moze tupiti o nasoj igri,sportskom segmentu ali prije svega treba shvatiti da ce ovaj status trajati sve do izbora.Ma koliko mi bjezali od toga ova uprava je trn i lokalnoj politickoj ergeli i pitarima u savezu.Nece se birati sredstva da nas se onemogucii .Mozes li zamisliti koja bi to euforija bila da pored evidentnog napretka u klubu imamo i ono sto je sportski rezultat.Tu smo najtanji i tu ce nas karati.Gluho bilo da sam za kupovinu sudija ili jos gore tekmi,ali mi naprosto moramo imati osobu ,lobi koji nece dozvoliti ocigledne sudijske pljacke,Samo retard nece priznati da je to organizovano i smisljeno.Kad ti se na sve nadoveze losa sportka karma onda si u problemu.Uopste ne sumnjam da cemo se sportski dici.U hodu je mnogo stvari ispravljeno i pokusava se drugacuje sa drugim ljudima,Samo dusman ili placenik to nece priznati,Greske su se ocito priznale i pokusavaju se u hodu ispraviti,
I jos nesto ajde malo da se spusti lopta.nema razvaljivanja,niko nikog nece nabitinogom u ovako poprilicno isplaniranoj ligi.Svi ali bas svi igraju lopte.Danas Olimpik mogao do boda da nije ocigledne kradje,Jajcani mogli cak i dobiti Slobodu,mogli i izgubiti ali levat nisu ,To je sigurno.Prvak ne razvali debitanta danas u Krupi a trebao je rezonski makar sa jednim golom slaviti,Rezonski da u praksi borba da se bod iscupa.Polako momci.Bice ovo cudno i neobicno prvenstvo,Svima je prvi put ovaj sistem takmicenja,Niko ne briljira.To nas naravno ne opravdava ali strpljenja i POVJERENJA moramo imati.Sta znaci mrskanje pojedinih clanova uprave,ili determinisanje maltene svih fudbalera pogrdnim imenima ..Hoce li pomoci ako ih sve popisamo ovdje.Nece.
Selekcija i sve sto se desavalo je imala puno problema.Nazalost nicije maslo u svemu ovome nije za Ramazana.Ja sam prvi kukao za Odom ali isti nije lupio sakom od sto i isao stepenicu vise.Capljic potrosen a na njegovo mjesto dosao Zeljin vojnik,E sad koliko njega ima u svoj ovoj prici ce ostati zagonetka.Nekako se zaboravilo da je Zeljo iznad licne promocije ili bi bar tako trebalp biti
Na svu sportsku problematiku ocito nam se natovarilo podosta nacelnika,generala,bivsih direktora,legendi koji imaju svoju viziju ili imaju potrebu da se pitaju kao nekad,Ova uprava im je pokazala sta se moze pa bi vjerovatno mnogi da se omaste ili vrate tamo gdje se pita i trosi.
Upravo zato ne treba biti malodusan i pokusati ostat Zeljin vojnik,clan ,navijac maksimalno.Pa cak i ovaj forum mora biti nas drugi navijacki dom a ne mjesto gdje raznorazni trubaci,pijanisti da ne kazem violine razaraju sve sto je pozitivna plava prica,LJudi malo stvari je iz Bosne koju ja volim i cijenim ostalo,Zeljo mi je nesto sto je ostalo neuprljano dnevnom i svakom drugom politikom i nesto sto jos ima smisla,Imamo sansu da se izdignemo,Da ona Nasa Grbavica postane mjesto okupljanja svih generacija,porodicnog i svakog drugog,Tu je vasa odgovornost momci koji vodite svu ovu pricu.
Nekako je postalo teretli doci i citati ovaj forum .Balans prave kritike i pozitive mora poastojati.Kritika da ,kritiziranje iz pobuda raznoraznih,e to morate sprijeciti

storm_raider
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:32 pm

Veteran je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Miro Stevanovic je ponudu prije vise od mjesec dana dobio, trazio je da se na zimu o tome prica i to se ispostovalo.
Pa želi vjerovatno da vidi hoće li kakvih ponuda imati, pošteno i ja bi tako. Samo da smo mu dobar mamac bacili potpiso bi on odmah bez razmišljanja.
Posteno od njega, ovo je posao, a on je profesionalac. Covjek to cijeniti mora. On ipak sa svoje strane zeli ostati ovdje, svidja mu se u Sarajevu, "blizu" mu je sve, samo ga interesuje kakva ce biti situacija u ekipi. Ja bih to ovako gledao; uzevsi u obzir sta se sve desavalo, on ceka da vidi na sta ce ovo sa Slavkom izaci.

salle86
Kontakt:

ned sep 18, 2016 9:33 pm

salle86 je napisao/la:Što se tiče naše djece, slažem se sa @N no da bi to radili moramo imati igrača koji će malo potegnuti ako "dijete" zakaže. Mi trenutno nemamo takvih ili nisu u formi (nazovi kako hoćeš) da to mogu iznijeti.
A jesu li ovi trenutni zasluzili da sjedu na klupu? Jesu li to oni nezamjenjivi?
Neka malo konkurencije, neka djeca loptu ganjaju. Grijese i ovi, jezim se kada ih vidim da ne znaju tri pasa sastaviti, odigrat dupli pas, utrcat, otkrit se, uklizat, ali muski sa grbom na srcu a ne ko muha bez glave.

Isprobali smo razne polovnjake, daj malo djecu da vidimo sta znaju!

Osim Stevanovica svi u timu su zamjenjivi.
Najlakše je uvoditi djecu kad nisi opterećen rezultatom. Jbg mi po inerciji iz godine u godinu isto, svaki put nešto pod moranje.
Tako da ću da vjerujem struci da ipak misle kako ovi koji igraju trenutno su dosta bolji od onih koji ne igraju i da bi rezultati još više trpili da nazor forsiramo ove mlađe.
A niko sretniji od mene zaista, kad bi na golu bio veca, jedan od štopera kemo, kerim na beku, žera u sredini, dženis u špicu. Potpisao bih sa tom ekipom bilo kakav izlazak u Europu umjesto titule bez njih ili sa vrlo malom minutažom
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

psihopata
Kontakt:

Vrag je napisao/la:Jedan dobar razlog zasto bi Miroslav produzio ugovor ?
moć navike,tu vidim našu šansu,navikao je da igra u klubovima koji se bore za opstanak.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

boccaccio
Kontakt:

Ti si rekao da nije do igraca, vec do sistema. Ja sam ipak za ovaj sistem koji se gradi u klubu. Samo porezi koji su od januara do juna placani iz kluba prema poreznoj su bili veci od pola miliona. Klub namiruje obaveze, ja to podrzavam, koliko klub moze da se nosi sa tim , pokazace vrijeme, ali ja bi volio da moze.
Ja ne zelim da se desi slucaj koji imamo iz proslosti, da svake godine idemo u evropu, dobiju se pare, da se proda Edin Dzeko, da se iz kluba proda Visca, da se proda Bekric, sad ovako umoran ne znam je li bilo jos prodaja, a da opet poslije svega klub ostane kratak Amaru 600 hiljada. Gdje su pare ? Taj sistem ne podrzavam. Ne znam kolika je moja odgovornost u ovakvim izjavama, ali sam siguran da cu podrzati ovaj vid poslovanja kluba, nego one vidove koji su bili prije. Ja se , kako rekoh, ne vezem za ljude, vezem se za klub, i gledam da vidim realno sta je za klub koji volim dobro rjesenje. Po onome kako ja to vidim, to je ovakva politika. Naravno, kroz ovakav rad, na dugorocno postoji sansa da se uspostavi trajno dobar sistem i u sportskom segmentu. TO je sada zakazalo i sa tim sam nezadovoljan. Isto javno govorim i tu stvar. To uopste ne brani ljude koji su sada u klubu. To je to. Ne bojim se svog misljenja po ovom pitanju uopste.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava