Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSONN
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 18, 2016 4:46 pm

pošto smo skontali da smo odbranu kako tako stabilizovali, stavimo memiju, dzenisa, zerica i sve igrace tuborg manager agency u napad možda ošutamo na gol

Leon_Professional
Kontakt:

ned sep 18, 2016 4:47 pm

salemprolic je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:Ja kao neko ko baš i nije previše upućen bih volio znati koja je uloga Dogana bila i zašto je baš on najzaslužniji što je dosta dobrih mladića zaigralo za prvi tim? Ok, znam koordinator omladinskog pogona, direktor šta već, ali je li on njih trenirao, nadgledao, skautirao, šta je tačno radio da je njegova uloga puno veća od recimo Edisove i Adžemove koji su tada bili treneri juniorske i kadetske ekipe?
Navodno je on pravio procjene od koga će biti, a od koga neće biti igrač dok su omladinci još u kadetima i juniorima. Znam, sada ide argument onog malog što igra kod pitara, ali fakti kažu da smo jako puno igrača izbacili u prvi tim od kako je Dogan postavljen na čelo OP. Dogana postavio Amar. Dogan dobio nogu, jer nije htio da šalje izvještaje Misimoviću ( ne znam ko je tu kriv, niti ulazim u tu priču ).

Eto, ukratko
Hvala drug.
Pitam fakat jer iskreno nisam imao pojma a vidim da se hvali i puno sam puta i pročitao i čuo da je vrhunski stručnjak a eto nisam znao šta je tačno obavljao, koji posao.
Ma ne znam sta se toliko za njeg zapelo. Vjerovatno im taj njegov otkaz daje jos jedan nacin da se kritikuje, jos jedna stvar koja navodi vodu na njihov mlin. Mada nije on madjionicar da nesto uradi i da samo njegovo prisustvo garantuje da cemo izbaciti 2 omladinca svake godine.
Ja cu pitati, kad je Barcina La Masija izbacila igraca za prvi tim zadnji put?! Generacije dolaze, neka ce biti promasaj veliki, neka ce izbaciti 5 igraca dobrih i tu nema nekog pravila sigurno.
Mada svakako da Dogan nije ni bitan u svemu ovom. Covjek se spominje bezveze.

@Gudison :palacgore:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned sep 18, 2016 4:51 pm

joj neandertalca, ponavlja se ko papagaj, vidi sve crno-bijelo, ne odgovara na argumentovane odgovore, decko... otici ce ti zdravlje... a jos si mlad, nemoj da ostanemo bez tebe, samo smiri dozivljaj i pocni da prihvatas argumente sagovornika umjesto da ih namjerno ignorises, i normalno odgovaraj na njih...
100/94/37/34 - i to je to!

LARSSONN
Kontakt:

ned sep 18, 2016 4:51 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:joj neandertalca, ponavlja se ko papagaj, vidi sve crno-bijelo, ne odgovara na argumentovane odgovore, decko... otici ce ti zdravlje... a jos si mlad, nemoj da ostanemo bez tebe, samo smiri dozivljaj i pocni da prihvatas argumente sagovornika umjesto da ih namjerno ignorises, i normalno odgovaraj na njih...

on ima bolan gostovanja ko neki domaćih utakmica, nemoj tako

Neandertalac

ned sep 18, 2016 4:52 pm

Sta je sa mojim argumentima?
Željeznicar za život cijeli!

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

ned sep 18, 2016 4:56 pm

Neandertalac je napisao/la:Sta je sa mojim argumentima?
Je li mjerodavnija izjava od prije mjesec dana ili od jučer?

BHDragons
Kontakt:

ned sep 18, 2016 4:56 pm

Svaka čast našoj braći u Brazilu. Svim srcem navijamo za njih. Ovog duha i ove pozitive svima nama treba. Svjesni smo da ne ide kako treba, ali moramo se ujediniti i još snažnije pružati podršku. Ovi pojedinci koji su uvijek tu da prozivaju kad nešto ne valja, nisam ih još nijednom pročitao da pišu nešto pozitivno. Čovjek mora biti zlonamjeran da ne vidi ogroman napredak u svim segmentima u našem klubu. Uspjeh na sportskom planu ne dolazi preko noći, a ako mi budemo stvarali negativnu klimu i vršili negativan pritisak on nikad neće doći. I na kraju sretno našim ljiljanima i do novog zlata.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Alipasino
Kontakt:

ned sep 18, 2016 4:57 pm

U nikad losijoj ligi jer pitari nikad gori Zrinjski nista extra Siroki takodje nikad gori Sloboda i Celik propadaju mi u takvoj ligi se borimo za ulazak u prvih 6 zamisli kolko smo mi losi nikad gori.

Brkoo
Kontakt:

ned sep 18, 2016 4:58 pm

@arctg, Cijenim te jako ali nema potrebe stvarno da ti ili bilo ko drugi bilo kojeg clana ovog foruma vrijedjate sa tim nazivima retard ili tome slicno. I ja se ne slazem u vecini onoga sto je covjek napisao ali ga necu vrijedjati zato sto misli drugacije od mene ili zato sto je lose nasavjetovan od raznih pokusaja od menadzera..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned sep 18, 2016 5:00 pm

dobio si odgovore na tvoje tvrdnje, kojima se niko ne protivi, a to je da je sportski segment zakazao a sve ostali funkcionise, ali ti opet hoces glave jer ne funkcionise sve 100%... naporan si postao s tim tvojim zahtjevima... uostalom, ko si ti, ili ko sam ja da trazim neciju glavu ako 8 od 10 stvari funkcionise... imas jedan argument i furas ga sve dok ti neko ne pocne yebati nekoga jer postajes naporan vise... zato ti kazem, smiri se, dobio si i odgovore i kontraargumente, a ti ih ignorises i dalje... ne glumi zrtvu ovde, nego normalno pricaj sa drugima ovde...
100/94/37/34 - i to je to!

LAPAZ
Kontakt:

ned sep 18, 2016 5:00 pm

Dobro neandertalac, ja ne znam cije misljenje se slusa a cije ne slusa...ali mi je nekako bzvze kopirat izjave Hadzije od prije nekoliko da bi to bili tvoji argumenti a ja ti postavim od prije dan dva sta je covjek rekao, i to je nije bitno jer se kosi sa tvojom teorijom.....Ne zelim da se raspravljam jer nemam pojma cije se misljenje slusa a cije ne....Ti tjeras svoje ...nastavi....imas ti stosta za rec ali svi to vidimo sad kako je i sta je. Citao sam mnogo sta si pisao do sad ali jedna stvar je upecatljiva, ocito ti u upravi smetaju ,to je tvoje, ne zelim da ti pokusavam nametnut misljenje, ali citaj sta si napisao(tvoja-hadzijina izjava valja, a moja-hadzijina izjava ne valja)...Mnogo puta si napisao sad ce poceti sezona to nam je sto nam je, podrska,podrska,podrska....nakon svakog loseg rezultata vracas se na staro...Ja necu da se natezem jer sam jedan obicni navijac ovog kluba i ne druzim se ni sa kakvim menadjerima, sportskim radnicimakoji su radili ili rade u zelji....Lijep pozdrav

cala
Kontakt:

ned sep 18, 2016 5:02 pm

Imamo li kakav stream za Metaleghe?

Neandertalac

ned sep 18, 2016 5:06 pm

arctg je napisao/la:
Obje su mjerodavne, naravno.

Citao sam obje, to sto daje podrsku samo pokazuje da je stabilizacijski faktor. Isto tako i kritikuje otvoreno.

Sta je sa kritikama?
Željeznicar za život cijeli!

LARSSONN
Kontakt:

ned sep 18, 2016 5:07 pm

jado mrtvi raspali

Kapiten
Kontakt:

ned sep 18, 2016 5:08 pm

Bravo moderator :pljesak:
Kako si jadan...

evo stream za pitare
http://www.sport365.live/en/player/57de ... vo/768/432" target="_blank
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

ned sep 18, 2016 5:09 pm

Neandertalac je napisao/la:
arctg je napisao/la:
Obje su mjerodavne, naravno.

Citao sam obje, to sto daje podrsku samo pokazuje da je stabilizacijski faktor. Isto tako i kritikuje otvoreno.

Sta je sa kritikama?
Pa kritikujem i ja i svi mi taj sportski segment jer nismo ćoravi i vidimo da nam ne ide. Ali ne traži niko glave, ne spinuje i ne laže kao ti što radiš to i s obzirom da svjesno to sve radiš, a sve to preko leđa nekog drugog, u ovom slučajum Hadžije. Zbog takvog tvog pristupa, i jesi za mene neprijatelj Kluba. Nisi objektivan i tjeraš samo svoje. Ali nisi ti kriv za to, razumijem te.

LARSSONN
Kontakt:

Kapiten je napisao/la:Bravo moderator :pljesak:
Kako si jadan...

evo stream za pitare
jeko moderator?

Leon_Professional
Kontakt:

Alipasino je napisao/la:U nikad losijoj ligi jer pitari nikad gori Zrinjski nista extra Siroki takodje nikad gori Sloboda i Celik propadaju mi u takvoj ligi se borimo za ulazak u prvih 6 zamisli kolko smo mi losi nikad gori.
Ne bi rekao tako. Nikad izjednacenija liga nije bila, bolje ovako. Ovi timovi sto su ispali, oni kvalitetniji igraci su svi dosli u ove klubove sto sad igraju PL i svaki tim se pojacao. :)

Stvarno, hajd sto mi igramo lose, ali mi nemamo ni srece. Negdje smo na mrve nagazili.
Evo vidite kone, izaci ce iz krize i pojacati samopouzdanje jer su imali srece i imaju je.
Silni raskidi su nas kostali jer neko nas je posteno prokleo izgleda.

Moramo sabura imati i vjerovati Petrovicu. Nek izgura cijeli mandat, jer Zeljo bolje izgleda vec sad u odnosu prije kakav je bio.

Kapiten
Kontakt:

ned sep 18, 2016 5:10 pm

LARSSON je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Bravo moderator :pljesak:
Kako si jadan...

evo stream za pitare
jeko moderator?
ko pita
jadan si
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Veteran1965
Kontakt:

ned sep 18, 2016 5:16 pm

avlami97 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali sam sinoć pregledao snimak. Jučer, tokom i nakon utakmice sam pročitao na stotine negativnih komentara. Mislio sam da nas je Mladost ubila, poderala, rastavila na proste faktore. Ja to sinoć ne vidjeh. Vidjeh jednu jako organizovanu i disciplinovanu Mladost, koja je tokom cijele utakmice igrala na bod i pokušavala kontrama i polukontrama nešto više učiniti. U drugom poluvremenu, prvih 20 minuta su kao i nešto pokušavali i opet stali iza lopte. Sada mi je jasno zašto ih niko nije pobijedio ni kući ni na strani, a od "velikih" ekipa im je ostao još samo Zrinjski u prvom dijelu.

Naši su također odigrali oprezno, ali kako drugačije kada si pod bodovnim pritiskom. Šta smo trebali? Krenuti na sve ili ništa? Srljati? Na svu sreću ništa od toga nisam vidio. Nismo probili njihov dupli blok iako smo stvorili 3 izgledne prilike. Igrači su, očito, ispoštpvali trenerove zamisli i na kraju je neriješeno najrealniji ishod susreta, iako smo po prikazanom bili bliži pobjedi.

Ovdje, izgleda neki jedva čekaju, loš rezultat da bi počeli iznositi negativne kritike na račun igrača, trenera i Uprave. Zar zaista ima takvih ljudi, a zovu se navijačima Želje, da im to predstavlja zadovoljstvo.

Nije nas Mladost nadigrala. Nije nas Mladost rastavila na proste faktore. Nije nas Mladost igrom poderala, a ranije već rekoh da sam takav utisak stekao tokom i nakon jučerašnje tekme.

Naredna dva kola minimalmo 4 boda. Samo korak po korak. Od tekme do tekme uz svesrdnu podršku igračima, trenerima i Upravi, možemo izaći na zelenu granu. U suprotnom, radimo direktno protiv Kluba za koji navijamo.

Mislite da ne bih bio mnogo sretniji da smo pobijedili, ali ni bod protiv onako organizovane i ekipe bez poraza, je dobar.
Evo ovako piše čovjek koji RAZUMIJE nogometnu igru...za razliku od pacijenata koji razumiju na način kako im neki manageri ili " zaljubljenici" u Želju kažu. Bravo majstore!!!
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava