Ma ne znam sta se toliko za njeg zapelo. Vjerovatno im taj njegov otkaz daje jos jedan nacin da se kritikuje, jos jedna stvar koja navodi vodu na njihov mlin. Mada nije on madjionicar da nesto uradi i da samo njegovo prisustvo garantuje da cemo izbaciti 2 omladinca svake godine.salemprolic je napisao/la:Hvala drug.nikad_izvini je napisao/la:Navodno je on pravio procjene od koga će biti, a od koga neće biti igrač dok su omladinci još u kadetima i juniorima. Znam, sada ide argument onog malog što igra kod pitara, ali fakti kažu da smo jako puno igrača izbacili u prvi tim od kako je Dogan postavljen na čelo OP. Dogana postavio Amar. Dogan dobio nogu, jer nije htio da šalje izvještaje Misimoviću ( ne znam ko je tu kriv, niti ulazim u tu priču ).salemprolic je napisao/la:Ja kao neko ko baš i nije previše upućen bih volio znati koja je uloga Dogana bila i zašto je baš on najzaslužniji što je dosta dobrih mladića zaigralo za prvi tim? Ok, znam koordinator omladinskog pogona, direktor šta već, ali je li on njih trenirao, nadgledao, skautirao, šta je tačno radio da je njegova uloga puno veća od recimo Edisove i Adžemove koji su tada bili treneri juniorske i kadetske ekipe?
Eto, ukratko
Pitam fakat jer iskreno nisam imao pojma a vidim da se hvali i puno sam puta i pročitao i čuo da je vrhunski stručnjak a eto nisam znao šta je tačno obavljao, koji posao.
jovanmaksimovic je napisao/la:joj neandertalca, ponavlja se ko papagaj, vidi sve crno-bijelo, ne odgovara na argumentovane odgovore, decko... otici ce ti zdravlje... a jos si mlad, nemoj da ostanemo bez tebe, samo smiri dozivljaj i pocni da prihvatas argumente sagovornika umjesto da ih namjerno ignorises, i normalno odgovaraj na njih...
Je li mjerodavnija izjava od prije mjesec dana ili od jučer?Neandertalac je napisao/la:Sta je sa mojim argumentima?
Obje su mjerodavne, naravno.arctg je napisao/la:Je li mjerodavnija izjava od prije mjesec dana ili od jučer?Neandertalac je napisao/la:Sta je sa mojim argumentima?
Pa kritikujem i ja i svi mi taj sportski segment jer nismo ćoravi i vidimo da nam ne ide. Ali ne traži niko glave, ne spinuje i ne laže kao ti što radiš to i s obzirom da svjesno to sve radiš, a sve to preko leđa nekog drugog, u ovom slučajum Hadžije. Zbog takvog tvog pristupa, i jesi za mene neprijatelj Kluba. Nisi objektivan i tjeraš samo svoje. Ali nisi ti kriv za to, razumijem te.Neandertalac je napisao/la:Obje su mjerodavne, naravno.arctg je napisao/la:Je li mjerodavnija izjava od prije mjesec dana ili od jučer?Neandertalac je napisao/la:Sta je sa mojim argumentima?
Citao sam obje, to sto daje podrsku samo pokazuje da je stabilizacijski faktor. Isto tako i kritikuje otvoreno.
Sta je sa kritikama?
jeko moderator?Kapiten je napisao/la:Bravo moderator![]()
Kako si jadan...
evo stream za pitare
http://www.sport365.live/en/player/57de ... vo/768/432" target="_blank
Ne bi rekao tako. Nikad izjednacenija liga nije bila, bolje ovako. Ovi timovi sto su ispali, oni kvalitetniji igraci su svi dosli u ove klubove sto sad igraju PL i svaki tim se pojacao.Alipasino je napisao/la:U nikad losijoj ligi jer pitari nikad gori Zrinjski nista extra Siroki takodje nikad gori Sloboda i Celik propadaju mi u takvoj ligi se borimo za ulazak u prvih 6 zamisli kolko smo mi losi nikad gori.
ko pitaLARSSON je napisao/la:jeko moderator?Kapiten je napisao/la:Bravo moderator![]()
Kako si jadan...
evo stream za pitare
http://www.sport365.live/en/player/57de ... vo/768/432" target="_blank
Evo ovako piše čovjek koji RAZUMIJE nogometnu igru...za razliku od pacijenata koji razumiju na način kako im neki manageri ili " zaljubljenici" u Želju kažu. Bravo majstore!!!avlami97 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali sam sinoć pregledao snimak. Jučer, tokom i nakon utakmice sam pročitao na stotine negativnih komentara. Mislio sam da nas je Mladost ubila, poderala, rastavila na proste faktore. Ja to sinoć ne vidjeh. Vidjeh jednu jako organizovanu i disciplinovanu Mladost, koja je tokom cijele utakmice igrala na bod i pokušavala kontrama i polukontrama nešto više učiniti. U drugom poluvremenu, prvih 20 minuta su kao i nešto pokušavali i opet stali iza lopte. Sada mi je jasno zašto ih niko nije pobijedio ni kući ni na strani, a od "velikih" ekipa im je ostao još samo Zrinjski u prvom dijelu.
Naši su također odigrali oprezno, ali kako drugačije kada si pod bodovnim pritiskom. Šta smo trebali? Krenuti na sve ili ništa? Srljati? Na svu sreću ništa od toga nisam vidio. Nismo probili njihov dupli blok iako smo stvorili 3 izgledne prilike. Igrači su, očito, ispoštpvali trenerove zamisli i na kraju je neriješeno najrealniji ishod susreta, iako smo po prikazanom bili bliži pobjedi.
Ovdje, izgleda neki jedva čekaju, loš rezultat da bi počeli iznositi negativne kritike na račun igrača, trenera i Uprave. Zar zaista ima takvih ljudi, a zovu se navijačima Želje, da im to predstavlja zadovoljstvo.
Nije nas Mladost nadigrala. Nije nas Mladost rastavila na proste faktore. Nije nas Mladost igrom poderala, a ranije već rekoh da sam takav utisak stekao tokom i nakon jučerašnje tekme.
Naredna dva kola minimalmo 4 boda. Samo korak po korak. Od tekme do tekme uz svesrdnu podršku igračima, trenerima i Upravi, možemo izaći na zelenu granu. U suprotnom, radimo direktno protiv Kluba za koji navijamo.
Mislite da ne bih bio mnogo sretniji da smo pobijedili, ali ni bod protiv onako organizovane i ekipe bez poraza, je dobar.