Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 18, 2016 6:12 pm

Veteran je napisao/la:Neandertalni ti ne pušiš, tako da od nervoze nemožeš ispušiti kutiju cigara na tekmi. Ja znam da si ti bio veliki Željovac. Kako znam? Tako jer si nekoliko puta sa mnom, sa mojim autom išao na gostovanja, doduše davno je to bilo. Isto tako smo zajedno išli na neka Europska gostovanja, vjerovao ili ne. Jedino si sam išao u posjetu na Bliski Istok tada nisi nikoga htio voditi sa sobom. Još da znaš da ste u kafiću rovarili i protiv Grede, jer nije htio da sluša kuma, nego je svojim znanjem iz finansija, i iskustvom krenuo voditi klub. Pravim putem, to se i sada vidi.
Lavore ne možeš valjati nikome, jer svi znamo koga guraš i zbog čega. Činjenica je da Vam situacija ide u prilog, jer su ovi i previše tvrdoglavi, a i rezultati im ne idu u prilog, pa možda ih i uspijete otjerati. Ako to napravite u meni, ali u još dosta raje imaćete prave neprijatelje, i ovo je pichkin dim šta vi radite kako će Vama da se vrati.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:palacgore:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Kapiten
Kontakt:

ned sep 18, 2016 6:12 pm

ma joj. sve do kraja cemo dobit. Mocni smo.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned sep 18, 2016 6:15 pm

jeste vidjeli kako sarajevo daje gol iz ofsajda? tako se stite klupski interesi u savezu, a ne ko mi, cutimo, i ne oglasavamo se nikako povodom kradja... to je nesto sto moramo popraviti u klubu... ZASTITITI KLUPSKI INTERES U SAVEZU...
100/94/37/34 - i to je to!

Neandertalac

ned sep 18, 2016 6:16 pm

Veteran je napisao/la:Neandertalni ti ne pušiš, tako da od nervoze nemožeš ispušiti kutiju cigara na tekmi. Ja znam da si ti bio veliki Željovac. Kako znam? Tako jer si nekoliko puta sa mnom, sa mojim autom išao na gostovanja, doduše davno je to bilo. Isto tako smo zajedno išli na neka Europska gostovanja, vjerovao ili ne. Jedino si sam išao u posjetu na Bliski Istok tada nisi nikoga htio voditi sa sobom. Još da znaš da ste u kafiću rovarili i protiv Grede, jer nije htio da sluša kuma, nego je svojim znanjem iz finansija, i iskustvom krenuo voditi klub. Pravim putem, to se i sada vidi.
Lavore ne možeš valjati nikome, jer svi znamo koga guraš i zbog čega. Činjenica je da Vam situacija ide u prilog, jer su ovi i previše tvrdoglavi, a i rezultati im ne idu u prilog, pa možda ih i uspijete otjerati. Ako to napravite u meni, ali u još dosta raje imaćete prave neprijatelje, i ovo je pichkin dim šta vi radite kako će Vama da se vrati.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Evo vidis. Kažu ja se kacim.
Ja sam pusac.
Nikad nisam isao na gostovanje sa tobom i tvojim autom!
Nikada nisam isao na Bliski Istok!
Nikada nisam rovario protiv Gredica!
Ja niti neko `moj` nikada necemo uci u klub!

Sve sto si iznio su neistine! Ima ba raje koja me zna, ili si me zamijenio ili namjerno to radis.
Je li to na kraju prijetnja?
Željeznicar za život cijeli!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned sep 18, 2016 6:17 pm

veteran i neandertalce, predjite na PP, nije vam ovo privatna tema...

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

ned sep 18, 2016 6:18 pm

Neandertalac je napisao/la:
arctg je napisao/la:Koji k više odgovarati individui koja kategorično tvrdi da je samo on u pravu? Koji si ti k da nekome otvaraš oči kada lažeš, izmišljaš i spinuješ? Nisi objektivan, tvoji interesi su jako providni i bajke da ih nemaš i da podržavaš Klub ostavi za nekog drugog! Javljaš se kao po defaultu nakon lošeg rezultata. Umislio si da su svi protiv tebe, a prava je istina da si nekome bitan kao prošlogodišnji snijeg. Ti nikome nemaš pravo otvarati oči jer nisi objektivan i ne prihvataš tuđa mišljenja, a i svi, hvala Bogu, dobro vidimo šta ne štima. Za razliku od tebe, većina, opet hvala Bogu, navijača će podržati Klub i kada mu ne ide. A ti nastavi po svom.
Pardon, ne po svom, nisi ti kriv, ne zamjeram ti.
Sve argumenti. Cinjenice. Ne vidi samo ko ne zeli da vidi!
Ne, lutko, zadnje dvije rečenice su činjenica a tvoji argumenti nisu argumenti, već obične izmišljotine i laži. Osoba koja ne želi da vidi drugu stranu medalje, nije objektivna i nema pravo nikome otvarati oči. Meni su široko otvorene oči i meni Tuborg bajke ne možeš prodavati, upamti to dobro! Kada odgovoriš jasno na pitanja koga postaviti umjesto ovih ljudi, onda ćeš biti dostojan normalne konverzacije. "Sa ljudima ljudski, sa konjem konjski. " A vrlo dobro je jasno zašto izbjegavaš odgovoriti konkretno na postavljena pitanja. Kako ti reče: ne vidi onaj ko ne želi da vidi.

godrina
Kontakt:

ned sep 18, 2016 6:19 pm

jbt gledam ovu tabelu, i parove sledeceg kola pa mi pobjedom kuci idemo naprijed kao da nismo imali losih utakmica ( samo se zrinjski izdvaja)
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

ChWilla
Kontakt:

ned sep 18, 2016 6:20 pm

koliko god da su vam različita mišljenja ne bi se trebali "ašćare" vrijeđati. tegoba vas je čitati.
gradi željo boli te *****

boccaccio
Kontakt:

ned sep 18, 2016 6:23 pm

Grbavica je napisao/la:Ne znam za tebe ali ja Želji dajem podršku i kad sve štima i kad ne štima.
Pa i ovo je podrska, zavisi iz koje perspektive gledas.

Nekome ne odgovara ali me briga za tog nekoga, Zeljo mi je bitan. To sto neke zulja me ne zanima, od tuda i ovoliki napadi na mene.
A realno kada razmislis, nije bas da gluposti pricam, ima smisla, povezano je, sa argumentima, cinjenicama, prijedlozima, detektovanjem uzroka loseg stanja.

Uzmi ove dvije price, baci ih na papir, razlozi, dobro razmisli pa ces vidjeti cija ima rupe a cija osnove i pokrice.

I postavljaj pitanja. Trazi jasne odgovore.

Evo ja pozovam Boccacia da iznese svoj stav glede mog pisanja. On sigurno detaljnije cita. Neka kaze ima li moja prica osnova!
Je li trebamo okrenuti glavu od ovoga Boccacio, Zeljovac nas, da nas potapsu po ramenu i kazu bit ce bolje. Da zaboravimo ovu katastrofu?

Reci haveru, ako treba, a vise necu reci u ovom tonu.

Hajde Zeljovac, molim te!
Vidi, nema potrebe vezano za etiketiranje, svi smo mi zeljovci, prosli put si me pokusao sa legendo foruma i tim stvarima, ja nisam sklon da mogu da budem uopste isprovociran. Nisam, pravo da ti kazem uspio sve da procitam, to cu svakako detaljno uraditi. Vidjecu ako budem imao potrebe da se ubacim u diskusiju. A to cu svakako uraditi smireno i kulturno i necu podlijegati sitnim trzavicama. Mi se generalno u osnovi u potpunosti slazemo kada je u pitanju sportski segment. To je cinjenicno vidljivo i mislim da nema osobe ovde koja moze da bude zadovoljna trenutnim rezultatima sportskog dijela od pocetka ovog prvenstva, gdje smo svi imali velika ocekivanja. Jasno je to kao dan. Sportski segment zapinje evidentno. Licno sam ohrabren novom postavkom ljudi koji su sad na tim vaznim mjestima, i njihovim djelovanjem ocekujem da ce se stvari poceti odvijati u smjeru u kojem su i interesi kluba i interesi nas navijaca. Promijenile su se stvari u hodu, time su svakako priznate greske i to je tako. Svaka kritika je apsolutno potrebna u nasim razgovorima da je zajednicki razmotrimo i uvidimo gdje sta i kako. Mozda se ne slazemo u nekim osnovama te price i o nacinima odredjenih sankcionisanja, jer ne gledamo siru sliku svega, odnosno neko gleda, neko ne gleda. I tu su onda konflikti ovog tipa.
A vezano za neke druge cinjenice koje si naveo, mislim da se necu moci sloziti , jer te cinjenice, pocevsi od Dogana, omladinskog pogona, kontakti sa legendama, ne znam ,ima tu jos stvari koje si nabrojao, samo sam letimicno procitao pa necu da se upustam u analizu, ali na prvu, kao cinjenice jednostavno nisu tacne. Ne zelim ovim da te na bilo koji nacin natjeram cak ni na razmisljanje, cinjenice su dijametralno suprotne, bar po onim informacijama kojima ja licno raspolazem. Ja cu svakako detaljno da procitam sve postove, imao sam jedan sastanak pa sam malo umoran, i bukvalno sam sportski i rekreativno otvorio forum da malo vidim sta ima, sta nema. Pa onda vidim da ima svasta :mrgreen: .

Imas svakako pravo na svoje misljenje i ja te u tom smislu svesrdno podrzavam. I takodjer sve one koji su na tom fonu. Mozda sam sve ovo trebao srociti u jednu recenicu. U biti uvijek ima osnova tvoja kritika, ali kroz neke cinjenice koje nazivas cinjenicama, ja mogu na to da kazem da je to tvoje misljenje, ali da definitivno nisu cinjenice. Misljenje da. Cinjenice su nesto sasvim drugo, kao sto je cinjenica da nam sportski segment skripi u ovom prvenstvu. A trebali bi po svim uslovima biti puno bolji u tom segmentu.

Primijetio sam jedan jako dobar tvoj post, vezan je za igrace i tvoje vidjenje kroz igrace i njihove igre, te uvodjenje mladih iz nasih omladinskih struktura, i mogu ti reci da se u tom pogledu apsolutno slazemo u tom vidjenju. Taj ti post dajem maksimalno za pravo, sto generalno znaci da tvoje neko gledanje ima osnova. Ali kada se ubacis u strukturalno gledanje i pocnes da ubacujes price ili tvoje cinjenice o legendama, Doganu i jos onih par stvari ( pogledacu fakat, izvini sto sam letimicno ), to mogu da komentarisem samo kao tvoju totalnu neobavjestenost ili skroz losu procjenu. Tu ti fali zaista mnogo informacija i to je nesto sto nikako necu opisati kao maliciozan komentar, necu naravno, ali kao neobavjestenost hocu. Ili ako vec smatras i da si obavjesten, onda trebas znati da taj koji te obavjestava ne bi vise trebao da bude taj koji te obavjestava. Jednostavno uzmi to sa rezervom, ne gledaj to kao na cinjenicu koja je bas takva. Jer nije. Znam da ces mi odmah traziti da ja objasnim sve te cinjenice,ali jednom sam pokusao, pa nisam nasao na dobar trag kod tebe. Nisi to prihvatio, ne vjerujem ni da bi ovo.

Eto, ima osnova u tvojoj kritici, tice se igrackog kadra, nema osnova u cinjenicama koje spominjes kao cinjenice. TO je moje misljenje, odnosno , ja to sasvim dobro znam, vjeruj mi.

Sportski pozdrav.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned sep 18, 2016 6:27 pm

Olimpik bolji.Pitari katastrofa.Mi smo trenutno za njih,bez obzira na stanje na tabeli,klasa.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Neandertalac

ned sep 18, 2016 6:29 pm

boccaccio je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ne znam za tebe ali ja Želji dajem podršku i kad sve štima i kad ne štima.

Nekome ne odgovara ali me briga za tog nekoga, Zeljo mi je bitan. To sto neke zulja me ne zanima, od tuda i ovoliki napadi na mene.
A realno kada razmislis, nije bas da gluposti pricam, ima smisla, povezano je, sa argumentima, cinjenicama, prijedlozima, detektovanjem uzroka loseg stanja.

Uzmi ove dvije price, baci ih na papir, razlozi, dobro razmisli pa ces vidjeti cija ima rupe a cija osnove i pokrice.

Evo ja pozovam Boccacia da iznese svoj stav glede mog pisanja. On sigurno detaljnije cita. Neka kaze ima li moja prica osnova!
Je li trebamo okrenuti glavu od ovoga Boccacio, Zeljovac nas, da nas potapsu po ramenu i kazu bit ce bolje. Da zaboravimo ovu katastrofu?

Vidi, nema potrebe vezano za etiketiranje, svi smo mi zeljovci, prosli put si me pokusao sa legendo foruma i tim stvarima, ja nisam sklon da mogu da budem uopste isprovociran. Nisam, pravo da ti kazem uspio sve da procitam, to cu svakako detaljno uraditi. Vidjecu ako budem imao potrebe da se ubacim u diskusiju. A to cu svakako uraditi smireno i kulturno i necu podlijegati sitnim trzavicama. Mi se generalno u osnovi u potpunosti slazemo kada je u pitanju sportski segment. To je cinjenicno vidljivo i mislim da nema osobe ovde koja moze da bude zadovoljna trenutnim rezultatima sportskog dijela od pocetka ovog prvenstva, gdje smo svi imali velika ocekivanja. Jasno je to kao dan. Sportski segment zapinje evidentno. Licno sam ohrabren novom postavkom ljudi koji su sad na tim vaznim mjestima, i njihovim djelovanjem ocekujem da ce se stvari poceti odvijati u smjeru u kojem su i interesi kluba i interesi nas navijaca. Promijenile su se stvari u hodu, time su svakako priznate greske i to je tako. Svaka kritika je apsolutno potrebna u nasim razgovorima da je zajednicki razmotrimo i uvidimo gdje sta i kako. Mozda se ne slazemo u nekim osnovama te price i o nacinima odredjenih sankcionisanja, jer ne gledamo siru sliku svega, odnosno neko gleda, neko ne gleda. I tu su onda konflikti ovog tipa.
A vezano za neke druge cinjenice koje si naveo, mislim da se necu moci sloziti , jer te cinjenice, pocevsi od Dogana, omladinskog pogona, kontakti sa legendama, ne znam ,ima tu jos stvari koje si nabrojao, samo sam letimicno procitao pa necu da se upustam u analizu, ali na prvu, kao cinjenice jednostavno nisu tacne. Ne zelim ovim da te na bilo koji nacin natjeram cak ni na razmisljanje, cinjenice su dijametralno suprotne, bar po onim informacijama kojima ja licno raspolazem. Ja cu svakako detaljno da procitam sve postove, imao sam jedan sastanak pa sam malo umoran, i bukvalno sam sportski i rekreativno otvorio forum da malo vidim sta ima, sta nema. Pa onda vidim da ima svasta :mrgreen: .

Imas svakako pravo na svoje misljenje i ja te u tom smislu svesrdno podrzavam. I takodjer sve one koji su na tom fonu. Mozda sam sve ovo trebao srociti u jednu recenicu. U biti uvijek ima osnova tvoja kritika, ali kroz neke cinjenice koje nazivas cinjenicama, ja mogu na to da kazem da je to tvoje misljenje, ali da definitivno nisu cinjenice. Misljenje da. Cinjenice su nesto sasvim drugo, kao sto je cinjenica da nam sportski segment skripi u ovom prvenstvu. A trebali bi po svim uslovima biti puno bolji u tom segmentu.

Primijetio sam jedan jako dobar tvoj post, vezan je za igrace i tvoje vidjenje kroz igrace i njihove igre, te uvodjenje mladih iz nasih omladinskih struktura, i mogu ti reci da se u tom pogledu apsolutno slazemo u tom vidjenju. Taj ti post dajem maksimalno za pravo, sto generalno znaci da tvoje neko gledanje ima osnova. Ali kada se ubacis u strukturalno gledanje i pocnes da ubacujes price ili tvoje cinjenice o legendama, Doganu i jos onih par stvari ( pogledacu fakat, izvini sto sam letimicno ), to mogu da komentarisem samo kao tvoju totalnu neobavjestenost ili skroz losu procjenu. Tu ti fali zaista mnogo informacija i to je nesto sto nikako necu opisati kao maliciozan komentar, necu naravno, ali kao neobavjestenost hocu. Ili ako vec smatras i da si obavjesten, onda trebas znati da taj koji te obavjestava ne bi vise trebao da bude taj koji te obavjestava. Jednostavno uzmi to sa rezervom, ne gledaj to kao na cinjenicu koja je bas takva. Jer nije. Znam da ces mi odmah traziti da ja objasnim sve te cinjenice,ali jednom sam pokusao, pa nisam nasao na dobar trag kod tebe. Nisi to prihvatio, ne vjerujem ni da bi ovo.

Eto, ima osnova u tvojoj kritici, tice se igrackog kadra, nema osnova u cinjenicama koje spominjes kao cinjenice. TO je moje misljenje, odnosno , ja to sasvim dobro znam, vjeruj mi.

Sportski pozdrav.
Pozdrav i tebi.

Moze molba. Hajde da ja i ti izanaliziramo u detalje to sto sam pisao, kada detaljno procitas.
Ti mi postavljaj pitanja ja sve i jedan dio pojasnim.

Tebi vjerujemo haveru, zato i govorim legenda. Ti neces braniti nicije interese nego ces pricati realno i samo u Zeljinu korist.

Kada nadjes vremena, javi. Do tada malo cemo ohladiti, nema smisle da me ovako nekaznjeno pljuju, vrijedjaju i sutaju po forumu. Zar ne moderatori?

ono.na
Kontakt:

ned sep 18, 2016 6:29 pm

Grbavica je napisao/la:
ono.na je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Možda Karahmet jer smo u debelom khurcu sa lijevim bekom. Ostalo talašika, ali uigrano, imaju više od 2 Bajrama zajedno dočekana.
Pa brate ako smo i po jednom dijelu terena probijali, radili smo to po nasem desnim bokom, tj. po Karahmetovoj strani.

Ko je bio na tribini imao je 3m ispred sebe da vidi kako su ispadali i sta su Boske i Memija radili iako su jos uvijek neuigrani, jer broj njihovih utakmica se ne moze porediti sa Sinisom i Bosketom. To zapamtite.

Momak dok je igrao sa Bajicem, Amirom i ekipom, na krilu je bio vrh, pa ga prebacise na beka. Pokazao koliko je mogao, krvio se sa Subicem, ali porazi ekipe su zasjenili neke stvari, ne samo njega nego i drugih pojedinaca. Pa ga ubacise na lijevo krilo, pa na klupu. Neke stvari su mnogo za 20godisnjaka koji treba da je usponu.
Ma dobro, 80% igre nam se svodilo na tu njihovu lijevu stranu, a našu desnu, tako da se moralo probiti. Nije Marcelo pa da ne ispadne. A i naveo sam ga kao primjer toga koliko smo mi loši na toj poziciji, da bi nam i Karahmet dobro došao.
Jedina akcija iz koje smo najozbiljnije zaprijetili je po lijevoj strani kada su Stanić i Blagojević kombinovali, Stanić dodao Križmanu a ovaj proslijedio loptu Lendriću u peterac skoro, čiji šut je odbranio Hadžić. Bilo je još situacija, ali ta mi je baš zapala za oko, duduše desila mi se pred očima pa je možda do toga.

Jes' on imao oscilacija i svega, ali gdje neće kada ja šaltan sa pozicije na poziciju. Mislim da mu treba par utakmica i da će biti onaj stari. Ja bih to volio.
Sve si u pravu nema sta. Ta situacija jeste bila najopasnija, Lendric se idealno oslobodio cuvara, a sve to u metar. Prvi bih volio da nadjemo negdje nekog potencijala tipa Kvesic i da Memija radi dar mar u sta jos uvijek vjerujem da moze.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Grbavica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 6:34 pm

Grbavica je napisao/la:@neandertalac
Pa postavljeno ti je hejbet pitanja, odgovoreno ti je većinom argumentima i šta se promjenilo? Ništa. Ti pišeš kao i prije. Ignorišeš ono što ti se napiše. Nešto ko Mile Duduk :rofl1:
Yebi ga, ako te "mrzi" jedan čovjek onda je do njega, ali ako te zbog tvog ponašanja i pisanja ne može 90% ljudi, pa čak i onih koji slično vide situaciju, onda ima nešto i do tebe.
Dobro. Ako ti tako kazes a evo ja cu tebi vjerovati.

Evo okrecemo list, nema vise prozivki. Rekao sam sto puta sta imamo. Uzivajmo i gledajmo cije razmisljanje je bilo zdravije za klub.

Del21@ bio sam banovan dvije sedmice. Pojma nemam zasto.
Ja to gledam na način da onaj ko proziva i kritkuje da i način na koji možemo to popraviti. Mislim valjda je to i poenta? Da budemo bolji.
Svi smo svjesni da sportski segment šteka, ali ja opet podvlačim da mi imamo dobru ekipu koja može puno više. Hoće li, ima puno i do nas na tribinama.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

boccaccio
Kontakt:

ned sep 18, 2016 6:45 pm

boccaccio je napisao/la:

Sportski pozdrav.
Pozdrav i tebi.

Moze molba. Hajde da ja i ti izanaliziramo u detalje to sto sam pisao, kada detaljno procitas.
Ti mi postavljaj pitanja ja sve i jedan dio pojasnim.

Tebi vjerujemo haveru, zato i govorim legenda. Ti neces braniti nicije interese nego ces pricati realno i samo u Zeljinu korist.

Kada nadjes vremena, javi. Do tada malo cemo ohladiti, nema smisle da me ovako nekaznjeno pljuju, vrijedjaju i sutaju po forumu. Zar ne moderatori?
Ja zaista pokusavam i jedino to mi je i volja i cilj i nacin zivota i sve ono sto volim najiskrenije je da je Zeljo prva i jedina prica. Korist Zelje. Ljubav prema Zelji. I to nije floskula nijednog momenta.
Meni je zao sto u zadnje vrijeme zbog privatnih razloga nemam mogucnost da se malo vise posvetim pisanju ovde, dakako da sve pratim, nego kad hocu i ja nesto da napisem , znas koliko budem opsiran, jer ne umijem to spojiti u tri recenice.

I definitivno je samo ono jedina prava prica, jer smo svi skupa ovde do grla zadojili u tu ljubav. Svi skupa. Koliko god se mi ovde pickarali jedni drugima, onda kada Zeljo da gol, ja sam uvjeren da smo svi najsretniji na svijetu u tom trenutku. Svi do jednog. Ove price koje se desavaju u medjuvremenu su plod jednog totalnog nestrpljenja medju rajom, pa kada i ne ide najbolje nasem najdrazem klubu, frcaju rijeci iz nas, cak i ono sto nekada i ne mislimo.

Dogovoreno, evo vezano za ovo izmedju nas dvojice, nikakav problem. Ako zelis mi mozemo to odraditi i u pp jer cemo tako moci imati kontinuitet i mozemo se fino ispricati o svim cinjenicama koje nas prate. Sa zadovoljstvom,vjeruj mi. Mozes i kontra, postavi ti meni pitanje, kako god zelis. Tu smo. Da me pogresno ne razumijes, ne radi se tu o bilo kakvom skrivanju, nego bi mogli neometano oko svega pricati , a ne bi bili vremenski ograniceni, kao sto sam ja sada u posljednje vrijeme, pa bi onda dugo cekali u tim razgovorima, ovako bi znali da se ne izbjegavamo, vec se javimo regularno preko pp. Samo je to razlog, nista vise. Eto.

MrRiccoli
Kontakt:

ned sep 18, 2016 6:46 pm

Neandertalac je napisao/la:Ja ne mrzim nikoga. Ima raje koja je u zabludi, zavedena, ima ih koji ne znaju vecinom raja iz dijaspore a ima i nas koji otvaramo te ovih koji zatvaraju oci.

Cirira mi post u kojem kaze;
Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji kritikuju igrace, trenere, upravu?
Ne nego cu sutiti iako vidim da ne ide.
Dalje kaze; i oni se nazivaju navijacima Zelje. Kao da sam suga sto sam rekao da ne stima, trazio odgovornost.
Jos na kraju kaze; predstavlja nam zadovoljstvo. Da se najezis hbte. Kutiju cigara ispusim dok utakmicu pregledam, tuzan, razocaran, uvrijedjen, ponizen. Ovo sto gledam Zeljo? Za ovo podrsku da dajem?
Da sutim?
sta je rijesenje pasa, sta da uradimo jel to da sve otjeramo, daj konkretno nesto i ja serem i ja se nerviram dok gledam i sve pa sta sad trebam da tjeram sve. Ti kritikujes, trazis linceve nekih u klubu, a ne znas ni sta hoces. izvini ali ovdje velika vecina nece upravu i klub koji ce osvojiti dvije titule zaredom i onda opet biti na ivici bankrota bar ja to necu da prezivljavam da smo gola bijeda, da dolazim na oronuli stadion i kad se sad sjetim kakav je bio, a kako je malo trebalo da se ovako dovede u red place mi se, al ne bitno nego se ti odluci sta hoces i koja su rijesenja po tebi jer fkt nezz sto ignorises

Vrag

ned sep 18, 2016 6:47 pm

Zasto mi je izbrisan post ?

Neandertalac

ned sep 18, 2016 6:51 pm

Nista pp Boccacio kume, samo javno neka svi vide sve!

Mogu ja i poceti, pa ti odgovori kada stignes.

Hajdemo odmah jako, da se ne peglamo; je li smatras da se treba preuzeti odgovornost za lose stvari, isto kao sto se kupe lovorike za dobre!?

Molim te u kost, iskreno i jako kako samo ti znas, hajde da ogolimo ovu pricu i stavimo tacku na nju.

Kapiten
Kontakt:

ned sep 18, 2016 6:51 pm

joj ko ima 18 bodova majko moja
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ellaxaz
Kontakt:

ned sep 18, 2016 6:55 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:izgleda da sa 3 pobjede zaredom, sto nije nemoguce, mozemo veoma lako da se ucvrstimo na drugom mjestu pa onda da krenemo u lov na zrinjski...
Znaci Metalege, Radnik i derbi.
Zasto ne i Olimpick, pa onda u Siroki po remi.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned sep 18, 2016 6:57 pm

vidis neandertalcu, i uprava je skontala da je syebala sportski segment, i uradila je nesto, promjenijla kurs, sad im to nije vise nadleznost , nego slavko cenan i tica su to preuzeli, a tek su na pocetku svog rada, znaci ako ti ocekujes da da se sve u par sedmica promjeni, ti nisi samo lud, nego i apsolutno nerealistican...

znaci, kao i ti, i ja i svi zeljini navijaci, ustanovili smo sta ne valja, i sad se ispravlja, ali za to treba vremena... neka oni rade u cemu su najbolje... administracija, finansije, i infrastuktura... ali jedino ti trazis i niko vise, glave za to... necemo unistiti projekat stadiona, vracanje dugova, finansijsku stabilizaciju kluba, koja je dosla sa ovom upravom, samo zato sto jedan segment ne ide jos... i koji je sad predat u ruke strucnih ljudi... ti nemas stprljenja, hoces sve da se promjeni za 24 sata, da odjednom igramo ko real, da kantamo sve po 5-0 redom... to ne dolazi preko noci, treba vremena za to... ne vidis dobro sto je ova uprava uradila ali zato vidis SAMO ono lose... tipicno za nekoga ko je isfrustirano ljudsko bice i nema drustvenog zivota...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava